Keskustelua kilpagolfista

  • 141 028
  • 1 197

F#21

Jäsen
Naisten Majoria pelataan tänä viikonloppuna Ranskassa. Suomesta Castren sekä Nuutinen paikalla.
Castren on nyt ensimmäisen kierroksen jälkeen -3 tilanteessa. Nuutinen aloitti juuri ensimmäisen kierroksen ja on kolmen reiän jälkeen parissa.

Kiva seurata näitä naisten pelejä. Suomalaiset pitävät kilpailun mielenkiintoisena.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Mikko Korhonen on Walesin Cazoo Openissa täysin voittotaistossa mukana. Viasat näyttää kisan.
 

Fordél

Jäsen
Mikko Korhonen on Walesin Cazoo Openissa täysin voittotaistossa mukana. Viasat näyttää kisan.

Jep, Korhonen mukana kolmen koplassa taistelemassa voitossa, mutta kun lyhyt par-putti 17. reiällä kierähti reiästä ulos ja tuloksena oli bogey, nyt näyttää vähän heikolta. Todella harmittava bogey.
 

Fordél

Jäsen
Harmittavasti se kaatui Korhosella sitten juuri siihen 17. reiän bogeyhyn. Ilman sitä todennäköisesti Korhonen olisi päässyt kisaamaan voitosta jatkoreille. No kolmossija on hieno suoritus, toinen tälle kaudelle.
 

Fordél

Jäsen
Tokion olympiaturnaus sujui Välimäeltä lopulta positiivissa merkeissä. Jos kolmantena päivänä ne muutamat helpohkot putit olisivat uponneet, Välimäki olisi ollut heittämällä 20. sakissa. Lähtisköhän tästä Välimäellä uusi nousu ja alkaisi löytyä se vanha vire, jolloin hänet nähtäisiin taas ET:lla taistelemassa kärkisijoista. Toivotaan.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Matilda Castren ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla T4 tuloksella -3 ja Sanna Nuutinen sijalla T16 tuloksella -1. Kärki menee -5:ssä, eli kyllähän tästä mitali tulee.
 

Fordél

Jäsen
Samoojalta hieno nousu Lontoon ET:n vikalla kierros. Kolme kiekkaa meni 25. sijan tietämillä, mutta tänään nousi lopulta kahdennakseksi. Vika kierros piti sisällään hienosti kuusi birkkua ja loput pareja.

Välimäellä ei lähde vieläkään. 45. sija, mutta onneksi vika kierros oli kuitenkin hieno. Kaksi eaglea, kolme birkkua ja loput pareja. Jokohan se tosta lähtisi?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Samooja tuoreella maailmanlistalla 124, Välimäki 138. Onkohan Kallelle eka kerta Suomen ykköspelaajana? Ilonen, Korhonen, Välimäki, Samooja, onko ollut muita koko 2000-luvulla?
 

Fordél

Jäsen
Pulkkanen taistelee edelleen voitosta Tsekeissä. Pulkkanen on yhden lyönnin johdossa, kiitos 15. reiän hienon lähestymisen, minkä myötä pääsi upottamaan helpon birkun 16. reiän avaukset vedetty, ja lyönnin jäljessä olleista Stenson avasi jorpakkoon, joten hän tippui varmastikin voittokamppailusta. Lyönnin jäljessä oleva Veerman avasi varmaan birkkupaikkaan, ja on nyt kovin haastaja Pulkkaselle. Jännittävät vikat reiät tulossa!

Edit. Pulkkaselle birkku ja lyönnin johto säilyy!
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tasoissa viimeiselle, Veerman pelannut kyllä todella hyvin viimeiset reiät.
 

Fordél

Jäsen
Joo, pelottavan hyvä ja rento ollut Veerman. Ja nyt kun Pulkkanen avasi syvää raffiin niin ehkä meni voitto siihen. Harmittavan heikot kaksi viimeisintä avausta Pulkkaselta.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Vähän hermostuneelta tuo avaus näytti. Pahalta näyttää.
 

Fordél

Jäsen
Tuplabogey loppuun ja jaettu toinen sija. Täydet saumat oli voittoon ihan viime hetkille asti, mutta lyhyeksi jäänyt vika lähestyminen ratkaisi lopulta. Pari metriä lisää pituutta ja ehkä oltas nyt todistaas uusintaa. Hieno viikonloppu kuitenkin Pulkkaselta!
 

Pertsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan ei Pulkkasella pysynyt homma koossa loppuun asti. Kahdelle viimeiselle todella heikot avaukset ja viimeisellä sitten vielä veteen. Se vaan on hiukan niin, että kun lähdetään lyömään rautaa avaukseen niin sitten pitää kyllä päätyä väylälle. Hyvä kisa kuitenkin kokonaisuutena ja jaettu kakkossija.
 

Fordél

Jäsen
Juuri yksi päivä mietin, että koskahan suomalainen golfari valittaisiin Ryder Cupiin. No nyt Castren valittiin naisten vastaavaan Solheim Cupiin ensimmäisenä suomalaisena. Hieno tunnustus!

 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
1975 päivää ja vihdoin Finaulle toinen voitto! Tämäkin playoffin kautta, Cam painoi avauksen heti outtiin ja toinenkin bunkkeriin.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Cantlaylta neljällä peräkkäisellä reiällä clutch putit ja ei vaan suostu kuolemaan. Huimaa tekemistä. Toinen playoff-reikä edessä Bryson kanssa.

Edit: Viides! Nyt olisi pitänyt Brysonin kyllä jo laittaa.

Edit2: Huima meininki! Viides playoff-reikä.

Edit3: Ja Cantlay sen sitten vei. Eeppistä puttaamista.
 
Viimeksi muokattu:

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Täytyy vielä palata eiliseen vähän, eli olihan tuo kisa ja kenttä jolla Brysonin olisi pitänyt voittaa, ihan siis 72 reiän puitteissakin, puhumattakaan noista playoffrei'istä. DeChambeau hävisi puttikisan toisensa perään, ja aika kuvaavaa oli, että ratkaisureiällä Bryson pääsi lyömään lähestymisensä wedgellä, kun Cantlay löi rauta6:lla. Bryson pääsi lähemmäs reikää, mutta Cantlay parempaan paikkaan.

Bryson missasi viimeisen parin tunnin aikana monta sellaista puttia, joita tavan tallaajakin pitää ihan hyväprosenttisena, kun taas Cantlay upotti muutaman sellaisen, joita klubituuppari ei saa edes joka kesä sisään, ja vielä pakkoraossa. Ja olihan siellä Brysonilla myös chippiduffi kun Patty Ice kolautti vastaavalla lyönnillä keppiä. Toki se Brysonin kolmoslyönti vesipallon jälkeen neljännellä playoffreiällä oli ehkä paras lyönti koko uusinnassa, mutta ei vaan riittänyt kun kaveri laittoi kauempaa putin sisään.

14,5 lyöntiä taisi Cantlay voittaa muuta porukkaa griinillä viikonlopun aikana ja se on aika käsittämätön lukema.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
14,5 lyöntiä taisi Cantlay voittaa muuta porukkaa griinillä viikonlopun aikana ja se on aika käsittämätön lukema.
Isoin lukema koko ShotLink-historian aikana. Jäätävää tekemistä. Cantlay luotti omaan pelisuunnitelmaansa kuin vuoreen, eikä lähtenyt Brysonin tykitykseen mukaan. Se kantoi tällä kertaa hedelmää, kun Bryson ei saanut omia paikkojaan hyödynnettyä.

Tuli muuten tässä kohtaa mieleen, että on lähdettävä paikan päälle katsomaan 14.-17.10. Valderramassa pelattavaa Estrella Damm Andalucía Mastersia. Paikan päällä todennäköisesti monta suomalaispelaajaa ja lisäksi maailman ykkönen Jon Rahm. La-su liput olivat 36 euroa, mikä on mielestäni oikein järkevä hinta.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Huh, katoin nyt "nauhalta" tuon uusintamaratonin. Ei jättänyt kylmäksi. Tiesin toki voittajan etukäteen mutta silti meinasi vähän jännittää. Jopa oli kässäri, vesirankut ja kaikki matkalla. Cantlay näytti Brysoniin verrattuna lyövän ihan seiftiä, niin paljon poikien swingeissä maallikon silmään näyttää olevan eroa. Puttaa hyvin niin pärjäät. Näin se vaan on. Kovia pelimiehiä kyllä molemmat. Jäätävää suorittamista. Parempi puoliskoni kommentoi vierestä: "nössö papukeppi voitti atleettisen kuumakallen."
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Castren heti tulessa Solheimissa. Ihan jaloissa ykkösreiällä, mutta eiköhän se tosta lähde ja Nordqvistin hyvät lyönnit takasi tasurin.
Edit: Hyvä avaus kakkoselle!
Edit2: Ja mieletön putti Maddelta sisään mutta jenkit vastasi ja tied.
Ai niin, Discoveryltä näkee.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös