M10

Jäsen
SK Challenge St. Laurencessa kovassa vauhdissa. Mukana Suomen ylivoimainen ykkönen, Mikko Ilonen.

Eilen Mikolta suurien paineiden ja huonon kelin alla tulos 71 ja sijoitus hieman parinkymmenen huonommalla puolella.

Tänään Mikko on sitten aloittanut pelaamaan. Ekat kuusi reikää -5 ja kilpailun kärkipaikka hallussa.
 
OOO
OO
U.S. Open -08, San Diego

Ennen päätöspäivää Tiikeri (-3) johtaa lyönnin erolla Lee Westwoodia. Kenttä on kuitenkin haastava - pitkät raffit, vaikeasti kontrolloitavat bunkkerit ja haastavat greenit - ja takana kyttäävät mm. Mediate, Trahan, Ogilvy, Jimenez, Els ja Garcia.

Kolmannelta kierrokselta voidaan nostaa esiin Applebyn epätoivoiset puttailut (tulos: 79), Mickelsonin yhdeksikkö kolmellatoista, Westwoodin tasavarma peliesitys. Ja totta kai Tiikerin hieno loppukierros. Ensin upea eagle kolmellatoista: toinen lyönti pitkästä heinästä viheriön laitaan ja sieltä pitkä putti kovalla vauhdilla kuppiin. Sitten jo bogeylta näyttänyt pirkko seitsemällätoista: avaus heinikkoon, heinikosta hiekkaan, ja hiekasta chippi lipun kautta kuppiin - ei voi kuin hymyillä. Ja päätösreiällä sitten toinen eagle: avaus väylälle, toinen lyönti huulta purren veden yli greenille, ja pitkä putti kuppiin haastavalla viheriöllä, jonka pelaaja järjestelmällisesti toisensa jälkeen on lukenut väärin.

Päätöskierroksesta tulee takuulla jännittävä, ja kysymysmerkkejä leijuu ilmassa: Miten Tiikerin polvi kestää? Minkä väriset on Villegasin housut? Pystyykö joku haastajista pelaamaan unelmakierroksen? Muistaakseni Tiikeri ei ole koskaan menettänyt Major-voittoa lähdettyään päätöspäivälle johtoasemasta.

Lähetys alkaa Maikkarilta klo 00.05. Maanantai sitten nuokutaan töissä.

Edit. Pientä säätöä.
 
Viimeksi muokattu:
Näin joo.

M10

Jäsen
Muistaakseni Tiikeri ei ole koskaan menettänyt Masters-voittoa lähdettyään päätöspäivälle johtoasemasta.
Juu, eikä ole myös koskaan noussut major-kilpailun voittoon takaa-ajo-asemasta päätöspäivänä.

Meikäläinen kannattaa ensi yönä Westwoodia. Kyllähän se eurooppalaisen puolella pitää olla. Sergiolla taitaa olla liian pitkä matka kurottavaksi. Ei Tiger yli par`in vikana päivänä punaisessa paidassaan pelaa.

**

Iloselta harmittava tupla SK Challengen vikalle väylälle. Siinä meni kakkossija.
 
OOO
OO

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Miten Tiikerin polvi kestää? Minkä väriset on Villegasin housut?
Tiikerin polvihan taman tamanpaivaisen ratkaisee. Naytti, etta fadella se ei sattuisi yhta paljon kun draw:lla. Siinako pelisuunnitelma talle paivalle? Toi tilasto, etta Tiikeri ei ole havinnyt yhtaan majoria, jos on lahtenyt johtoasemasta vikalle kierrokselle, ja vastaavasti ei ole voittanut yhtaan majoria ellei siina johtoasemassa ole ollut ennen vikaa kierrosta, on aika ihmeellisia tilastoja. Uskon kuitenkin, etta ennen kun kaverin ura on lopussa, kummatkin tilastot on romukopassa.

Veikkasin muuten viime viikolla jo Villegasia voittajaksi tassa turnauksessa, jos Tiikerista ei siihen entisella "kotiradallaan" ole. Kundin peli sopii talle kentalle hyvin.

Mielenkiintoinen paiva kuitenkin tulossa, silla kun US Open on paketissa niin heti peraan tulee Lakers - Celtics. Elikka se tasta saiden puolesta hienosta paivasta :-D

Lopuksi onnittelut Kakon Roubelle. Hieno tulos Ranskasta! Bagissa oli kukas muu kun oma kulta, Minea Blomqvist, joka on vastaavasti pidellyt LPGA tourilta hieman huilia viime aikoina.
 
All day.

Kempula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Liverpool, Leijonat, Team Jatkis
Olipahan huikea loppu US Openin viimeisellä kierroksella! On se tiikeri vaan niin uskomaton kaveri tiukoissa paikoissa. Harmi kun MTV3 ei näytä uusintareikiä suorana vaan pitää varmaan tyytyä johonkin streamiin.
 
Ruotsi on sammuva yhteiskunta! - Nina Mikkonen

Jokerinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Turhaa jännitin Tiger'n puolesta, eihän se noin helppoja missaa. =)

Sääli tosiaan, että ei tule uusintareiät suorana. Streamit ei jaksa kiinnostaa ja tieto kantautuu kuitenkin korviin ennen tuota jälkilähetystä, v**tu.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kyllähän tuohon golffiin jää koukkuun aika hyvin. Viimeksi kun katsoin tv:stä kisa meni oliko nyt yhteen vai kahteen uusintaan, nyt Tiger veti viimeisellä tasoihin. Mielenkiintoista seurattavaa, vaikka itse ei lajia edes harrasta. Selostus oli myös ihan hyvää Petteri Ahomaan ja kommentaattori Mikael Pilzin toimesta. Ahomaa oli selvästi ennakkoon tutustunut aiheeseen tarpeeksi ja hurrikaanin aiheuttamien satelliittikatkosten odottelukin meni jouhevasti. Myös vertaukset omiin peleihin jäi kiitettävän vähälle.

Itse pelistä täytyy sanoa että on toi Tiger kyllä ilmeisen pelimies. Mielestäni mies oli kokoajan -kun katselin sivusilmällä eilen ja nyt alkupeliä- jossain yleisön seassa tai pusikossa droppailemassa, ja silti vaan kärkeen. Miten ihmeessä? Auttoiko ne muutamat uskomattoman hyvät lopetukset eilen sitten sen verran... Oli ilmeisesti aika vaikea kenttä, kun voittajatkin selviytyivät vain yhden alle parin..?

Miten muuten tuo väylä oikein määritellään? Kun luulin että se mihin saa lyödä menee katsojien välissä, ja muuten on Out of bounds. Mutta vähän väliä pallot kimpoili katsojien niskaan ja sitä sitten jatkettiin jostain ihmeen yleisöryppään keskeltä vaan muinamiehinä. Katsojat siis ovat peliväylällä? Outo into muuten katsojien oikein juosta katsomoon tulleen pallon ympärille.... onko se jotenkin ennennäkemättömän hieno, vai varmistelevatko vain paikkoja ensimmäisinä ärsyttävän lähelle pelaajan seuraavaa lyöntiä?

Vähän tyhmäähän kyllä tuo uusintakierroksen järjestely vasta seuraavaksi päiväksi. Eli maanantaina jatketaan. Joku voisi ilmoitella kun tietää (=on päätetty), mihin aikaan MTV3:lta (oletettavasti) suora lähetys alkaa.

edit:Aha, ilmeisesti ei näytetäkään suorana. Mihin aikaan suora lähetys streamissa alkaa?
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Ihme kaveri tuo Woods. Laittoi tuonkin pakkopullan sitten sisään. Medietalle olisin kyllä voiton suonut täysin vilpittömästi. Tigerillähän noita majoreita riittää hyvin todennäköisesti hänellä on huomisen jälkeen taas yksi pysti kaapissa lisää.

Tuo yksi kauhea Woodsin hukkilyönti on kylläkin ihmettelemisen arvoinen, mitähän siinä oikein tapahtui.

Jospa Rocco huomenna yllättäisi. Joka tapauksessa hieno ja jännittävä US Open ollut, mieluummin vain olisi nähnyt jatkoreiät saman tien kisan perään, vaikkapa tuolla British Openin menetelmällä.
 
MATTI HAGMAN - 513 288 + 462 = 750 - 1,46 pistettä/ottelu

tiikeri

Jäsen
Selostus oli myös ihan hyvää Petteri Ahomaan ja kommentaattori Mikael Pilzin toimesta. Ahomaa oli selvästi ennakkoon tutustunut aiheeseen tarpeeksi ja hurrikaanin aiheuttamien satelliittikatkosten odottelukin meni jouhevasti. Myös vertaukset omiin peleihin jäi kiitettävän vähälle.
Ahomaan ja Piltzin selostuksia on tosiaan nykyään ilo kuunnella. Hyvin riittää värikästä juttua ja taustatietoakin asioista on riittämiin. Ei ole kyllä edes pahemmin enää ikävä Nelosen vanhaa kunnon Arkkola&Tilander kaksikkoa. Voisi sinänsä vetää jo rastia seinään, kun maikkarilla on jossain urheilulähetyksessä näinkin laadukasta selostusta. Toivottavasti homma jatkuu samalla kaavalla myös tulevaisuudessa.

Itse pelistä täytyy sanoa että on toi Tiger kyllä ilmeisen pelimies. Mielestäni mies oli kokoajan -kun katselin sivusilmällä eilen ja nyt alkupeliä- jossain yleisön seassa tai pusikossa droppailemassa, ja silti vaan kärkeen. Miten ihmeessä?
Woods on tosiaan pelimies ja todistanut sen jo niin monta kertaa, että ei yllättänyt kyllä tämä loppu enää yhtään. Jalkavaivaisena ja ilman minkäänlaista pelituntumaa lähes parin kuukauden ajalta(?). Ei huono suoritus, mutta ei se kaima turhaa ole maailman parhaiten tienaava urheilija.

Oli ilmeisesti aika vaikea kenttä, kun voittajatkin selviytyivät vain yhden alle parin..?
Tämähän on ihan normaalia US Openia, kentästä riippumatta. Voittotulokset aika harvoin ovat olleet paljoa alle parin, sen verran vaikeiksi kentät ja griinit on tehty. Ihan mukavaa vaihtelua, kun niitä pöödejä ei niin jatkuvalla syötöllä tiputella. Todella viihdyttävää golffia tämäkin.

Mihin aikaan suora lähetys streamissa alkaa?
Voisin kuvitella, että samoihin aikoihin alkaa kuin nämä muutkin kierrokset, eli joskus klo 23-24 Suomen aikaa. Tuolta ao. linkistä varmaan löytyy aikataulu, kunhan se huomisen päivän aikana viimeistään selviää.

http://myp2p.eu
 
Toivo se on epätoivokin

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
... Oli ilmeisesti aika vaikea kenttä, kun voittajatkin selviytyivät vain yhden alle parin..?


Taisi olla pitkästä aikaa helpohko kenttä ja hyvä sää, kun edellinen voittajan par:n rikkominen tapahtui 2004 ja nyt niitä saatiin jopa kaksi.

Tiikerin katsomoon lyönneistä sen verran, että munkkia oli mukana, kun lyönti ei karannut sellaisiin osiin kenttää, jossa se olisi ollut OB. Tuo katsomon osa on monessa osassa "vain" raffia. Tämän lisäksi Tiikeri sai vielä 3 kierroksella väylällä 13 vapaan dropin, kun "metsään" menneen pallon lyöntiradalla oli tv-torni, joka ei ole kiinteä haitta.

No hyvän onnen lisäksi on tietysti taitoakin mukana. Tuolta ko. reiältä sitten droppi, paksu nurmi ja 208 yardia reikään. Rauta 5 käteen, pallo greenin reunalle, 20 metrinen putti sisään alamäkeen, ja eagle. Helppoa kun heinänteko, kun sen osaa. On se kone!
 

HemmoP

Jäsen
Näkyykö tämä vimeinen kierros mistään kanavalta suorana ? canal+ tai nasn tai vastaava? alkanee klo 19 Suomen aikaa ?

edittiä
viasat ilmeisimmin näyttää
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
mms://a665.l4587836664.c45878.g.lm.akamaistream.net/D/665/45878/v0001/reflector:36664

Tuossa vielä linkki (kopioi osoitekenttään) suoraan lähetykseen Media Playerin kautta, jos joku ei ole vielä mukaan ehtinyt. Kasilla mennään, tilanteesta ei sen enempää jos joku jännää jälkilähetykseen. Tuleeko tuota nyt edes MTV3:lta ollenkaan loppujenlopuksi?
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
mms://a665.l4587836664.c45878.g.lm.akamaistream.net/D/665/45878/v0001/reflector:36664

Tuossa vielä linkki (kopioi osoitekenttään) suoraan lähetykseen Media Playerin kautta, jos joku ei ole vielä mukaan ehtinyt. Kasilla mennään, tilanteesta ei sen enempää jos joku jännää jälkilähetykseen. Tuleeko tuota nyt edes MTV3:lta ollenkaan loppujenlopuksi?
Huomenna päivällä kuulemma. Aika tasaista onneksi näyttää olevan vaikka luulin että Woods veisi suurellakin erolla. Jalka ilmeisesti sittenkin on tekijä.
 
I was born Roman and Romanista. And I will die that way. - Francesco Totti

M10

Jäsen
Onko noilla pelaajilla todella jotkut mikrofonit, vai minkä vuoksi niiden sanomiset kuuluu niin selvästi.

Nyt mennään kahdettatoista väylää ja Tiikeri johtaa kahdella. Tilanne saattaa kaventua tämän jälkeen, kun Rocco pistin loistavan hybridillä greenille ja Tiikeri työnsi bunusta raffiin. Hyvä kommentti tuli Woodsilta kun pallo oli ilmassa; "DICK!!!"
 
OOO
OO
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
On meinaan sitten aika saatanan tehokas mikrofoni-äijä, koska välillä nuo kommentit tulee kuin Rocco pitäisi mikkiä itse suunsa edessä.
Eilen parhaimmillaan selässä melkein kiinni, eli ammattimiehiä on.

Hurja loppu, viimeinen reikä ja Tiger lyönnin jäljessä....taas. Jokohan Roccon sitkeys riittää, eihän tuollakaan miehellä loputtomasti noita elämiä voi olla.

edit: Ja Tiger tasoitti :) no huhhuh, pelataanko taas uusi kierros vai lyhyempi pätkä heti perään?
 
Viimeksi muokattu:
I was born Roman and Romanista. And I will die that way. - Francesco Totti

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim ja Pittsburgh
Ei tollosia voi olla, kuin Woods on. Jätkällä on aivan käsittämättömät hermot. Uusiksen "kivetkin" murenee, kuin Tiger pistää pientä vaaleaa liikenteeseen.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jep, kyllä tuo Tiger michaeljordanmaisesti hoitaa homman silloin kun on tarve. Uskomaton pelaaja.

Laitetaanpas perään vielä kysymys että milloin on seuraava tällainen isompi turnaus, jossa näitä pelaajia voisi taas seurata (kenties jopa maikkarilta)? Kun ei ole minkäänlaista hajua golfkauden kiertokulusta.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Jep, kyllä tuo Tiger michaeljordanmaisesti hoitaa homman silloin kun on tarve. Uskomaton pelaaja.

Laitetaanpas perään vielä kysymys että milloin on seuraava tällainen isompi turnaus, jossa näitä pelaajia voisi taas seurata (kenties jopa maikkarilta)? Kun ei ole minkäänlaista hajua golfkauden kiertokulusta.
Ihmetys oli suuri, kun treenien jälkeen streamin laittoi päälle ja kuudetta jatkoreikää pelattiin. Ikävää, että Woods taas voitti, mutta minkäs teet. Tigerillä on kyllä joku uskomaton kyky venyä täydelliseen suoritukseen silloin kun on ihan pakko.

Seuraava major-kisa taitaa olla British Open ja se pelataan suunilleen heinäkuun 20. päivän tienoilla.
 
MATTI HAGMAN - 513 288 + 462 = 750 - 1,46 pistettä/ottelu

Mack

Jäsen
Tiger on kyllä rautainen kaveri, ei voi muuta sanoa. Hattua pitää myös nostaa Roccolle, hienosti pisti kampoihin, vaikka selostajat mainostivat Tiikerin raatelevan miehen, no ei se nyt ihan raatelua ollut.

M. Piltz toki on mies täynnä ammattitaitoa, ja vaikka Petteri "niin niin" Ahomaa selvästi tietää lajista, niin vähän tuollaista hehheehihittelyä tuo selostus välillä on. Kaikki myös tietävät että Tiger on maailman paras ja aivan loistava pelaaja, mutta ei sitä nyt tarvitse joka suorituksessa alleviivata, niinkuin siellä pelaisi joku ulkoavaruuden yliluonnollinen superpelaaja.

Kulttuuritekoja aikoinaan neloselta ja nyt maikkarilta, että nämä majorit edes näkyvät täälläpäin maapalloa. Harmi ettei uusintarundi tullut livenä.


MACK
 
A kick in the head is worth eight in the pants.

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Seuraava major-kisa taitaa olla British Open ja se pelataan suunilleen heinäkuun 20. päivän tienoilla.
Jep, googletuksen tuloksena maikkarin sivuilta:

MTV3 näyttää kaikki neljä major-turnausta suorana kanavallaan. U.S. Masters pelattiin huhtikuussa ja jäljellä on kolme golf-ammattilaisen jalokiveä: U.S. Open pelataan 12.-15.6, The British Open Championship on 17.-20.7 ja U.S. PGA 7.-10.8. Major-turnaukset selostaa MTV3-kanavalla Petteri Ahomaa ja asiantuntija-kommentaattorina on Mikael Piltz.

Sitten on vielä 16.-21.9 Ryder Cup Eurooppa vs. USA joukkuekilpailu.

Siinä kai ne tärkeimmät miesten puolelta vai?
 
Viimeksi muokattu:

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim ja Pittsburgh
M. Piltz toki on mies täynnä ammattitaitoa, ja vaikka Petteri "niin niin" Ahomaa selvästi tietää lajista, niin vähän tuollaista hehheehihittelyä tuo selostus välillä on. Kaikki myös tietävät että Tiger on maailman paras ja aivan loistava pelaaja, mutta ei sitä nyt tarvitse joka suorituksessa alleviivata, niinkuin siellä pelaisi joku ulkoavaruuden yliluonnollinen superpelaaja.
Minusta tuo oli vuosituhannen parasta selostusta läpi kisojen. Meinasin lähettää maikkarille jo kehutkin asiasta, mutta ajattelin "ylireagoivani". Huomasin kuitenkin netistä jälkikäteen, että muutkin kehuivat parin jorinoita. Minuun ainakin tämä kavereidn smalltalk-tyylinen huumori kolahti.

Tuohon jälkimmäiseen sen verran, että eikö se sitten taas osoittanut olevansa ulkoavaruudesta. Niin unnatural-nousuja tuli taas viimeisillä rei'illä. Se on ihan hyvä, että Tigeria hehkutetaan, koska valtaosa meistä taviksista jaksaa seurata lajia hänen takiaan, niin se vaan on.
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se on ihan hyvä, että Tigeria hehkutetaan, koska valtaosa meistä taviksista jaksaa seurata lajia hänen takiaan, niin se vaan on.
Suomessa tämä on Tigeriä hehkutetaan ihan sopivasti. Jätkä kuitenkin on jotain aivan käsittämätöntä. Toista tämä on rapakon takana, Tigerin ei tarvitse edes pelata kyseisessä kilpailussa, ja silti hänen nimensä kuulee useimmin. Jos Tiger on mukana kisoissa, hänestä puhutaan koko ajan, vaikka ei kuvassa olekkaan.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Eikai se mikään ihme olekaan jos kaveria hehkutetaan. Nytkin tuli voitto, jo 14.major titteli. On siinä aika kova saavutus.

Ja tämän voiton suuruutta korostaa se että mies oli yli 2kk pelaamatta ja varmaan treenitkin olivat vähissä. Itsekin sanoi haastattelussa että tämä oli ehkä suurin voitto hänen urallaan...
 
Winning isn't everything, it's the only thing.
-Vince Lombardi-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy