Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Keskustelua kilpagolfista

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana M10, 13.06.2008 klo 10.55.

 1. haepis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE, KooKoo, Red Wings
  Korhoselle 5 bogia hyvän etuysin jälkeen ja Tigerin kanssa laulukuoroon.

  Koepkalle tänään korttiin 65 lyöntiä. Käsittämätön tahti.
   
 2. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  The Open alkoi aamulla, tänä vuonna pelataan yli 60 vuoden tauon jälkeen Pohjois-Irlannissa. Mikko Korhonen lähtee liikkeelle 10:47, toivottavasti onnistuu.
   
 3. haepis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE, KooKoo, Red Wings
  Lainaus:
  Onnistuihan hän, lähtee viikonlopulle sijalta 32!
   
 4. haepis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE, KooKoo, Red Wings
  Olipa ylivoimainen näytös Shane Lowryltä (-15). Kuuden lyönnin marginaalilla irtosi The Openin voitto ennen Tommy Fleetwoodia. Korhonen lopulta 64. Hyvä Mikko!