Keskustelu nettistriimistä ja radiolähetyksistä Sport-Ässät ottelussa

  • 32 832
  • 137
Tila
Viestiketju on suljettu.

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Hienoa, kerran pääsin sisään tohon streamiin ja ehdotti jotain plugineja, mitä ei tietenkään löydy. Testilähetys toimi hienosti. Voi ny vittu, ja se lataa noita sivuja joku vartin ja sitten page load error... Hommais nyt kunnon kaistat kele!
 

Thumb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Edmonton Oilers, Liverpool
tahtookirjoittaa, Minä ainakin sain juuri äsken Radio Porin nettiradion auki. Yritähän vielä.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lähetys on loppuunmyyty.
 
Edelliset viestit, poislukien Hespelerin viesti, siirretty otteluketjusta tänne. Kirjoittajat ehtivät vielä ennen ottelun alkua kerrata palstan säännöt ja tämän osion ilmoituksen koskien nettiradio- ja nettitvstriimejä.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Jahas, poikkas sitten ihan kokonaan juuri ennen pelin alkua. Ei sitten, paskan möivät.
 

irGGu

Jäsen
tuntuu joo olevan loppuunmyyty kun ensin katselee lähetystä ja sitten se napsaisee poikki eikä yhdistä enää millään. Kivakiva..

Ja radio porin nettilähetys tulee sitten kolmisen minuuttia jäljessä!
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Näkyykö kuva jollakin? Justiin katkes, sitä ennen ei edes nykiny. Täällä ei kaistasta ole kiinni. tututtaa jos ei ala näkymään.

edit. nyt näkyy!
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Jahas, poikkas sitten ihan kokonaan juuri ennen pelin alkua. Ei sitten, paskan möivät.

Näin teki.
VLC kirjoitti:
Your input can't be opened:
VLC is unable to open the MRL 'nnn'. Check the log for details.
Kannattaakohan tuota yrittää saada näkyviin vai suosiolla keksiä jotain muuta tekemistä. Kaista oli kuitenkin rajoitettu, mutta liekö koko paska muutoin samassa paikassa, eli kaikki eioota ostavat kuormittamassa samoja pönttöjä? Eli voiskos tulla helpotusta hetikohta matsin alun jälkeen?

Kannatti näköjään. Nyt nimittäin alkoi taas toimimaan. Sama homma oli noissa suorissa linkeissä. Aikansa kun jaksoi yrittää, niin lopulta sivu aukesi.
 

irGGu

Jäsen
Jaha, nyt toimii lähetys taas. Ihanaa.

Nyt porilaiset, nyt se voitto sieltä vaikka väkisin.

Infoa porilaisten lakanoista tulee erätauolla ellei nuo niitä kerro jo aiemmin, eivät kuulemma viitsi tekstareita lähetellä enää ennen peliä.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Femma on täälläkin maksettu matsista. 110 megan yhteys enkä pääse edes Sportin sivuille. Pirulainen. Onko suoraa linkkiä tuohon streamiin?

Taisi olla melkoinen huijaus koko maksullinen stream. Vitonen on maksettu, mutta mitään ei tapahdu vaikka kuinka Web TV-linkkiä klikkaa Sportin sivuilla.
 

d2uce

Jäsen
Sain jo auki sivun kyllä, mutta meikäläisen mediapleijeri ei suostu yhteistyöhön. Herjaa vain, että "syötettä ei voida toistaa tjsp." Voi viddu.

Koita Winampilla. Mulla ainakin on usein ongelmia juuri MediaPlayerin kanssa, kun koittaa oletuksena avata aina sillä. Winampilla toimii mukavasti. Tosin taitaa tulla tämä nettilähetys huimasti jäljessä.
 

irGGu

Jäsen
Kuka selostaa Radio Porissa, olen aina ollut mieltynyt miehen pelokkaaseen ja apaattiseen äänenpainoon.

Suomen paras radioääni, Jussi Aho. Kiekkomies henkeen ja vereen. Ihan huippu selostaja. Koneelta löytyy mm. klippi jossa hehkuttaa "aaltoja tulee täältäkin, täälläkin aaltoja, loisteputket tippuu päähän mutta ei se mitään" :D

Se on paras.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Kiva, kiva! Juu, sopivasti katkesi täälläkin! Aluksi näkyi hienosti, sitten alkoi tökkimään ja nyt on pelkkää valkoista. Voi vittu! Mites peli etenee?
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minusta näihin netti-striimeihin pitäisi varata kaistaa enemmän kuin tarpeeksi. Onhan se selvä, että kansaa kiinnostaa tälläiset pelit. Saattaa olla, että lähtee palautetta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös