Keskustelu ja kyselyt otteluiden netti-, TV- ja radiolähetyksistä

  • 1 198 306
  • 5 139

AsFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Blues Pelicans näyttää perjantain pelilistan ja TPS SaiPa näyttää lauantain listaa.
 

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Kuseehan tuo...ei aukea nettisivu, eikä toimi ios -sovellus
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Tästäkin lystistä saa oikein maksaa. Ei riitä se, että maksoi täyden hinnan ja kolmen viikon kuluttua kauden avauksesta oli jo puolen hinnan tarjouksia...
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voisiko joku kirjoittaa pontevan reklamaation ja laittaa tänne julkiseksi? Saisivat vähän ruudussa mietittävää, kun sama palaute pölähtää muutamaan otteeseen.
Voitaisiin myös vertailla mitä vastaavat.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voin sanoa rehellisesti käsi sydämellä, etten muista koskaan kuulleeni noin järkyttävän paskaa selostajaa kuin tänään Blues-Kärpät -pelissä. Pilasi muuten todella viihdyttävän matsin. Kyllä vituttaa tuollainen.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Jos illan CHL-finaaliin löytyy hyviä streamejä, niin yv:llä voi laittaa. Mielellään suoria streamejä, koska mitään softia en tälle koneelle oikein viitsisi asentaa.
Kiitos!
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Verrattuna aikaisempiin kausiin, Ruutu on toiminut pääosin hyvin (alustana Samsungin vähä-älytelkku), yllättävää kyllä. Toki välillä on vähän pykinyt, mutta ei niin pahasti kuin aiemmin. Ehkä on vain ollut hyvää tuuria. Mutta nyt, paremman tekemisen puutteessa, ajattelin katsoa TPS-Lukko -peliä. Ihan käsittämätöntä pikselimössöä, ääni katkeilee jatkuvasti. Onko vika tässä päässä vai onko sama tilanne muillakin?

EDIT: mutta muut kierroksen ottelut pyörii normaalisti. Outoa.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Meikäläisen TPS-Lukko jumitti tuohon erätauon ottelulistakuvaan (Pro)
 

hcp27

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Vttu! En silti lähde vieläkään ruudun kiskontaan.

Onhan se ihan perkeleenmoista kiskontaa kun näkyy 20€/kk hinnalla neljän kotimaisen lajin pääsarjat, Eurooppaliiga, Englannin Champpari, NFL, NBA, iso kasa golffia ja autourheilua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös