Keskustelu ja kyselyt otteluiden netti-, TV- ja radiolähetyksistä

  • 1 197 407
  • 5 139
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tökkikö muilla Kärpät-Saipa?

Mulla jatkuvaa hidastelua, on 10 meganen yhteys joten ei pitäisi olla siitä kiinni. Ei päällä muita ohjelmia, siivosin sivuhistoriat, evästeet jne

Tarkastin myös testerillä, että todellinen nopeus on vähintään tuo luvattu

MIkähän tuossa maksaa?
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Ei kyllä voi antaa puhtaita papereita suoritukselle kaapelissakaan. Sen verran on satsattu rahaa kiinni tähän kiekkokauteen elektroniikan suhteen että valitus jatkuu. :)

Nelonen Pro pääkanavan ottelussa on selkeästi parempi kuva ja varsinkin ääni heittelee tasollisesti ja volyymiltään jäätävästi. Samaan aikaan kun Jalo selostaa KalPa-JyP peliä, niin TPS-Ässät saa laittaa television täysille jotta sieltä kuuluu jotain... Ei näin. Lisäksi osa peleistä tulee erittäin "pimeällä" kuvalla, kuin olisi hallista valoja pois. Oli kyllä todella suuri ero tänään tuossa päälähetyksessä ja esim. TPS-Ässät pelissä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aivan täyttä paskaa on Kärpät-Saipa -lähetys ollut. Ensimmäisessä erässä nykimistä ja paska kuva, toisessa erässä nykiminen loppui, kolmannessa erässä alkoi puskurointi ja kerran tuli joku virheilmoituskin. Jopa paskempi kuin urho, ainoastaan "Lomakuvia Raksilasta" -diashow puuttuu.
 
Kärpät-SaiPa toimi erinomaisesti aina kolmannen erän alkuun asti. Upeaa nykimätöntä HD-kuvaa. Sitten alkoi nykiminen ja vaihtoi aina huonommalle striimille... Sadan megan nettiyhteys ja MacBook-läppäri kalustona... Hyvin näkyi myös ekassa erässä iPadilla kun testasin...
 

Kiekura

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Muistakaa ihmiset laittaa sieltä telkkarin/digiboksin asetuksista se 1080/50p asetus päälle kun katsotte noita HD lähetyksiä. Liike on sulavempaa, laatu parempi ja ei nyi yhtään. Sama homma jos liittätte sen koneen kiinni telkkariin.

Ja säätäkäkää niitä asetuksia telkkarista. Itselläkin oli blues-TPS pelissä hämärä kuva, mutta säädin asetuksia ja kuva parani
 

Käytös10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itsellänikin Kärpät-Saipa -pelin 3. erä oli aikamoista puskurointia. Laitoin ruudun palauteboksin kautta palautetta. Kyllähän tuosta viikko ilmaista pitäisi napsahtaa. Kun muillakin ihan samaa probleemaa näemmä ollut. 110M netti ja hyvä kone, jolla kyllä muut kierroksen pelit tuntuivat pelaavan ongelmitta.

Lisätään nyt vielä, että kannattaa pyöräyttää se ruudun oma laitetesti läpi ja liittää se tulos palautteeseen (tai päivittää laitteistoa testin ohjaamalla tavalla).
 

OlviTenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
AVS
Näin Elisa Viihteen asiakkaana voin todeta, että alku on ainakin ollut lupaava. HD-kanavat toimivat hyvin, ja kuvanlaatu on erinomaista. Jokerit-IFK -ottelussa jossain vaiheessa alkoi FPS tippua, ja sain melkeinpä päänsärkyä kun katsoin pätkivää kuvaa, aivan kuin olisi pelannut alitehoisella PC:llä. Hetken kuluttua laatu palasi, eikä ongelmia enää ilmennyt.

Kaiken kaikkiaan alulle voi antaa arvosanaksi 9, studio-osuuksia myöten rentoa meininkiä ja eritoten kuvanlaatuun olen tyytyväinen. Ainakin 46" Grundigista kuva tulee ulos hyvälaatuisena, ilo katsoa kiekkoa taas muutaman vuoden urhoilun jälkeen!
 

baldie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Tuntemattomat, HJK, Liverpool
Näkyykö "Ruudulta" katsojilla vielä mitään, kun ittellä heittää erroria "Videon lähettäminen epäonnistui. Lataa sivu uudestaan."
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Näkyykö "Ruudulta" katsojilla vielä mitään, kun ittellä heittää erroria "Videon lähettäminen epäonnistui. Lataa sivu uudestaan."
Onko tämä normaalia, mutta itselläni näkyy Tappara-KalPa Ruudun kautta tällä hetkellä ilmaiseksi. Vai katkeaako lähetys kun 18.30 lyö kello eikä ottelua ole ostettu?
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Hämeenlinnasta tulee pienellä nykimisellä, jota säestää pehmeän mössöinen kuva ja valkoisesta puhki kulunut kuva.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onkos Radio Ramona (Lukon pelit siis) lopettanut nettilähetykset peleistä vai mikä mättää?

Jotain tekniikkavikaa? Ässä-matsia en saanut toimimaan kuin iPadilla viisi minuuttia, sitten katosi. Jokerit-matsi toimi pöytäkoneella winampilla avatessa tuon nettistreamin linkin. Tänään ei toimi. IPadilla taas pyörii tuo matsi tänään, joskin yhteys katkeaa aina muutaman minuutin välein.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Harmaata ruutua pukkaa. Ollut koko lähetyksen ajan pätkimistä ja nyt loppui kokonaan.

Mulla näkyy kyllä tuo Lappeenrannan peli joten kuten, mutta ylivoimaisesti huonoimmin kaikista lähetyksistä.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Eikö liigaa voi enää katsoa yksittäisinä peleinä vai pitääkö mun vittu tilata koko paska kuukaudeksi tai vuodeksi?
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiekkoradiot?

Mistä löytyy nykyisin kiekkoradiot nykyisellään, kun ainakaan oheisen linkin takaa: SBS Media - Jkiekko olevista Ilveksen tai Lukon linkeistä ei mitään kuulu?

Linkki siis SBS-median sivustoon josta viime kaudella kaikki kiekkoradiot kuuluivat.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voi helvetin vittu, HIFK-Ässät puskuroi jatkuvasti. Nettinä 100/100 ja speedtest antaa jatkuvasti 70/50 tuloksia! Missä vika? No mun koneessa tietty...
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Todella paska fps taas kun katsoo Hifk-Ässät. Puskurointia ei tule mutta nykien menee kuva

Vittumaista toi nykiminen. Ei pätki mutta nopeissa kohdissa menee kuin diashowssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös