Keskustelu ja kyselyt otteluiden netti-, TV- ja radiolähetyksistä

  • 1 198 274
  • 5 139

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Nyt vaihtui sitten ihan lennosta nuo ottelut Ruudussa, ainakin IFK-Blues, HPK-Pelicans ja JYP-Kärpät tulee ihan omilta paikoiltaan. Aika jäätävää meininkiä silti.
 

jäämies-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Die Mannschaft
No nyt ne pompsahti nuo kanavat omille paikoilleen, siis Ruutu.fi:ssä
Hyvin lähtee tämäkin kausi käyntiin, puuhastelua!
 

AaJee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Anaheim Ducks, Miami Heat
Näkyykö muilla Nelonen pro extra kanavat? Itsellä tilattuna mutta ei näy muut kuin 4 pro 1&2. Extra kanavilla lukee vain salattu kanava tjsp. Elisalta siis tilattu.

Onhan sulla HD-lähetysten vastaanottamiseen soveltuvat laitteet? Nuo on extra-kanavat näkyvät vain HD:na. Eli CI+-kortinlukija ja HD-virittimellä varustettu televisio tai digiboksi HD-virittimellä. Ja kummassakin tapauksessa laitteet pitää vielä linkittää operaattorin asiakaspalvelun kautta.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Noniin. Nyt on striimit korjattu niin että näkyvät oikeiden linkkien takaa. Äsken oli kyl tosi kiva kun HPK-Pelicans ei päässy katsomaan minkään linkin kautta kun taas HIFK-Blues, Tappara-Ilves ja JYP-Kärpät oli keskenään sekaisin ja ainut joka tuli oikean striimin kautta oli itse illan tv-matsi :D
 

Qkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No nyt näkyy, kiitos vinkeistä. Samaa vikaa taisi olla viaplayn kautta viime NHL-kaudella ainakin Xbox 360-sovelluksella. Toivotaan nyt että vois katsoa matsin rauhassa alusta loppuun hyvällä laadulla ilman pätkimisiä, tähän asti ei noita linkkejä lukuunottamatta mitään valittamista!

E: Ja nyt sieltä rupes tulemaan taas JYPin peli.. Tää on joku juoni! (Nyt näkyy oikean linkin takaa HIFK-Blues)
 

zet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Ritari
Näkyykö muilla Nelonen pro extra kanavat? Itsellä tilattuna mutta ei näy muut kuin 4 pro 1&2. Extra kanavilla lukee vain salattu kanava tjsp. Elisalta siis tilattu.

Ei näy ainakaan täällä. Vielä viikolla noilla lisäkanavilla näkyi teksti ennakkostudiosta, mutta nyt on mustana kaikki kanavat. Ja Elisalta tosiaan tilattu.
 

Kiekura

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Äänessä välillä ihme tärinää/jäätymistä JYP-Kärpät pelissä. Sonera viihde käytössä
 

KingNothing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Videon lähettäminen epäonnistui - lataa sivu uudelleen teksti joka pelin kohdalla ruutu- palvelussa. 15 € laitoin ku halusin kokeilla että ostanko ko. palvelun ja tuskin ostan. Jee.
 

Brenahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lennu
Hei. Pc:n kautta ruutu tulilla -> hdmin kautta telkkarissa. Kuinka saan koko televisioruudulle kuvan, nyt jää isot mustat kehykset ja kuva vain keskellä telkkaria. Tietokoneen näytöllä näkyy kokonaan. Ja kaikki idioottineuvot vaan tänne. Pc:tä käyttänyt viimeksi 10v sitten. Mac on tutumpi ja sillä saanut kuvan aina koko televisiolle.
 

Nagyanya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
JOo-o. Yllättäen vaan latailee peliä ja mitään ei tapahdu. Noh, tulipahan tämä ruutu.fi paskakin kokeiltua!
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
IE:llä pyöritti vaan "ladataan" pylpyrää, mutta Chromella lähti heti pyörimään itse matsikin.
12kk maksettu, eli toivotaan, että skulaa.

Go IFK!
 

SjV

Jäsen
No nyt näyttää näkyvän Elisalla SD kanavatkin, Jyväskylän peli on kylläkin 544x576 @2,5Mbit/s kuraa...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei ole kyllä HD-laatua nähnytkään tämä HIFK-Blues-lähetys vaikka noita "laatupalkkeja" on neljä. Järkyttävää paskaa, lähden sotimaan ja aion saada kaupan purettua.


edit: ton lähetyksen grafiikat näyttävät tarkoilta, mutta hallilta tuleva kuva on pelkkää puuroa. Ei se lähetys ole HD:tä jos se kuvataan HD:nä, mutta lähetetään SD:nä. Ei vetele tää peli, Nelonen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vittu HIFK - Blues matsi kuva tärisee täällä inhottavasti, onko muilla samaa ongelmaa. Nelonen pro HD 1 ja 2 toimii hyvin, muut ei.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Vissiin ei ratiostakaan pysty enää pelejä kuuntelemaan? Ainakaan en löydä striimiä JYP - Kärppä matsiin radio cityltä. Vissiin tämmönen vanha Fabu saa totutella hiljaisuuteen, kun ei viitsi pikselimössön tuijottelusta maksaa itteensä kipeeks. Kaikkinainen palvelu tuntuu kyllä enempi helevetin huonolta vitsiltä nykyään, ei voine mitään.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kuva tulee Porista pienemmällä nykimisellä kuin eilisissä peleissä, mutta ääni tulee kuin haudasta. Eikun...
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
"Videon lähettäminen epäonnistui" tms. Kyse siis IFK-matsista. Miten saa näkymään??

Kokeile muita selaimia. Mulla sama Firefoxilla IE:llä toimi ja nyt toimii jo Firefoxillakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös