Keskustelu ja kyselyt otteluiden netti-, TV- ja radiolähetyksistä

  • 1 198 282
  • 5 139

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Miten toi työpöytätila asetetaan?

Riippuu vähän selaimesta. Mutta pitäisi löytyä selaimen asetuksista. Yleensä ruksi, joka laitetaan päälle. Jos Android 4.0-versioissa asetusta ei löydy, pitää selainriville kirjoittaa about:debug ja painaa enter. Tämän jälkeen ruksivalinta pitäisi tulla yläkulmasta avautuvaan asetukset / settings-valikkoon....
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
En ehtiny tähän ensimmäiseen iskuun... Millaista oli jälki esim. DNA:lla kaapeli verkossa ja vaikkapa Porin alueella tai noin yleisesti? Ruutu näyttää aloittaneen kuten hiukan epäilin. :/

Jos ei nimittäin huomenna näy Ässät-Lukko ja todella terävällä kuvalla DNA:n kaapelista, niin sitten en tiedä mihinpäin sen nelonen paketin viskaan.
 

Mr.J

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey Devils
Samsung Note 10.1 tabletilla ei toiminut selaimella ollenkaan koko iltana kumpikaan ottelu, paitsi Blues-TPS kuului muutaman kerran selostus muutamia sekuntteja kuva mustana.
Ruutu sovelluksessa ei ole edes mahdollista kirjautua palveluun.
Tuli sitten maksettua mustasta ruudusta.
Netin nopeus oli 8.5 Mbit/s, joten ei siitä pitäis olla kiinni.
Ylen teksti tv:n sivuilta piti sitten seurata tämä kierros.

Onko sulla flash asennettu? Musta ruutu mullakin notessa oli kun ei ollut flashiä asennettu.
Jos ei ole flashiä, niin katso täältä ohjeet: http://forums.adobe.com/thread/1061194 ton jälkeen sain androidin omalla selaimella hyvän kuvan.

Jos et saa asennettua sitä, niin asenna googlen play storesta Phonton browser. Kirjaudu sillä ruutu palveluun ja klikkaa salaman näköistä kuvaketta oikealta ylhäältä. Se käynnistää flashin. Ongelmana tolla ohjelmalla vaan on, että kuvan laatu on huono, mainokset kiusaavat ja full screen ei toimi. Mutta toimii paremman puutteessa.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Itselläni toimi loistavasti DNAN:n kaapelissa. Nelonen on jo Ruutu+:n ongelmista kerennyt kommentoida Facebookissa, että heidän päässä toimii kaikki ja kannattaa ottaa yhteyttä omaan operaattoriin.. Jotenkin tulee eräs U:lla alkava firma mieleen..

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4

Mun järkeen ei käy että miksi Blues-TPS peli näkyi moitteetta, mutta SaiPan pelissä samat ongelmat kuin muillakin. Miten se silloin voi olla operaattorissa vika, jos toinen ottelu pelaa ja toinen ei? Eikös toi viittaa täysin palveluntarjoojan vikoihin? Korjatkaa jos olen väärässä.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Ruutu+: Videon lähettäminen epäonnistui. Lataa sivu uudelleen.

Siis mitä vittua!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Paljon tarkempi kuva kuin eilen Ruudussa!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Valavuori, Tikkanen ja Grönman samaan aikaan studiossa? Joko voin vaatia rahat takaisin?

Noh, ilmeisesti Kärppien matsin erätauolla ei tarvitse katsella tätä studiopelleilyä.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Nelonenpro.fi lukee että Tappara - Ilves tulee kanavalta nro 7, mutta siellä ei näy mitään? Tai siis näkyy vain että "Extra kanavien ohjelmatiedot löytyvät nelonenpro.fi" Onko kanava muuttunut vai mitä?
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itselläni heittää kokoajan "Videon lähettäminen epäonnistui. Lataa sivu uudestaan". Onko kellään mitään vihjeitä vai onko tämä Ruudun tapa kiittää yli 200 euron laskun maksamisesta?
 

ELaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Näyttää taas siltä, että me kuluttajat maksetaan paskafirman kokeilut ja harjoittelut. nyt kyllä vituttaa etten lähtenyt Hämeenlinnaan, kun kyytikin olisi ollut. perkele
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Itselläni heittää kokoajan "Videon lähettäminen epäonnistui. Lataa sivu uudestaan". Onko kellään mitään vihjeitä vai onko tämä Ruudun tapa kiittää yli 200 euron laskun maksamisesta?
Mulla ilmoitti Chromen selaimella samaa. IE:llä toimii moitteetta. Yleensäkkin ei pätki kuva niin paljoa IE:n selaimella.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kohta mennään ja täällä ollaan taas kukkumassa! Ainakin vielä näkyy, joten pääsee jälleen kaikkien kiusaksi kommentoimaan pelitapahtumia *hymiö*
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kiitti vinkistä, rupesi näkymään Chromella. En tajua miksei Firefoxilla.

edit: Mulla myös Mac
 
Viimeksi muokattu:

RFistioKing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itsellä taas ei chromella lähteny pyörimään mutta foxilla toimii käyttiksenä win7, paitsi Tappara-Ilves matsi ei näy jonka juurikin haluais kattoa.
 

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
Valavuori suoritui ainakin ensimmäisestä osiostaan paremmin kuin eilinen kolleegansa, joka oli hyvin virkamiesmäinen (ylemäinen).

Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4
 

chubster

Jäsen
Studio osuus oli toiveita herättävä. Kuva ei ihan täyttä skeidaa, eikä pätkinytkään. Nyt tosin kun tuli tauolle, niin ruudulla pyörii HIFK-Blues logot, vaikka JYP-Kärpät peli valittuna. Ehkäpä tämä selviää....Nyt tuli Alkion äänikin kuuluviin Nordikselta. Hmm.

Näkyykö tässä nyt siis päälähetystä tovi, ennenkuin siirrytään Jyväskylään, vai tarviiko mun rämpiä kaikki nuo pelit läpi ja toivoa, että jostain löytyy oikea matsi?
 

Raimo41

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Anaheim Ducks, MUFC, Mark Lee
Näkyykö muilla Nelonen pro extra kanavat? Itsellä tilattuna mutta ei näy muut kuin 4 pro 1&2. Extra kanavilla lukee vain salattu kanava tjsp. Elisalta siis tilattu.
 

Kikkarelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toimiiko teillä lähetykset nyt? Täällä antaa jonkun virheilmoituksen, ettei videota voi ladata. MacBook käytössä ja safarilla yritän katsoa.

Uskomatonta sontaa, urhon jalanjäljillä stna!
 

ilu

Jäsen
Ruutu.fi:ssä HIFK-Blues-ottelu näyttää Tampereen paikallistaistoa, HIFK:n ottelu puolestaan näkyy JyP-Kärpät-"kanavalla". Vähän taitaa olla alkuyskähtelyä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jahas, olen valinnut HIFK-Blues ja kuva tulee Tampereelta. Mitä vittua oikeesti?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös