Kesän siirtoikkuna 2024

  • 30 611
  • 234

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Jos tuo on vittuilua Hoenessiltä, se on täydellistä. Jos taas tuo on vakavissaan sanottu, tästä tulee yksi kaikkien aikojen meemeistä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Jos tuo on vittuilua Hoenessiltä, se on täydellistä. Jos taas tuo on vakavissaan sanottu, tästä tulee yksi kaikkien aikojen meemeistä.
Vähän olisin kriittinen vielä onko oikeasti sanonut noin.
 

Liitteet

  • IMG_5327.jpeg
    IMG_5327.jpeg
    733,6 KB · kertaa luettu: 156

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Sellainen välihuomio, että Frank on sitten aivan eri kaliiberia Kompanyn kanssa. Tsekkaapa Frankin ns. underlying stats -osasto. Paljon parempaa "tutkan alla lentävää" nimeä ei valmentajamarkkinoilta löydy.
Kävin katsomassa joitain noita tilastoja ja kieltämättä ihan kelvollisiltahan ne näyttävät, etenkin Brentfordin kaltaisessa seurassa. Joitain asioita ei voi toki logiikalla selittää (iän myötä tuntuu, että yhä harvempaa enää voi...), mutta tiedätkö, että onko sille kuitenkaan olemassa jotain selitystä/syytä, miksi kukaan isompi seura ei ehkä sitten ole Frankia kuitenkaan napannut itselleen vuosien saatossa, vaikka tilastojen mukaan ihan kelpo koutsi onkin?

Varmasti vapailla markkinoilla on aidosti vielä (lukuisiakin) ihan kelpo koutseja olemassa. Ja itse olen toki pohtinut tässä koko ajan sellaisia vapailla olevia ja saatavia nimiä, jotka olisivat realistisia. Toki, jos Bayern meinaisi iskeä vielä kiinni nimeen, joka on vahvasti kiinnitrtty johonkin (esim. Inzaghi, Amorim, Marco Rose), niin onhan markkinoilla sitten vieläkin runsaammin laatunimiä tarjolla. Ehkä tämä oma isosti kasvanut kyynisyyteni ja pessimistisyyteni, joka ajattelua sumentaa, kumpuu siitä, että vielä kuukausi-pari takaperin näissä keskusteluissa pyöriteltiin Alonson ja Nagelsmannin nimiä, ja nyt ollaan tilanteessa, että pohditaan Frankia, Howea ja Kompanyn kaltaisia nimiä...edelleen uskon, että näillä jälkimmäisille kavereille hyppy Bayernin kaltaiseen seuraan on kuitenkin vain liian suuri ja haasteellinen.

Tuskinpa tämä ihan niin on myöskään mennyt tai menee tällä hetkellä, kuin Bayernin seurajohto helmikuussa kuvittelivat, kun Tuchelille potkut antoivat ja sokeasti pitivät Alonsoa "varmana" nakkina. Nyt ollaan sitten 'aika' monen mutkan kautta päädytty sitten tähän tilanteeseen ja näihin nykyisiin nimiin, mikä laittaa kyllä turhauttamaan.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München

Tämä lausunto on kopioitu yhden Bayernia kommentoivan parodiatilin feedistä, joka monelle menee sekaisin aina yhden toisen 'vakavan' tilin kanssa, koska liki identtiset nimet.

Käyttäjä "iMiaSanMia" on se oikea Bayern-uutisia julkaiseva tili, "iMiaSamMia" on tämä hupaisa parodiatili, jotka monelle usein menevät sekaisin

Eli ei ole Uli-setä noin oikeasti todennut, onneksi. Toinen päivä putkeen, kun Bayernin kohdalla mennään tähän parodia-halpaan. Eilen ESPN:n "asiantuntijaraati" Tuchelin "lausunnoista" ja nyt tämä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
mutta tiedätkö, että onko sille kuitenkaan olemassa jotain selitystä/syytä, miksi kukaan isompi seura ei ehkä sitten ole Frankia kuitenkaan napannut itselleen vuosien saatossa, vaikka tilastojen mukaan ihan kelpo koutsi onkin?
Nythän tuota näkyvyyttä on tullut vasta sen parisen kautta, ja kyselyitäkin on tullut. Frank on vain kaiketi haudannut kaikki tavoittelut kehtoonsa, joten mitään isompaa uutisointia ei ole voinut tulla. Tällä kaudella häntä on huhuttu Liverpooliin ja Unitediin ennen Bayern-linkkiä, joten kyllä sekin jostain kertoo. Tietysti aina voi miettiä, kannattaisiko se nousu korkeimmalle huipulle tehdä kahdella tai kolmella askeleella vai yhdellä hypyllä.

Helvetin hyvä koutsi joka tapauksessa, ja toki ollut sitä aivan käsittämättömän hyvin, modernisti ja ennakkoluulottomasti johdetussa seurassa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
No sieltä sit tosiaan. Eli huomenna varmaan uutinen että ei ja sit arvotaan seuraavat nimet?

Mun veikkaus Inzaghi, Amorim ja Potter.



Vaikka Bayernissa aika armoton pinkiponki-sirkus onkin käynnissä, niin tokkopa nyt Kompanykaan sentään voi kieltäytyä mahdollisuudesta valmentaa ensi kaudella Bayernia, jotta voi möyriä ensi kaudella Championshipissä Burnleyn kanssa...Kompany ei vaan vakuuta, liian kovaan paikkaan joutuisi tuolla kokemuksella ja vajavaisella osaamispankilla.

Luulen, että yksi syy, minkä takia Bayernilla ei mitään konkreettisia virityksiä ole Amorimin suuntaan ollut, on se, että Amorimi ei yksinkertaisesti ole markkinoilla, kun antoi sen tunnustuksen ja sanansa Sportingin suuntaan, sen jälkeen miten se West Ham -kuvio menikään täysin reisille ja fanit olivat ihan raivona.

Onhan tämä älytöntä, miten Liverpool ja Bayern ilmoittivat samoihin aikoihinsa uuden valmentajansa etsinnästä ja miten Edwards hoiti sen täsmällisesti (Slot vaikuttaa juuri nyt aika hyvältä haulta), versus miten Bayernin hajanainen seurajohto tämän oman hommansa hoiti. Tästä oli juuri tänään The Athleticilla laaja ja yksityiskohtainen juttu, miten Edwards järjestelmällisesti datan avulla kartoitti parhaat vaihtoehdot ja eteni loogisen analyysin pohjalta Slotin valintaan. Slotiin olisin itsekin ollut suht tyytyväinen Bayernissa. Omat riskinsä miehessä toki luonnollisesti on, mutta miehen pelifilosofia, -tyyli ja profiili olisi sopinut kuitenkin mielestäni aika hyvin siihen 'Bayern-identiteettiin'. Erittäin vakuuttavaa työtä Edwardsilta & co.lta.

Bayernissa taas, noh...aivan jumalattoman nolo sirkus ja aivan kaikki, mikä on voinut mennä pieleen, on mennyt pieleen (oikeiden profiilien kartoitus, millainen valmentaja halutaan, mitä ominaisuuksia hänellä pitää olla, mitä peliä pelataan etc. etc.). Aivan kauhea sekasotku ja sillisalaatti ties mitä nimiä ja profiileja, mistä ei paista mikään looginen ja seurattava punainen lanka, mitä nähdä tässä koko rekryprosessissa.

Tässä vaiheessa pitäisi oikeasti jo pohtia mm. Gironan Micheliä. Ei ole itselleni niin kovin tuttu nimi enkä ole nähnyt häneltä tällä kaudella kuin muutaman yksittäisen pelin, mutta onhan miehen tämän kauden työlle ja tuloksille, mitä on Gironassa saanut aikaan, annettava tunnustusta. Ainakin tämä (ao. kuva) miehen kommentti kuulostaa omaan korvaani ihan hyvältä, koska Bayernissa menestyminen ei mahdollista ole, ilman sopivaa joustavuutta, adaptoitumiskykyä sekä pragmaattisuutta, suhteessa pelifilosfiaan, ympäristöön ja kulloiseenkin vastustajaan. Nämä ovat ominaisuuksia, joita itse arvostan suuresti valmentajassa. Nämä mahdolliset ominaisuudet itse näkisin etuna mm. sellaisiin nimiin, kuin De Zerbi tai Kompany

Edit. Kuva
 

Liitteet

  • 20240520_235555.jpg
    20240520_235555.jpg
    342,2 KB · kertaa luettu: 73
Viimeksi muokattu:
Kyllä lämmittää nähdä, että Barkleylle on kysyntää. Nappikausi Lutonissa ja nyt menossa Villaan. Paljon on saanut ainakin keskustelupalstoilla ihan kohtuutonta kuraa niskaansa syystä, joka ei minulle avaudu.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Toinen maalivahti, joka saattaa vaihtaa kesällä seuraa on Ederson, per mm. Romano. Ilmeisesti mitään hinkua myyntiin ei vielä ole, mutta jos hyvä tarjous tulee eteen, myynti tapahtuu.

Kunhan eivät hommaa tilalle muuan portugalilaista, kuten vähän pelkään...
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Bayern on kiinnostunut Simonsista. Eberlellä oli viime kesänä iso rooli Simonsin tuomisessa lainalla Leipzigiin. Hintalappu €60-70M ja neuvottelut PSG:n kanssa olisi at vaikeita, koska eivät halua myydä. Tuolla hinnalla olisi toki aika messevä ryöstö, varsinkin peilaten Bayernin suunnitelmiin pohtia Wirtzin tuomista, joka maksaisi vähintään tuplat Simonsiin verrattuna...

Noh, joo. Olisipa nyt edes se koutsi selvillä, jotta olisi edes joku projekti mitä esitellä potentiaalisille pelaajille markkinoille, että jäisi edes jotain haaviin...



 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Jos Kompany olisi lennosta vaihtanut progressiivisen futiksen Dyche -tyyliseen prosenttipalloon, niin Bayern -pesti ei olisi todennäköisesti koskaan ollut mahdollista.
Tärkeintä on peluuttaa seksikästä jalkapalloa.
 

Liitteet

  • IMG_5334.jpeg
    IMG_5334.jpeg
    470,3 KB · kertaa luettu: 111

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Ok-suorittamista, mutta sai myös raippaa Anderlechtissä, yksi tykkikausi Burnelyssa (huom! Championshipissä, Englannin kakkostasolla) ja yksi jääräpäisyyksissään aiheutettu karsiutuminen takaisin kakkostasolle, kun ei suostunut adaptoitumaan...ja nyt Bayern on maksamssa liki 20 miljoonaa Burnleylle tästä miehestä, tällä cv:llä.

Kysynpä vaan, että mikä noissa näytöissä siis oikeuttaa tähän "yhden lupaavimman valmentajan" -titteliin maailmassa. Olisiko Kompany silti noilla näytöillä ja cv:llä yksi lupaavimpia valmentajia maailmassa, ellei olisi pelaajalegenda-Kompany...ylipäätään hulluutta Bayernilta jatkaa edelleen tällä linjalla, missä valmentajista maksetaan rajua ja tökeröä ylihintaa, kun valmentajia vaihdetaan seurassa boksereiden lailla. Ei ole kestävää tai millään muotoa järkevää strategiaa. Bayern on joutunut (joutui jo Brazzon aikana) tällaiseen ihmeelliseen ja aika surkeaan looppiin tällä valmemtajasaralla...

Noh, onneksi Bayernin johdolle ei kelvanjut Nagelsmann, ei Tuchelin jatko, ei De Zerbi, mutta Burnleyn uppiniskaisesta pudottanut Kompany kelpaa..absoluuttista hulluutta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös