Kesän siirtoikkuna 2023

  • 292 057
  • 2 593

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Chelsea halutessaan pystyy kyllä hankkimaan molemmat. Vaikea sanoa paljonko on sumutusta ja paljon konkretiaa, mutta onhan Chelsea Lavian perässä ollut ainakin tammikuusta saakka. Eli ei se nyt täysin poissuljettua ole, että Caicedon lisäksi Latvian perässä oltaisiin ihan tosissaan.

Itse passaisin kyllä Lavian jos Caicedo tulee, sillä omissa on jo ’lavia’ kasvamassa.

Kyllä. Voi hyvinkin olla, että Chelsea siltikin jahtaa Laviaa Caicedosta huolimatta. Liverpoolilta kuitenkin ainoa hyvä peliliike koko tässä Lavian keississä tähän mennessä.

@Barney kanssa samaa mieltä koko tekstistä ja tuota olen kritisoinut itsekin jatkuvasti.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Scamaccan kolme maalia luulisi olevan helposti korvattavissa.
Ei kyllä se on 14 Valioliiga-maalin Marlon Harewood, jota tässä ollaan oltu korvaamassa viimeiset..ööö...18 vuotta? Voi vittu on tää kyllä surullinen joukkue.

Siis tämä ei ole mikään vitsi, "We are BACK!"-kauden Harewoodilla on 2000-luvun Hammersin yhden kauden maaliennätys nimissään ja se on tosiaan se 14 uunia. Suuruudet kuten Grant Holt, Odeon Ighalo, Peter Odemwingie, Jay Rodriguez, Willy Bony, Josh King ja Yakubu, puhumattakaan suorastaan legendaarisesta Michusta ovat hakanneet enemmän maaleja kaudessa, kuin yksikään Hammers-nutussa perunapeltoja vaeltanut sankari. Luulisi nyt jumalauta, että joku maalintekijä olisi edes vahingossa osunut nuottaan, mutta ei helvetissä.

Bowen teki toissakaudella, eli tällä kuuluisalla "suonenvetosiisonilla" 12 maalia, mutta tätä nyt ei oikein voi edes laskea, kun Hammers teki maalin käytännössä jokaisesta maalipaikasta ja jonkun kolmeviis ilman maalipaikkaa. Totuus laukesi kasvoille viime kaudella, mutta kukapa sitä olisi osannut odottaa. Eiku.

Joo, se Pohjanpalokin alkaa tuntua lottovoitolta, perkele.

edit. ja lisätään nyt vielä, että vittusoikoon ja huutakoon, kun tuollaiset Alex Scottit 20 miljoonalla pitäisi kyllä kerätä kuljeksimasta enkä mä olisi oksentanut Tyler Adamsistakaan about samaan hintaan. Ei tarvisi pakkopeluuttaa näitä Flynn Downseja tai Conor Coventryjä, kun ei vaan riitä.
 
Viimeksi muokattu:

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Brightonissa tehdäään hyvä tili. En olisi uskonut että noin paljon maksetaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Brightonissa tehdäään hyvä tili. En olisi uskonut että noin paljon maksetaan.
Mä arvasin tämän siinä vaiheessa, kun Caicedolle tehtiin pitkä jatkodiili viime kaudella. Se varmisti, ettei seuran tarvitse myydä muuten kuin täysin veret seisauttavalla rahalla.

Nyt kun Brighton saa 110m£ ja Hammers Scamaccasta saman verran, voivat ne alkaa kisata Kanesta. Voisi mennä se 14 maalia rikki Stadio Olympico Londoniumillakin.
 

Jeffrey

Jäsen
Aikamoisia hintoja kyllä. Melkoinen työmaa Caiceidolla osoittautua tuon arvoiseksi ja melkoinen riski Liverpoolilla käsissään. Toki sitten taas jos onnistuu, niin harva sitä hintaa enää muistaa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Niinköhän Boehly on sanonut viimeisen sanansa Caiceido-sagassa? Pistääkö vielä Scousereiden jenkkiomistajat kyykkyyn?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro
Niinköhän Boehly on sanonut viimeisen sanansa Caiceido-sagassa? Pistääkö vielä Scousereiden jenkkiomistajat kyykkyyn?

Ainakin Poolilla tuntuu olevan pirun kova kiire saada medicalit bookattua, mikä on siis ihan ymmärrettävää. En usko, että enää uutta käännettä tulee. Toki tämän kirjoitettuani sellainen vielä tulee.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Myydään omat rotiskot Saudeille ja ostetaan isolla rahalla uudet orit tilalle. Tämä ei ole Jykä, johon minä rakastuin.

Aiemmin Jürgen ollut mielipiteissään aika rehellinen ja uskaltanut puolustaa pelaajien arvoja, saa nähdä millaisia kommentteja jatkossa tulee. Varmaan vaan kehuu miten hieno pelaaja Henderson oli.

Jykä vaan sopeutuu markkinoihin, tänäänhän se kuullaan.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Caicedo ~135 miljoonaa euroa
Enzo Fernandez 121 miljoonaa euroa
Declan Rice 120 miljoonaa euroa
Jude Bellingham 103 miljoonaa euroa

(Enzon, Ricen ja Bellinghamin summat otettu Wikipediasta, tuo kaikkitietävä sivusto)

V*tuttaa olla tällaisen köyhän Real Madridin fani ja tyytyä siihen halvimpaan (joskin monen mielestä tämän listauksen parhaimpaan ja toki myös nuorimpaan) pelaajaan kuin isot lädiseurat mässäävät rahasiirroilla markkinoilla. Ei ole reilua, milloin se Superliiga alkaakaan?

Miten enemmän Valioliigaa seuraavat palstatoverit kokevat sen, että Englannin maajoukkueen kenties kaksi parasta pelaajaa (Kane&Bellingham) siirtyvät Müncheniin ja Madridiin tässä ikkunassa (joo ei se Kane vielä official ole, mutta kuitenkin)? Raha liikkuu ennennäkemättömään tapaan siirtomarkkinoilla, mutta onko tämä jopa jonkinlainen imagotappio Valioliigalle, että Englannin maajoukkueen kapteeni ja kenties se lupaavin timantti, joka on jo pelipaikkansa parhaimmistoa maailmassa, pelaavat muissa sarjoissa. Ihan mielenkiinnosta kysyn vain, kovia pelaajia on sinne Valioliigaan siirtynyt muutenkin taas kesällä, joten ei se Valioliigan taso nyt ole mitenkään heikentynyt.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
onko tämä jopa jonkinlainen imagotappio Valioliigalle, että Englannin maajoukkueen kapteeni ja kenties se lupaavin timantti, joka on jo pelipaikkansa parhaimmistoa maailmassa, pelaavat muissa sarjoissa. Ihan mielenkiinnosta kysyn vain, kovia pelaajia on sinne Valioliigaan siirtynyt muutenkin taas kesällä, joten ei se Valioliigan taso nyt ole mitenkään heikentynyt.
Itse nostin tämän saman ajatuksen jo alkukesästä, kun Bellingham siirtyi ja uskon hänen olevan se seuraava Englannin kapteeni, sillä koskaan ei ole tainnut Englannin kapteeni ollut sellainen pelaaja, joka ei koskaan ole pelannut Valioliigassa?

Itse en pidä tuota Kanen siirtoa minään imagotappiona koska tuossa on enemmän kyse siitä, että Levy ei vaan halua myydä kilpailijaan. Sitten jos Bellingham on Englannin kapteeni ja Ballon D'or voittaja, joka ei koskaa ole pelannut Valioliigaa, niin näkisin että kyllä siitä ainakin puhetta tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös