Kesän siirtoikkuna 2023

  • 292 038
  • 2 593

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Justiinsahan Ornstein, Romano ja muut sanoivat, että Soton oli hylännyt tuon suuruisen tarjouksen ja haluavat 50m£.

Näinpä tietty. No jos tulee niin jännä kyllä nähdä miten Poolin keskikenttä toimii ensi kaudella. Lavia on hyvä pelaaja, mutta ei vielä valmis isoon rooliin Poolin kokoisessa joukkueessa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Näinpä tietty. No jos tulee niin jännä kyllä nähdä miten Poolin keskikenttä toimii ensi kaudella. Lavia on hyvä pelaaja, mutta ei vielä valmis isoon rooliin Poolin kokoisessa joukkueessa.
Totta. Toisaalta hänen ei tarvitsisikaan olla tuossa niin paljon vartijana kuin jossain toisessa joukkueessa, koska Mac Allister työskentelee isolla alueella varsin kurinalaisesti, ja koska Szoblotsblätsin operointialue tarkoittaa TAA:n siirtämistä käytännössä toiseksi pivotiksi Lavian viereen. Joka tapauksessa Pool pelannee boksikeskikentällä kuten muutkin modernit joukkueet. Ja eihän sitä tiedä jos vaikka Fabinhokin jää vielä seuraan, kun saudien kanssa on ongelmia.
 
Amrabatin hinta liikkuu 25 miljoonassa eurossa. Kuulostaa aika huokealta. Muistelen, että viime talvena MM-kisojen jälkeen puhuttiin ihan eri hinnoista. Menikö viime kausi jotenkin penkin alle vai onko sopimus päättymässä?

Tuohon hintaan luulisi siirron etenevän varsin äkkiä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Siellä on keskikentällä SMS-Verratti-Neves sitten.
Vieläkö olet muuten sitä mieltä, että Saudi-liigasta ei tarvitse olla huolissaan?

Väitän että jos ovat valmiita maksamaan Mbappelle 700 miljoonaa kaudesta, niin jokunen euro lähtee FIFA/UEFA:n suuntaan, että kohta ovat mukana jonkinlaisissa seurajoukkueturnauksissa.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Viimeksi muokattu:

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
- Bayernin ja Cityn neuvottelut koskien Walkeria ovat osaltaan hieman jäissä, koska alkuperäistä suunnitelmaa, jossa siirrosta piti neuvotella (jopa viimeistellä siirto) kummankin joukkueen ollessa Aasian kiertueella, ei pystyttykään toteuttamaan, kun Bayernin osalta sekä Dreesen, että myös aivan viime hetkellä myös Neppe jäivät Müncheniin Kane-saagan takia. Siirron odotetaan tapahtuvan kuitenkin ennemmin tai myöhemmin, edelleen, koska Walker on jo näyttänyt siirrolle vihreää valoa pari viikkoa sitten. Bayernin ykkösprio on kuitenkin juuri nyt Kane.





- Pavard on edelleen halukas lähtemään Bayernista nyt kesällä, kuten aiemmin jo seuralle kevään aikana ilmoittikin. City, ManU ja Juventus - kuten jo paljon aiemmin kesällä uutisoitiin - ovat edelleen vieläkin kolme kärkikandidaattia. Pavard-Walker swapista ei ole kuitenkaan keskusteltu ilmeisen 'kuumeisesti' Cityn ja Bayernin välillä. Bayernin pyyntihinta on edelleen jossain €30-35 miljoonan välillä.





- Vahvojen huhujen mukaan Dreeseen ja Neppe lentävät huomenna Lontooseen neuvottelemaan uudestaan Levyn kanssa (syy jonka takia Neppe ei lopulta Japaniin matkustanut neuvottelemaan Walkerista) ja monien medialähteiden mukaan, huomiset neuvottelut saattavat olla koko Kane-saagan käänteentekevin kohta. On siis täysin mahdollista, että huomenna tässä saagassa saavutetaan se niin kutsuttu 'läpimurto', joko suuntaan tai toiseen... Levy haluaa sen £100M (n. €117M) ja myös Bayern on viimeisten huhujen mukaan, jopa ylittämään tuon €100M rajan, jotta diili saadaan maaliin.

Mielenkiintoinen "pokerimatsi" siis meneillään tällä hetkellä, koska Levy tietää, että hänen on liki melkein pakko myydä Kane, ellei halua häntä ilmaiseksi päästää ensi kesänä johonkin "veriviholliseen" liigan sisällä. Mutta samalla toisella osapuolella oleva Bayern ei halua mielellään Kanesta ylihintaa (eli yli €100 milliä) maksaa, ja Levy kyllä myös tietää, että Kane on liki Bayernin ainoa todellinen varteenotettavan vaihtoehto markkinoilla tällä hetkellä, johon sen on lyötävä niin sanotusti 'all-in'. Saapa nähdä mihin se hinta tällä asetelmalla asettuu: Levyn pitää liki myydä (joka ostajan näkökulmasta on omiaan laskemaan hintaa), Bayernin on taasen liki pakko ostaa (joka on myyjän näkökulmasta katsottuna omiaan taas nostamaan hintaa), ja seurojen muut vaihtoehdot ovat aika vähissä. Mutta huomenna/huomisen aikana saattaa siis tämän saagan osalta jotain kuulua jo...


 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Haistakoot pitkän paskan tämäkin ihmisläjä. Mennyt kyllä itselläni aivan täysin maku kansainväliseen jalkapallomaailmaan ja tämä oli vielä viimeinen pisara. Samoin nykyinen valmentajansa kanssa, toivottavasti eksyvät yhdessä sinne aavikolle.
Tämä. Voi luoja, että voi ketuttaa noiden kahden (Hendo & Gerrard) siirtyminen tuohon paskamaahan.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tuossa vielä ihan kuvaan isketty suoraan vaan iso harmaa laatikko sateenkaaren päälle.
 

Liitteet

  • IMG_3639.png
    IMG_3639.png
    423,3 KB · kertaa luettu: 193
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola

Viime matsissa omat buuasivat Maguirelle (mikä on kyllä helvetin noloa).

Useampi Italialaisjoukkue on valmis lainaamaan Maguiren mutta mahdollinen siirto Newcastleen aiheuttaisi itselle sellaisen tunneryöpyn, että pitää varmaan jo pyytää ennakkoon terapeuttia varaamaan ihan vitusti fläppitaulupaperia, että saadaan piirrettyä tämä kaikki sisäinen myllerrys tunnekartalle.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös