Kesän siirtoikkuna 2023

  • 292 103
  • 2 593

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Tietty nämä aina huhuja, mutta toivottavasti Newcastle miettisi tässä tilanteessa oikeasti Sanchon hankkimista.



Itse en syty Sancholle. Kyllä, hinta tuon huhun mukaan maltillinen ja aika paikallaan ja aika paljon upgradea pelaajan tasossa on siihen, mitä ManUssa on nähty. Pystyy taatusti parempaan.

Meillä nyt vaan on sattumoisin joku Gordon tismalleen samalle paikalle ja josta maksettiin aika lailla. Tietysti Saint-Maximinin myynnillä voitaisiin saada lähes sama raha kasaan, mutta tässä tilanteessa ehdoton tarve olisi muualla kuin vasemmalla kaistalla. Oikea laituri ja vasen laitapakki on ne vuotavat kohdat.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Meillä nyt vaan on sattumoisin joku Gordon tismalleen samalle paikalle

Gordon pystyy pelaamaan jokaista paikkaa hyökkäyksessä ja myös keskikentällä. Myös Sancho pystyy pelaamaan molempia laitoja. Oikeaan laitaan haetaan vahvistusta muutenkin, joten Sancho olisi tässä oikein hyvä ns. Howen projekti. Liitteenä Gordonin pelatut paikat viimeisessä 50:ssä matsissa.
 

Liitteet

  • IMG_3023.jpeg
    IMG_3023.jpeg
    355,4 KB · kertaa luettu: 74

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Suosikkijoukkue
Chelsea FC

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB ja Eagles
Hinta tuntuu jotenkin aivan räävittömän ylimitoitetulta:




Veikkailen että pelaa kymppipaikkaa tms. koska Jesus on tuossa ysipaikalla aivan samankaltainen ja samoissa tiloissa liikkuva pelaaja. Mutta siis jotenkin tuntuu aikamoiselta riskiltä koska tuo luomistyö ei kyllä ole Kaitsulla mikään jumalallinen osaamisen kohde.


Joo hankala sanoa ihan suoraan millä paikalla Havertz oikein lähtökohtaisesti voisi olla. Arteta näkee selkeästi Havertzin sellaisena hyökkäyksen monitoimi miehenä jota voinee peluuttaa ysinä, kymppinä ja jopa kasina (Laidalla myös riippuen toki pelistä ja sen tilanteesta). Arsenal oli jo aikoinaan Havertzin perässä ennen kuin siirtyi Chelseaan. Artetan pelitapa on kyllä sen verran muokkautuva erilaisiin tilanteisiin varsinkin ylöspäin pelatessa, että syy löytyneen osittain tuosta. Arsulta puuttuu tuolta kärjestä hieman pidempi kaveri joka voi tuoda ns. target pelaamista myös.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Barney

Jäsen
Jos tuossa Ricen myynnissä kestää vielä jonkin aikaa, niin United on ilmeisesti myös tekemässä tarjouksen. Toki sitä 100 miljonaa ei varmasti ole tarjota, mutta vaihtokaupassa voisi olla Hammersia kiinnostavia pelaajia. McTominay ja Maguire sopisivat ainakin mielestäni kuin nenä päähän Hammersiin.

Itse tarjoaisin Ricesta 50M + Maguire + McTominay ja tuossa kaupassa voittaisi mielestäni kaikki. United vain taitaa pitää Maguiren ja McTominayn arvoa niin korkealla, että heidän mahdollinen tarjous lienee luokkaa 50M + toinen noista pelaajista.

Mountin osalta on Unitedin viimeinen tarjous ilmeisesti tehty ja se on jätetty Chelsealle pöydälle. Nyt katsellaan ilmeisesti Caicedoa, Ricea ja Kudusta. Voihan tuo olla osin myös neuvottelutaktiikkaa, jolla saadaan Chelsea hyväksymään tarjous, sillä Mount taitaa edelleen olla ten Hagin ykkösvaihtoehto keskikentälle.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Ja Spurssin tarjous Maddisonista on ilmeisesti hyväksytty, reilu £50 milj olisi hinta.

Ja huhujen mukaan saa 9 miljoonaa puntaa kaudessa Spursilta, eli noin 173000 viikossa. Ange oli tässä ainakin vahvasti mukana ajamassa siirtoa.
 
Tämä tulee olemaan vielä mielenkiintoista seurattavaa, emme todennäköisesti ole nähneet kuin vasta prologin tästä näytelmästä?

Itselle kaikkein epäkiinnostavin saaga. Soudetaan ja huovataan ja lopulta ollaan yhtä iloista perhettä uuden sopimuksen turvin ja taas ylimääräiset muutama kymmenen miljoonaa saatiin nyhdettyä omistajilta.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München

Luonnollisesti sen tiesi, että eihän Spurs mitään €70M tarjousta hyväksy. Mutta tästähän ne neuvottelut vasta kunnolla alkavat ja lähtevät käyntiin.

Siinä mielessä tämä kertoo omaa kieltään Kanen tahtotilasta, koska Bayernilla on ainakin se vahva taktiikka siirtomarkkinoilla, että se ei tee tarjousta kenestäkään pelaajasta, ellei pelaaja itse ole antanut signaalia, että on valmis Bayerniin siirtymään. Sen takia mm. se virallinen tarjous Ricesta jäi tekemättä, koska Rice ei koskaan antanut sitä signaalia, että Saksaan ja Bayerniin haluaisi siirtyä. Bayern on ilmeisesti jutellut vasta lähipäivinä Kanen perheen/taustajoukkojen kanssa, josta on signaalia ja mielenkiintoa tälle siirrolle annettu. Sen takia neuvottelut nyt ilmeisesti nytkähtivät liikkelle ja otettiin se eka virallinen steppi tässä. Bayern ei tarjousta tekisi ellei Kanen tahtotila siirtyä Bayerniin olisi varma, joten kyse on tällä hetkellä hinnasta Bayernin ja Spursin välillä.

Jo eilen illalla toki tuli näitä huhuja, että Kane on taas otettu Bayernin toimesta ykköstargetiksi, johon nyt panostetaan täysillä (Osimhen ilmeisesti kakkosvaihtoehto, johon kuitenkin edelleen todella vaikea uskoa, huhuttu €150M hintalappu huomioiden. Saapa nähdä millainen saaga tästä kehkeytyy. Voi tulla pitkäkin tai sitten suht lyhyt, koska Bayernilla on iso tavoite saada kärkipelaajahankinnat tehtyä ennen kuin joukkue palaa yhteen 13.7. tai aivan viimeistään ennen 24.7. kun joukkue lähtee Aasian kiertueelle, jotta pelaajilla on aikaa integroitua.
 

Barney

Jäsen
Valioliigan sisällä Spursin pyynti on huhujen mukaan 100 miljoonaa puntaa eli pyöreästi sen noin 116 miljoonaa euroa. Valioliigan ulkopuolelle saattaa Kane irrota halvemmalla, mutta aika kaukana taitaa tuo Bayernin tarjous vielä olla. Eiköhän Levy vähintään sen 100 miljoonaa euroa halua ja yllätyn todella, mikäli Kane liikkuu alle 90 miljoonalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös