Kesän siirtoikkuna 2022

  • 407 804
  • 4 839

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Lingard huhujen mukaan päässyt sopuun Forestin kanssa sopparista. Viikkopalkka lähemmäs 200000… En näe tässä kyl mitään järkeä kummallekaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lingard huhujen mukaan päässyt sopuun Forestin kanssa sopparista. Viikkopalkka lähemmäs 200000… En näe tässä kyl mitään järkeä kummallekaan.

Lingard ei ole missään vaiheessa uraansa ollut tuollaisen palkan arvoinen pelaaja, eikä tule olemaan. Hammers tarjonnut tiettävästi 50k vähemmän, joka on sekin todella paljon - Liikaa.
 

Jeffrey

Jäsen
Ei forestilla taida juuri olla vaihtoehtoja. Rosteri niin auttamattomasti Valioliigan tasoa jäljessä, että pakko se melkein on laittaa all-in jos säilyä tahtovat. Toki tuskin se silläkään tulee, mutta vielä vähemmän sillä että hautoo rahansa laportamaisesti tulevaisuuden varalle.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Miten tuo on Lingardille huono diili?
Palkan lisäksi on kyllä. Vuoden ollut periaatteessa pelaamatta, kaikki lähiajan maine perustuu puoleen kauteen West Hamissa, paikka näyttää oma taso, MM-kisat lähestyy jne. Ja sitten putoajaehdokas Forestiin, jossa ympärillä oleva joukkue ei tue mitään näitä tavoitteita.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mä tietyllä tavalla jopa arvostan Lingardia, kun se saa tuosta jonneilusta niin paljon rapaa niskaan, mutta jatkaa sitä siitä huolimatta :D

Jos itse sopimusta miettii, niin kausi ManU:n penkillä ei tainnut tehdä hyvää miehen arvolle noin niin kuin palkan kannalta. Vuoden diili voi toimia molemmille oikein hyvin. Nottingham saa motivoituneen Lingardin, joka pelaa itselleen seuraavaa sopimusta koko ensi kauden ja jos Nottingham tippuu, niin miehen palkka ei jää rasittamaan taloutta. Raha tässä kuviossa toki näyttelee Lingardin näkökulmasta merkittävää roolia. Jos olisi päässyt lainalle tammikuussa, niin olisi saanut todennäköisesti parempia pidempien sopimusen tarjouksia nyt kesällä.




E: Tuo ei enää kuulostaisikaan niin pahalta. £200 k varmaan olisi enemmän kuin koko viime kauden avauskokoonpanolla yhteensä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Florentino setä varmaan jo koputtelee oven takana. Tämä kaveri on siis se seuraava Brasilian superjunnu.
 

Liitteet

  • 58416E52-F848-45F7-A67B-84CDC47D0181.jpeg
    58416E52-F848-45F7-A67B-84CDC47D0181.jpeg
    661,9 KB · kertaa luettu: 182

Beardsley78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle, Dodgers

Barcassa valmentajan homma on aina vähän laajempi kuin pelkkä valmennus. Hommaan kuuluu aamuisin nimenhuuto ja jako kahteen in ja out porukka viimeisempien tapahtumien ja rikkeiden mukaan. Hakijoiden kokemus Lähi-Idästä öljylantein tai Afrikasta diktaattorin konsulttina olo katsotaan isoksi plussaksi.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ja Barcan merkeissä jatkuu. Menisi varmaan myös tuonne kausiketjuun mutta vaikuttanee aika paljon siirtomarkkinoihin.
 

Liitteet

  • 79D8044A-AE42-4303-BC38-EA9D9BD6F4BB.jpeg
    79D8044A-AE42-4303-BC38-EA9D9BD6F4BB.jpeg
    259,8 KB · kertaa luettu: 188

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Florentino setä varmaan jo koputtelee oven takana. Tämä kaveri on siis se seuraava Brasilian superjunnu.

On ollut huhuissa jo toki. Real on hankkinut nyt neljän viime vuoden aikana kolme "superjunnua" Brasiliasta, joista on maksettu peräti 120 miljoonaa euroa. Vinicius breikkasi vihdoin viime kaudella läpi ja Rodrygo pelasi vahvan loppukauden. Reinierin lainajakso Borussia Dortmundissa ei mennyt ihan putkeen vähäisen peliajan takia, mutta jos nyt katsotaan vaikka Transfermarktista pelaajien arvoja niin tuon trion arvo on 168 miljoonaa euroa. Reinierin arvo on tipahtanut sinne kahdeksaan miljoonaan euroon, mutta Rodrygon arvo on 60 milliä ja Vinin 100 milliä.

Rodrygon ja Vinin (sekä samassa yhteydessä Militaon) jatkosopimuksista on ollut myös huhua, niitä ei kai vielä ole Realin toimesta julkaistu, mutta nimet ovat kuulemma jo paperissa. Ainakin Rodrygon ja Vinin kanssa ollaan saatu jokseenkin voittava arpa, Reinierin tilanne näyttää vähän huonolta tällä hetkellä, mutta kyse on vielä kuitenkin nuoresta pelaajasta, jolle haetaan ensi kaudeksi lainaseuraa.

Endrick on tosiaankin syntynyt -06 ja mieluisin pelipaikka on kärjessä. Realilla nyt on siellä lähitulevaisuudessa Karimin kokoiset kengät täytettävänä, mutta kuten Rodrygon ja Vinin kohdalla ollaan nähty niin se hyppäys Brasilian liigasta La Ligaan on aika iso. En usko, että Endrick olisi ainakaan heti Karimin korvaaja vaan kyllä sinne tarvitaan sitten joku välimallin ratkaisu, koska eiköhän pari-kolme ensimmäistä kautta mene sopeutuessa.

Tästä tulee kyllä varmasti kova tarjouskilpailu sitten kun sen aika on. Voisin kuvitella ainakin, että lähes kaikki isot seurat ovat ainakin kiinnostuneita 60 miljoonan hinnalla. Ja siihen päälle vielä Rahoituslaitos Barcelona Oy laittaa pian 10 pinnaa seuraavan 10 vuoden lipputuloista myyntiin niin saadaan Barcakin mukaan tarjouskilpailuun.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
On kyl jännä kun yksikään muu seura ei ole tätä tajunnut ennen.
On se kyllä konservatiivinen laji. Käsittääkseni tavallisen kansan parissa pikavipit ovat jo vähän poissa muodista.

Ihmettelen, jos FC Barcelona pelaa Mestarien liigassa kymmenen vuoden kuluttua säännöllisesti, sen verran hyvin on ensi viikon rahahanat myyty tämän päivän hernekeiton vuoksi.
 

Jeffrey

Jäsen
Kaikesta erikoisemman tuosta Barcan touhusta tekee se, että sinne nyt hankitaan pelaajia velaksi ihan vain huviksensa. Ei sillä etteikö Kounde, jopa Lewandowski tai Raphinha olisi ihan vahvistuksia, mutta eihän nuo sellaisia pelaajia ole joita joukkue ihan vartavasten tarvitsisi selvitäkseen nyt tulevasta tai tulevista kausista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös