Asbury Park

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Tampa Bay, Seattle
Laitetaan muutama huhun tynkä perjantain iloksi:

Kingsley Coman -> Manu (tämä, jos ei saada JS)
Pienet on maalimäärät Bundesligassa, tuskin ne ainakaan nousemaan tulevat Valioliigassa. Lisäksi pelannut parhaat pelinsä vasemmalla puolella, johon ei tarvita ketään. Eli toivottavasti ei ole tulossa.

Jos United nyt oikeasti haluaa Sanchon, niin uskon, että Sancho Unitediin saapuu. Nyt vain kättä taskuun.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat,Kraken, Manchester United.
Jos United nyt oikeasti haluaa Sanchon, niin uskon, että Sancho Unitediin saapuu. Nyt vain kättä taskuun.
Tämähän se olisi. Ei Coman huono pelaaja ole, mutta tosiaan olisi vähän sellainen, että no ostetaan nyt tämä, kun jäi luu käteen #1 targetista. Toivottavasti ei jää.
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Tämähän se olisi. Ei Coman huono pelaaja ole, mutta tosiaan olisi vähän sellainen, että no ostetaan nyt tämä, kun jäi luu käteen #1 targetista. Toivottavasti ei jää.
Näitä on ollut muutenki liikaa että otetaan vaan joku että fani ei pety. Van de beek viimeisin esimerkki
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Viimeksi listasin Realin osalta ne "ylijäämäpelaajat", joista Real pyrkii kesän aikana eroon. Otetaan sitten tähän perään kattaus Realiin huhutuista pelaajista.

-Alaba: Hylännyt Bayernin sopimustarjoukset, jonka lisäksi Rummenigge on myös sanonut, että Alaba ei jatka enää seurassa. Varsinkin Marca pitää siirtoa julkistusta vaille valmiina, myös moni muu media pitää Alabaa varmana Realin pelaajana ensi kaudella. Kova vahvistus Realin ensi kauden joukkueeseen. Kaiken seurajoukkuetasolla voittanut pelaaja, jolla on vielä monta hyvää pelivuotta edessä. Pääasiallinen pelipaikka topparina, mutta monipuolisuutensa ansiosta pystyy pelaamaan laitapuolustajana ja keskikentällä.

-Camavinga: Rennesin 18-vuotias keskikenttäpelaaja on nuoresta iästä huolimatta pelannut jo yli 50 liigaottelua ja tehnyt debyytin Ranskan kivikovassa A-maajoukkueessa. Sopimus loppuu 2022 kesällä, joten ensi kesänä on sauma saada vielä siirtokorvaus Camavingasta. Casemirolle on kaivattu sitä lepoa ja korvaajaa pitemmän aikaa, joten tässä olisi oiva manttelinperijä myös sitten Casemirolle. Nuorelle pelaajalle se peliaika ja vastuu olisi kuitenkin kehityksen kannalta tärkeää, mutta onko sitä tarjolla Realissa tarpeeksi?

-Pau Torres/Jules Kounde/Aymeric Laporte/Benoit Badiashile/David Carmo: Mikäli Varane tai Ramos poistuu seurasta kesällä niin Real lähtee silloin topparikaupoille vaikka Alaba tulisikin Realiin. Kaksi ensiksi mainittua ovat jo osoittaneet tasonsa La Ligan puolella, joten hankkimista varten joudutaan avaamaan niitä kukkaron nyörejä. Torres on näistä nyt viime aikoina ollut enemmän yhdistettynä Realiin, mutta Kounden nimi on pyörinyt kanssa huhuissa. Toisaalta jos joku seura on topparia vaille niin olisi oikeastaan ihme, jos Kounden nimeä ei liitetä huhuihin.

Laporten nimi pyöri huhuissa pitkälti sen takia, koska mies on tipahtanut Cityn topparihierarkiassa kolmanneksi. Laporte menisi Realin avaukseen, jos Ramos sekä Varane poistuisivat kesällä pois, mutta molempien poistumiseen en jaksa millään uskoa. Hyvä toppari Laporte kuitenkin on, kolmostopparinakin Laportelle löytyisi käyttöä Realissa.

Badiashile on nuori, AS Monacossa pelaava toppari. Ei olisi ensi kaudella avauksen pelaaja, mutta kenties tulevaisuudessa. Carmo sen sijaan on samaa ikäluokkaa Kounden kanssa, mutta näytöt ovat heppoisemmasta liigasta/joukkueesta (Portugalin liiga/Braga). Samasta liigasta kun napattiin pari kautta sitten samanikäinen toppari, joka on hintaansa nähden ollut pettymys. Carmo tosin maksaisi vain puolet siitä mitä Militao.

Parhaassa tapauksessa Realin toppariosaston muutokset ovat luokkaa Alaba sisään, Militao/Nacho ulos. En jaksa uskoa, että Varane ja/tai Ramos poistuisivat ensi kesällä pois, mutta kaikki on mahdollista. Viimeistään silloin lähtee pyörimään se toppariruletti, josta tässäkin ketjussa on mainittu.

-Reguilon: Realin vasemmalle laidalle jää Marcelon mahdollisen lähdön myötä aukko täytettäväksi. Mendy on puolustussuuntaan erittäin väkevä, mutta hyökkäyssuunnassa tekeminen jää vähän vajaaksi. Reguilon oli Sevillassa erittäin hyvä, Spursin aikaisia otteita en pahemmin ole seurannut. Joka tapauksessa Reguilonin siirtyessä viime kesänä Spursiin, sopimukseen kirjattiin takaisinosto-oikeus, jonka käyttämisestä on ollut huhua.

-Mbappe: Jo monen kesän siirtoikkunan ajan tämä on ollut kestohuhuna. Realin ja Mbappen välistä liittoa pidetään vain ajan kysymyksenä. Kertoimien mukaan Real on todennäköisin seura, johon Mbappe mahdollisesti siirtyisi, jonka lisäksi Mbappe haluaa/unelmoi pelaavansa jonain päivänä Realissa. Öljysheikit (vai mikä taho nyt tuota seuraa johtaakaan) ovat olleet varsin haluttomia edes kuuntelemaan mitään tarjouksia Mbappesta, mutta ilmeisesti tulevana kesänä PSG:n täytyisi myydä vähän pelaajia pois. Mbappen sopimus loppuu 2022 ja ainakin huhujen mukaan Mbappe on kieltäytynyt jo yhdestä jatkosopimuksesta. Ensi kesä voisi olla siis viimeinen sauma saada Mbappesta siirtokorvaus.

Mbappen kohdalla on toki hyvä laittaa niitä jäitä hattuun. Vaikka PSG:n täytyisi myydä pelaajia pois niin Mbappe ei varmastikaan ole myyntilistan kärjessä. Lisäksi kun mietitään sitä mahdollista jatkosopimusta/siirtymistä Realiin niin PSG pystyy tarjoamaan tällä hetkellä paljon suurempaa palkkaa kuin Real Madrid. Mbappe toki tiedostaa varmasti myös sen, että korona ei jatku ikuisesti, joten kyllä Realinkin maksukyky paranee lähivuosina.

Mbappe näyttää viihtyvän oikein hyvin Pariisissa, paljon ranskalaisia pelaajia ja ennen kaikkea samanikäisiä pelaajia. Realissa Mbappea odottaisi hillitty pappaosasto, joskin onhan Realissakin jonkun verran nuoria ja myös niitä ranskalaisia. Paha sanoa, että mitä asioita Mbappe painottaa kun tekee päätöstä tulevaisuudesta. Raha, viihtyvyys, omien unelmien seuraaminen, who knows.

-Håland: Mikäpä suurseura ei olisi yhdistettynä tähän nuoreen maalintekokoneeseen? Niinpä. Hålandin nimi on ollut muutamaankin otteeseen yhdistettynä Realiin. Real ei pysty hankkimaan sekä Hålandia että Mbappea saman siirtoikkunan aikana, joten sellaistakin vaihtoehtoa on väläytelty, että Mbappe napataan ilmaiseksi kesällä 2022 ja Håland nyt tulevana kesänä. No, Hålandia ei toki ihan noin vain napata BVB:sta, jota korona on myös kurittanut rajusti. Realilla on hyvät välit BVB:n kanssa. Håland ja Odegaard ovat myös ilmeisesti hyviä ystäviä, joten kenties halu pelata samassa seurassa voisi kääntää vaakakupin Realiin.

Todella moni pelaaja on sellainen, jonka voisi liittää lähes mihin tahansa joukkueeseen. Lähempänä kesää tulee varmasti kymmeniä huhuja, jossa huippuseura X on huippuseurojen A, B ja C ohella pelaajan D perässä. Kukapa nyt ei Mbappea tai Hålandia ottaisi joukkueeseen. Uskoisin kuitenkin Realin lähtevän ihan tosissaan joko Mbappen tai Hålandin perään ensi kesänä. Hazard on osoittautunut suureksi (ei pelkästään kooltaan) flopiksi, jonka takia Realin hyökkäys on ollut lähes täysin yhden maailmanluokan hyökkääjän (Benzema) varassa viimeiset kaksi ja puoli kautta. Real antaa aivan valtavasti tasoitusta muille huippuseuroille hyökkäyksen osalta, mutta jos tuonne lisätään nyt vaikka Mbappe tai Håland niin Realin hyökkäys näyttää heti todella kilpailukykyisellä.
 
Viimeksi muokattu:

Asbury Park

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Tampa Bay, Seattle
Tottenham ja Dortmund ovat kärkkymässä Dean Hendersonin palveluksia, koska pelaaja on aavistuksen turhaunut tilanteeseensa ManU:ssa
Dean Henderson: Tottenham and Borussia Dortmund lead race for Manchester United goalkeeper
Toivon itse, että United laittaisi kesällä De Gean myyntiin ja ilmoittaisi, että Henderson on seuran ykkösmaalivahti.
Jos näin ei jostain syystä käy, niin toivottavasti Dortmundin kanssa saadaan hierottua hyvä diili ja samalla lisäksi rahaa vastaan Håland/Sancho Unitediin.
 

Jeffrey

Jäsen
Lainadiilistä tuossa artikkelissa puhutaan, ja tämä nyt jopa voisikin olla mahdollista. Itse en jaksa uskoa puheisiin Hendersonin turhautumisesta tilanteeseen, sillä kaikillahan tämä on ollut tiedossa. Toki DDG on pelannut alkukauden aikana lähelle uransa parastaan ja näin ansainnut ehkä muutaman pelin enemmän kuin alunperin oli suunnitelmissa, mutta osoittanut jällein kevättä kohden sulamisen merkkejä ja tämän jatkuessa englantilainen taas saanee lisää mahdollisuuksia loppukaudesta?

Sekä Spursilla että Dortmundilla on huhujen mukaan kassa melkoisen kovilla. Tästäkin syystä lainadiili voisi olla ihan järkeenkäyvä ratkaisu, kumpikaan tuskin kaupoille lähtee yhdestä englannin kalleimmasta maalivahdista. Itse toivoisin, että DDG siirtyisi eteenpäin nyt kesällä ja Henderson nousisi ykköseksi. Mutten näe sitäkään välttämättä huonona ratkaisuna, että DDG:llä mentäisiin vielä kausi ja Henderson kasvaisi kauden ajan korkoa esimerkiksi mainituissa seuroissa.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Henderson vaan lainalle Dortmundiin ja kesällä hierotaan vaihtokauppaa Sancho/Haaland <-> De Gea + rahaa.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Toivon itse, että United laittaisi kesällä De Gean myyntiin ja ilmoittaisi, että Henderson on seuran ykkösmaalivahti.
Jos näin ei jostain syystä käy, niin toivottavasti Dortmundin kanssa saadaan hierottua hyvä diili ja samalla lisäksi rahaa vastaan Håland/Sancho Unitediin.
Kun ottaa huomioon, että United haluaa lähtökohtaisesti hankkia nuoria englantilaisia maajoukkuetason pelaajia, niin tosiaan aika järjettömältä tuntuisi päästä Englannin maajoukkueen tuleva ykkösveskari pois.

DDG:n sopparista United sen sijaan haluaa eroon koska se sotkee tuota seuran sisäistä palkkatasoa (selkeästi keskiarvoa korkeampi eikä vastaa peliesityksiä).
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat,Kraken, Manchester United.
DDG, Martial ja Pogba lihoiksi ja näistä apurahaa hankintoihin ja Håland, Sancho ja Kounde sisään. Tammikuussa sitten CDM,RB ja Cup maalivahti, niin ois melkoisen hyvällä mallilla palaset joukkueessa.
Tää oli siis hassuttelua. Ei tuu tapahtumaan, mutta aina saa haaveilla. Olis ainakin melkoinen hauiksen näyttö. Kaikki alkais pelkäämään jo ihan sen takia isoa pahaa punaista. Tulisi nyt edes yksikin näistä.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Luulin tietäväni, mutta aivot meni solmuun tuossa sinun ehdottamassasi kuviossa. Eli Henderson lähtee kaudeksi 2021-22 lainalle ja kesällä 2022 hierotaan kauppaa Hålandista ja Sanchosta. Sitäkö tarkoitit?
Minä olin viemässä loppukaudeksi Hendersonia lainalle, mutta mikä jottei noinkin.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vaikea kai enää loppukaudeksi on lainalle lähteä kun siirtoikkunat on kohta kuukauden ollut kiinni?
Eikö lainalle saa lähteä ihan milloin vaan? Nyt voi olla, että minulla menee oikea elämä ja ikivanha championship manager sekaisin.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
No niin, kiitos jatkoajan keskustelupalstan, tietoni päivittyivät 2000-luvulle. Kyllä kai maalivahti sentään saa ottaa oman pelaajan syötön käsiin?
Pelaajia saa lähettää lainalle ja myydä vielä sen jälkeen kun oma siirtoikkuna on kiinni. Esim. jos Englannin ikkuna on kiinni mutta Saksan vielä auki, niin voit päästä oman pelaajan lainalle sinne. Yleensä joku viikon tai kahden ero noissa voi maiden välillä olla Euroopassa.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Leicesteristä taitaa olla nykyään aika hankalaa ostaa enää pelaajia, ellei tiskiin lyö mottipäistä. Tielemans on viimeisin pelaaja, joka on tekemässä uuden sopimuksen. Maddisonkaan tuskin on lähtemässä mihinkään tulevana kesänä, vaikka viime vuonna oli aika paljonkin huhuja ilmassa.
 

Jeffrey

Jäsen
Pelaajia saa lähettää lainalle ja myydä vielä sen jälkeen kun oma siirtoikkuna on kiinni. Esim. jos Englannin ikkuna on kiinni mutta Saksan vielä auki, niin voit päästä oman pelaajan lainalle sinne. Yleensä joku viikon tai kahden ero noissa voi maiden välillä olla Euroopassa.
Jonnet ei muista. (hymiö)

Joskus tosiaan taisi olla sellainen sääntö, että lainoille oli oma takaraja tai ei takarajaa ollenkaan. Tämä kuitenkin koski vain divarijengejä. Sitä manageripeleissä yritti aina joskus maaliskuussa raijata vikoilla rahoilla isot lainakaverit nousukarsintaa auttamaan. Lisäksi maalivahteja on saanut lainailla ihan Valioliigassa, mikäli muut olleet loukkaantuneita, mutta tätäkään ei taida enää olla voimassa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Leicesteristä taitaa olla nykyään aika hankalaa ostaa enää pelaajia, ellei tiskiin lyö mottipäistä. Tielemans on viimeisin pelaaja, joka on tekemässä uuden sopimuksen. Maddisonkaan tuskin on lähtemässä mihinkään tulevana kesänä, vaikka viime vuonna oli aika paljonkin huhuja ilmassa.
Tästä on ollut kirjoituksia, että pitäiskö Leicesteristä alkaa puhua jo Big Six-joukkueena ja voiko kuudesta isosta enää edes puhua? Leicester kun lähtee kauteen aika samoin odotuksin kuin Arsenal ja Tottenham ja tuntuu pärjäävän jopa paremmin ja kyllä sieltä se yksi mestaruuskin löytyy.

Itse en usko että Leicester olisi mitenkään romahtamassa lähivuosina vaikka valmentaja vaihtuisi, koska menestystä on tullut nyt kahden valmentajan alaisuudessa, eli ei ole täysin yhteen ihmiseen henkilöityvää menestystä ja rahaakin tuntuu löytyvän.

Toki Jamie Vardy on tuon menestyksen ja seuran kasvot mutta Vardy tykittää nuuskan ja ES:n voimalla vielä seuraavat viisi vuotta sen takuuvarmat 15 maalia kauteen.

Evans 33 v, Schmeichel 34 v, ja Vardy 34 v ovat ne ydinpelaajat joille pitää löytää paikkajat, itse tosin näen jo Soyuncun ehdottomana puolustuksen liiderinä jatkossa ja onhan sinne tullut jo nuori Fofana sisään. Vardyn luonnollinen paikkaaja olisi mielestäni Danny Ings. Hyvä veskari pitää jostain siis lähivuosina kaivaa. Luke Hradecky tuonne vielä niin pissisin hunajaa.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, 50+1
Evans 33 v, Schmeichel 34 v
Täytyy sanoa, että leuka putosi. Evans pelasi lainalla Sunderlandissa joku 30 vuotta sitten ja on nuorempi kuin 25-vuotias pikkusmaikkel. Kaikkea sitä.

Lisätään pakkirintamalle mielenkiintoiseksi nimeksi Atalantan argetinalainen Christian Romero, jonka otteet ovat keränneet ilmeisen monen ison seuran scouttien huomion. Sopimusta on jäljellä kesään 2022, joten vielä olisi aikaa ottaa rahat talteen.

Tuli vastaan myös hassunhauska näkökulma kahdesta tämän hetken kuumimmasta pelaajasta: sekä Håland että Mbappe ovat kasvaneet Real Madrid-julisteilla vuoraituissa huoneissa. Tai ainakin kumpikin on jollain tapaa fanittanut valkoisia. Kumman Real valitsee? Mbappen varmaan (toivottavasti). Molempia edes Real ei voi saada, eihän?
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

All vibes, no tactics

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jonnet ei muista. (hymiö)

Joskus tosiaan taisi olla sellainen sääntö, että lainoille oli oma takaraja tai ei takarajaa ollenkaan. Tämä kuitenkin koski vain divarijengejä. Sitä manageripeleissä yritti aina joskus maaliskuussa raijata vikoilla rahoilla isot lainakaverit nousukarsintaa auttamaan. Lisäksi maalivahteja on saanut lainailla ihan Valioliigassa, mikäli muut olleet loukkaantuneita, mutta tätäkään ei taida enää olla voimassa.
Tätä muistelin itsekin, eli kun jokaiselle paikalle oli avauskokoonpanon pelaaja, sille vaihtomies ja joku rutale junnu varmuuden vuoksi ja kun avauskokoonpanon mies loukkaantui ja rutaleelle ei uskaltanut antaa peliaikaa, niin ei muuta kuin lainalistaa selaamaan. Tykkäsin tosin pelailla aina Englannin mutasarjajengeillä, ehkä niillä oli/on erilaiset säännöt lainojen suhteen.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy