Kesän festarit

  • 531 835
  • 3 053

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Saas nähdä miten käy nyt rock in the cityn.

Voisi tuon uutisen pohjalta veikata että jos ei nyt tämän viikon aikana rajoituksia tule niin lähiaikoina kuitenkin, kerkeeko festarit alta pois vai ei niin paha sanoa. Itsellä ei kyllä aikomus ollut mennä kyseiseen tapahtumaan (osittain rahatilanteen takia), mutta jos se järjestään pitää varmaan tosissaan harkita, voi nimittäin olla että aika paljon viimehetken peruuttajia tulee jolloin lippujen hinnat maltilliset tai jopa joku lahjoittaa. Ainakin voisi kuvitella että paljon porukkaa koronassa, karanteenissa tai muuten vaan omatoimisesti haluaa välttää joukkotapahtumia.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Kesärauha ohi, joko se nyt loppui. Valitettavista isoistakin peruutuksista huolimatta tapahtuma onnistui minusta hyvin. Turun linnan iso puistoalue oli sopiva ja muutenkin viihtyisä tälle väkimäärälle, vaikka järjestäjät sanoivat että menisi tuplat ja jopa 15k. No ei kyllä menisi, ainakaan lavojen eteen. Maskisuositus oli päällä, itse käytin tilanteen mukaan jos oli enemmän tungosta vaikka rokotepassikin jo löytyy. Vilkkua odotellessa.

Pääesiintyjien paikat täyttivät Mew, Alma ja Magenta Skycode. Itse olin enemmän liikkeellä ensimmäisen festarin positiivisen kokemuksen takia sekä muutaman pienemmän nimen joita en ollut vielä nähnyt. Omat tärppini olivatkin aivan mainioita settejä, Ruusut ja erityisesti Luukas Oja tuubi. AIvan mahtavaa nuorta voimaa. Parhaimmat bileet järjestivät Plutonium 74 ja Lähiöbotox. Nu-hommat ei niin ole minun juttuni, mutta ainoana metallibändinä ja juuri kun J. (ihan ok mutta väärillä festareilla) Karjalainen aloitti laulamaan voikukista, Botoksin Soittakaa kytät oli varsin tervetullutta piristystä.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Mielenkiintoista nähdä miten Jyväskylän Rock in the Cityn kanssa käy. Lippua en ole vielä ostanut, mutta lauantain ohjelma jossain määrin kiinnostaa. Lisäksi ensi viikolla on Lutakon Lipalla useampi ulkoilmakeikka, jotka kiinnostavat vähintään yhtä paljon.

Jonkin verran on onneksi viitteitä, ettei rajoituspäätöksiä enää tehdä suoraan tartuntojen määrän perusteella. En tiedä yhtään minkä verran lippuja Rock in the Cityyn on myynnissä, mutta jos ei ihan täyteen ammuttu ole, niin en itse koe tarvetta jättää väliin koronan takia. Kävin muutama viikko sitten Helsingin Allas Sea Poolilla katsomassa keikkaa ja siellä sai halutessaan helposti pidettyä etäisyyttä muihin.

Omat tärppini olivatkin aivan mainioita settejä, Ruusut ja erityisesti Luukas Oja tuubi. AIvan mahtavaa nuorta voimaa.

Luukas Oja on kyllä mainio ja pari kertaa olen ehtinyt nähdä livenä. Koronan takia jäänyt turhan pienelle huomiolle kun taisi syksyllä keikat loppua melkein heti debyyttilevyn julkaisun jälkeen. Kesällekin näkyi olevan vain muutama festari, joista pari olivat joutuneet perumaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Moto

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Sellainen rajoite Jyväskyläänkin nyt vähintään tulee että viinanmyynti loppuu klo 22. Sitä en tiedä onko tuokaan tarpeeksi iso syy perua koko festarit. Mene ja tiedä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma Kesärauha jäi vähän torsoksi, kun kolmen päivän rannekkeella näin kolme bändiä kahden päivän aikana. Perjantaina pelkästään Mewin. Tosin rannekkeenvaihto ja sisäänpääsy menivät niin sujuvasti, että olisin ehtinyt näkemään lähes kokonaan Plutonium 74:n tai Sin Cos Tanin ja mitä nyt siinä festarialuetta kolutessa molempia vähän kuuli, olisivat varmasti olleet ihan näkemisen arvoisia.

And the Glass Handed the Kites ei ole mikään erityisen helppo pop-levy, vaikka siltä Specialin ja Zookeeper's Boyn kaltaisia tarttuvia biisejä löytyykin. Ehkei ihan omimmillaan festarioloissa, kun ei varmaan ole kokonaisuudessaan tuttu valtaosalle yleisöä. No, peräti puolentoista tunnin setissä oli kuitenkin varaa reilumittaiselle encorelle ja viimeistään lopun Am I Wry, 156, Comforting Sounds -putki herätti hittejä kaipaavatkin. Saakeli, kohta 19 vuotta siitä kun kuulin nuo biisit ensimmäisen kerran Mewin lämpätessä Manic Street Preachersia Vanhalla. Etenkin Am I Wry? No ja Comforting Sounds aiheuttivat sen, että bändi josta en ollut sitä ennen edes kuullut, nousi kertalaakista näihin päiviin asti kestäneeksi suosikiksi - vaikka kieltämättä tuon Glass Handed Kitesin jälkeiset levyt eivät ole ihan loputtomasti kiinnostaneekaan.

Lauantaina olisi kiinnostanut eniten Kissa ja Amason - kas kummaa, esiintyivät samaan aikaan. Oli kokonaisuutena selkeästi vaatimattomin päivä, vaikka kattauksessa oli sinänsä montakin kiinnostavaa, mutta moneen kertaan nähtyä artistia, joten päätin jättää päivän väliin kun sääennustekin näytti mitä näytti. En siis yöpynyt Turussa.

Sunnuntaina olisi ollut alusta loppuun lähes jokaiseen väliin jotain kiinnostavaa Supergrassin peruuttamisesta huolimatta, mutta päätin että Luukas Oja ja Atomic Swing riittää.

Luukas Ojasta tuli samalla ensimmäinen bändi, jonka näin vuoden 2021 aikana toisen kerran, ensimmäinen oli puolen vuoden keikoillakäyntitaukoni katkaissut Räjäyttäjien lämmittely Tampereen G Livelabissa. Bändin tuotanto on vielä sen verran suppea, että tunnin aikana ehti soittaa läpi koko julkaistun tuotannon Kupla b-puolta lukuunottamatta ja yleisön vaatimalle encorellekin oli hyvin aikaa - Youtubessa julkaistu äitienpäivähassuttelu Mutsi. Tässä bändissä voisi tosiaan olla ainesta suurempaankin suosioon. Lauluharmonioiden ystävää lämmittää, kun näkee lavalla odottavan rivissä neljä mikrofonia ja rumpalillakin oli sellainen, joskaan en ole varma käyttikö laulamiseen. Jonkinlaiset PMMP-vibat tästä bändistä tulee, jo kahden naislaulajan takia, etenkin Vielä tänään-"hitistä", mutta keskimäärin vieläkin villimpää menoa. Etenkin Iita Ylösestä (se punatukkainen joka soittaa myös kitaraa) säkenöi harvinaisen voimakas esiintymisen ilo. Paita lähti mukaan, joka olikin thai-kanawokin ohella ainoa ostokseni koko viikonlopun aikana.

Atomic Swing, jota en ollut aiemmin nähnyt, veti ihan perustoimivan setin Linnalavalla. Setin pääpaino oli vähemmän yllättävästi A Car Crash in the Blue-albumin biiseissä. Tuli jo nauru-ketjussa mainittua keikan hieman kiusallinen hetki, kun showmies-kosketinsoittaja koitti villitä yleisöä uhoamalla, että he olivat ainoa ruotsalaisbändi, joka ei perunut - ilmeisesti tietämättömänä Amasonin lauantaisesta esiintymisestä. Näköjään bändissä on nykyään naisbasisti, Japanista. Kuulemma neiti oli ollut yleiseisössä Atomic Swingin ensimmäisellä Tokion keikalla. Mahtoiko silloin arvata joskus soittavansa bändissä?

Yleisesti ottaen, alueella oli sen verran väljää että ainakin noilla pienemmillä lavoilla sai halutessaan hyvin säilytettyä turvavälit ja päälavallakin ainakin vielä miksauspöydän tuntumassa. Toivottavasti ensi vuonna oltaisiin jo takaisin normaalimaailmassa.
 

Orvo Muusi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Huomasin juuri että Nokiallakin järjestetään festaria. Tämä nyt on varmaan juuri sitä Radio Rock -osastoa, mutta mun silmään tuo perjantain ohjelma näyttää aika mukavalta, joten lippu tuli ostettua. Molemmat koronapiikitkin tuossa vaiheessa jo jyllää kehossa, joten eiköhän sinne voi hyvillä mielin lähteä.

Ja sitten Tahditkin peruttu. Tai siis siirtyvät ensi kesäkuulle, eikä mitään tietoa ovatko esiintyjät silloin samoja.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Jaa niin.

Kävin viime viikonloppuna Turun Kesärauhassa. Liput oli perjantaille ja sunnuntaille. Propsit niille urhokkaille jotka värjöttelivät sen lauantain vesisisateen. Kiesus.

Hajahuomioita:

Terveet kädet ei jäädy! Jos toi bändi aloittaisi nyt, niin siitä tulisi jälleen genren ylipäällikkö maapallolla. Mutta ei tarvii. Koska eka breikkaus kantaa edelleen. Jumaleissön.

Litku Klemettiä en ollut aiemmin kuullut muuten kuin kehut. Ja olihan se kevyen hattaraisen hauska veto. Setämieskin innostui pyörittelemään läskipersettään. Ei aina tarvii olla vakavaa, kun voi olla hauskaakin!

GettoMasa tms. Ei oikein koskaan ole napannut noi Malmilta itään ponnahtavat jutut. Mutta jumalauta! Onko Punk-Rap genre jo olemassa? Jos ei, niin nyt on! Aivan hullu intensiteetti! Olihan pauketta ja meteliä. Viereen pysähtyneen junan matkustajat vieläkin etsii nitrojaan.

Ja J. Karjalainen avasi keikkansa biisillä "Mennyt mies", tiedotettakoon Jatkiksen humppasiivelle.
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Se ois tänään vuoden kolmannet (!) festarit. Kiire tulee päästä hotellihuoneeseen koska Rytmihäiriö korkkaa lavan ensimäisenä klo 14.10 ja siihen pitäisi ehtiä. Toiveissa olisi että Moonspell heittäisi best of setin koska itselle uusin albumi ei toimi ollenkaan. Paljon on tänäkin vuonna frendejä lavalla. Niistä Finntrollin näkeminen lämmittää eniten mieltä. Let's Dark River!
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Se ois tänään vuoden kolmannet (!) festarit. Kiire tulee päästä hotellihuoneeseen koska Rytmihäiriö korkkaa lavan ensimäisenä klo 14.10 ja siihen pitäisi ehtiä. Toiveissa olisi että Moonspell heittäisi best of setin koska itselle uusin albumi ei toimi ollenkaan. Paljon on tänäkin vuonna frendejä lavalla. Niistä Finntrollin näkeminen lämmittää eniten mieltä. Let's Dark River!
Tänne suuntaan itsekin! Itsellä tänään must osastoa kesän ainoan keikkansa heittävä Kiuas, mutta luonnollisesti Rytmihäiriö ja Finntroll kiinnostavat aina!
Positiivista aikaistetuissa aikatauluissa, että viitsii ajaa vielä mökillekin keikkojen jälkeen.
Ja loppuun hevikiekaisulla, POLTTAVA KUIN KIUAS TULINEN!
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Tänään korkataan festarikesä -21. Mihinkään kauas ei tarvitse mennä koronalinkoon, koska tuossa lähes naapurissa Aurafest pidetään.

Kyllä tässä huomaa, että on pidemmän aikaa ollut ilman mitään suurempia kekkereitä, kun jo Aurafest alkoi kiinnostaa. En ole tähän päivään asti katsonut päinkään kyseistä festaria. Toki tänään illan pääesiintyjä on Robin Schulz, jonka piti aikaisemmin esiintyä Gatorade Centerillä (oli liput sinne), mutta koronan takia hallikeikat ovat sitten peruuntuneet. Ei se Schulzikaan mikään oma suosikkini ole, mutta suurena konemusiikin ystävänä, on hänenkin keikkansa alkanut kiinnostaa, kun muuta vastaavaa ei ole ollut tarjolla. Keikalla on varmaan minä + 15-vuotiaat siideritytöt.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Alcatraz aloittaa tänään kolmipäiväisen rymistelyn ja vaikka setti on kovasti kuivakampi kuin menneinä vuosina, olisi tuonne ollut kiva päästä tuulettumaan. Aikataulut vaan eivät tänä vuonna sopineet elämään.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Steelfest 2022 -festarin esiintyjäkattauksen muodostuminen on käynyt mielenkiintoiseksi seurattavaksi. Vaihteeksi ongelmaksi ei ole nousemassa korona. Steelfestin esiintyjäkattauksesta on varsin pian julkistuksen jälkeen muutama nimi tiputtautunut pois poliittisiin syihin vedoten. Eivät tahdo leimautua nousemalla samalle lavalle äärioikeistoon yhdistettyjen bändien kanssa:
Äärimetalliin erikoistunut Steelfest-tapahtuma on joutunut some-mylläkän keskelle. Kohu on noussut festivaalin kyseenalaisina ja ongelmallisina pidetyistä bändikiinnityksistä (niin nykyisistä kuin menneistä), joiden vuoksi koko tapahtuma on saanut äärioikeistoa sympatisoivan leiman. Järjestäjät ovat kuitenkin järjestäen sanoutuneet irti kaikista poliittisista suuntauksista ja ideologioista.

Steelfestin ympärillä kuhisee nyt vahvasti. Maineikas metallifestivaali julkisi taannoin pitkän rivin bändejä ensi vuodelle, mutta ei aikaakaan, kun alkoi tapahtua. Festivaali tiedotti sosiaalisessa mediassa, että esiintyjälistaan on tiedossa muutoksia, sillä mukana oli joitain julkisuudessa äärioikeistoon yhdistettyjä bändejä, eivätkä kaikki buukatut nimet halunneet esiintyä tällaisten kokoonpanojen kanssa samassa tapahtumassa. Niinpä esimerkiksi saksalainen Sodom peruutti Hyvinkään-keikkansa.

Ei noissa Moonsorrown, Sodomin tai edes Samaelin tiedotteissa pahemmin syytä festarin väliin jättämiselle kierrellä. Suoraan siellä mainitaan, ettei tahdota leimautua poliittisesti. Luonnollisesti tällä linjanvedolla on taattu se, että esim. Moonsorrown ilmoituksen kommenteissa politiikka on aika vahvasti läsnä. Vihervasemmisto, tekopyhyys, cancel-kulttuuri ja kaikki muut normaalit muuttujat on jo mainittu.

Jännä nähdä, että millaisen kattauksen Steelfest lopulta saa kasaan. Taipuvatko paineen alla, tai onko kenties muita lähtijöitä vielä tarjolla?
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Steelfest 2022 -festarin esiintyjäkattauksen muodostuminen on käynyt mielenkiintoiseksi seurattavaksi. Vaihteeksi ongelmaksi ei ole nousemassa korona. Steelfestin esiintyjäkattauksesta on varsin pian julkistuksen jälkeen muutama nimi tiputtautunut pois poliittisiin syihin vedoten. Eivät tahdo leimautua nousemalla samalle lavalle äärioikeistoon yhdistettyjen bändien kanssa:




Ei noissa Moonsorrown, Sodomin tai edes Samaelin tiedotteissa pahemmin syytä festarin väliin jättämiselle kierrellä. Suoraan siellä mainitaan, ettei tahdota leimautua poliittisesti. Luonnollisesti tällä linjanvedolla on taattu se, että esim. Moonsorrown ilmoituksen kommenteissa politiikka on aika vahvasti läsnä. Vihervasemmisto, tekopyhyys, cancel-kulttuuri ja kaikki muut normaalit muuttujat on jo mainittu.

Jännä nähdä, että millaisen kattauksen Steelfest lopulta saa kasaan. Taipuvatko paineen alla, tai onko kenties muita lähtijöitä vielä tarjolla?

Eivät taivu paineen alla. Eipä nuo samat bändit haitanneet Moonsorrowia kun soittivat muutama vuosi sitten Steelfesteillä tai muualla. Samoin tänään perunut Havukruunu on kyllä ilolla tullut soittamaan aikaisempiin Steelfesteihin sekä muihin tapahtumiin.
 

Liitteet

  • 657964A6-B4AC-49EE-9476-7AC2207094AE.jpeg
    657964A6-B4AC-49EE-9476-7AC2207094AE.jpeg
    116,1 KB · kertaa luettu: 134

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eivät taivu paineen alla. Eipä nuo samat bändit haitanneet Moonsorrowia kun soittivat muutama vuosi sitten Steelfesteillä tai muualla. Samoin tänään perunut Havukruunu on kyllä ilolla tullut soittamaan aikaisempiin Steelfesteihin sekä muihin tapahtumiin.
Muutama vuosi alkaa olla pitkä aika. Ei keskusteluilmapiiri politiikan ympärillä ainakaan lientynyt ole. Tainneet vain poterot syventyä entisestään. Huutelu lisääntyy ja leimoja jaellaan... Mielenkiintoista olisi tietää, että ovatko nämä Steelfestin väliin jättävien bändien päätökset lähteneet heidän omista ajatuksistaan vai onko esim. levy-yhtiön puolelta ohjattu tähän suuntaan. "Samalla lavalla esiintyminen" tuskin ketään leimaisi, mutta ei kai se nykyisessä some-ilmapiirissä enää mahdotontakaan olisi.

Toisaalta tämä tapaus kiinnostaa mahdollisen yleistettävyytensä kannalta. Steelfestin kohdalla perujia on kuitenkin jo aika monta. Puhutaanko tässä yksittäistapauksesta, vai joutuvatko festarijärjestäjät jatkossa huomioimaan myös artistien mahdollisesti julkisuudessa olleet poliittiset mietteet? Ei Steelfestin kattauksessa kuitenkaan aivan sitä ääripään sakeinta päätyä ole edustettuna, vaan samalle lavalle nämä ovat Moonsorrown kanssa ennen mahtuneet... Kaventaa Steelfestin kaltaisten tapahtumien potentiaalista esiintyjäkuntaa melkoisesti, jos tässä ei ole kyse vain yksittäistapauksesta.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Muutama vuosi alkaa olla pitkä aika. Ei keskusteluilmapiiri politiikan ympärillä ainakaan lientynyt ole. Tainneet vain poterot syventyä entisestään. Huutelu lisääntyy ja leimoja jaellaan... Mielenkiintoista olisi tietää, että ovatko nämä Steelfestin väliin jättävien bändien päätökset lähteneet heidän omista ajatuksistaan vai onko esim. levy-yhtiön puolelta ohjattu tähän suuntaan. "Samalla lavalla esiintyminen" tuskin ketään leimaisi, mutta ei kai se nykyisessä some-ilmapiirissä enää mahdotontakaan olisi.

Toisaalta tämä tapaus kiinnostaa mahdollisen yleistettävyytensä kannalta. Steelfestin kohdalla perujia on kuitenkin jo aika monta. Puhutaanko tässä yksittäistapauksesta, vai joutuvatko festarijärjestäjät jatkossa huomioimaan myös artistien mahdollisesti julkisuudessa olleet poliittiset mietteet? Ei Steelfestin kattauksessa kuitenkaan aivan sitä ääripään sakeinta päätyä ole edustettuna, vaan samalle lavalle nämä ovat Moonsorrown kanssa ennen mahtuneet... Kaventaa Steelfestin kaltaisten tapahtumien potentiaalista esiintyjäkuntaa melkoisesti, jos tässä ei ole kyse vain yksittäistapauksesta.

Isoimmilla bändeillä on taustalla managementit jne. Eikä tämä uutta ole. Ihan samallalailla äärivasemmisto on ennenkin uhannut festareita/keikkoja. On rikottu ravintolan vessoja, on poltettu keikkapaikan omistajan autoja. On uhkailtu ihan Suomen poliittiselta huipulta saakka keikkapaikkoja. On uhkailtu ja peloteltu kaupunginjohtajan toimesta jne. Ei tämä uutta ole. Nyt vain ns. paska osunut tuulettimeen kunnolla ja ei siellä taustalla mitkään pienet nimet aiheuta tätä kohua. Uhkailu, toisten henkilökohtaisten duunien tuhoaminen, ilkivalta jne. ovat näitä perustoimenpiteitä tietyissä piireissä.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielenkiintoista olisi tietää, että ovatko nämä Steelfestin väliin jättävien bändien päätökset lähteneet heidän omista ajatuksistaan vai onko esim. levy-yhtiön puolelta ohjattu tähän suuntaan.
Puhtaasti omana arviona on että painostusta tulee niin levy-yhtiön kuin keikkoja järjestävien tahojen toimesta. Joku Saksa voi olla sen verran merkittävä markkina ko. bändille, että jos sieltä kertoo keikkamyyjä ettei kannata natsi-leiman saaneilla festareilla esiintyä jos Saksassa haluaa keikkailla, niin laittaa se vähintään miettimään. Noin kuvitteelisena esimerkkinä... Kyse on kuitenkin myös ammatista. Siihen en ota kantaa onko tällainen suuntaus hyvä vai huono asia. Arvelen kuitenkin että aina erilaista painostusta on jossain määrin ollut mutta nykyaikana sekin on ehkä noussut pinnalle aiempaa näkyvämmin...
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kun en noita bändejä oikein tunne, niin mitkä bändit ovat kyseessä ja mistä he ovat natsimaineesa saaneet?
No Nokturnal Mortumin jäsenet ovat pitäneet esimerkiksi Holokaustia hyvänä asiana ja sitten Gravelandin laulaja-kitaristi sanoi että Hitler oli oikeassa kun pyrki puhtaan arjalaiseen Eurooppaan. Nuo taitavat niitä pahimpia olla (sitten on kasa muitakin esiintyjiä joiden natsi yhteydet taitavat olla jossain Hitler oli oikeassa tyylisten juttujen ja soittanut samoilla festareilla/keikalla natsien kanssa välillä).
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Steelfestissä Melechesh oli ainoa omia ostohousuja kutittava artisti ja sekin perui (jos levytyskiireitä niin se kyllä erittäin jees). Jonkunlaisen rajan vetäisin siihen onko musiikki "julistavaa" vai pysyvätkö oletetut kainalontuuletusfantasiat artistin pään sisällä. Natsihommat ovat henkilökohtaisesti punainen vaate, kyllä se omaan ostopäätökseen vaikuttaisi. Disclaimerina, en ole Steelfesteillä vielä käynyt joten en ota kantaa millainen meininki siellä on.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Steelfestissä Melechesh oli ainoa omia ostohousuja kutittava artisti ja sekin perui (jos levytyskiireitä niin se kyllä erittäin jees). Jonkunlaisen rajan vetäisin siihen onko musiikki "julistavaa" vai pysyvätkö oletetut kainalontuuletusfantasiat artistin pään sisällä. Natsihommat ovat henkilökohtaisesti punainen vaate, kyllä se omaan ostopäätökseen vaikuttaisi. Disclaimerina, en ole Steelfesteillä vielä käynyt joten en ota kantaa millainen meininki siellä on.

Mä olen Steelfesteillä käynyt melkein joka vuosi. Yhdenkään yhtyeen en ole nähnyt heilaavan tai ylistävän fasismia tms. Muutaman känniurpon olen nähnyt yleisössä natsilarppaavan kyllä.
 

-DD-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Ei ole järjestäjiltä ihan sattumaa, että juuri viimeisten julkistusten joukossa täräytetään natsiyhteysbändit kehiin. Samoin lapsiporno-Inquisition. Huhhuh, onneksi en ole aiemminkaan tuonne mennyt ja maksanut tämmöisen toiminnan edistäjille senttiäkään.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ruis julkaisi jo ensi kesän ensiintyjät, mutta voimme hajaantua, siellä ei ole mitään nähtävää ensikään kesänä.

Toisaalla Scorpions kertoi tulevansa kesän kiertueella Suomeenkin, tarkemmin ottaen Hyvinkään Rockfestiin.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ruis julkaisi jo ensi kesän ensiintyjät, mutta voimme hajaantua, siellä ei ole mitään nähtävää ensikään kesänä.

Toisaalla Scorpions kertoi tulevansa kesän kiertueella Suomeenkin, tarkemmin ottaen Hyvinkään Rockfestiin.
Joo, on kyllä tippunut jostain junasta, koska vaikka musaa aika laaja-alaisesti seuraakin, niin tyhjää lyö aika monen esiintyjän kohdalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös