Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kesän 2015 kaupat ja sopimukset

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 20.06.2015 klo 12.45.

 1. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Juu toi iso koko on varmasti hyväksi, pelaa pitkään kuten Eric Lindros...

  Taitaa olla lopulta ihan tuurista kiinni enemmän kuin pituudesta ja massasta, miten pitkä ura pelaajalle muodostuu.
   
 2. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Tuurista kiinni enemmän kuin pituudesta ja massasta varmasti, mutta lihashuolto se vanhemmiten varmaan kaikkein tärkein ominaisuus on. Jos on tunnetusti laiskempi treenaaja (en ota kantaa väitteen paikkaansapitävyyteen) niin oletettavasti myös lihashuoltokin jää vähemmälle joka todennäköisesti suoraan vaikuttaa sitten miten pitkään pelaaja pystyy hyvällä tasolla pelaamaan.
   
 3. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Ellen nyt vallan väärin muista niin Voracek uusi viime kaudeksi(?) treenaamistaan täysin ja myös pudotti painoa. Kaikki tämä näkyi selvästi kentällä ja varmasti jatkamalla samalla lailla hän tulee olemaan palkkansa arvoinen mies Flyersille.
   
 4. apulais-GM Jäsen

  Lainaus:
  No en tiedä harjoittelusta, mutta Voracek on sitä tyyppiä jolle ruoka maistuu ja painoa saattaa kertyä. Lehdestä luettua. Kuulemma vähän turhan vankassa kunnossa oli työsulun jäljiltä, mutta sittenhän se peli vasta lähti kulkemaankin, käytännössä piste per peli oli tahti 2013.

  Tuskinpa se kunto tulee ongelmaksi, harvoin kai niin edes käy. Ja on vahva pelaaja ja luistelija.
   
 5. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Juuri viime kesänä pudotti 5kiloa, kun jätti pastan ja vaalean leivän (tjsp) pois kokonaan. Liikkeen parantumisena toi ainakin näkyi.
   
 6. apulais-GM Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän tuo kannatti, miljoonia alkaa tulla entistä enemmän.
   
 7. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Myös Marcus Johanssonin sopimusneuvottelut etenivät välimieskäsittelyyn saakka ja vuoden pahvihan sieltä tuli hintalapulla 3,75 miljoonaa. Vaikuttaa ihan hyvältä sopparilta ja nyt on jälleen Capitalsin omalla ykkösvarauksella vuosi aikaa osoittaa arvonsa. Jotenkin olen sellaisen käsityksen saanut, että Johansson ei ole Capitalsin fanikuntaa oikein vakuuttanut, vaikka viime kaudella meni jo 20 maalin raja rikki. Caps alkaa olla aika lailla kiinni palkkakatossa, joten ilman kauppoja joukkue taitaa olla jotakuinkin valmis.
   
 8. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Erik Haula vältti kuin välttikin välimieskäsittelyn ja solmi Wildin kanssa kahden vuoden ja kahden millin sopimuksen. AAV siis tasan 1 milj.
   
 9. Scipio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  Aika hyvä soppari. Haula varmasti pitää pituudesta ja Wild hinnasta.
   
 10. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Bernier ja Leafs sopuun viime hetkellä, kaksi vuotta, AAV 4,15 milliä. Lähteenä Friedmanin twitter.
   
 11. Tulevatähti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Välimieskäsittelyssä arvottiin Mike Hoffmanille 1v 2mil. lappu. Halvalla lähti!
   
 12. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Sutterille jatko Canucksiin. 5 vuotta ja 4,375 M per.
   
 13. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Sopimuksessa täysi NTC kolmen ensimmäisen kauden ajan, ja lisäksi rajoitettu NTC kahdelle jälkimmäiselle vuodelle. Lisäksi tuo täysi NTC ulotettu alkamaan jo tästä hetkestä alkaen, eli kattaa siis nykyisen sopimuksen viimeisen vuoden ja yhteensä siis neljä seuraavaa kautta.

  Todella kova sopimus Sutterille. Siinä saa otteet parantua selvästi jotta pystyy olemaan tuon arvoinen pelaaja Canucksille.
   
 14. alwahla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
  Sutterin sopimuksessa on puolet liikaa hintaa. Noh, onneksi se ei ole Flamesin ongelma.
   
 15. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Onko tuo tosiaan mahdollista lisätä nykyiseen sopimukseen NTC? Itse olin käsityksessä, että noita voimassa olevia sopimuksia ei voisi muokata miltään osin.

  Jos nyt vertaa Anisimoviin, joka teki tänä kesänä samanlaisen viiden vuoden, kaudesta 16-17 alkavan, jatkosopimuksen, niin ennemmin itse ottaisin Sutterin parisataa tonnia halvemmalla liksalla kuin Anisimovin. Uran tilastot ovat kohtuu identtiset (185 pistettä vs 192 pistettä), lisäksi uran parhaat maalit ja pisteet ovat lähes samat (21 vs 22 ja 40 vs 44). Anisimov on vuoden vanhempi ja pelannut enemmän ylemmissä ketjuissa. Pistepotentiaali ja keskiarvo (0.47 vs 0.37) Anisimovilla vähän parempi, mutta vastaavasti Sutter omasta mielestä selvästi parempi puolustussuuntaan.

  Itse pelkäsin sopparin menevän tuohon Anisimovin ja viiden millin väliin, joten itse olen positiivisesti yllättänyt näinkin "alhaisesta" sopparista. Toki tuo 4+ miljoonaa 2/3 sentterille on pirusti ja paljon saa Sutter parantaa peliään että tulee olemaan sen arvoinen.
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Jatkosopimuksen yhteydessä on mahdollista sopia NTC/NMC:n alkamisesta jo sopimuksen tekohetkellä, eli ulottumisesta kattamaan nykyisen sopimuksen viimeinen kausi, mikäli pelaajan nykyinen sopimuskausi kattaisi UFA-vuoden. Sutter olisi ollut tänä kesänä UFA, joten tuo voitiin siten lisätä hänen sopimukseensa.

  Lainaus:
  http://www.nhl.com/nhl/en/v3/ext/CBA2012/NHL_NHLPA_Proposed_CBA_-_Summary_of_Terms_FINAL_-_Jan._12,_2013 (1).pdf

  Tuossa olisi yksinkertaistetusti selitettynä se englanniksi. Eli siis uuden työehtosopimuksen tuomia muutoksia, ja onhan noita käytännössäkin nähty jo tässä. Ryan Getzlaf ja Corey Perry taisivat olla ensimmäisiä joiden kohdalla tuota uutta sääntöä sovellettiin.
  ---

  Mitä tulee Anisimoviin ja Sutteriin, niin pidän aika samantasoisina kavereina. Kummankin sopimus kuuluu mielestäni tämän kesän ylipalkatuimpiin sopimuksiin, joten noilla hinnoilla en kumpaakaan kyllä omaan suosikkijoukkueeseeni haluaisi.
   
 17. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Kiitos! Taas tuli opittua uutta.

  Joo, eipä noita Anisimovin tai Sutterin sopimuksia mitenkään edullisina tai hyvinä voi pitää. Toki siellä muitakin sopimuksia on kesällä tullut mitä itse en pidä juurikaan parempina. Esimerkkinä Brad Richards (4,0 AAV), Kevin Bieksa (4,0 AAV), Michael Del Zotto (3,875 AAV), Matt Beleskey (3,80 AAV) tai Jori Lehterä (4,70 AAV). Toki osa noista on vain vuoden-parin sopimuksia ja osa taas pelaajana vuoden-pari nuorempia.
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Noh viisi vuotta on vielä aika optimaalinen pituus, jos jatkossakin tekee sen 20 maalia niin ihan kohtuullinen sopimushan tuo on. Aika näyttää, nykyisillä näytöillä en kyllä itsekkaan omaan joukkueseen ottaisi mutta tämmöinen valinnanvara on enemmän contenderien juttu.
   
 19. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Heti Sutterin jatkosopimuksen kuultuani/nähtyäni tuli mieleen myös Artem Anisimovin sopimus. Molempien herrojen uusia sopimuksia on helpompi arvioida ensi kauden jälkeen, kun nähdään miten uudet kuviot ovat vaikuttaneet pelaamiseen. Toimitusjohtajat saivat haluamansa, Bowman on haaveillut kuulemma jo pitkään AA:ta Chicagoon ja Benning diggailee kovasti Sutterin ominaisuuksista.

  Aika vähän on tullut seurattua tähän asti kummankaan otteita, mutta kovin erityyppisiä pelaajia mielestäni ovat. Anisimov sopinee hyvin luovempana ja kädellisempänä pelaajana Chicagon pelisapluunaan ja Sutter on sitten enemmän suoraviivaisempi sekä puolustavampaa sorttia. Anisimovin jatkosopimus tuli yllättäen ja nopeasti, mutta Bowman sai haluamansa kiinnitettyä pidemmäksi aikaa. Ja sikäli mikäli Kanen rinnalleen saa voi pisteellisesti suonenvetoa olla luvassa. Tuossa tapauksessa ei uusi sopimus enää vuoden päästä niin pahasti ylihintaiselta näytäkään. Samoin on Sutterilla mahdollisuus nyt saada isompaa roolia ja onnistuessaan siinä ei jatkosopimuksesta jaksa kukaan enää nillittää kesällä 2016. Ans kattoo ny.
   
 20. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Itsekin kuulun näihin,ketkä ihmettelivät Bonino - Sutter treidiä. Kuka ihmeessä näin kovasti Vancouverin päässä on halunnut Sutterin joukkueeseen + tehdä näin napakka sopimus vielä? Vai kuinka kujalla itse olen? Omasta mielestäni seuraan NHL:llää hyvin aktiivisesti,kaikkia jengejä. Mutta silti en vaan tätä ymmärrä. Tällä hetkellä oikeasti toivon, että Bonino semisti floppaa Penguinsissa (koska pidin jokseenkin parempana pelaajana,nähdyt pelit ducksin,vancouverin ja usan paidassa) ja Sutter vetää hurjan kauden (todistaen, että en tiedä kiekosta mitään).

  Mutta silti,melkosta.
   
 21. Isotuoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moustaches
  Lainaus:
  Itsekin olisin ihmetellyt treidiä - mutta viime vuoden mm-kisat muutti mielipiteeni. Bonino on lapanen.
   
 22. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  matt cullen pinguihin, hmmm, en ehkä tajuu
   
 23. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Eikös siellä ole Fehr jouluun asti sivussa? Cullen täyttänee tuon paikan hyvin ja oletettavasti halvalla. Vai mikä on sopimuksen arvo?
   
 24. Caniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
  Lainaus:
  JR

  Cullen on yksi Jimin suosikeista. Ei siinä, hyvä pelaaja aikoinaan, mutta ikä alkaa painamaan. Syvyyttä keskustaan lisää.
   
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Niin, ja jonkun pitää varmaan voittaa aloituksiakin, kun niukasti päälle 50% aloittanut Sutter vaihtui 47% Boninoon, Malkin sukeltaa 42% lukemissa ja Crosby on aika liki 50%.

  Cullen viime kaudella 54% ja Fehr 52%.