Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 530 670
  • 7 465

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Mertsi, kyllä kaikki tietää että Kerhon ylivoima on liigan huonointa. Siitä ei tarvitse joka välissä mainita. Sitä on kuunneltu tässä jo 25 peliä.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän tolle Kannisen kentälliselle vois jotain tehdä. En oikein tiedä mitä tuo Kaksonenkaan tuonne tuo lisää. Onneksi muilla kulkee ja ketjut menee sekaisin, kun Harppuuna hyppää kokoonpanoon.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Johnston veti kyllä aika vihkoon jatkoajalla.

Muuten oikein hyvä ja tiukka peli.
Juu puolivillainen tuplaus ja oma äijä vapaaksi. Johnstonista paistaa ajoittain aika hyvin läpi se, että sellaisessa muodossa pysyminen tuottaa ongelmia. Muutenhan tuo on enemmän kuin hyvä.

Edit.
Ja saatiin ainakin hyvä klippi opetustarkoitukseen miten ei pelata.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Vähän harmittaa että tommoseen sekoiluun sitten menee. Mutta muuten ihan hyvä peli ja kivasti nujakoitiin sarjakärjen kanssa. Kumpikin olisi ansainnut pisteitä. Melkein helpotus voittoputken katkeaminen ja olihan se jo melkein katkeamassa jo aikaisemmin. Pääasia että Lukko peleistä parannettiin.

Ja tosiaan Nurmi kasvaa kuin silmissä. Alkukauden hasardista tullut varma ja rauhallinen.
 

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Johnston veti kyllä aika vihkoon jatkoajalla.

Muuten oikein hyvä ja tiukka peli.
Lähti kyllä seuraamaan täysin väärää miestä ja sitten jäätyi, kun olisi voinut vielä korjata virheensä.

Peli muistutti jo pleijari peliä! Kova ja fyysinen kamppailu. Kyllä kerho vain sen "kärjen" tuonne tarvisi, jää Joly aivan yksin taitonsa kanssa. Nytkin ne ovat kantaneet, kenellä se taakka ei pitäisi olla. Toivotaan että sentteri saataisiin pian ja tämä Harper ei ole ohilaukaus, mikäli sikäli nyt edes pääsee pelaamaan.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Johnston puolustaa huonommin kuin Joly, ja tämä on kyllä aika julmaa. Se, että hyökkäävä puolustaja ei osaa kunnolla puolustaa ei vituta lainkaan niin paljon, kuin se, että hyökkäävää puolustajaa ei kiinnosta puolustaminen paskaakaan.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Kenkää kaikille!
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pelillisesti ja nimenomaan hyökkäyksen osalta selkeästi parempi peli kuin muutama aiempi peli. Tehottomuus on kuitenkin melko eeppistä luokka, joten maaleitta jääminen ei ollut yllätys. Kääntöpuolena nolla omiin varsinaisella peliajalla sarjakärjeä vastaan on hyvä suoritus.

Voittoputken katkeaminen ei haittaa, pisteputki jatkuu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös