Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 527 387
  • 7 465

Matcheeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,VGK,Liverpool,Örebro,Huuhkajat,Leijonat
Nyt vietiin ottelun tuomareita luultavasti aika reippaasti. Kauempaa näytti aika kevyeltä
Juu itse mietin laitettiinko se ulos pelsun fanien ja Pelaajien huutoäänestyksellä jossa kerho ei saanut äänilipuketta omasta mielestä perus 2+10 ois riittänyt.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Aika kesyltä näyttää tilanne ja varmasti tutkintaan ja ehkä keskiviikkona saadaan tulos arvottua.

Iso menetys huomiseen peliin!
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Ei tässä sen enempää pointteja haeta, mutta tuo Kerhon peli meni sekaisin kun Tikka oli pois. Kerho oli pelissä mukana Oulun toisessakin pelissä, ennen kuin Kärpät teki ekan maalinsa. Sillä puhun/kirjoitan vaan kolmesta pelistä.
Se eka viikonlopun Kärpät peli meni vielä tuohon Pikkaraisen voittoputken huumaan, se häviö peli ei ollut huono. Silloin meidän maalivahdit vaan petti, täysin ymmärrettävää kun kausi on pitkä. Muuten pelanneet erinomaisesti, siihen ei olla kaaduttu.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Olisiko tuo meidän Johnston entinen nyrkkeilijä, kun katsoo tuota yläkehon harhautusliikkeitä, niin en kauheasti ihmettelisi ettei asia näin olisi. Ja vielä typerä leukaosuma vastustajaan, niin vaan vahvistaa boxin taustaa.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Pieni vekki näytti olevan poskessa, kun penkillä istuskeli eli tuppi poskeen varmaankin.
Okei, tuppea johkin kuiteskin huonon hidastuksen perusteella. On tullut omaan naamaan tupesta ja voin sanoa et näkyy tähtiä paremmin kuin normi hanskasta naamaan-tilanteessa.
 

Rusty44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näytti hidastuksessa et yläkäsi osuis leukaan eli tuppi leukaan. Selittäis tippumisen, se kyl kolahtaa. Turhaa paskaa ja kusee omien muroihin tolla.
Joo. Kerhon lähdettyä hyökkäykseen Jasek roikkui Johnstonin paidassa jarruttaen tämän menoa ja siitä ilmeisesti kimpaantuneena hanskalla/tupella naamariin.
Hölmö teko, onneksi Jasek selvisi hengissä.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Nyt muuten näkyi hidastuksessa, että Jasek on tuossa tilanteessa selvästi perässä ja repii Jonhstonia oikein kunnolla paidasta, että ei pääse mukaan ylivoimahyökkäykseen.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kaksi päähän osunutta taklausta ja yksi tekninen tyrmäys nyrkillä/mailalla päähän. Ei ihan kuulosta kiekolliselta ykköspakilta. Ei taida kasetti kestää Jonhstonilla.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Grmanin vuoro perseillä. Voi vittu näitä Mikan hankintoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös