Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 529 420
  • 7 465

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Johston sai 5 minuutin estämis jäähyn? Mitä vittua siellä tapahtuu? Tv ei kerro.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Toi Joly nyt vitun nopeesti tykillä kuuhun.. Ihan vitun turha kaveri.

.. Toivottavasti nessu painaa vielä byyrin tähän peliin, niin saa ansaitusti kultakypärän huomenna päähänsä. Ihan oikeesti toi HolyJoly... Huhhuh.. Vaneerin palanen ajaisi ihan saman asian.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin mitä Johnston tarkalleen teki?
TV kuvasta ei oikeastaan pystynyt kovin hyvin näkemään.
Oli se mitä tahansa niin aivan helvetin turha teko. Vaikka ei olis kuin kopauttanut mailalla pohkeille.

Itsellä yv ja ylivoimahyökkäys käynnissä, juuri ylitetty hyökkäys sininen. Olet yksin keskialueella vastustajan kanssa joka ei ole millään tavalla uhka. Aivan älytön ratkaisu.

On muuten Nenonen huippuiskussa. Jälleen kerran.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Larmi vetää goodmodella ja alistaa nessua ja cornettia. Paikkoja on.
 

Äimänkäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät suoritukset ja Kerttu
Melkein voisin lähteä vetoa lyömään siitä, että Johnstonille leivotaan pelikieltoa, siitä huolimatta että kukaan ei nähny mitä tapahtu. Lähetyksen kuvakulmasta näytti että oli joku pieni kiilailu/rinnakkain vääntö siinä keskialueella mistä vielä kevyempi(?!) ulkkari katolleen. Saattoipa tuo takaraivon lyödä jäähän, jos ei ihan täysin Buster Keatoniksi ryhtynyt. 5 minuutin estäminen oli kyllä itselle uutta, vaikka emmä noita tilastoja toisaalta paljoa lue.

PS. Ei kyllä pysty tota Mertsin negailua kuuntelemaan, kun kaikki on ihan paskoja, silloin kun oma jengi on häviöllä. Ja kaikki rikkeet on pahimpia ikinä missään. Ei varmaan oo helppoo katsella niin paksujen lasien takaa.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Erittäin hyvä pointti, haahahah hojohojo.
Ei tässä sen enempää pointteja haeta, mutta tuo Kerhon peli meni sekaisin kun Tikka oli pois. Kerho oli pelissä mukana Oulun toisessakin pelissä, ennen kuin Kärpät teki ekan maalinsa. Sillä puhun/kirjoitan vaan kolmesta pelistä.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Katselin tuon tilanteen uusiksi ja näytti sille, että Johnstonilla paloin käpy, kun tämä Jasek repi paidasta takaa kun polkivat hyökkäyspäähän. Siitä sitten kyynärpää tms suoraan leukaperiin. Tyhmä temppu ja täysin vältettävissä, jos vieressä luistellut tuomari olisi ollut muutakin kuin silmä perseessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös