Kerhon peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 532 378
  • 7 465

Ralph

Jäsen
Avauserien jälkeen tilanne näyttää hyvältä. Kärpät johtaa KooKoota ja jos myös voittaa, HPK:lle riittää pistekin kutossijaan, mikä on avauserän perustella tulossakin. Mutta vielä on 40 minuuttia jännitettävää.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Eikös tällä kaudella ollu jo yks tälläinen huumori peli, jossa nää samat lahelaiset hyppeli ympäriinsä ja piteli naamaansa? Muistanko väärin?
Vastaan itselleni. 29.10. perjantaina pelattu ottelu Pelicans - HPK. Tässä ottelussa mm. Johnston lensi suihkuun siitä Jasekin naaman pitelemisestä + tais tapahtua muutakin. Peli päättyi kyllä 0-3. Toivottavasti on samanlainen käsikirjoitus.
 
Suosikkijoukkue
HPK,Dallas Stars
Loistava AV tappo!! Muutenkin ennen jäähyä peli oli aivan erinäköistä kun viime peleissä ja nyt on sitä halua ja kiimaa kaksinkamppailuissa ja kokonaisvaltaisessa pelissä. Syötöt osuu aika kivasti lapaan ja tasapainoisen näkönen erä.. Tuo Pillun ulosajohan oli aivan vitsi.. Latvian poika kääntää selkää kun taklaus tulee numeroihin ja tekemätön paikka enää jarrutella metriä ennen osumahetkeä:D aivan vitun hienoa tuomarityöskentelyä!! Onneks peli ei tuohon kaatunut. MR.LEBE ON ISKUSSA.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
J.Ikonen näyttää koko kauden asenteen pelsujen maalissa!

Sitten nämä vitun aasit jotka saa pillun heitettyä pihalle... vittu kun ole mitään linjaa tai tasoa näissä vihellyksissä! Pitäiskö alkaa puuttua tähän selän kääntämiseen vai pitääkö odottaa että jotain sattuu tyhmyyden takia ihan kunnolla!!

Ehkä kerho hiukan parempi kuin pitkään aikaan!
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Tikka voisi jatkaa keskustelua Tyrväisen kanssa.

Tuomarit taas voisivat sitten jatkossa viheltää Pelsuille ja kunnolla. Tajuaako ne edes, että tuli tehtyä virhe?
Eihän toi vitun Borman tajua mitään!!

Tässä tilanteessa odotin pikeltä jotain elämää mutta ilmeisesti lääkitys kohdillaan!!
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Tämä. Ihansamakuka tilalle pleijareihin.

Mä oon sanaton tuosta taklauksesta. Oikeastaan mietin joku peli sitten, että alkaakohan Pillu taklata keväällä. No nyt sit. Vittu mitä paskaa. Onneksi on videot keväällä.
Tässä on yksi syy miksei taklata tai viedä tilanteita loppuun. Riittää kun käännät selän ja hyppäät laitaan niin tienaat jengille ylivoimaa!
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Todella.
Sekä Kapanen että Vallin molemmat ihmetteli tuomiota.

Kapanen jopa sanoi että enemmän taklattavan vastuu.

Käsittämätön oli kyllä tuomio.
Täytyy olla tyytyväinen että peli ei onneksi suoraan tähän jäähyyn ratkennut.

Tietysti Pihlströmin puuttuminen onkin sitten vaikeammin korvattavissa. Ei paljon lohduta tässä vaiheessa vaikka tästä tuskin mitään pelikieltoa tulee ja hyvässä lykyssä joku erotuomarivalvoja pahoittelee vihellystä jälkikäteen.

Toivottavasti kopissa tämä oikeusmurha osataan kääntää ylimääräisen "vittusaatanan" hakemiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös