Kerhon otteet kaukalossa kaudella 2014–2015

  • 200 636
  • 1 171

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Laitetaan nyt sitten ihan yksinkertaista fysiikkaa, josko ei tarvitsisi sitten jatkossa enää selitellä turhia.

Liiga pelaajien rannarit lähtee noin 100km/h se tekee 27 ja risat m/s, B pisteet on 6 metrin päässä maaliviivasta Liiga kaukaloissa. Esim. urheilukisoissa reaktioaikojen alittaessa 0,2 sekuntia sitä pidetään varaslähtönä (liikenteessä yleensä 0,5 sekuntia on se reaktioaika), tuon verran siis ihminen tarvitsee aikaa reagoidakseen tilanteeseen. Tuo on 1/5 sekuntia ja 100km/h laukauksessa se tekee siis 5,4 metriä. Jos joskus olette jääkiekkoa pelanneet, niin luulisi että tiedätte miksi maalivahdit tulee vetoja vastaan ja miksi on olemassa nk. maalintekosektori(t).

Ihan oikeasti jos naapuri pääsee pisteiden tasalle niin se on ihan sama mikä kumiukko siellä maalissa seisoo, kun ei vaan ihmisen fysiikka riitä siihen että sen vedon voi torjua. Sitä vaan tullaan vastaan ja toivotaan että veto ei mene ihan putken alle. Toki jotkut ihmiset on nopeampia kuin toiset, mutta on aivan käsittämätöntä väittää että ne on veskarin maaleja. Saman kävin kertomassa TPS:n osiossa kun siellä Lassilaa haukuttiin, kun ei sekään ottanut noita kuteja, pakkien peruutellessa Lassilan syliin ja vastustajien päästessä pisteiden tasalle laukomaan. Ihme juttu, minä kun luulin että Lassila on huipputason Liiga veska. Ei ilmeisesti ole.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kyllä on puolustaminen paskaa. Vastustaja saa luutia myllärin edessä miten sattuu ja koko aika oma mies unohtuu. Mylläriltä yks hyvä koppi mutta kyllä on itseluottamus hukassa.

Jos jotain hyvää tässä vaiheessa peliä hakee niin yks kakkonen.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Myllykoski sen kun jatkaa entistä paskempana. Tänään Ipan kolme viimeistä maalia PITÄÄ LIIGATASON MAALIVAHDIN torjua. Kerholla on liigan huonoin maalivahti.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Voi vittu mitä peliä taas. Hyökkäys toimii nyt ihan ok, mutta pakisto kusee. Ipan neljäs olisi ollut otettavissa, mutta en tiedä mitä mylläri teki kun liuku maaliltaan kokonaan pois.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Voi vittu mitä peliä taas. Hyökkäys toimii nyt ihan ok, mutta pakisto kusee. Ipan neljäs olisi ollut otettavissa, mutta en tiedä mitä mylläri teki kun liuku maaliltaan kokonaan pois.
Vahvasti näytti siltä, että se Myllykoski olisi väistänyt tahallaan kiekkoa siinä voittomaalissa, heh. Oikeasti siinä oli varmastikin maskia, häirintää ja liian vähän reagointiaikaa. Muuten olis ottanut. Turha syyttää silti edelleenkään yhtä miestä, joukkue tuon sössi taaskin.

Vaikeaa on, mitäs muutakaan. Samat laulut ja yhden takaiskun jälkeen valmis paniikki, on näitä ennenkin ollut ja ennenkin noustu.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Positiivista: Tehtiin kolme maalia. Hienoja osumia vieläpä, lupailevat parempaa huomista. Voitin myös paljon rahaa pitkävedossa.

Negatiivista: Kaikki muu. Puolustus valuu kerta toisensa jälkeen maalivahdin syliin. Lisäksi puolustus purkaa esim. alivoimalla jatkuvasti hyökkäävän osapuolen lapoihin. Hyvä hyvä. Ainiin, se puolustus valuu jatkuvasti liigan HUONOIMMAN maalivahdin syliin. 3-3 ja 4-3 maalit täysin Joni-vitun-Myllykosken piikkiin. Aivan sama mitä joku jääkiekkoasiantuntija täällä huutaa suu vaahdossa illasta toiseen, tuo mies on ihan järkyttävän huono maalivahti ja tämä vain korostuu kun puolustus siinä edessä on yhtä sysipaska.

Arvonen, Hakametsässä on ennenkin juoksenneltu ulkona erätauolla. Nyt voitaisiin tulla tuossa tuiskussa kävellen himaan.

Edit. Juusella oltaisiin muuten klaarattu tämä. Uskokaa pois.
 
Viimeksi muokattu:

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voi JUMALAUTA! Nyt Myllykoski vittuun tuolta. Ihan sama mitä sanotte, mutta ei saatana, että on epävarmin veskari ikinä ja ei tuollaisen kanssa saisi kukaan pelata. Tänään nähtiin ehkä se kauden ainoa "gamesaver", mutta vaihteeksi muutama perusveto upposi ja kymmenkunta paniikkia helpoissa tilanteissa... Ja KYLLÄ, minulla on oikeus vaatia, että Liigajoukkueessa pelaa liigatason maalivahti.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Ilves tarjosi pisteitä Kerholle. Ei maistunut, sen sijaan amatööriporukka suli täydellisesti 3-0 johdossa, maalivahtia myöten. Surkeaa juuri nyt ihan joka osa-alueella.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Väittäköön BW mitä hyvänsä, niin kyllähän tuo oman pään paniikki johtuu suuresti siitä, että tolppien välissä seisoo liigan huonoin kassari. Sanokaa mun sanoneen että puolustusalueen puolustuspeli paranee kuin taikasauvan iskusta heti kun Juuse asettuu jälleen täysissä voimissaan maalille.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kiva kuulla mitä pantse sanoo pelistä....varmaan parempaa peliä kuin edellisessä...hehhe.

Ihan voitettavissa oleva peli mutta kun puolustus ei vittu toimi yhtään. Eipä ollut kaukana myllärin patjan alta livahtaa kiekko sisään eikä vetokaan lähtenyt kuin vastustajan siniseltä.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aivan sama mitä sanotte mutta näistä Joulun jälkeisistä neljästä pelistä, kaiken muun pysyessä samanlaisena mutta Saros maalissa, kerho olisi voittanut ainakin kaksi, jopa kolme. Siinä on se ero, vaikka muu peli olisi pysynyt samanlaisena. Myllykoski ei pysty auttamaan joukkuetta, eikä pelastamaan silloin kun muut suorittavat heikommin. Eli ei ole voittava maalivahti, siitähän tässä on kysymys. Ei kannattele ja johda joukkuetta. Siitä annan Lekille valtavan paska lastin niskaan että kun tämä on näkynyt kilometrin päähän koko syksyn ajan, hänelle ei hankittu kunnon sijaista heti Saroksen mm - kisojen ajaksi. Nyt on sitten tuhottu viikossa koko alkukauden työ tämän paskan takia. Painu Myllykoski vittuun mun kerhosta pilaamasta rakasta seuraani. Italian b- liiga on juuri oikea paikka.
 

Ralph

Jäsen
Toivottavasti Saros on jo lennätetty Suomeen, jotta pelaa maanantaina. Ei mitään syytä antaa hänelle "MM-lomaa", kun häntä tarvitaan enemmän kuin koskaan tarvitsee ketään.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän Myllykoski on selkeästi epävarma senhän näkee kaikesta tekemisestä. Mutta miksi pakit peruuttavat jatkuvasti omalle maalille asti eivätkä käy aiemmin vastustajaan kiinni. Valmennuksen tehtävä on laittaa asiat kuntoon. Aivan liian monta peliä on ollut samanlaista huonoa pelaamista. Mikäli Saroksen palatessa maaliin peli paranee kuin taikaiskusta niin voidaan aiheellisesti jo kysyä, että missä on pelaajien ammatiiylpeys. Ei me edes viitsitä pelata, kun maalissa on joku seula ja tässä vaan odotellaan, että kuningas saapuu ja pelastaa. Heikolla pohjalla ollaan jatkossakin jos voitot ovat vain huippuveskasta kiinni.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
4 edellisessä matsissa mennyt nyt 17 maalia omiin. Tarviiko vielä kysyä millä osa-alueella pitää parantaa. Kuten sanoin jo niin hyökkäys toimi minun mkelestäni hyvin ja saatiin pitkiä pyörityksiä, mutta vittu tota oman alueen merkkauspeliä. Nikkilä sen vastustajan voi kyllä siirtää siitä pois eikä katsella vierestä kun kaveri hakkaa ripareita sisään.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mikäli Saroksen palatessa maaliin peli paranee kuin taikaiskusta niin voidaan aiheellisesti jo kysyä, että missä on pelaajien ammatiiylpeys. Ei me edes viitsitä pelata, kun maalissa on joku seula ja tässä vaan odotellaan, että kuningas saapuu ja pelastaa.
Ei se nyt mistään ammattiylpeydestä ja viitsimisestä ole kiinni, vaan ihan puhtaasti luottamuksen puutteesta. Epävarma maalivahti säteilee todella ikävällä tasolla edessään pelaavaan viisikkoon, ja lopputulos nähdään nyt.

Kerho tulee häviämään kaikki ottelut ennen Juusen paluuta, nyt siellä on 4 peräkkäistä punaista täplää eikä kovin montaa sietäisi tulla enää jos halutaan edes säälejä tällä kaudella vielä vääntää.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Eikä taida mv-guru Kari Lehtonenkaan mistään mitään tietää, kun sanoi pelin jälkeen, että "yksi helppo ja kaksi muutakin otettavissa." Ei tappioputki yhden miehen syytä ole, mutta vaikeina hetkinä olis kiva kun veskari antaisi edes mahdollisuuden.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos joskus olette jääkiekkoa pelanneet, niin luulisi että tiedätte miksi maalivahdit tulee vetoja vastaan ja miksi on olemassa nk. maalintekosektori(t).
Myllykoski tekee itsestään pienen ja peruuttaa perseensä verkon perukoille. Silloin kun tulee vastaan, on pari metriä väärässä paikassa. Välillä kuikuilee maskin taakse ja sitten - ohhoh. Jos joukkue on viiden huonoimman joukkueen joukossa kenttäpelillisesti tällä hetkellä, maalivahtipelillisesti ollaan kiistatta huonoin. Jossain vaiheessa valmentajan ja joukkueen tilanne menee siihen, että valmentajaa on vaihdettava, sama voi käydä myös maalivahdin ja joukkueen välillä. Nyt ei olla kaukana jälkimmäisestä, tuuraaja vaan pitää vaihtaa vakinaiseen, joka on ollut harrastuksensa parissa ulkomailla.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Kerhon kannalta Myllykoskeakin huolestuttavampi homma on jos Craig Schira loukkaantui ottelun lopussa saadessaan Tommi Kivistön kovan laukauksen nilkkaansa, Myllykosken piikkiin kun ei voi suoraan laittaa kuin Ilveksen neljännen maalin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Onhan se näinkin, mutta onko Juusen rooli Kerhon menestyksessä kasvanut jo vähän liiankin suureksi? Koska onhan tässä nyt aikamoinen itkuvirta Myllykosken suuntaan menossa. Esimerkkinä, Kalpa menetti heidän oman kivijalkansa (Kilpeläinen) koko loppukaudeksi, ei siis puhuta vain muutamasta pelistä. Mutta ei Kalpan peli siitä näyttänyt sekoavan, päinvastoin. Annettiin luotto Perhoselle (?) ja jengi puolusti entistä tiivimmin. Jotenkin alkaa ärsyttämään, että Kerhon "superstarat" vetää kiikaritehoilla jotain kymmenettä peliä ja heikolla asenteella ja koutsi huutelee oho-maalien takia. Nyt se pää pois sieltä perseestä! Kerhon eturivin pelaajat alkavat tekemään sitä mistä heille maksetaan ja lopettaa murjottamisen ja ensi kauden tilipussin miettimisen. Samalla Arvonen pistää pelitavan ja kurin taas raiteilleen ja Viitakoski voi ihan oikeasti alkaa olemaan huolissaan umpisurkeasta ylivoimapelistä.

Perhonen hörppi Pelicansia vastaan sen verran, että Virran Pekka kertoi hänen olevan huono tuossa Jatkoajan jossain haastiksessa, mikä lie. Kertoi, ettei tämä veska riitä. Hyssytellään me vaan ja annetaan Jonille tsemppihali.

Toivottavasti tänään koppi tarttuisi kun vastapuolellakin on nyt sitten "huono kakkonen" maalissa.
 

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Perhonen hörppi Pelicansia vastaan sen verran, että Virran Pekka kertoi hänen olevan huono tuossa Jatkoajan jossain haastiksessa, mikä lie. Kertoi, ettei tämä veska riitä. Hyssytellään me vaan ja annetaan Jonille tsemppihali.

Toivottavasti tänään koppi tarttuisi kun vastapuolellakin on nyt sitten "huono kakkonen" maalissa.

Edit: 11-12 aisapari lisätty

Kyllähän se paistaa ihan kaikesta että Myllykoski on henkisesti lukossa, mikään ei onnistu ja nekin vähät mitkä sattuvat/sattuisivat onnistumaan romahtavat heti perään. Kuuleman mukaan Ilves pelissä jopa Vänttinen on tokaissut "saisi nyt edes yhden kiinni".

Kaukana tuntuvat olevan ajat, kausi 2010-11 jolloin dominoivat Pekka Tuokkolan kanssa liigan veskaritilastoa sekä seuraava kausi jolloin JYP vei mestaruuden. Tuolloin kaudella 11-12 pelasi käytännössä puoliksi Riku Heleniuksen kanssa. Ohessa linkki Myllykosken Elite Prospect profiiliin: Täältä

Ps. Mylläri- lempinimi taitaa olla jo Hämeenlinnan omalle Myllärille varattu, eli Hallikuninkaalle Jumalan armosta, Jorma Hassiselle?
 

TJ MACKEY

Jäsen
Hyssytellään me vaan ja annetaan Jonille tsemppihali.
Jotenkin on jäänyt viime aikoina Jatkoaikaa lukemalla kuva, ettei Myllykoskea pelätä kritisoida :) Eikä pelkää Arvonenkaan: http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-1420284369705.html Kokemattoman valmentajan kommentteja. aika hyvä lyömase muuten muiden joukkueiden valmentajille: Saros pois, niin se on siinä.

Kerholla muuten edessä aivan jäätävän kova viikko: Kalpa vieraissa, HIFK ja Kärpät kotona. Siinä saa sitten alkaa Arvonenkin ja muut "tähtipelaajat" paiskimaan duunia, kun kaiken pahan alku ja juuri eli Myllykoski saadaan helvettiin maalilta. Näytön paikka koko porukalla.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Eipä siinä nyt mikään nero tarvitse olla tajutakseen Saroksen valtavan merkityksen Kerholle. Kai joku voisi vaikka Metsolankin kolata paskaksi Tapparan maalilta tai Lassilan jos sikseen tulisi.

Tulevat vastukset on kyllä äärimmäiset vaikeita, joten on siinä aikaerosta kärsivälle Sarokselle sarkaa. Voi tulla hiki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös