Kerhon otteet kaukalossa kaudella 2014–2015

  • 200 656
  • 1 171

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
No nyt on Ville Järveläinen viltissä. Onko Pasi Arvonen pettynyt, ettei Järveläinen ole onnistunut Arvosen annettua hänelle selvät näytönpaikat neloskentässä viiden minuutin peliajalla?
Epäilen että olisi pettynyt, ennemminkin Arvonen taitaa olla sitä mieltä ettei Ville ole vielä täydessä pelikunnossa. Näyttöpaikkaa luvassa kun kuntoon pääsee. Näin olettaisin näkemäni ja hallipuheiden perusteella, sillä onhan Järveläinen vähän kontakteja peleissä vältellyt ja pelannut varovaisesti.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Hyva alku Kerholta ensimmaisessa erassa. Mutta silti jaksan loytaa negatiivista. Miten tuo Bruun-Laakso pakkipari voi vielakin saada ylivoima aikaa? Molemmat ovat viela Leftin miehia. Missa rightin Vainio?? Kaveri on helvetin potentiaalinen ja talla hetkella molempia kavereita edella hyokkayspaan pelissa. Niemesta en jaksa enaa puhua, kaikki tietaa mielipiteeni.
 

Ralph

Jäsen
Hyva alku Kerholta ensimmaisessa erassa. Mutta silti jaksan loytaa negatiivista. Miten tuo Bruun-Laakso pakkipari voi vielakin saada ylivoima aikaa? Molemmat ovat viela Leftin miehia. Missa rightin Vainio?
Jos tarkkoja ollaan, niin tuossa kakkosylivoimassa on kuitenkin righteilla miesylivoima. Eli kolme rightia ja kaksi leftiä, Laakso ja Bruun siis.

Vainio kyllä kuuluisi ylivoimalle tosiaan, mutta tällöin olisi neljä rightiä molemmissa ylivoimissa. Toisaalta siellä olisi esimerkiksi Jalo myös odottamassa ylivoima-aikaa lefteistä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Huikea ero parin viime peliin muniin puhalteluun. Nyt on Kerho ottanut molemmat 3 pisteen voittonsa viime kauden finalisteilta maalieron ollessa 11-2. Kylla siella valilla verta nenasta kaivettiin, mutta tyytyvainen taytyy olla asenteeseen, enka tassa halua risuja kauheasti kaikille antaa. Tuossa ylla kritisoin Bruunia, mutta miehellahan on 0+6 tehot ja toiseksi tehokkain Kerho! Samalla Antti the kiekollinen pakki on pakkien pisteporssin toisella sijalla! Silti vaihtaisin Vainiota tuonne, mutta hyva nainkin. Viedensky sai ekan maalinsa ja se oli tarkea juttu. Hamill veivaili ja dippaili ja teki Hamillmaisen maalin. Ma edelleen diggaan Jaloa saatanasti. Hamillin maaliin jaatava latty. Lisaksi valaytti kiekonsuojauksella. Kylla ma sille antaisin lisaa peliaikaa. Jalo on antanut passin kahteen Hamillin maaliin, vaikka kaverit ollut kentalla yhdessa varmaan 12 sekunttia. Myllykoski pelasi ihan hyvin.

Oli ihan viihdyttava kiekkoilu ilta.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Toisaalta siellä olisi esimerkiksi Jalo myös odottamassa ylivoima-aikaa lefteistä.


Kolmanteen eraan otettiin Jalo siihen ja heti latty tosiaan napsahti Hamillille. Kylla ma vaihtaisin Jasun tai Vihkon pois sielta ja Jalo tilalle ja Vainio viivaan vaikka Laakson kanssa.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Jalolta ja Järveläiseltä sellaiset pelit tähän väliin että tekee melkein pahaa kun on tullut niin paljon kritisoitua. Tai no, kritisoitua heidän peluuttamista samassa ketjussa, kuten myös asennetta omassa päädyssä. Nyt oli toimivat ketjut sekä asenne kohdillaan. Jatkossa Järveläinen Paajasen ja Vänttisen kanssa. Koivisto neloseen.

Ylivoima toimii ja näyttää todellakin ihan erilaiselta kuin mihin ollaan viime kausina totuttu. Lähtee välillä sellaisia lättyjä ja toteutetaan sellaisia kuvioita, että hymy on herkässä. On sitä ilo katsella. Ja vittu kun kerta noin osaavat pelata, niin jättäisivätkö sen muniinpuhaltelun pois? Olis ihan kiva.

Myllykoski oli jälleen hyvä. Ei tarvitse Juusen pelata jatkuvasti kun kaveri komppaa noin hienosti.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joukkue piti lupauksensa ja jäällä nähtiin erilainen Kerho. Nyt oli taas sitä kunnon pelaamista ja yrittämistä. Näin, kun pystyttäisiin valtaosassa peleistä pelaamaan niin hyvä tulisi. Kyllähän muutoksen yleisön käyttäytymisessäkin huomasi ja meno oli toista kuin Ässät pelissä. Nyt katsomossa oikeasti viihtyi, kun tapahtumia ja tilanteita oli jatkuvasti.

Tapparakin oli hyvä mutta HPK vain oli hieman parempi. Hyökkäyspäässä tapahtui ja kiekkoa liikuteltiin, kuten pitääkin. Vetopaikkoja haettiin aktiivisesti ja ylivoimakin oli paikoin hienoa katsottavaa. Vielä, kun saataisiin maskipelaamista enemmän niin hyvä tulee. Viedensky sai maalitilinsä auki mikä on tietysti hienoa. Ketju teki toisenkin maalin, kun Saarinen onnistui YV:llä. Kakkosketju oli mielestäni silti parhaassa iskussa ja erityisesti Vihkolla luistin kulki paikoin todella kovaa. Hamill tuntui olevan aktiivisempi kiekottomana kuin aiemmin ja tekaisi upean maalin. Taisi ajatella, että nyt se tehdään sitten väkisin, kun oli edellisessä hyökkäyksessä antanut huonon syötön ja tilanne oli purkautunut.

Järveläinen pelasi vaikkei ollut merkitty alunperin kokoonpanoon. Nyt pääsi toteuttamaan hyökkäyspäässä omia vahvuuksiaan ja karvasi väliin voimakkaasti hyvällä liikkeellään. Muutenkin pääsi nyt hyökkämään ihan eritavalla kuin nelosessa ollessaan. Sai myös maalitilinsä auki ohjaamalla kiekon verkkoon.

Eipä tuosta nyt huonoja pelaajia löytynyt eikä tietysti tarvitsekaan. Upeasti pelasivat ja näyttivät, että pystytään haastamaan jengi kuin jengi, kun vaan oikeasti halutaan. Toivottavasti pystyisivät pitämään tämän tason ja saataisiin useamman pelin voittoputki alle.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

Kolmanteen eraan otettiin Jalo siihen ja heti latty tosiaan napsahti Hamillille. Kylla ma vaihtaisin Jasun tai Vihkon pois sielta ja Jalo tilalle ja Vainio viivaan vaikka Laakson kanssa.

Kyllä tämä parivaljakko pitäisi nyt oikeasti testata. Siellähän se Hamill pyöri taas suurimman osan pelistä turhan panttina veivailemassa, kunnes Jalo hoksasi miehen. Tai oikeastaan kuuli sen mailan hakkaamisen jäähän, joka kuului varmasti ulos asti. Edelleen Jasua voi kyllä käyttää YV:lläkin, onhan mies hyvä aloittaja ja kiva vääntäjä.

Myllykoskelle siitä kolmannen erän kämmistä huolimatta onnisutunut peli. Monta tärkeää koppia. Ja Saariselle kans vaihteeksi ruusuja. Komea syöttö Viedenskyn maaliin ja sitten vielä karat sisään. Toivotaan jatkossa samaa, tällaisia otteita mieheltä on kaivattu.
 

Ralph

Jäsen
Ville Järveläinenkö sen siis ohjasi, sen voittomaalin? Eikä Tuomas Vänttinen? Erätauolla Vänttinen oli sanonut ohjanneensa sen laukauksen metrin korkeudesta, mutta maalintekijäksi häntä ei merkattu. Nykyään Liigassa voi maalintekijät muuttua vielä pelipäivän jälkeenkin, mutta kaippa olisivat asiasta erän aikana tuomarille maininneet, mikäli tuo olisi mennyt väärin.

Antti Bruunilla on koossa seitsemään otteluun tehot 0+6. Syöttöpisteitä koossa jo enemmän kuin viime kaudella 54 ottelussa. Joukkueen kolmanneksi tehokkain pelaaja, joskohan Bruun nähtäisiin jossain vaiheessa kultainen kypärä päässä?

Hyvä juttu, ettei kukaan oletettu pistelinko ole aloittanut yskähdelleen pistetehtailua, kaikilla vähillä oletetuilla kovilla janareilla on koossa vähintään neljä pistettä. Paitsi Järveläisellä.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ehkä se Arvonen sittenkin lukee jatkoaikaa, sääli että jäi itsellä katselu ekaan erään ja kuuntelukin hyvin lyhyeen, mutta hienoa että sekä kolmonen, että nelonen on nostaneet profiiliaan ja Järveläinekin päässyt YV:lle ja heti siellä heilunut häkki. No saa vänä mun puolesta tuon omia jos haluaa, kovaa duunia noin pienikokoiselta maalinedessä, kun laitettiin pariinkin kertaan jäähän ja silti se vaan aina nous herhiläisenä ylös tekeen sitä likasta hommaa.

Tuossa muuten olikin yllä mainittu hyvin se miten Järveläisen puolustuspelaamine on hökkäyspäässä todella aktiivista, vaikka omissa onkin ihan lapanen, niin oikeiden kaverien kanssa tuosta tulee olemaan paljon iloa, luistin liikkuu todella mallikkaasti. Samaten sen mitä ehdion katsoa niin nelosen peli parani välittömästi ns. rikkovana kun järveläinen sai käskyn kolmoseen ja sinne taasen tuli Arkiomaa, tosin edelleen tuosta Arkiomaasta toivoisin Mestispeluria tälle kaudelle ja ensikaudella isompaa tonttia, ellei karmeeta loukkaantumis sumaa tule (kop kop kop). Salminen/Laine osastolta pitäisi löytyä riittävästi tuonne potentiaalia.

Vähän tuo Jasu huolettaa, tulee isomman roolin perässä ja ainakin minun papereissani alkaa kaveri putoamaan kokoajan hierarkiassa alaspäin. Loistava aloittaja, todellinen AV mies ja järkyttävän kova puurtaja, kuulostaa Kiilholmalta ja paikkanan 3-4 kenttä, mahdollisella YV ajalla.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
En tiedä minkälaisten värilasien läpi te olette nähneet Jasun roolin tai pelaamisen hiipuvan, kun Tapparaa vastaan pelasi melkein 21 minuuttia, joka Liigassa on kova lukema pakillekin. Ässiä vastaan yli 20 minuuttia. Jalo pelasi lauantaina alle 12.

Jasu pelaa erittäin sisukasta kahden suunnan peliä. Monta oikea-aikaista taklausta, monta riistoa, väsymätöntä peliä kahteen suuntaan. Hamill olisi melko monta lukemaa pakkasella jos ei olisi tuossa ketjussa joku tasapainottamassa sitä rohkeaa hyökkäyspeliä. Yksittäisessä vaihdossa riisti keskialueella, sitten hyökkäsi, ketju menetti kiekon, ja melkein ennen pakkeja omalla maalilla taas.

En tiedä rikkoutuuko Jasun piste-ennätys tällä kaudella, mutta väliäkö tuolla Kerhon kannalta jos ketju kuitenkin tuottaa tasaisesti. Vertaus Kiilholmaan on aika jees, Kiilholmahan oli yksi viime kauden parhaista HPK-pelaajista.

Jalo on myös ollut positiivinen ilmestys kokonaisuutena. Pelaaminen ja ratkaisut ovat kuitenkin hieman verkkaisia, ku miettimisaikaa ei ole kuten Mestiksessä. Eri korin pelaaja tällä hetkellä.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Itsellä on pistänyt silmään Jasun hyvät aloitukset. Prosentteja en tiedä. Tärkeä palanen isoja pelejä sitten keväämmällä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jasu pelaa erittäin sisukasta kahden suunnan peliä. Monta oikea-aikaista taklausta, monta riistoa, väsymätöntä peliä kahteen suuntaan. Hamill olisi melko monta lukemaa pakkasella jos ei olisi tuossa ketjussa joku tasapainottamassa sitä rohkeaa hyökkäyspeliä. Yksittäisessä vaihdossa riisti keskialueella, sitten hyökkäsi, ketju menetti kiekon, ja melkein ennen pakkeja omalla maalilla taas.

Miehen puurtaminen on kyllä huomioitu moneen kertaan. Kaveri on kyllä moniin rooleihin käyttökelpoinen työjuhta, kiekolliset taidot ovat sitten hieman rajalliset. Melkein tekisi jo nyt mieli alkaa jatkosopparia huutelemaan. Kyllä tämän tason työmyyrälle on aina tarvetta, jos muuten sitten tuota kiekollisempaa puolta on joukkueessa, niinkuin nyt on.

Sekin tässä on käväissyt mielessä, että pitäisiköhän tuota kakkosyv:tä koittaa myös neljällä hyökkääjällä, Jalo mukaan. Vähän verkkainen Jalo on, mutta kyllä ne syötöt on hienoa katseltavaa ja tuntuu Hamillin kanssa ajatukset kohtaavan. Kyllähän YV tälläkin hetkellä on hyvin kuosissa, mutta toisaalta pelitkin tästä tulevat tiivistymään kauden edetessä. Jasu sitten kauhomaan aloituksia ja Vihkon kanssa vääntämään. Ja tuskin siitä puolustusvelvoitteestakaan tarvisi huolehtia, niinkuin sanoitkin Jasu hoitaa tuon velvoitteen hienosti. Ja Laakson voi kyllä mielestäni jättää pois, ei kyllä varsinaista lisäarvoa tuo tällä hetkellä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Itsellä on pistänyt silmään Jasun hyvät aloitukset. Prosentteja en tiedä. Tärkeä palanen isoja pelejä sitten keväämmällä.

Liigan sivuilla nuo nykyään ovat, mikä on hyvin positiivista. Viimeksi kun vilkaisin Paajanen ja Jasu olivat voiton puolella prosenteissa, Jasu jotain 56 %, eli todella hyvä jos pysyy tuolla läpi kauden. Viedensky on heikompi aloittaja kuin em. kaksikko.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Liigan sivuilla nuo nykyään ovat, mikä on hyvin positiivista. Viimeksi kun vilkaisin Paajanen ja Jasu olivat voiton puolella prosenteissa, Jasu jotain 56 %, eli todella hyvä jos pysyy tuolla läpi kauden. Viedensky on heikompi aloittaja kuin em. kaksikko.

Kunhan saisivat vielä YV ja AV tehotkin erikseen niin kuin silloin wanhaan aikaan, niin puhuttaisiin jo laatusivustosta kun se liveseurantakin toimii vissiin aika hyvin.

Hamillin laukaus% 41. Vähintäänkin kohtuullinen.
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Antti Bruunilla on koossa seitsemään otteluun tehot 0+6. Syöttöpisteitä koossa jo enemmän kuin viime kaudella 54 ottelussa. Joukkueen kolmanneksi tehokkain pelaaja, joskohan Bruun nähtäisiin jossain vaiheessa kultainen kypärä päässä?
Täytyykö tässä alkaa olla huolissaan että Bruun kaapataan ennen joulua KHL:ään?
 

VIpelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiva lähteä hallilta tuollaisen esityksen jälkeen! Miksei aina voi olla näin mukavaa? Ei edes tarvi tulla voittoja aina, mutta tuolla asenteella kun pelaa, niin vähitellen voi odottaa yleisöäkin hallille. Plussaa kaikille, mutta erityisesti seuraaville:

+Bruun
+Viedensky
+Järveläinen
+Laakso

Järveläisen pitää ehdottomasti pysyä kolmosessa, tai sitten Mestiksessä. Kun Paajanen tulee takaisin, niin Koivisto tasapainottamaan nelosta, jolloin sekin alkaa näyttää ihan liigakelpoiselta. Laakso näyttää paremmalta kuin kertaakaan viime vuonna: ei superia, mutta ei enää kauheaakaan.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ykkösketju oli tänään liekeissä, kun Somervuori teki kaksi maalia ja Viedensky yhden. Viedenkylle jo toisessa peräkkäisessä pelissä maali ja on muutenkin pelannut hyvin. Myös kolmosketju pleasi hyvän ottelun ja onnistui tekemään maalinkin, kun Koivisto iski riparin sisään. Järveläinen tuo ketjuun kiekolista taitoa, Vänttinen on vähän jokapaikan höylä ja Koivisto taas nopeana luistelijana pystyy nostamaan hyökkäyksiä. Koivisto on saanut arvostelua osakseen mutta mielestäni hän on ansainnut paikkansa kolmosessa ainakin tällä hetkellä.

Kakkosketjussa Hamill jää toisinaan hyödyntämättä eikä hänelle saada tarpeeksi kiekkoja. En tiedä olisiko aika kokeilla, josko Jalo toimisi tuossa paremmin. Jalolla kuitenkin selvästi pelisilmää ja syöttötaitoa löytyy.

Tehoja on joukkueelta löytynyt paljon enemmän kuin on odotettu. Nimittäin tehdyissä maaleissa HPK on jaetulla kakkossijalla 25 maalilla! Tämä tekee siis vähän yli 3 maalia/ottelu. Omiin on vastaavasti kiekkoja mennyt 26 kertaa joka on kolmanneksi eniten. Viidestä viimeisestä pelistä on jokaisesta otettu vähintään piste ja näissä otteluissa ei omiin ole mennyt kuin kerran kolme maalia muissa alle tämän. Lisäksi täysin pisteettömiä otteluita ei ole kuin kaksi, joten tasaisesti HPK on pystynyt pisteitä napsimaan. Tämä on ehdottomasti hyvä merkki vaikka peli vielä ailahteleekin
 

Ralph

Jäsen
Otetaan kuuluisa tekstitv-katsaus ja vilkaistaan pistepörssiä. HPK:lla on vähissä pelaajat, joilta odotetaan edes 30 tehopisteen kautta. Kaikki nämä kuusi ovat aloittaneet kauden tehokkaasti ja kaikilla on kahdeksan ottelun jälkeen vähintään kuusi tehopistettä. Eli seuraavat kuusi pelaajaa:

- Zach Hamill, 7+3
- Eero Somervuori, 4+3
- Jesse Saarinen, 3+3
- Marek Viedensky, 2+4
- Joonas Vihko, 1+5
 

TJ MACKEY

Jäsen
Eilisen positiivisin anti oli huomata Eero Somervuoren nouseminen liideriksi. Pelkkiä hyviä ratkaisuja kiekollisena, paljon hyviä tekoja kiekottomana. Nyt kun Paajanen on sivussa, niin Eero on saanut A:n rintaansa ja ihan ansaitusti.

Sitten Zack Hamill, Somervuoren eilisen illan antiteesi. Pehmoinen tapaus kiekollisesti, kiekottomia tekoja ei käytännössä ollut. Vähintäänkin typerää syyttää noin löysän ja pelokkaan esityksen jälkeen ketjukavereita Hamillin vaisuudesta. 3-1 tilanteessa sitten todellinen jengin päälle kuseminen, mikä maksoi Kerholle yhden pisteen. Mutta mutta, Hamill on ollut alkukaudesta suurimmaksi osaksi loistava, nyt vain sattui aivan sysimusta ilta. Tänään toivotaan että Zack palaa kanukkina entistä kovempana ja johtaa joukkoja edestä ja haluaa entiseen tapaan ratkaista pelejä positiivisessa mielessä. Hamill on taiteilija ja ilmeisesti vahva tunneihminen, eli välillä läikkyy yli hyvässä ja pahassa.

OP Grönholm alkaa olemaan aika nähty. Tikittävä aikapommi joukkueelle oikeastaan joka vaihdossa. Ongelmat ovat ihan perusasioiden toteuttamisessa. Sijoittuminen, riskitaso, kiekollisuus, pelinopeus, Grönholm on kuin ikämiessarjasta eksynyt, nuorien atleettien valtaamaan Liigaan. Toinen ääripää on Jyri Niemi: jämäkkää peruspeliä ykköspakki Schiran vierellä. Näitä pakkkeja ei Kerholla ole liikaa.

Tänään vastassa Ilves. Nöyryyttä ei pitäisi olla vaikea kerätä Kerho leirissä, sen verran perusteellisen kylvetyksen Ilves viimeksi Hämeenlinnassa antoi. Siltikin, kun kokoonpanoja otteluun katsoo niin ei voi välttyä ajatukselta, että kyllähän ottelun avain on Kerhon kannalta penkin takana. Niin paljon on äijiä Ilveksen avainpaikoilta poissa. Pantsen on sytytettävä parempi joukkue kamppailemaan ja pelisuunnitelman on oltava myös muuta kuin ensimmäisessä kohtaamisessa nähty pystysuunnan puskeminen. Toki tuon Ilves pelin jälkeen Kerho on pyrkinyt paremmin rytmittämään peliään. Nyt vaan Kerho ryhdikäs ja nöyrä vieraspeli ja pisteet matkaavat Hämeenlinnaan.
 

mehupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mason ego
Aivan järkyttävän paska peli sitten ihan mallikkaan KalPa-ottelun jälkeen. Ekassa erässä oltiin täysiä vastaantulijoita ja koko pelin ajan ihan helvetin väsynyttä hyökkäyspeliä. Puhtaat paperit saa mielestäni pelkästään Schira, joka oli ihan hyvällä jalalla liikenteessä ja muutenkin viime kauden tapaan erittäin kiekkovarma. Olisiko jo aika tehdä niitä oikeita ketjumuutoksia? Paajasta ja Järveläistä ois tänään kaivattu ja Juha Koivisto on edelleen ihan sukka. Vänttinenkin oli jotenkin löysä, vaikka kerran veikin hienosti Ilves-puolustajan kahville.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Yritin miettiä jotain kirjotettavaa, mutta kun ei oiken ole pelitapaa (päätöntä roiskintaa ei kai lasketa), ei halua, ei tahtoa, eikä oikeen mitään muutakaan, niin vähän jää sanottavaa. Niin joo Somer Eero teki maalin ja Ritsan ja OPG:n vois laitta vaikka johonkin muuhun joukkueeseen perseilemään. Lyhyeksi jäi tän illan anti.
Pantse se pää pois sieltä persuksesta nyt ja heti!! Kaks peliä putkeen ja se pienin ja kevein jätkä pääsee vilttiin, jolla taatusti riittäisi jalkaa kahtenakin iltana, oletkos koskaan kuullut, energiasta, tehosta ja työstä ja siitä miten ne lasketaan. Niissä on massalla aika saamarillinen rooli.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Vaikka hyökkäys ei tänään viimeistä erää lukuun ottamatta toiminut niin kyllä tänään isoimman miinuksen saa Saros. Ei tuollaisia maaleja saa mennä kuin tuo Ipan ensimmäinen. Ikävä sanoa, mutta tämän hetken näytöillä Myllykoski on meidän ykkönen.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Vaikka hyökkäys ei tänään viimeistä erää lukuun ottamatta toiminut niin kyllä tänään isoimman miinuksen saa Saros. Ei tuollaisia maaleja saa mennä kuin tuo Ipan ensimmäinen. Ikävä sanoa, mutta tämän hetken näytöillä Myllykoski on meidän ykkönen.
En sano varmaksi, mutta haisi että muutti suuntaa laiturin mailasta ja tästä syystä upposi. Joka tapauksessa ei noin pienestä kulmasta tuollaisella pienellä suunnanmutoksella voi mennä, eikä VARSINKAAN toinen maali puikoista.

Minä annan 3 lampaanpersettä valmennukselle, taas kerran ihan kaikki valmistautumisesta alkaen vituiksi ja jalat jäi Hämeenlinnaan, Järveläisen ohella. Mitäköhän sen miehen tarvii tehdä kun pääsi kolmoseen niin 2 peliä ja pinnaa, ei vaan *ttu riitä. Samaten miksi helvetissä se OPG siellä hyörii ja pyörii ja Ritsalla joku vakiopaikka kokoonpanossa vaikka Ranskan pojalla ei ole niin mitään annettavaa. 2 persettä sitten Sarokselle ja 1 annan Vihkolle, koska mies on kapteeni ja näyttää ennemmin Jörgenin perse olevan mielessä siellä Ruottin maalla (huono ruotsalaiset homot vitsi, pahoitteluni, ei mitään homoja vastaan) kuin se että johtaisi joukkoja esimerkillään. Pelasiko se edes tänään?
 

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vaikka hyökkäys ei tänään viimeistä erää lukuun ottamatta toiminut niin kyllä tänään isoimman miinuksen saa Saros. Ei tuollaisia maaleja saa mennä kuin tuo Ipan ensimmäinen. Ikävä sanoa, mutta tämän hetken näytöillä Myllykoski on meidän ykkönen.

Pakko kompata tätä. Ainakin Ilvestä ( ja Pelsut) vastaan on Saros imuroinut vetoja siniviivan tuntumasta luvattoman paljon. Joukkueen heikkoina iltoina ja hetkinä täytyisi maalivahdin nostaa tasoaan voittavalle tasolle. Tällä hetkellä Juuse ei ole ns. kuuma maalivahti. En tiedä syökö intti tai joku muu asia miehen focusta, mutta tämä taso ei vaan riitä. Joukkueen ykköstähden on noustava omalle tasolleen, mikäli Kerho meinaa taistella edes teoreettisesti playoff paikasta. Hyvää tässä vielä on se, että kautta on vielä jäljellä runsaasti. Ei siis aihetta vielä suurempaan paniikkiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös