Kerhon kokoonpanoketju kaudella 2016–2017

  • 216 877
  • 1 214

Ralph

Jäsen
Pessimisti ei pety.
Ei varmastikaan. Ainoa muutos kokoonpanossa oli Juha Koiviston ja Julius Valtosen vaihtuminen päikseen. Eli Koivisto kolmoseen ja Valtonen neloseen. Muuten sama eli Henrik Forsberg seiskapakkina ja Emil Larmi maalissa.

Niin ja Miro Ruokonen pelaa nelosessa, kun Jaakko Turtiainen on katsomossa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kaikkien muiden joukkueiden paitsi HPK:n kokoonpanot on Veikkauksen sivulla julkaistu. Ehkä tässä on taustalla jotain mahtavaa, kuten vaikkapa Kirill Tulupovin debyytti, jonka vuoksi HPK:n kokoonpano on vielä julkaisematta.

Ehkä Kirili ei mahdu vain kuvaan ja sen takia ei voi peluuttaa tätä karjua.

Toivottavasti tänään saataisiin taas se johtomaali, ehkä se vähän rentouttaa tuota pelaamista. Ylivoimalla toivoisi ainakin onnistumisia, muuten tulee raskaita pelejä. Tosin sitä Pennanenkin totesi, että jos tuosta alkaisi yv nyt toimimaan, helpottaisi paljon pelaamista jos sieltä se noin yksi maali tulisi aina.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ketjut voisi laittaa uusiksi esim. näin:
Manninen-Paajanen-Cornet
Lahti-Kapanen-Keränen
Hopponen(/Turunen)-Palve-Koivisto

Ykkösessä olisi tällöin hyvä ja varma kahden suunnan sentteri hyökkäysorientoituneiden laiturien kanssa, kakkosessa Keränen tekemässä tilaa ja aikaa Kapanen-Lahti-kaksikolle, ja kolmonen toimisi samalla perusajatuksella.

Hopponen pitäisi mielestäni joka tapauksessa kutsua Lempäälän Kierrätyskeskuksesta ylös, pelaavaan kokoonpanoon ja esim. yv:lle Valtosen sijaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Manninen menee kyllä aivan hukkaan tuossa Paajasen ja Keräsen kanssa.
Olen samaa mieltä. Samaan aikaan toissapäivänä:
Jatkan pohdintaa täällä - kun meinasin asiasta jo iltapäivällä kirjoittaa: miksi Manninen-Cornet-tutkapari piti hajottaa ja vielä siten, että kumpikin menee nykyisissä ketjuissaan täysin hukkaan?

Kun kaksikko osoitti jo harjoituskaudella pelaavansa aivan loistavasti yhteen, pitäisi heitä mielestäni ehdottomasti peluuttaa samassa ketjussa.

Manninen-Paajanen-Cornet
Lahti-Kapanen-Keränen
E: Yv pyörii hyvin, mutta osumaprosentti koko kaudella on melko pantterimainen 6,00. Roar.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Keräsellä ei kuuluisi olla asiaa kolmeen ekaan kenttään, vaikka kuinka koiranpentuilmeellä selittäisi hakevansa isompaa roolia. Tosin ei tuolla ole oikein ketään muutakaan heittää top-9-rooliin, kun Somervuori on sivussa? Saisiko sen Hopposen lennätettyä lauantaiksi Kuopioon? Tehnyt Mestiksessä maaleja, joten ainakin siellä osaa laukoa maalia kohti toisin kuin keräset ja valtoset.

Manninen - Palve - Lahti
Hopponen - Kapanen - Turunen
Cornet - Paajanen - Koivisto/joku tehokas junnuista
Turtiainen/Koivisto - Sillanpää - Keränen
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pakko se on myöntää, Teemu Suhonen ei vaan ole liigatason puolustaja. Koko ajan kierretään oikealta ja vasemalta, eikä mitään annettavaa kiekolliseen peliinkään. Toivottavasti putoaa poppareille Kirkan tai ihan kenen vaan tieltä.
 

Ralph

Jäsen
Turunen lunastaa potentiaaliaan, jota esitellyt ekat pelit. Ensin komeasta syötöstä tuli maali ja röyhkeydellä itse teki toisen.

Turunen on vakuuttanut mut enemmän kuin esim. Cornet tähän mennessä. Edelleen Cornet keskittyy vääriin asioihin, kun soittaa suutaan, huitoo vastustajia ja pörrää pelin ulkopuolella. Kiekollisesti ratkaisut olleet heikkoja, vaikka tietenkin ne maalit on tehnyt.
 

Ralph

Jäsen
Niclas Almari taisi istua penkillä koko kolmannen erän, joten siinä taitaa olla kokoonpanosta putoava pelaaja, kun Venäjän ihme hyppää kaukaloon. Ja ihan syystä.

Toivottavasti seiskapakiksi putoaa Teemu Suhonen, jos Kirill Tulupov on Liiga-tasoa. Jotenkin yllättäen Joni Tuulola ja Petteri Nikkilä on pelannut hyvin yhdessä, vaikka muuta pelättiin. Kun JYP-peliin laitettiin pariksi, täällä pelättiin isoja miinuksia. Nyt niitä ei ole parina tullut yhtään kolmeen peliin. Alivoimallakin muut pakit, lähinnä Suhonen, ollut ottavana osapuolena.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
En tiedä, uinko vastavirtaan, mutta mun mielestä yletön ketjuruletti tässä vaiheessa kautta sotkee enemmän kuin auttaa saamaan pelin uomiinsa. Siellä on kuitenkin siirrytty luomulätkästä johonkin ennalta sovittuun. Siinä menee oma aikansa muutenkin, ja Pennas-lisä on kuulemma n. 15 peliä. Jos jo nyt Nikkilä-Tuulola alkaa näyttää ihan oikealta pakkiparilta, suunta on oikea. Alku näytti ehkä liiankin hyvältä, nämä kaksi tappiota kertovat karua kieltään siitä, että ihmeitä ei edelleenkään tehdä hetkessä. Ehkä jopa nuo painostusjaksot saadaan muutettua tämänhetkistä herkemmin maaleiksi, kun perustekeminen kentällä alkaa olla rutiinia. Nythän pikkulinnut kertovat, että Kerholle tehdään pienellä työllä maalit (henkilökohtaiset virheet näkyvät heti) ja toisessa päässä homma tökkii (apina selässä ja tuomaritappio).
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En tiedä, uinko vastavirtaan, mutta mun mielestä yletön ketjuruletti tässä vaiheessa kautta sotkee enemmän kuin auttaa saamaan pelin uomiinsa. Siellä on kuitenkin siirrytty luomulätkästä johonkin ennalta sovittuun.

Olen kyllä ihan samaa mieltä. Voihan sitä jotain hienosäätöä kokeilla ja on kokeiltukin, mutta koko paletin uusiin puihin laittamiseen en lähtisi minäkään.

Nythän pikkulinnut kertovat, että Kerholle tehdään pienellä työllä maalit (henkilökohtaiset virheet näkyvät heti) ja toisessa päässä homma tökkii (apina selässä ja tuomaritappio).

Näin juuri. Ajoittain (esim Kärppä-pelin toinen erä) Kerhon peli toimii suorastaan loistavasti. Eilen siis oikeasti veivät Kärppiä kuin kuoriämpäriä lähes koko toisen erän. Viimeistely on vain aivan ahterista. Ja samaan aikaan omassa päässä sössitään aivan karmealla tavalla. Sen voi oikeastaan pistää pelitavan treenamisen piikkiin. Kerho yrittää koko ajan pelata rohkeasti kiekolla ja virheitä sattuu liukuhihnamalliin.

Siihen erikoistilanteet päälle, huonoa molemmat, niin kyllähän kaikki haiskahtaa siltä, että peli on vielä vaiheessa. Josko sitä nyt koittaisi olla vaan kärsivällinen. Kyllä tuosta pelistä hyvätkin piirteet löytyy.
 

Ralph

Jäsen
Ketjut on samat kuin mihin viime peli loppui. Plus Turtiainen palaa kokoonpanoon ja Valtonen on sivussa.

Janne Lahti - Niko Kapanen - Philippe Cornet
Sakari Manninen - Oula Palve - Juha Koivisto
Teemu Turunen - Otto Paajanen - Juho Keränen
Jaakko Turtiainen - Severi Sillanpää - Miro Ruokonen

Joonas Lehtivuori - Teemu Suhonen
Joni Tuulola - Petteri Nikkilä
Henrik Forsberg - Oskari Manninen
Niclas Almari

Emil Larmi
Nathan Lawson

EDIT: Koivistolle ottelu on uran kolmassadas.
 
Viimeksi muokattu:

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
En nähnyt Kärpät-ottelua, mutta nuo ketjut näyttävät kyllä nyt siltä kuin edellisten esitysten valossa sopiikin. Keränen ei ole yläketjujen mies kun kiekollisuus ei yksinkertaisesti ole riitänyt, mutta kolmosessa Paajasen ja ilmeisen hyvin pelanneen Turusen kanssa voi olla hyvä yhdistelmä. Palve taas ansaitsee paremmat laiturit (Manninen). Ykkönen odottelee vielä Lallin heräämistä, ja eiköhän sekin sieltä vielä tule. Kirill ei pääse siis vieläkään irti, mutta ehkä ensi viikolla...
 

Ralph

Jäsen
Pakkipareja sekotettiin heti.

Joonas Lehtivuori - Teemu Suhonen
Henrik Forsberg - Petteri Nikkilä
Oskari Manninen - Joni Tuulola
+ Niclas Almari veti pari vaihtoa
 

Ralph

Jäsen
Jos ensi viikolle LeKistä tulisi Waltteri Hopponen ja Matias Haaranen kokoonpanoon sekä Juho Keränen ja Teemu Suhonen menisi katsomoon, niin ei tuo huonompaa voisi olla. Keränen voisi heräillä jääkiekkoon katsomossa ja Suhonen ei edes Liigaan kuulu.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Jos ensi viikolle LeKistä tulisi Waltteri Hopponen ja Matias Haaranen kokoonpanoon sekä Juho Keränen ja Teemu Suhonen menisi katsomoon, niin ei tuo huonompaa voisi olla. Keränen voisi heräillä jääkiekkoon katsomossa ja Suhonen ei edes Liigaan kuulu.
Ei tuo Suhonen nyt minun mielestäni niin huono ole ollut. Tai no se tietenkin riippuu mitä odottaa. Turusen voikin seuraavaan peliin nostaa ykkösen laitaan.

Lahti-Kapanen-Turunen
Manninen-Palve-Cornet
Keränen/Hopponen-Paajanen-Koivisto
Turtiainen-Sillanpää-Ruokonen
 

Ralph

Jäsen
Ei tuo Suhonen nyt minun mielestäni niin huono ole ollut. Tai no se tietenkin riippuu mitä odottaa. Turusen voikin seuraavaan peliin nostaa ykkösen laitaan.
Odotin Suhosen olevan hyvin liikkuva kiekollinen pakki. Nyt on ollut hidas ja kädetön. Sitä Haaranen ei olisi.

Turusesta samaa mieltä, että kuuluisi saada kokeilla kiekollisempien kavereiden kanssa.
 

Orange Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toivoin näkeväni Pacman -ketjun (Palve, Cornet ja Manninen) jo harjoituspeleissä, mutta nyt vihdoin ekan kerran ilmeisesti vajaa erän kentällä ja heti tuloksena maali, ylärima ja verilammikko. Harmi vain, että omaa verta tällä kertaa. :)
 

Ralph

Jäsen
Hyökkäyksessä on nyt kaksi top-9-paikkaa tyhjänä, kun Eero Somervuori on sivussa ja Juho Keränen floppi. En tarkoita, että uutta hankintaa pitäisi tehdä vaan antaa muiden kokeilla siinä. Keränen ja Juha Koivisto ovat saaneet omat tilaisuutensa, eivätkä ole onnistuneet. Kuten ei Julius Valtonen.

Waltteri Hopponen erityisesti olisi kiva nähdä kokeilemassa ja toinen akselilta Jaakko Turtiainen, Miro Ruokonen, Severi Sillanpää. Sillanpää on puhdas sentteri, joten se tuottaa ongelmia. Ruokonen on suhteessa eniten huippupaikkoja tuhrinut, mutta ehkä ylemmässä ketjussa innostuu.

Sakari Manninen - Oula Palve - Janne Lahti
Philippe Cornet - Otto Paajanen - Teemu Turunen
Waltteri Hopponen - Niko Kapanen - Jaakko Turtiainen
Juho Keränen - Severi Sillanpää - Juha Koivisto

Jännä kyllä, tuossa ei ole yhtään rightin jätkää kolmessa ekassa kentässä.

Joidenkin mielestä pitäisi antaa aikaa ketjuille, mutta mielestäni juuri tässä vaiheessa kautta pitää kokeiluja tehdä tiheään, jotta loppukaudesta on ketjut muokkaantuneet. Esimerkiksi TPS on tehnyt joka peliin muutoksia, vaikka ovat viiden ottelun voittoputkessa nyt.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Joidenkin mielestä pitäisi antaa aikaa ketjuille, mutta mielestäni juuri tässä vaiheessa kautta pitää kokeiluja tehdä tiheään, jotta loppukaudesta on ketjut muokkaantuneet. Esimerkiksi TPS on tehnyt joka peliin muutoksia, vaikka ovat viiden ottelun voittoputkessa nyt.
Niin montas pelaajaa sieltä TPS:stä lähti kauden päätyttyä? Valmentajakin sama. Olisko nyt kuitenkin vähän niin, että jos ketjut pysyy samoina niin sitä peliä pystyy myös ehkä vähän paremmin harjoittelemaan, kuin että jatkuvasti on eri kaveria laidassa ja peli ihan sekaisin kun ajotukset ei kohtaa. Sitten toki pitää reagoida pelin sisällä jos joku ei ole ihan täysin mukana siinä matsissa, mutta kyllä tässä nyt pitäisi ensin saada se koko joukkue saman pelikirjan samoille sivuille ja sitten vasta miettiä, että kuka pelaa ja kenen kanssa. Tälläiset jatkuvat testaamiset pitkittää sitä oppimisprosessia aivan saatanasti, kiitos, mutta ei kiitos.
 

Ralph

Jäsen
Tälläiset jatkuvat testaamiset pitkittää sitä oppimisprosessia aivan saatanasti, kiitos, mutta ei kiitos.
Okei, ehdottomasti Juho Keränen takaisin kakkosketjuun ja ykkösylivoimaan. Mielummin oppimista Keräsen huonoudesta kuin kokeilua, olisiko joku parempi.

Teemu Turuselta vain peliaikaa pois ja Keräselle lisää, koska oppiminen on tärkeintä, eikä pelivireisten pelaajien peluttaaminen. Itse katselen mielummin hyviä suorituksia kuin oppimista ja paskaa suorittamista, mutta mielipiteitä on yhtä monta kuin kirjoittajia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös