Kerhon "Grand Plan": Mestaruus 06-07?

  • 102 060
  • 376
Tila
Viestiketju on suljettu.

emz1

Jäsen
Antti Pihlström

Antti Pihlström kun nyt teille on siirtymässä niin tässä voisi jotain juttua siitä raottaa jo.

2004-2005 Pihlström pelasi Bluesissa 53 ottelua vähällä peliajalla Bluesissa. Hänen roolinsa tuohon aikaan oli lähinnä vain törmäily vastustajiin ja heidän huojuttaminen. Vastuuta ei silloisen valmennuksen alaisuudessa poikinut ja hänen omien sanojensa mukaan kun teit yhden virheen niin istuttiin penkin päässä loppumatsi. Sillinen systeemi ei poikinut siis hänelle vastuuta juuri mitenkään. Kiekollinen peli jäi Espoossa vähäiseksi.

2005-2006 vuodeksi tehtiin SaiPaan vuoden mittainen sopimus try-outin kautta. Antille luvattiin vastuuta SaiPan puolelta ja sitä myös tulikin. Tehot 10+11 ja taklausvoimakaan ei kadonnut kauden aikana minnekään. Loppukaudesta ketjuja sotkeentui Pihlströmin pirteiden esitysten takia ja peliaika vakiintui lopussa sinne 16-17 minuuttiin. Lopussa häntä istutettiin myös ykköskenttään pistepörssin kuutosen Ville Viitaluoman ja Tuomas Vänttisen vitjaan.

Mies todellakin on yleisön takuuvarma suosikki energisyydellä ja taklausvoimallaan. Siellä missä rytisee, tuntuu mies olevan paikalla.

HPK'hon siirtymisen syitä mm. on lyhyt matka pääkaupunkiseudulle jossa tyttöystävä asuu Espoossa, sekä vanhemmat Vantaalla. Hämeenlinnasta on lupailtu sitä vastuuta (kliseisesti) ja kehittymäänhän hän on sinnepäin tulossa.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Master God kirjoitti:
Olen kyllä vahvasti eri mieltä. Jos Leinon kehitys tuosta jatkuu, mies on kevyesti liigatasolla hyvän luokan ykkössentteri.
Pakko muuttaa mielipidettä tuon pelin jälkeen. Leino on pelannut välillä aika itsekkäästi ja tästä syystä en ole ollut varma siitä, onko hänestä ykkössentteriksi. Mutta nyt nähtiin sellaista pelaamista Leinolta, että huhhuh.

Aivan maagisia otteita ja jakeli sitä kiekkoa niin kuin kunnon "maestron" tuleekin tehdä. Ykkössentterimateriaalia ehdottomasti. Vielä tuohon kovat kesätreenit, niin hyvä tulee.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Senttereistä

Leino on tosiaan ollut hyvä, myös pudotuspeleissä, vaikka esim. Ipan puolelta sitä kovasti epäiltiinkin.

Silti, olen vahvasti sitä mieltä, että Leinolle on pakko hommata kova haastaja. Selkeä ykkössentterin asema ja Ville Leinon rajaton itseluottamus ei välttämättä ole ihan toimiva yhtälö pitkälle kaudelle. Kunnon kilpailu siitä ykkössentterin paikasta!

Wirtanen on ensi kaudelle itseoikeutettu kolmonen, voi nousta jopa korkeammallekin hierarkiassa, mutta lähtökohtaisesti olisi mielestäni hyvä lähteä vielä kahden nimen takaa.

Riippuen siitä kovasta sentterinimestä, nelosen sentteriin panostetaan, ja mielellään kunnolla. Sentterit ovat mielestäni niin pirun tärkeitä, että tähän neloseen kun saisi jonkun hyvän aloittajan ja ehkä jonkin verran pelejä pelanneen jampan, niin aina parempi. Loikakselle voisi tehdä jatkon joka tapauksessa. Viisi sentteriä siis vähintään. Olisikos sieltä junnuista ketään nostettavissa kokeilemaan?

Eli:
1. Kova nimi
2. Leino
3. Wirtanen
4. Loikas / joku vähän kun White, mutta ei sinne päinkään
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
tuuski kirjoitti:
Viisi sentteriä siis vähintään. Olisikos sieltä junnuista ketään nostettavissa kokeilemaan?
Niissä A-junnujen peleissä mitä loppukaudesta tuli nähtyä, ehdottaisin Antti Kerälää. Pelasi näkemissäni peleissä paremmin kuin esim. hehkutettu Karevaara. Olisi ihan mielenkiintoista nähdä miten Kerälä parjäisi miesten tasolla.

Jos kolme ulkomaalaispaikkaa on jo käytetty niin ehkä parempi hankkia kotimainen sentteri. Joku joka saa jotain irti Hassisesta. Tämä siksi, että jos Vihko on tulossa, se menisi hyvin Leinon rinnalle. Voisi olla aika tuhoisa tutkapari mikäli vasemmassa laidassa on esim. huhuttu Andersson tai joku muu isompi (kädellinen) tilantekijä.
 

blazee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
Kerälä ainakin reenaa kesän edustuksen kanssa. Sekä semmoinen nimi A-junnuista kuin Lauri Seppä. Pakki tämä Seppä.

Kerälä siis omaa loistavan pelikäsityksen ja on aivan varma liiga-pelaaja muutaman vuoden päästä. Hän on siis 87-!
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Elton kirjoitti:
Niin, voitaneen siis todeta, että Lauri on ollut seppä jo syntyessään!

Niin, siis olettaen, ettei hän käyttänyt lapsena äitinsä tyttönimeä.

Täältä tähän
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
ervatsalo kirjoitti:
Niin, siis olettaen, ettei hän käyttänyt lapsena äitinsä tyttönimeä.

Täältä tähän

Näistä turenkilaisista ei aina tiedä, siinämäärin kinkyjä ovat he!
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Elton kirjoitti:
Näistä turenkilaisista ei aina tiedä, siinämäärin kinkyjä ovat he!

Minulle tulee sinun(sallitko sinuttelun) nimimerkistäsi mieleen Elton John! Siinä vasta kinky mies!!!

P.S. Huomaa huutomerkit
 

niall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jaki, FPS, Philadelphia
Antti Kerälällä on kyllä aivan loistava peliäly. Kokoa saisi olla hieman lisää ja sitä varmasti tuleekin ainakin painon muodossa vuosien kuluessa.
 

unbreakable80

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues
Mites ois, jos jätettäisiin ensi kausi rauhaan reiluksi viikoksi tai vähemmäksi aikaa ja keskittettäisiin kaikki energia POJAN VALTAAMISEEN? SYKETTÄ!
 

BelleGrino

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK , FC Hämeenlinna ja Habs
Yhdyn edelliseen. Eiköhän muuteta tämän Grand planin vuodeksi 2005-2006 ja huudetaan se nakkikattila Hämptoniin.
 

Ultra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pyynikki bollklubbar, TBK & vadelmavenepakolaiset
tuuski kirjoitti:
Silti, olen vahvasti sitä mieltä, että Leinolle on pakko hommata kova haastaja. Selkeä ykkössentterin asema ja Ville Leinon rajaton itseluottamus ei välttämättä ole ihan toimiva yhtälö pitkälle kaudelle. Kunnon kilpailu siitä ykkössentterin paikasta!

Kiekko-Aamulehden "Kirvesmies" tiedottaa:

Riku Hahl harkitsee paluuta SM-liigaan

Colorado Avalanchen NHL-joukkueessa pelannut ja tämän kauden sveitsiläisessä Davosissa finaaleissa pelannut hyökkääjä Riku Hahl harkitsee Kirvesmiehen tietojen mukaan paluuta SM-liigaan. Suomen maajoukkueen mukaan ensi maanantaina liittyvä Hahl halunnee monivuotisen sopimuksen. Mies on HPK:n kasvatti ja pelasi NHL:n työsulun aikaan HPK:ssa.


että silleen...
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Ultra kirjoitti:
...Hahl halunnee monivuotisen sopimuksen. Mies on HPK:n kasvatti ja pelasi NHL:n työsulun aikaan HPK:ssa.
Hahl on kuitenkin vielä melko nuori jamppa, eli tuskin mitään paikoilleen asettumista vielä suunnittelee pitkiin aikoihin. Saisi rahakkaan sopimuksen varmasti jostain päin Eurooppaa, mutta jos Suomeen on tosissaan tulossa, niin HPK:n on pakko panostaa. Kun Tuulola menee Louhen seuraksi rahastamaan narreihin ja Keikka lähtee Ruotsiin, niin jostain sitä HPK-henkeä olisi ammennettava. Monipuolinen pelaaja, joka olisi kuppauksen alaiseen SM-Liigaan todellinen kaappaus.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nyt ei sitten muuta kun perunoita tiskiin koppakaupalla. Hahl on saatava Hämeenlinnaan lähestulkoon hinnalla millä hyvänsä, jos todella on Suomeen palaamassa. Jospa Hahlista löytyisi sitä nykyään niin valitettavan harvinaista seurauskollisuutta, kun tämä meidän vanhempi kaartikin käy vaan huoraamassa Ilmalassa.

Riksa Kerhoon monivuotisella pahvilla ja vähintään A rintaan!
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Hahl, Leino, Wirtanen, Loikas. Kyllä tuolla nelikolla kehtaisi lähteä pelaamaan liigaa. Riku ehdottomasti Kerhoon ja pitkä soppari kouraan. Nyt perhana hereillä Kerhon johdossa - Hahl olisi melkein pakko saada takaisin. Näyttäisi Kerhon hyökkäys aikas hyvältä sen jälkeen, jos kaikki huhut pitävät paikkansa.
 

J.Petke

Jäsen
Hahl olisi kyllä melkoinen kaappaus näillä sentterimarkkinoilla. Ei taida vaan enää tulla pelaamaan talkoilla, vai mitä Oy:läiset? Vahvasti uskon kyllä Hahlin seuran olevan Hpk jos hän suomeen päättää palata, mutta matkalla on vielä monta muutakin seuraa tarjoamassa sopimusta missä on taatusti isompia lukuja kuin Hpk:n vastaavassa. Ruotsista tulee luultavasti n.8 tarjousta ja Sveitsistäkin luultavasti useampi. Lets keep our fingers crossed sano porilainen.

Sveitsin suunnalta voisi muutenkin yrittää kalastella näitä pelaajia jotka ovat myös ennen kerhossa pelanneet. Kuinkakohan monen joukkueen fanilla on yhtä rauhallinen olo vaikka tietää että tämän kauden joukkueesta lähtee ensi kaudeksi kentällinen avainmiehiä pois. Jotenkin tähän on vaan jo tottunut Hpk-fanina.
 

snumi

Jäsen
onnittelut

Jos mestaruus osuu kerholle, niin onnittelen. Onhan sitä yritetty niin kauan kuin muisti riittää. Aiemminkin mestaruus on kyllä ollut lähellä, mutta tänä vuonna vastus ei taida olla ihan yhtä kova. Tarkoitan tietysti sitä että Jokerit ja TPS ennen kaikkea eivät ole siinä iskussa kuin takavuosina. Muut ehkä ovat ainakin lähellä omaa tasoaan.

Mukavaa, että mestaruus menee joka tapauksessa joukkueelle, jolle sitä on paikallisten toimesta toivottu jo pitkään. Eli siis tavoiteltu on, mutta ei aiemmin saavutettu.

Muokkasin hieman sanamuotoa, yön nukuttuani. Tuossa alla joku taisi jo hieman aiempaa tekstiä lainatakin. Minulta HPK:n divarikausi jäi jostain syystä huomaamatta, ellei siitä sitten ole hyvin kauan aikaa. Enemmänkin muistan sen ajan kun HPK oli finaalimatseissa mutta pytyn vei TPS.

Finaalissa ovat ihan oikeat joukkueet ja mukavaa on se, että kyseessä on ihan uusi "pari".
 
Viimeksi muokattu:

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
snumi kirjoitti:
tänä vuonna muut on niin huonoja että pitää kisata jonkun vitun porin ässien kanssa, joka on umpisurkea joukkue, kävi välillä divarissakin.

Kerhokin kävi välillä divarissa :O

Kyllä tässä finaalissa pelaavat tämän vuoden parhaat joukkueet.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Kahden edellisen ottelun perusteella sanoisin, että Risto Korhosesta on meille vielä paljon iloa jatkossa. Pojan otteet ovat olleet ajoittain jopa miehekkäitä kutsun käytyä kentälle finaaleissa.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuli vaan tässä mieleen, että taitaa tuo otsikonmukainen Grand Plan 06-07 mennä aika vituiksi. Ensi kaudella nimittäin kärsitään meinaan sellaista mestaruuskrapulaa ettei ole ennen nähtykään.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
lece kirjoitti:
Ensi kaudella nimittäin kärsitään meinaan sellaista mestaruuskrapulaa ettei ole ennen nähtykään.
Nääh. Vaihtuvuus tullee olemaan normaalia tasoa eli aika suuri. Sisään otetaan uusia jannuja ja otetaan junnuista muutama, näin ei pääse syntymään samanlaista ilmiötä kuin esim. Kärpille ja Tepsille pääsi käymään. Ensi kauden tavoite voikin olla vaikka Euroopan mestaruus. Joko Pietarin reissu on suunnitteilla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös