Kerho kaudella 2022–2023

  • 366 342
  • 2 306

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ilmeisesti Ilves laittanut Jolyn sopimukseen samanlaisen pykälän kuin Mingoian kanssa? Onnittelut Hämptoniin kovasta kiinnityksestä ensi kaudelle!
 
Suosikkijoukkue
HPK
Sontaa paljon Mikalle antanut, mutta hyvä työ ansaitsee tietenkin kiitokset: KIITOS MIKA! Erittäin kovat jatkosopparit, en olis ikinä uskonut! Onko tietä kuinka pitkistä sopimuksista kyse?
 

Jaageri68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Ei voi muuta tehdä, kuin kiittää Mikaa ja tietenkin Pikkaraista, jolla varmasti ollut vaikutusta Jolyn jatkon syntymisessä. Jokinen kun tuosta vielä kehittyy, niin ai että, kyllä kelpaa.
 

syvasalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Otetaan pitkästä aikaa kantaa keskusteluun.

Ruokonen ja Latvala on varmoja lähtijöitä, molemmilla uusi seura Suomessa. Ikosesta ei varmuutta, mutta en nää syitä minkä takia Kerho haluaisi Juuson pitää kun tuloskentän ukko vetelee ihan harmaana massana ja varsinkin kun Mustonen on tulossa tismalleen samaan rooliin ja voi vertyä uudelleen vielä pistenikkariksikin, johon Ikosesta ei nyt vaan ainakaan enää oranssissa ole.

Joly ei ole menossa Ilvekseen, mutta onko kiinnostusta jäädä Hämptoniinkaan? Jos on ollut rohkea ja vitkuttanut sopimuksen tekoa edelleen, niin aika paljon parempia lappuja on pöydällä nyt kuin marraskuussa - jumalauta, löysästä ulkojääkiekkoilijasta on kehkeytynyt Piken alaisuudessa työtä pelkäämätön, kylmäverinen otteluiden ratkoja. Yksi kaikkien aikojen jatkosoppareista jos jotenkin saadaan koijattua jäämään, mutta valitettavasti en jaksa uskoa varsinkaan kun Kerhossa on jääräpäisesti pidetty kiinni siitä ettei kenellekään makseta yli 150te kausiliksaa.

Rajaniemen hankinta oli timanttinen. Pelasi ennen ulkomaille siirtymistä todella kovalla tasolla, kehittyi majuveskariksi Liigan kovimmassa rumputulessa ja tulee Leben kanssa olemaan huikea tandemi.
Ahonen on idioottivarma luuta, pelaa erittäin kovalla tasolla omaa päätä ja saadessaan apinan pois harteiltaan, voi nakutella kärkipakkien takana pisteitäkin ihan ok, joten mainio hankinta jos ja kun on pudottanut palkkalappuaan merkittävästi.

Kaikesta haisee se että virheistä on opittu, joukkuetta on alettu rakentamaan ajoissa, Pike pääsee koutsaamaan oman näköistään joukkuetta, joten uskon näkeväni aivan herhiläisenä vastustajan kimpussa olevan oranssin, jossa on sopiva sekoitus kerholaista taitokiekkoa = jos kärkihankinnat osuu lankulle niin top-4 on realismia.
Nyt kun tämä kala saatiin naarattua, johon en millään itekään jaksanut uskoa, niin annetaan vettä kiukaalle ;
Meiltä lähtee 3 pelaajaa Ilvekseen, joista yksi ei ole Juuso Ikonen.
Omissa odotuksissa on edelleen laadukas 1.sentteri, johon uskonkin että tämän vuoden jälkeen on ymmärretty panostettavan.

Venäjän tilanne luo hommaan ihan uuden ulottuvuuden, paperilla ei tulla missään tapauksessa olemaan vahvin, mutta jos jollain konstilla onnistuttaisiin rakentamaan Piken näköinen, sydämellä pelaava _joukkue_ , joka kulkee yhtenä rintamana yksilöiden sijaan niin ehkä ens vuonnakin pelataan kirkkaimmasta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös