Kerho-fanina olemisen suunnaton vaikeus

  • 14 983
  • 64

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Muutamia vuosia sitten oli helppoa olla Kerho-fani. Pienten resurssien joukkue pelasi suurella sydämellä ja kiihkeällä sykkeellä, ja samoissa tunnelmissa olivat kannattajat katsomossa. Joskus peli kulki paremmin ja joskus huonommin. Kun kulki paremmin, haastettiin isompia ihan tosissaan pudotuspeleissä. Kertaalleen livahdettiin finaaliinkin. Muiden joukkueiden faneilta tuli lähinnä myönteistä palautetta ja kannustusta. Tulihan sieltä välillä jonkun dissaajapellen verbaalioksennustakin, mutta sitähän tulee aina, tilanteesta riippumatta.

Nyt Kerho on noussut keskiraskaaseen sarjaan ja on jatkuvasti isompien tönijänä ja tönittävänä. Enää ei ole helppoa olla Kerho-fani. Riippumatta siitä, miten pelit menevät, ja riippumatta siitä, miten mihinkin asiaan kommentoi, vastaanotto on aina sama. Kerhon katsotaan olevan rahassa uiva ökyseura, joka pystyy kilpailemaan palkkatarjouksillaan suurseurojen kanssa. Kerhon fanit ovat jääkiekosta mitään ymmärtämättömiä tomppeleita, ja sen lisäksi vielä rumia ja huonotapaisia. Kerhon pelityyli on sekä sikamaisin että rikkonaisin, ja tuomarit sallivat sen, koska Kerho on jo pitkään käynyt propagandakampanjaa itsensä puolesta ja muita vastaan.

Eikä siinä vielä kaikki. Kerhon johto pitää häikäilemättömästi kiinni omista eduistaan - tätähän ei missään tapauksessa yksikään muu seura tee. Kerhon valmentaja on mitään osaamaton neiti, joka osaa vain mittailla mailoja ja on allerginen tietyille väreille. Ja mikä pahinta, Kerho on edelleen ry, vaikka kaikki muut toimivat jo osakeyhtiömuotoisina. Kaikki ihan varmasti tietävät, että Kerho on luvannut muuttaa toimintamuotonsa, eikä ole pitänyt lupaustaan. Koko seura siis toimii, valmentaa ja pelaa niin kuin itse parhaaksi näkee, eikä tee kuten muut haluaisivat. Tämä on väärin!

Näistä lähtökohdista onkin helppoa lähteä kertomaan mielipiteitään jääkiekosta ja keskustelemaan niistä muiden joukkueiden fanien kanssa. Kerro olevasi ylpeä joukkueestasi, niin olet ylimielinen paska. Kerro suhtautuvasi kriittisesti oman joukkueesi tiettyihin asioihin, niin olet itserakas snobaileva paska. Kerro arvostavasi jotain piirrettä jossain toisessa joukkueessa, niin olet mielistelevä paska. Kerro suhtautuvasi kriittisesti johonkin asiaan jossain toisessa joukkueessa, niin olet kateellinen ja itserakas paska. Kerro arvostavasi oman joukkueesi faneja, niin olet nurkkakuntainen itserakas paska. Kerro suhtautuvasi kriittisesti oman joukkueesi faneihin, niin olet silmääpalvova paska. Kerro arvostavasi jonkin toisen joukkueen faneja, niin taas olet mielistelevä paska. Kerro suhtautuvasi kriittisesti jonkin toisen joukkueen faneihin, niin taas olet nurkkakuntainen itserakas paska. Suhtaudu myötämielisesti Kerhon tai sen fanien saamaan palautteeseen, myönteiseen tai kielteiseen, niin taas olet mielistelevä paska. Suhtaudu kielteisesti Kerhon tai sen fanien saamaan palautteeseen, myönteiseen tai kielteiseen, niin olet herkkänahkainen paska.

Samalla, kun Kerho on nostanut profiiliaan joukkueena, me kannattajat olemme joidenkin muiden joukkueiden joidenkin muiden fanien mielestä hiljalleen menettäneet oikeuden päättää itse siitä, mitä mieltä milloinkin olemme mistäkin asiasta. Nämä kaksi asiaa eivät ole tapahtuneet sattumalta samanaikaisesti, vaan toinen on syy ja toinen seuraus. On ilmeistä, kumman katson itse olevan syy. Jostain kertoo myös se, että olemme muodostuneet piikiksi lihaan joillekin siinä määrin, että kaikkeen, mitä joku meistä sanoo, suhtaudutaan täytenä paskana, ja syynä sille, miksi se on paskaa pidetään sitä, että sen sanoja on Kerho-fani. Sangen loogista, jos kymmenvuotiaalta kysyy.

Alkuhämmennyksen jälkeen olen hiljalleen oppinut suhtautumaan tilanteeseen edes jotenkin. Aidolle fanille on tärkeää se, että omat menestyvät. Joillekin muille taas se, että jollain tietyllä menee huonosti. Jokerit ja TPS ovat pitäneet antisankarin viittaa harteillaan monia vuosia. Miksiköhän? Kerho on noista saavutuksista vielä kaukana, mutta suunta on selvä. Monessa paikassa kudotaan viittaa meillekin, joskin kutojat kutsuvat sitä miehekkäästi hamekankaaksi.

Haittaako tilanne minua? Kyllä ja ei. Kyllä siksi, että en haluaisi olla kusipääpaska vain siksi, että olen kannattanut Kerhoa 20 vuotta. Ei siksi, että ne, joiden mielestä olen, on helppo jättää omaan arvoonsa.

Sitten, kun Kerho voittaa historian ensimmäisen mestaruutensa, tulen olemaan vilpittömän riemuissani huolimatta siitä, että tilanne tulee ottamaan koville monissa pääkopissa. Se ei ole minulta mitenkään pois.
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Naulan kantaan.

Itsekin olen miettinyt kuinka päin oikein pitäisi olla ettei tulisi joka kommentista lunta tupaan?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nälkä kasvaa syödessä - sanotaan.

Vuosi 1991: Pronssia. Aivan mahtava fiilis. Kerho sai mitalin!
Vuosi 1993: Marko Palon legendaarinen jatkoaikamaali! 13-vuotias Sistis riemuitsee yli kaiken! Tuolloin toki finaalivastustaja TPS oli jo ennakkoon ylivoimainen, kuten kävikin käytännössä. Hopea oli silti aivan mahtava suoritus.

Sitten tästä eteenpäin: Joka kerta kun jäädään finaaleista, on pettymys. Aivan tolkuton pettymys. Pahimmalle tuntui vuosi sitten, kun joukkueella oli aivan realistiset mahdollisuudet kultaan. Tänäkin vuonna uskoin finaalipaikan mahdollisuuteen, kun playoffsit alkoivat - joskin takaraivossa oli edelleen pelko pronssiotteluun joutumisesta. Historia kun toistaa itseään.

Pahimmalta on kuitenkin tuntunut aina pronssikausien jälkeen, kun suurseurat vievät pelaajamme. Ja edessä on ollut liki poikkeuksetta välivuosi, jonka jälkeen uusi tuleminen.

Nyt fiilikset ovat aika lailla maissa. Mutta vitutus ei kuitenkaan ole niin kova, kuin olisi voinut kuvitella olevan. Eiliset kavereiden vittuilut Kärppä- ja Tapparaleiristä menevät huumorin piikkiin, joka on hyväksyttävä. Kärppäjuliste on itseasiassa ihan hieno koristus Vessan seinällä. Ei siinä mitään.

Mutta edelleen - mikä on syy, miksi Kerho ei pärjää finaaleihin asti, vaikka runkosarja voitetaan? Loppuuko usko kesken? Vai onko kyseessä joku muu syy? Olisiko niin, että HPK:n kaltainen pikkuseura ei kuitenkaan kiinnosta joukkueena kaikkia siellä pelaavia pelaajia pitkän tähtäimen projektina, vaan osa pelaajista tulee Kerhoon vain näyttöpaikan toivossa - jotta suurseurojen ovet aukeaisivat... tätä en halua uskoa. Väite, että Play-offsit ovat eri pelejä, on ikään kuin klisee. Säännöt ovat samat, peli on sama. Pitää vaan hallita hermot ja pelata omaa peliä. Siitä se lähtee.

Ei mahda mitään. Tuli meille sentään se runkosarjavoitto. Onhan sekin sentään jotain. Seuraava etappi on sitten se iso poika.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Kuu ei nouse Hämeenlinnassa!

Mitä tuohon enää on sanottavaa, näinhän se on.

Mulla oli aika vaikeaa myös tänään aamulehteä lukiessani. Tässä toimittaja Tapani Salon kirjoituksen ekasta osiosta suora lainaus:

Hämeenlinnassa on odotettu finaalipaikkaa monena keväänä kuin kuuta nousevaksi. Tänä vuonna piti vihdoin olla Kerhon vuoro, vaan eipäs olekaan. Kuu ei nouse tänäkään keväänä Hämeenlinnassa ja HPK pelaa perjantaina pronssiottelussa.
HPK:n hyytyminen SM-liigan välierissä ei ole uusi juttu. Niin kävi Kerholle myös viime keväänä, keväällä 2000, 1999, 1997 ja 1996.
Hämeenlinnassa murjotetaan, mutta Tampereella ja oulussa riemuitaan. Tapparan ja Kärppien vierasvoitot välierien ratkaisupeleissä ovat parasta, mitä suomalaiselle jääkiekkoilulle on tapahtunut vuosiin.
Ensinnäkin siksi, että ensimmäisen kerran 15 vuoteen Suomen mestari tulee Helsingin tai Turun ulkopuolelta.
Toiseksi siksi, että Tapparan ja Jukka Rautakorven menestysesimerkki pakottaa muutkin liigaseurat panostamaan entistä enemmän kovaan ja pilkuntarkan pätevästi johdettuun harjoitteluun.
Kolmanneksi siksi, että Jokerien päävalmentan raimo summasen suosima ääripassiivinen peruuttelutaktiikka ei tänä keväänä tuottanut tulosta.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kaiken tässä ketjussa sanotun lisäksi on hämmentävää panna merkille, että meistä on muodostunut rankahko pakkomielle jollekulle. Jaa tulisiko huolestua? No ei meistä ainakaan.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Vaikeata, hyvin vaikeata.

Lukaisin tuossa läpi Joren ja Virmasen haastattelun. Hei: Sehän oli sitä legendaarista itkemistä! Aivan tasan sitä samaa mistä meikäläisiä on syytetty esimerkiksi muutaman play-offs sarjan jälkeen (no, lähinnä nyt tapaus Sebastian Sulku, eli miten pilli soi toisen "hyväksi" ottelun kahdella viimeisellä minuutilla ja toiselle lämpimät kädenpuristukset.) Tosin kyllähän Birdhill tuolloin käytti hieman voimakkaampia sanankäänteitä, samoin kuin varmaan moni muukin. Ja onhan sitä sanottavaa kertynyt muiltakin vuosilta... Tässä olisi kai uuden ketjun paikka, mutta se varmaankin tulkittaisiin provoksi. Pysyttelen siis täällä omassa karsinassa.

Mutta piikit lihassa itkevät. Toiset vain asiallisesti kummastelevat, oikeutetusti tietenkin.

Kuu nousee keväällä.

edit: Sanoja siellä sanoja täällä täällä
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Ja vielä jotain

joka kuuluisi omaan ketjuunsa.

Arvaaja-lehti kertoo tällä viikolla Toporowskyn pelikiellosta. Juttussa mainitaan kaikkien hmläisten tietämä linjatuomari J.K., joka harjoituspelissä oli "aiheuttanut" Topon pelikiellon, eikä tämä osin sen vuoksi päässyt pelaamaan kauden ekoissa peleissä. Sanantarkasti en muista juttua, mutta jotenkin näin sen loppu menee: "Sattumaa tai ei, Pelicansin ensimmäinen peli oli HPK:ta vastaan."

On meillä loistava joukkue! Kentällä täydellistä hallintaa ja kentän ulkopuolella yhä laajenevaa MAFIAA! . Kerho on kiekon illuminaatti!
 
F

Flonaldo

Ja Topperillahan oli joka tapauksessa yksi matsi jäljellä vanhoja. Eli siis Kerhoa vastaan ei olisi pelannut edes ilman Mafian vaikutusta.
 

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Flonaldo
Ja Topperillahan oli joka tapauksessa yksi matsi jäljellä vanhoja. Eli siis Kerhoa vastaan ei olisi pelannut edes ilman Mafian vaikutusta.

Tuo vain todistaa, että kuinka pitkälle Kerhomafia on jo kyntensä ulottanut. Baijerin illuminaatti on perustettu joskus 1700-luvulla, mutta Hämeenlinna on huomattavasti vanhempien aikojen tuote, joten voitte pienissä mielissänne pohtia, että kuka on matkinut ketä ja mistä tässä koko hommassa on kyse. Luulette, että parin vuoden päähän tulevaisuuteen näkeminen on tälle kaikkien illuminaattien äidille, isälle ja kumminkaimalle joku ongelma? Tottakai luulette! Kerhon etu on, että te luulette niin, joten niin on. Hölmöt!
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Juu, kyllä Häme on Suomen Sisilia. Korpelan Jannekin miettii (antaessaan lausuntoa erotuomaritarkkailijoille), mikä vastustaja Toporowskin joukkueella on ensimmäisessä pelissä, mutta kun on hämeenlinnalaisena niin tyhmä ettei tajunnut että Topolla on jo valmiiksi se eka matsi pelikieltoa. Voihan nämä kaverit tänne nettiin kirjoitella hieman löyhemmin, mutta luulisi, että vähän tarkemmin katsotaan mitä paskaa lehteen painetaan.

Päivällä lehteä lukiessani jo mietin, että millähän nimellä tämä kaveri täällä JA:ssa HPK-mafiasta meuhuaa. Varmaan se, jolla on vähiten logiikkaa jutuissaan. Ja mekö hämeenlinnassa ollaan vainoharhaisia salaliittoteorioden keksijöitä?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Otsikko puhuu vaikeudesta, minä puhuisin ihanuudesta. Tosin tuo ikivanha ketjunavaus lähestyy asiaa hiukan eri näkökulmasta, mitä tällä hetkellä meikäläisen päässä liikkuu.

Kausi lähestyy hitaasti mutta varmasti huipennustaan. Runkosarjaan lähdettiin vaihteeksi ristiriitaisissa tunnelmissa. Jalonen ja ritarit itse näyttivät kuitenkin närhen munat medialle ja epäilijöille. Jälleen on kasassa mitaleista taisteleva revohka. Olkoot se sitten materiaalin, materiaalin + valmennuksen, tai koko organisaation ansiota materiaaleineen ja valmennuksineen, minä en valita, vaikka se kulta ei tulisikaan vielä tänäkään vuonna. Hienoja elämyksiä on taas tarjottu syyskuusta lähtien ja lisää on vielä tulossa. Kerho-fanin elämä on harvoin tylsää.
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Se on keppoista näinä päivinä. Iltaisin Kerho-pipo päähän ja nähdään syviä unia (lähde eilinen Ilta Lehti). Alkuiltaisin jotain oranssia päälle ja ihmisten ilmoille. Myönteinen vastaus on "rai". Kysymys "kyllähän täällä pikkuhiljaa alkaa viihtymään... vai mitä tytöt?" Ja niin pois päin. Käytetään mielikuvitusta.

Vakavampaa otsikonmukaista tekstiä: nyt on vaikeaa olla Kerho-fani siksi, koska ollaan vaarallisia, herätetään epätietoisuutta. Hämeenlinna rakentaa, Sisä-Suomen pikkukaupunkien joukossa ainoa vetävän näköinen paikka tilastojen valossa. Kerholaisuus aatteena ei ole enää varma tae tarjotuille kaljoille.

Kieltämättä aika pieniä vaikeuksia tässä kullanhimossa.
 

Woody

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yhä HC TPS, Boston Bruins
Onnitellut HPK:lle! Olitte parempia, vaikka tekee kipeää myöntää tuo näin turkulaisena! Seuraavaks sitten Jokerit, tiukkaa on, mutta toivottvasti menette jatkoon!
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Pari suunnatonta vaikeutta aiheuttavaa kommenttia:

- "Kerho ei vaan riitä, eikö se pikkuhiljaa rupee meneen jakeluun?"
- kotiväkikin pistää kohtuu pahaa puukkoa: "Nyt sä sitte oot vihanen. Aioksä mököttää koko illan?" Kohtuun puukkoa tommosille ja munasarjat poikkiperkele!

Ei vais.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Tuntuupa ainakin joltakin

Eilen ymmärsin glory hunttereita ensimmäisen kerran elämässäni. Join kotoa löytyneet olut- ja siiderivarastot ja katselin Kymppikerhoa. Edes tuolla yhdistelmällä en saanut päätäni tyhjäksi ajatuksista. Ajatuksista joissa Kerho (ei Kymppi-) ei koskaan voita mitään. Ajattelin että inhottavinta mahdollista olla juuri Kerhokannattaja. Toiset sentään välillä voittavat. Toiset taas sitten ovat rehellisesti niin huonoja että eivät niiden kannattajatkaan usko että voittaisivat ja voivat siksi olla innoissaan mistä tahansa joka ylittää odotukset. Ei olla mestaruuskahinoissa, mutta ei myöskään sympaattinen pikkuseura. Vain Blues-kannattaminen voi olla vaikeampaa. En ollut vihainen kenellekään enkä syyttänyt tilanteesta muita kuin itseäni, mitäs kannatan Kerhoa.

No, tänä aamuna tuntuu taas toiselta. Mihin sitä tuomari juovistaan pääsee, Kerho on Kerho ja minä olen minä. Tämän kautisessakaan joukkueessa ja suorituksessa ei ole mitään hävettävää. Nyt tuntuu vähän tyhjältä, mutta elokuussa alkavat taas harjoituspelit. Ja taas uutena aamuna olen sitä mieltä että ei tämän joukkueen kannattaminen sen vaikeampaa ole kuin minkään muunkaan joukkueen.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Elokuun 4.

Siitä alkoi omalta osaltani tämä kausi. Olihan se pakko vääntäytyä kesken helteiden keskelle ei mitään eli Pajulahteen. Kauden aikana tulikin sitten nähtyä paikanpäällä 35-40 Kerhon peliä.

Monet kerrat on huudettu ja kiroiltu, monta kertaa on vituttanut, mutta päälimmäisenä mielessä on kuitenkin se, että helvetin hauskaa on ollut. Eilen vitutti, tänään vituttaa, mutta kyllä tästäkin kaudesta hyvät muistot jäi.

Kiitokset kaikille joita kauden aikana on tullut tavattua ja kiusattua. Itsellä kausi jatkuu vielä pronssipelin merkeissä sekä faniristeilyllä ja Kauna Saarioiden mestaruussaunalla.

Kesä lataillaan akkuja ja ensi kaudella taistelu jatkuu.

p.s. Kuka painattaa uudet pronssipaidat?
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Vaikeaa se tulee tänä vuonnakin olemaan, mestaruudesta huolimatta. Liigan taso pohjamudissa. Oikeasti kovimmat jengit roolitettiin väärin ja Kerho olisi niille puolivälierissä pudonnut, jos olisivat kahdeksan sakkiin päässeet. Kärpät, HIFK ja Tappara teloivat ukkonsa välieriin mennessä, jos sinne asti pääsivät. Tai olivat muuten läkähdyksissä. Kerho ei ilmoittanut kokoonpanojaan ennen pelejä ja muutenkin Lintumäki vei kirkasotsaisia urheilujohtajia kuin pässejä narussa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jopa mummonikin olisi napannut mestaruuden keväällä 2006.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Tilatiili kirjoitti:
Yhteenvetona voidaan todeta, että jopa mummonikin olisi napannut mestaruuden keväällä 2006.

Meikäläisenkin mummu pokkaisi nykykunnossaan tänä keväänä Kanada-maljan. Huolimatta siitä, että on syönyt humusta Nukarin pelloilla semmoiset kuusi vuotta.

Unohtaa ei myöskään sovi sitä, että Kerho on playoffs-jääkiekon syöpä kun pelasi niin hmv sarjan Ilvestä vastaan. Ei ylilyöntejä. Pelkästään jotain tylsää voittamista. Ja noin nimettömällä jengillä. Mikä vitun Säiliö? Wirtanen? Luulee olevansa jotain ton kaksoisween kanssa. Pää irti mokomalta.

Ja ainahan on tietysti se kirjanpitoon ja arvonlisäverottomaan kaljaan liittyvä perus-kortti.

Ihanaa. Perin ihanaa.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Gagne kirjoitti:
Ja ainahan on tietysti se kirjanpitoon ja arvonlisäverottomaan kaljaan liittyvä perus-kortti.
Niin, mutta muistakaa että kabineteissa nämä mestaruudet ratkotaan. Vaikka Muukkonen nyt pyristeleekin vastaan, ei se Meidän Harrille loppujen lopuksi kuitenkaan mitään voi.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Sistis kirjoitti: Vuosi 1993: Marko Palon legendaarinen jatkoaikamaali! 13-vuotias Sistis riemuitsee yli kaiken! Tuolloin toki finaalivastustaja TPS oli jo ennakkoon ylivoimainen, kuten kävikin käytännössä. Hopea oli silti aivan mahtava suoritus.

Juuri näin. En ole Suomessa jääkiekkoon liittyvissä asioissa kokenut vielä samanlaisia fiiliksiä kuin tuona vuonna -93. Ketkäs olivat katsomassa finaaleita noihin aikoihin? Olivat nimittäin unohtumattomia tunnelmaltaan Rinkelinmäellä. Ja se Palon jatkoaikamaali ei poistu hevillä aivolohkoista. En ole seurannut vuoden -95 jälkeen Kerhoa lähellekään yhtä antamuksella ja intohimoisesti kuin 90-luvun alussa. Palo voittikin sitten -95 maailman mestaruuden muuten, ehkä hänellekin riitti se.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Mr Scarface kirjoitti:
Ketkäs olivat katsomassa finaaleita noihin aikoihin? Olivat nimittäin unohtumattomia tunnelmaltaan Rinkelinmäellä. Ja se Palon jatkoaikamaali ei poistu hevillä aivolohkoista. En ole seurannut vuoden -95 jälkeen Kerhoa lähellekään yhtä antamuksella ja intohimoisesti kuin 90-luvun alussa. Palo voittikin sitten -95 maailman mestaruuden muuten, ehkä hänellekin riitti se.

Kyllä. Siellä oltiin. Aina pyöräiltiin hallille, keli kun keli ja kellopäädystä tiirattiiin
pelejä tuolloin. Hallillakin oli pakko olla jo silloin kun joukkueet potkivat vielä palloa
siinä "eteisessä", pääoven takana. Oi niitä aikoja. Larun paita oli kova juttu, nyt se on pakastimessa.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoon A-juniorit, Mathias Klockars (MMA)
Tää vuosi on teidän

niin paljastan asian jo nyt, vaikken saisi sitä paljastaa....HPK voittaa mestaruuden tänä vuonna!
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Gagne kirjoitti:
Meikäläisenkin mummu pokkaisi nykykunnossaan tänä keväänä Kanada-maljan. Huolimatta siitä, että on syönyt humusta Nukarin pelloilla semmoiset kuusi vuotta.
Ei vaan "siksi ,että". Olit näet valitettavasti lähtenyt koirakäyttelyyn ennenkuin saavuimme, niin, Nukarin peltojen kautta Mestaruussauna!:aan ja löimme hummus-kipon pöytään. Maittavaa ja voimakasta evästä!

93-finaaleihin meitä ei HämJP:n aukista laskettu. Olkapoletissa koreili Tuubaan hirtetty ilves. Kuinkas sattuikaan! Se oli sen ajan Kerho-fanina olemisen vaikeutta.

Semifinaaliin kyllä laskettiin, kiipesin eteläpäädyn lipputankoon Kyyn ajamana.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Mr Scarface kirjoitti:
Juuri näin. En ole Suomessa jääkiekkoon liittyvissä asioissa kokenut vielä samanlaisia fiiliksiä kuin tuona vuonna -93. Ketkäs olivat katsomassa finaaleita noihin aikoihin? Olivat nimittäin unohtumattomia tunnelmaltaan Rinkelinmäellä. Ja se Palon jatkoaikamaali ei poistu hevillä aivolohkoista. En ole seurannut vuoden -95 jälkeen Kerhoa lähellekään yhtä antamuksella ja intohimoisesti kuin 90-luvun alussa. Palo voittikin sitten -95 maailman mestaruuden muuten, ehkä hänellekin riitti se.

Itse en valitettavasti paikan päälle päässyt, mutta kuuntelin ottelua Radio-Suomesta ja katsoin maalikoosteen urheilu-ruudusta. Sinun paikallaolosi tiesin, tiesin sen jo kauan ennen kyseistä ottelua. Itseasiassa kirjoitin siitä jo hyvissä ajoin, omaan A4 kokoiseen ruutupaperivihkoon. Se että et ole seurannut myöhemmissä viheissa Kerhon taivalta yhtä antaumuksella, senkin tiesin ja siitäkin mainitsin, mutta Palon -95 maailman mestaruus. En ollut varma tiesinkö, sinun tietävän sen riittävän Palolle, otaksuin kuitenkin, joten minä tiesin senkin. Olin siis tässäkin oikeassa.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Olkku kirjoitti:
Itse en valitettavasti paikan päälle päässyt, mutta kuuntelin ottelua Radio-Suomesta ja katsoin maalikoosteen urheilu-ruudusta. Sinun paikallaolosi tiesin, tiesin sen jo kauan ennen kyseistä ottelua. Itseasiassa kirjoitin siitä jo hyvissä ajoin, omaan A4 kokoiseen ruutupaperivihkoon. Se että et ole seurannut myöhemmissä viheissa Kerhon taivalta yhtä antaumuksella, senkin tiesin ja siitäkin mainitsin, mutta Palon -95 maailman mestaruus. En ollut varma tiesinkö, sinun tietävän sen riittävän Palolle, otaksuin kuitenkin, joten minä tiesin senkin. Olin siis tässäkin oikeassa.

Ja kukas hitto sinä olet? Mr. Scarface?


Nottei olisi ihan OT, tällä hetkellä ei ole alkuunkaan vaikeaa olla Kerho-fani varsinkaan täälä Keski-Suomessa jossa työkaveri on armoton Tapparan kannattaja. Sille kun vaan aina muistuttaa että 'Hei, Life is Life'...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös