Kerava Shakers 2023–2024 – ”yhä ylös yrittää...”

  • 8 916
  • 33
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Shakers vs. Hunters Team = 15 - 2 (3-1),(4-1),(8-0)

(Shakers Facebook) VOITTO, VOITTO, VOITTO!

Olipahan taas lätkyttelyä, tyrät eivät kuitenkaan ryskyneet ja kaasua pystyi hieman hölläämään. Kolme pistettä jäi Kervoon!

Lähtökohdat olivat taas tuttuun tapaan kaverin kannalta haastavat sillä heillä oli hieman reilu kaksi kenttää. Tästä huolimatta pää pysyi hyvin kasassa kummallakin joukkueella ja onnistumisia tuli kaikille kotijoukkueen vitjoille.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Hunters Teamin ykköstykkinä kunnostautunut Evgeni Soloviev siirtyy loppukaudeksi Shakersin vahvuuteen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Shakers vs. Näädät = 32 - 0 (11-0),(10-0),(11-0)

(Shakers Facebook) SPEKTAAKKELI, TRILLERI!

Nyt kun huomionne on saatu, niin ei tämä oikeasti mikään klassikko ollut.

Karkeasti joka toinen minuutti kihahteli Näätien päädyssä maaliverkot. Mutta maalintekoharjoituksena tämä toimi.

Historiaakin tässä tehtiin, sillä tällaisia numeroita ei tämä organisaatio ole nakutellut taululle.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Koska vastustajan mediatiimi oli isäntiä nopeampi, niin annamme tällä kertaa puheenvuoron heille:

Shakers vs. PUS = 7 - 6 (4-1),(2-5),(1-0)

(PUS Hockey Facebook) Runkosarjan päätteeksi PUS matkasi Sherwoodiin vääntämään sarjan kakkossijaa pitävää paikalliskultti Shakersia vastaan, kiitettävällä 10+1 suuruisella iskuryhmällä. Normaalista 3-div. toiminnasta poiketen peli alkoi ennen auringonlaskua, mikä pakottikin Tomi ”Pasi” Fontellin laittamaan herätyskellon soimaan aamuksi (päiväksi).

Peli alkoi komeasti, kun ajassa 2:34 Kaapro ”Stepbro” Hartikainen iski ottelun avausmaalin. Tätä seurasi kuitenkin synkempi jakso ja 1. erätauolle siirryttiin Shakersin 4-1 johtoasemassa.

Ajassa 24:18 peli oli jo 6-2 Shakersin eduksi, näytti pahalta. Tähän mennessä PUS oli kuitenkin vihdoin saanut alkulämmöt otettua ja alkoi pelaamaan. Hyvän tekemisen tuloksena 2. erätauolle siirryttiinkin 6-6 lukemissa!

Kolmannessa erässä PUS jatkoi hyvää taistelua ja vähintään yhden sarjapisteen saalistaminen oli täysin tehtävissä. Erittäin ahkeran jäähyilyn tuloksena PUS kuitenkin lopulta taipui ja reilu 3 minuuttia ennen loppua Shakers teki 7-6 voittomaalin. Jäähyboksista ei pelejä voiteta.
 

Jass0

Jäsen
Shakers vs. Näädät = 32 - 0 (11-0),(10-0),(11-0)
Siellä on vedetty koko ilta ihan yhtä maalia, kun torjunnatkin tasaisesti 7-77.
Kotijoukkueella neljä täyttä hyökkäyskentällistä, kun vieraat matkassa yhdeksällä kenttäpelaajalla.

Siellähän pelaa teidän sarjassa legendaarinen K-Kissat, tuollainenkin itselleni mielenkiintoinen havainto tilastoja katsellessa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tällä kertaa sanan säilää heiluttaa kannattajaryhmän Sherwood Fellows '88 Facebook:

1. Puolivälierä

K-Vantaa Itä vs. Shakers = 2 - 3 (3-0),(0-0),(2-0)

ENSIMMÄISEN ERÄN MAALIT VOITON AVAIMINA

(HTT Tulospalvelu) Hyvä ja tuloksekas avauserä oli helmikuun viimeisen keskiviikon illassa valttia, kun III divarin lohko 1. PlayOff-sarjat käynnistyivät Shakersin ja K-Vantaa Idän välillä.

Shakers teki ekassa erässä yhden yv maalin ja kaksi upeaa henkilökohtaista suoritusta joiden molempien tuloksena oli komea maali.

Toisessa erässä Shakers vei isäntiä kuin mätää kukkoa, mutta tulosta ei vain tullut vaikka syönti oli päällä. K-Vantaan mokelle 24 torjuntaa pelkästään toisessa erässä ja lähes yhtä monta skodea meni ohi tai yli.

Kolmannessa erässä jo erän alussa oli ilmassa lievän katastrofin aromi. Tylyt isännät teki nopeasti kaksi kavennusmaalia mutta siihen se sitten jäi. Shakersin veräjänvartija laittoi maalin säppiin ja totesi että kuulkas nyt, tämä riittää... ja niinhän se riitti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
pv. 1. * 28.2..23 * K-Vantaa Itä vs. Shakers = 2 - 3 (3-0),(0-0),(2-0)
pv. 2. * 3.3.23. * Shakers vs. K-Vantaa Itä = 10 - 5 (4-0),(4-1),(2-4)


Ekaa ja tokaa puolivälierää summaa joukkueen media seuraavasti:

EKA PYSÄKKI SELVITETTY JA KOHTI SEURAAVAA ASEMAA!
(Shakers Facebook) 2-0 otteluvoitot, ei selittelyitä. Shakers oli kovempi ja siitä faktasta ei pääse yli, ei ympäri eikä ohitse.

Ensimmäinen peli oli tiukempi ja matsi olisi voinut kääntyä viimeisen erän paineessa miten päin tahansa. Toki pari ensimmäistä erää oli Shakersin dominointia mutta Vantaan nuoriso heräsi pelaamaan kolmannessa erässä ja teki pelistä pelin. Maalivahti Tuttavainen piti lohinippua pelissä mukana.

Toinen peli olikin sitten kosmetiikkaa. Shakers karkasi hetimiten karkuun ja nuorisolaiset eivät saaneet koneitaan käyntiin ei vähää alusta joka näkyikin turhautumisena sekä ylilyönneillä. Tuomarikaksikolle annettava puhtaat paperit, että saivat pidettyä pelin hallinnassaan. Loppuun kotinippu tyytyi vallitsevaan hyvään oloon jolloin poikaset pääsivät laittamaan pari nuottaa. Kosmetiikkaa sanoisi joku.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Hups, on jäänyt tämä topic hieman paitsioon, mutta jatketaan välieräsarjasta... päivitetään tulokset ja tehdään yhteenveto kun sarja on taputeltu ja nähdään kumpi jatkaa.

ve1. * 07.03. * HC Ludwig vs. Shakers = 4 - 10 (0-3),(0-2),(4-5)
ve2. * 10.03. * Shakers vs. HC Ludwig = 0 - 0 (0-0),(0-0),(0-0)
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Finaalit pelattu:

16.03. * Kerava * Shakers vs. EVU = 2 - 5 (1-2),(1-2),(0-1)

17.03. * Myyrmäki * EVU vs. Shakers = 7 - 2 (1-2),(3-0),(3-0)


Eli Shakersin kannalta ei mennyt ihan tuubiin. Faniosaston yhteenvedon by HTT, voitte lukea lohko topicista kun se sinne ilmestyy. Nyt annamme täällä puheenvuoron Shakersin tiedotukselle:

Kausi paketissa.

(Shakers Fb) Onhan se ollut jo vajaan viikon. Selittelyille ei sijaa, EVU oli parempi voitoin 2-0. Tsemppiä heille karsintoihin!

Palataan kauden tilinpäätökseen myöhemmin.

Kiitos kaikille pelejä paikanpäällä seuranneille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös