Kerava Shakers 2023–2024 – ”yhä ylös yrittää...”

  • 8 917
  • 33
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Avataan Shakersin ketju tulevalle kaudelle, koska joukkue on avannut ns. pelin ja tiedotti FB:ssä pelaavansa ensi kaudella, vaikkakin joku maalaiskunnan nousukasjoukkue yritti huhuilla jotain aivan muuta. Anyway, karavaani kulkee ja koirat haukkuu, vai miten se Nybondasin kuolematon lausahdus meni. Taustaryhmä on koottu ja se on käytännössä katsoen sama kuin viime kaudella eli:

Vastuuvalmentaja: Jari Parviainen
Valmentaja: Jouni Ikonen
Maalivahtivalmentaja: Matias Koskinen
Joukkueenjohtaja: Mika Weckman
General Manager: Teijo Schneider

Tämä on hyvä, sillä tämä valmennusporukka toi paljon hyvää tullessaan. Mikäli joukkueen runko säilyy suurimmaksi osassa koossa, on projekti hyvällä mallilla. Palataan asiaan kun tulee pelaajasoppareita.

EDIT 23.9.2023: "Julkaistut pelaajasopimukset"

Maalivahdit:

#35 Henri Halttunen
#39 Nuutti Matila
---------------
Puolustajat:
#2 Tommi Finnilä
#3 Rasmus Parviainen
#6 Miska Jauhiainen
#42 Teemu Svens
#55 Topi Martikainen
#77 Jaani Salo
#85 Miska Sormunen
---------------

Hyökkääjät:
#9 Tom Lehtonen
#10 Teemu Meriläinen
#16 Sampo Pelkonen
#17 Eemeli Parviainen
#19 Miikka Lindholm
#20 Valtteri Järviluoma
#24 Markus Järvimäki
#25 Lauri Kankaanpää
#27 Sami Taanonen
#43 Risto Vilkki
#44 Tony Ojala
#72 Petri Sinkkonen
#81 Atte Kauppinen
#94 Miro Karimies
#98 Veikko Weckman
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
* Tähänastiset ilmoitetut pelaajasopimukset:

2.7.23 Ilmoitettiin ensimmäiset sopimuspelaajat: Puolustaja Teemu Svens ja hyökkääjät Risto Vilkki ja Tony Ojala

24.7.23 julkaistiin kolmen hyökkääjän, Miikka "Dave" Lindholmin, Valtteri Järviluoman ja Sami Taanosen jatkopahvit. Eivät malta ikinuoret Dave ja Sami vielä siirtyä syrjään ja mikäpäs siinä jos kuntoa riittää, kokemus on valttia kolmosessa.

14.8.23 julkaistiin puolustaja Jaani Salon, sekä hyökkääjien Markus Järvimäen ja Teemu Meriläisen jatkosopparit. Avainhahmoja kaikki Sherwoodin ylpeyden riveissä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Lisää sopimuksia:

15.9.2023
TEHOTRIO JATKAA SHAKERSISSA
(HTT premium) Viime kauden tehonyrkki Karimies-Parviainen-Weckman, joka tunnetaan myös lempinimellä "kolmipäinen hirviö", jatkaa tulevallakin kaudella pelaamista Shakersin riveissä. Hampaankoloon jäi paljon viime kaudelta, kuten esim. nousu takaisin kakkoseen. Siispä asiaa lähdetään korjaamaan revanssihengessä. Tässä revanssissa isoa osaa tulee näyttelemään viime kauden pistepörssin kärkisijoja miehittänyt kolmikko.

HTT:n vakoojaryhmän saamien tietojen mukaan on itku ja hammasten kiristys lisääntynyt merkittävästi III divarin lohko 1 joukkueiden harjoitusten yhteydessä.

18.9.2023
Peräpää tukkoon!!!
(HTT premium) Odotetut maalivahtiosaston uutiset pulpahtivat esiin odotettua nopeammin kaikkien Shakers-fanien (ja fanaatikkojen) suureki iloksi. Uutiset olivat luokkaa erinttäin miellyttävä, sillä viime kauden Dynamic Duo Henri Halttunen ja Nuutti Matila jatkavat.

Myös pakistoon saatiin kaivattua vahvistusta, sillä Miska jauhiainen jatkaa myös alakerrassa dominointia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Hyökkäyspäähän lisäystä!
(HTT premium) Kaikille Shakersia seuranneille lähtkähemmoille hyvinkin tuttu pelimies Petri Sinkkonen palaa askiin välivuoden jälkeen. Kysymys kuuluukin, soiko mailakitara tuuletuksessa kun verkko heiluu... vastustajan päässä. Sopimukseen ovat nimensä rustanneet myös viime kaudella Shakersissa debytoineet, länsirannikolta lähtöisin oleva Tom Lehtinen, sekä KJT Haukkojen junnuputken läpikäynyt Sampo Pelkonen.

Oliskohan pian luvassa lisää uutisia koskien vasta kolmen pakin vahvuista puolustajarivistöä...?
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
22.9.23
Gamahoulama baby whole lotta shakin goin' on...
(HTT) Puolustukseen huudettiin lisää nimiä ja nyt niitä saa. Monivuotinen luottopakki Tommi Finnilä, nuori, uljas ja lupaava Rasmus Parviainen sekä pari välivuotta pitänyt Topi Martikainen ovat ottaneet kynän käteen ja rustanneet puumerkkinsä sopimukseen, jolla Shakersin pakisto saa näkö ja kokoa...

23.9.23

"GONNA SHAKE THIS SHACK..."
(HTT) Kauden avausmatsin kynnyksellä tipahtaa vielä herkullisia pelaajauutisia. Vanhoja tuttavuuksia kaikki kolme niille, jotka ovat Sherwoodian Hockey kartalla olleet pidempään.

Puolustukseen saadaan tuttu hahmo männä vuosilta KJT Haukat/Shakers edarista, Miska Sormunen. Viime kaudella Misdka pelasi vielä Wolfin riveissä kakkosta, mutta loukki pilasi kauden. Nyt mies kunnossa ja hakee vauhtia Shakersista... tervetuloa takaisin Sherwoodiin Miska.

Hyökkäykseen paluun tekee vankan KJT Haukat/KJT Miehet/Shakers -historian omaava Lauri Kankaanpää. Takana on pari välivuotta, mutta hoki on kuin fillarilla ajaminen, minkä nuorena oppii... sen vielä Shakersissa muistaa. Oman pojan himaan paluu ilahduttaa aina.

Viimeisin vaan ei vähäisin uusi pelaaja tässnä newsflashissa on Atte Kauppinen. U18 SM-sarja/ Mestis, U20 SM-liiga / Mestis kokemusta + KJT Haukat Team & Shakers historian omaava tuulennopea hyökkääjä tekee paluun Sherwoodiin. Kaudella 2021-22 kesken kautta Shakersiin IV divarin KJT Haukoista siirtynyt Atte teki vaikutukset esityksillään, niimpä ei ollut ihme että pelipaikka viime kaudella aukesi II divarin TuusKissa. Mutta nyt Atte palaa tuttuun nuttuun ja se nuttu on Sininen Shakers-Jersey. Kyllä nyt kelpaa. Welcom back!
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
No niin, kausi taputeltu käyntiin. Pistänpä tuossa pientä summausta kolmesta ekasta matsista HTT:n avustuksella:

23.9.23 * Shakers vs. GrIFK 2 = 7-4 (1-1),(3-1),(3-2)
(HTT offical) Lauantai-iltana avasi Sherwoodin ylpeys Shakers kautensa kotiyleisön edessä. Toimituksemme oli estynyt pääsemään paikalle, sillä ensin tulva vei automme, maanjäristys esti taksia saapumasta paikalle ja tilattu helikopterikin lensi keskelle raamatullista heinäsirkkaparvea ja eksyi suunnasta. Siispä käydään ottelu pikaisesti läpi tulospalvelun kautta.

Ensimmäinen erä oli tasainen, ja ottelun momemtum ratkesi toisen erän tapahtumiin. Ensin tokan erän alussa molemmat joukkueet epäonnistuivat rankkareissa ja sitten Grani siirtyi johtoon. Shakers tasoitti ylivoimalla ja aivan erän loppupuolella iski kaksi salamamaalia siirtyen 4-2 johtoon.

Kolmannen erän lähestyessä puolta väliä, Grani pääsi lähes kosketusetäisyydelle, mutta Shakers kuittasi kavennuksen alle minuttiin. Kun erän viisi viimeistä minuuttia käynnistyi, niin Grani iski taas, mutta reilun parin minuutin jälkeen Shakers kuittasi lukemiksi 6-4. Enää ei sitten edes auttanut Granin aikalisä eikä kassarin poisotto, vaan Shakers iski loppuniitin tyhjiin ja otti ansaitun voiton.

Lähes loppuunmyyty halli (70 henkeä) sai mitä halusi ja tästä on hyvä jatkaa.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Seuraavasta matsista ei ole yhteenvetoa vaan... öö... noh, HTT on-line seurannan tallenne...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

28.9.23 * HC Ludwig vs. Shakers = 3-4 (1-3),(2-0),(0-1)
HTT ON-LINE OTTELUSEURANTA
21:58 (HTT (off-line) - Tulosseuranta ei ole vielä käynnistynyt. Paheksumme viivettä

22:27 (HTT off-line) - Tulosseuranta toimii. Pelattu 12:08. Shakers johtaa 2-0 ja sai juuri 2 min penaltin (#10 Meriläinen). Maalit tähän asti: 1-0 #16 Pelkonen ja 2-0 #94 Karimies.

22:33 (HTT off-line) - HC Ludwig kaventaa 1-2 ajassa 16.43

22:41 (HTT off-line) - Shakers (#17 Parviainen) kuittaa ajassa 18.26 ja johtaa 3-1.
Toinen erä käynnissä.

22:56 (HTT off-line) - HC Ludwig kaventaa 2-3 ajassa 24.56 ja ottaa pikku kakkosen 29.13 ja alkaa 3divarille tyypillinen ”puoliaika” jolloin jää ajetaan. Ottelu jatkuu kohta siis Shakers yv:llä

23:14 (HTT off-line) - Shakersin yv ei tuota tulosta. HC Ludwig myös tehoton yv:llään joka alkoi ajassa 32.54

23:16 (HTT off-line) - Mutta ajassa 35.53 HC Ludwig tasoittaa 3-3

23:40 (HTT off-line) - Kolmas erä käynnissä… Shakers av ajassa 44.41.
Kolmipäinen hirviö vie Shakersin 4-3 johtoon 49:28

23:42 (HTT off-line) - Shakers yv:lle 51.28

23:53 (HTT off-line) - Yv ei tuota tulosta.
Käynnissä ottelun viimeinen minuutti

23:55 (HTT off-line) - 59.14 HC Ludwig aikalisä ja maalivahti pois.

23:57 (HTT (k)off-line) - Ottelu päättyy. Shakers voittaa 4-3.

Hyvää yötä, seuranta vaikenee, otteluraporttia turha odotella, lähdemme juhlimaan voittoa ...


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Sitten palattiin perusasioiden äärelle:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

7.10.23 * Shakers vs. HCK Salamat = 15-4 (4-0),(2-1),(9-3)
(HTT offical) Sherwood Gardenin lauantai-illan huumassa oli tarjolla 19 maalin kiekkoilottelu. Tosin ilo oli enemmän kotijoukkueen ja sen kannattajien puolella. Shakers tuli otteluun vahvasti ja takoi avauserässä selkeän tuntuisen johdon 4-0 hukeassa vireessä olevan ykkösvitjansa johdolla, joka vastasi kaikista maaleista.

Mutta koska kysessä on kolmosdivari, voi matsissa tapahtua mitä tahansa. Vierasjoukkue Salamat viritteli orastavaa kiriä heti toisen erän alkuun kavenntamalla 4-1. Kiri tosin tyssäsi jo alkumetreille kun Shakersin "Kolmipäiseksi hirviöksi" nimitetty petoketju sammutti vieraiden intoa tekemällä 5-1. Ettei maaliteko olisi vain ykkösvitjan vastuulla niin kakkoserän jälkipuoliskolla myös kakkosketju merkkasi tilastoon puumerkkinsä viemällä kotijoukkueen 6-1 johtoon.

Kolmoserä olikin sitten vieraille todellinen turpasauna verilöylykauhalla blodaa kaukalokiukaalle heitettynä. Kotijoukkue tehtaili erän seitsemän esimmäisen minuutin aikana kuusi maalia lisää ja lukemat olikin näinollen jo 12-1. Ei liene ihme, jos snadi hyvän olon tunne hiipii tässä vaiheessa pelipaitaan ja vierasjoukkue löytyksestä vimmastuneena jäähdytteli isäntien hurmaa kahdella pikamaalilla. Pienen ulospuhalluksen jälkeen vedettiin henkeä ja sitten muistutettiin vieraita kolmella maalilla loppuerässä, että kuka vie ja ketä vikisee. Salamat kiitti ja kuittasi vielä yhdellä maalilla viestistä ja lopputulemana oli tulostaululla viime kaudelta tutut keravalaiset keksinumeroiset.

Mainittakoon vielä "kolmipäisen hirviön" tehosaldo 8+11 =19, jossa kirsikkana kakun päällä Miro Karimiehen tuplahattutemppu ja henk. koht. saalis 6+3 = 9.

Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonloppuna kun Gardeniin saapuu vieraaksi nuori ja nälkäinen Kiekko-Vantaa itä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tämän viikon matsi Shakersilla oli joukkuetta Kiekko-Vantaa Itä vastaan.

Shakers vs. K-Vantaa Itä = 8 - 4 (2-2),(2-2),(4-0)
(HTT offical) Vierasjoukkue antoi heti alkuminuuteilla näytteen vaarallisuudestaan, tekemällä hienon läpiajo maalin. Shakers onnistui pian vastaamaan haasteeseen tasoittamalla ja melko pian myös siirtymällä johtoon 2-1.

Toisessa erässä Shakers siirtyi sen alkupuoliskolla jo 4-2 johtoon, mutta jälkipuoliskolla K-V itä näytti taas kykynsä nousta ahdingosta tasoihin. Tosin juuri ennen erän päättymistä tehty tasoitusmaali oli kyllä katsomosta katsottuna vähintäänkin kyseenalainen, kun kiekko oli kohtuu varmasti tuomareilta näkymättömissä Shakers maalivahdin alta, josta sitä ronkiittiin urakalla esiin ja lopulta sitten maaliin. Mutta tuomarit tuomitsee ja päättää.

Kolmannessa erässä sitten "kolmipäinen hirviö" eli Shakersin ykkösketju WPK (Weckman-Parviainen-Karimies) näytti kyntensä ja tehoili isännät ennen erän puolta väliä jo 7-4 johtoon. Pisteeksi sille, ettei voittajasta jäisi epäselvyyttä, Shakers niittasi vielä kaksi maalia, joista jälkimmäinen kuitenkin hylättiin potkumaalina.

Lopputulos kertoo totuudenmukaisesti kumpi oli hallitsevampi osapuoli, joten tulos ei jättänyt mitään epäselvää voittajasta. Ottelu oli aika runsasjäähyinen ja väliin vaikutti siltä, että K-V itä olisi lähtenyt otteluun taktiikalla, jossa kuumentamalla parempaa joukkuetta yritetään ns. tappaa peli. Mutta tämä nyt vain on amatööritoimittajan spekulointia. Loppupeleissä kuitenkin ihan ilman jättikuumenimisia tai -sikailuita saatiin homma vietyä loppuun.

Illan speciaali (ja viikon 3divarispeciaali) ja hyvästä urheiluhengestä kieli tapaus, jossa Shakersin Veikko Weckman oli ns. tuhannen euron paikassa, mutta vieraiden peräti 60 torjuntaa matsissa tehnyt Perttu Tuttavainen teki ns. todellisen TV-torjunan napaten kiekon räpsään. Veikko vain naureskeli ja heitti 'fist pumpit' Pertun kanssa hienosta torjunnasta. Respect!
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Viime viikonloppuna Shakers sai vieraita Espoosta. Lyhyt yhteenveto matsista tällä kertaa napattu joukkueen fb:sta.

Shakers vs. Joukkue IF = 10 - 1 (3-0),(3-0),(4-1)
VOITTOA PUSKEE!
(Shakers Facebook) Niin siinä taas kävi, että 3 pistettä jäi Sherwoodiin maalein 10-1. Ottelun kulku oli jotakuinkin ensi metreistä lähtien selvä: Shakers vie ja IF pyristelee perässä. Joukkueiden tasoero (+ pelaajien määrä pelissä) tuli alusta lähtien selväksi.
Shakersilla oli hyvin laajalti ratkaisijoita joka lupailee hyvää loppuja pelejä varten.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Viikonloppuna käytiin vieraissa. Selittäköön joukkue itse kun HTT:n väki ei joutanut edustustehtäviltään paikalle:

Hunters Team vs. Shakers = 4 - 7 (0-0),(3-2),(1-5)

VOITTOA VOITON PERÄÄN!
(Shakers Facebook) Perjantaina pelattiin Porvoossa myöhäisillan ottelu paikallista Teamia vastaan ja vaikeiden vaiheiden jälkeen kolme pistettä saatiin raavittua kotiintuomisiksi.

Aikalaisraporttien mukaan peli oli alusta lähtien tahmeaa ja mailan puristamista. Etenkin kaverin "isot nimet" Soloviev ja Pulkkinen olivat kiusana, mutta Sheriffi Halttunen teki kaikkensa ja vähän enemmän maalinsuulla. Lopussa sitten ketsuppipullo hieman raottui auki ja tarvittavat maalit saatiin tehtyä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tiistaina 31.10. pelattiin lohkon kärkikamppailu, jota ei ihan tuloksen perusteella uskoisi. HTT:n toimiston väki oli kurssipäivillä Kyrsyänperän Ammattopistolla, joten luotamme jälleen seuran omaan FB-sivustoon.

Karhu-Kissat vs. Shakers = 5 - 20 (4-9),(1-7),(0-4)

PUTKI KULKEE JA KIEKOT LÖYTÄVÄT VERKON PERUKOILLE!


(Shakers Facebook) Niin siinä taas kävi, että voitto rapsahti jälleen tilille. Lukemat tosin olivat hyvinkin törkyiset 5-20 keravalaisille.

Itse pelistä, alun 10 minuuttia olivat varsinaista hurlumheitä ja maaleja tehtiin tasatahtiin. Ensimmäisen erän jälkimmäinen puolisko olikin sitten maalijuhlaa ja kaikki laukaukset upposivat sisään. Loppupeli sitten mentiinkin pintakaasulla ja odoteltiin summerin soittoa.


Seuraavaan matsiin 12.11. viritellään Fanimatkaa ja saas nähdä lähteekö paikan päälle muita kuin HTT:n toimitus.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Sunnuntaina 12.11.pelattiin taas Kaarelan uudehkossa hallissa ...

Näädät vs. Shakers = 5 - 8 (0-3),(3-5),(2-0)

KOLME PISTETTÄ PLAKKARIIN JA PIIKKIPAIKKA!


(Shakers facebook) Taas kävi niin, että pisteet lähtivät keravalaisten varastomiesten matkaan kun kauppakorkeakoulun oppipojat kaatuivat suhteellisen mitäänsanomattoman kamppailun jälkeen 5-8.
Ensimmäisen kympin jälkeen Shakers karkasi kolmen maalin johtoon ja tämän jälkeen loppupeli olikin mallia Hawaiji.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Lauantaina 18.11. Shakers palasi kotihallinsa Sherwood Gardenin huomaan ja sai vieraakseen perinteikkään Pitäjänmäen Tarmon. Käytän jälleen lähteenä seuran omaa naamakirjaa, jossa tällä kertaa otetaan hieman kantaa normaalia voimakkaammin, enkä ihmettele. Jos esim. tilanne on selainen, että Tarmon kaveri alkaa lesoomaan ja napauttaa Shakersin pelaajan mailan poikki, niin se onkin Shakersin kaveri joka lähtee boxiin?Katsomossa olleena allekirjoitan täysin otteluraportin kommentit.

Shakers vs. PiTa = 8 - 3 (4-0),(4-2),(0-1)

VOITTO KOTIIN, TAAS!

(Shakers Facebook) Kari Tapion sanoin juna kulkee ja sehän kulkee. Pisteet jäivät Keravalle todella tahmean esityksen jälkeen.
Alun salamamaalien jälkeen ote siirtyi vieraille, mutta Matila maalinsuulla tilkitsi reiät. Toinen erä ja sama homma jatkui: todella tahmeaa suorittamista kotijoukkueelta, mutta tarvittavat maalit kairattiin.

Kolmannessa erässä alkoi tunteet loiskua niin jäällä kuin katsomossa ja pakko sanoa, että tuomareiden linja katosi kokonaan; vieraat sikailivat ja Shakers istui pytyssä. Ensi peliin PiTaa vastaan toiveissa onkin yhtenäinen tuomarilinja sekä kaverille kikkapankkiin muutakin kuin pikkusikaa ja pään aukomista.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tällä kertaa raporttia tuplana. Ensin joukkue...

Ti 21.11. PUS vs. Shakers = 3 - 7 (0-2),(1-2),(2-3)

JUNA KULKEE VAAN! ON SILLÄ SUUNTA TUONNE KAKKOSEEN!

(Shakers Facebook) Espoonlahti, pimenevä ilta ja jääkiekko.

Shakers kävi napsimassa täyden pistepotin PUSsin vieraina kolmosdivarin etelän lohkon kamppailussa. Peli oli loppuviimein hyvin tasaista ja vaikka voimasuhteet olivatkin vieraiden puolella lähtökohtaisesti, niin kotinippu painoi päälle kuin yleinen syyttäjä.

Maali nro 1 näki päivänvalon 1. erän lopulla ja siitä pikakelauksella vajaa 10 minuuttia eteenpäin jäähallin digitaalit näyttivät 0–4 Shakersille. PUS rupesi kuitenkin ottamaan ohjaksia pelistä mutta Shakers pani luukkuja kiinni.

60 minuutin jälkeen taululla oli lukemat 3–7 ja ilahduttavaa tässä oli se, että ratkaisijoita löytyi joka kentästä ja pelipaikalta!


...ja sitten annetaan vuoro kannattajaryhmän äänitorvelle:

La 18.11. Shakers vs. PiTa = 8 - 3 (4-0).(4-2),(0-1)
(HTT Tulospalvelu/Sherwood Fellows '88 Facebook) Shakersilla oli muutaman päivän sisään pari matsia. Ensin himassa ja sitten vieraissa ja molemmat päätyivät lähes identtisiin lukemiin.

Himassa vieraaksi tuli PiTa, jonka pelillinen anti oli kolmosdivaria sieltä huonommasta päästä. Perli ratkaistiin lähes avauskiekon pudotua, sillä vain 16 sekuntia ehti kulumaan kun kolmipäinen hirviö teki tuhojaan. Eikä se siihen loppunut. Kun tulostaulu oli raksuttanut lukemiksi 6:48 oli tulossektorissa lukemat 4-0 isännille. Kun mukaan lasketaan vielä kaksi Shakersin maalitolpan kilautusta ja omaa kämmiä sutia avopaikasta ohi, niin lukemat olisivat voineet olla rumemmatkin ekan erän jälkeen.

Toisessa erässä olisi voitu alittaa ekan erän ekan maalin syntyaika, sillä vain 10 ehti kulua kun limppu oli taas "läheltä piti" moodissa. No, sitten kaveri sai sen avausosumansa ja Shakersia muistettiin parilla pikku kakkosella, joilla PiTa ei saanut mitään aikaan. Mutta erän puolen välin kantturolla ratkaisitiin peli ja kirjoitettiin uusiksi seurahistoriaa *). Shakers nimittäin iski 28 sekunnissa kolme maalia ja peli olikin äkkiä 7-1. Erän lopussa molemmat maalasivat vielä kertaalleen niin kolmanteen erään lähdettiin lukemista 8-2.

Shakers antoi kolmanteen erään erinmomaisesti torjuneelle Nuutti Matilalle (28 torjuntaaa) lepovuoron ja tilalle luisteli KJT Haukkojen lainajuniori Antti Karjalainen. Hyvin torjui hänkin (19 torjuntaa), vaikka yksi lipsahtikin selän taakse. Mutta kun paineet nollasta oli hoideltu pois palta nuori mies tukki maalin kuin muuri. Tuon PiTan kavennuksen jälkeen pelissä enää nähty muuta kuin huonoa tuomarointia, joka jääköön enempi kommentoimatta. PiTa voisi kyllä miettiä, että jos ei pelaamalla pärjää, niin ei tuollaisella pikkusikailulla harvemmin napsitaan voittoja jos vastassa on selvästi parempi joukkue.

*) = (HTT Tietoisku) Seurahistorian edellinen ennätys "nopeimmat kolme maalia peräkanaa" oli kaudelta 2014-15, 38 sekuntia. Tuolloin pelattiin myös kolmosdivaria, ja joukkueen nimi oli vielä KJT Miehet. Tarkka aika oli 28.10.2014 ja paikka Hernesaaren jäähalli. Vastassa HC Morjens. KJT Miesten Toni Jeskanen teki toisen erän alkuun kaksi maalia 13 sekunnissa ja Aki Tuominen kolmannen 25 sekuntia myöhemmin. Nyt ennätys siis 28 sekuntia ja nyt nimensä Sherwood Hockeyn historiaan saavat Topi Martikainen (maali ajassa 29.56), Lauri Kankaanpää (maali ajassa 30.05) eli kahden ekan maalin väli vain 9 sekuntia ja 19 sekuntia myöhemmin Risto Vilkki (maali ajassa 30.24). Onnea ennätysmiehille!!!


Ti 21.11. PUS vs. Shakers = 3 - 7 (0-2),(1-2),(2-3)
Tiistain vierasmatsista sen verran, että ekaa erää saatiin tahkota melkein loppuun asti, ennen kuin ajassa 17.49 sai PUS rangaistuksen. No, siinä ehti kulua pikku kakkosta sen yhdeksän sekuntia kun helähti. Eikä siinä vielä kaikki, kuten ostos-tv:ssä sanotaan. Alta minuutin tuli sitten toinenkin.

Toisen erän alussa olikin sitten jo ratkaisun makua, kun Shakers tyylitteli pikapikaa jo 4-0 johtoon. Isännät ehtivät hieman horjuttaa Shakersin voittopaattia kaventamalla tokan erän lopussa ja kolmannen alussa. Sitten olikin taas Shakersin vuoro ja lukemat vaihtuivat malliin 2-6.

Erän loppupuolella molemmat osuivat vielä kertaalleen, joten sarjakärki Shakers jatkoi tappiotonta taivaltaan. Edellispelin pelin kolmannen erän lepovuoro olikin tullut tarpeeseen, sillä Nuutti Matila sai venyä kiekon eteen peräti 46 kertaa.

Seuraavan kerran Shakers luistelee askiin sunnuntaina 3.12. Hyvinkäällä, jolloin vastaan asettuu sarjajumbo Storm. Luvassa todellista sunnuntain kuumaa huumaa klo 18.20 alkaen. Paikalla HTT tulosseuranta ja Sherwood Fellows '88.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tällä kertaa käännämme homaan toisin päin. Shakers kävi kylässä Hyvinkäällä paikallisen Storm'in vieraana. Jo viime kaudella kiinnitin. huomiota joukkueen asialliseen kommentointiin ja raportointiin sekä positiivisuuteen. Siispä tällä kertaa ns. puolustuksen puheenvuoro eli rapsa on lainattu Stormin FB:stä

Su 3.12. Storm vs. Shakers = 2 - 15 (1-4),(0-3),(1-8)

(Storm FB) Sarjakärki Sherwoodista tarjoili Hyvinkään vierailullaan aika odotetunlaista lambadaa kotijoukkueelle, osoittaen melko selvästi sen, miksi sijoitus on sarjan piikkipaikalla.

Pahasti siipirikkoinen ja melkoisella luovuudella otteluun kasaan kursittu Storm pelasi olosuhteisiin nähden ihan siedettävät kaksi erää, mutta kolmannessa loppui tankista juissi täysin ja paketti levisi melko totaalisesti. Viimeiseen erään Shakers painoi kahdeksan uunia.

Stormilta puolikuntoisena otteluun lähtenyt Stormin kapteeni Jesse Lepola jätti leikin kesken ensimmäisen erän puolivälissä ja samaten puolikuntoisena pelanneella Kaapo Salinilla paikat kestivät kaksi erää. Kaksi erää ottelusta Storm pelasi kahdella pakkiparilla ja kolmannessa hyökkääjistö kapeni kahdeksaan hyökkääjään. Varsinaisia omia vakiokokoonpanon pakkeja ottelun kokoonpanossa oli kaksi ja pakistoa jouduttiin täydentämään yhdellä lainamiehellä. Ei siis ihan optimaalinen tilanne, kun vastaan tulee kolmella ketjulla tasaisesti jauhanut sarjakärki.

Edellisviikolla kotijoukkueen vahvuuteen liittynyt Jesse Harju (-05) pelasi ottelussa kauden ensimmäisen pelinsä ja samalla elämänsä ensimmäisen miesten divisioonaottelun onnistuen heti maalinteossa. Tämä oli ehdottoman positiivinen signaali tulevaisuutta ajatellen. Toisen Stormin maaleista viimeisteli Markus Haviala. Stormin maalilla Ville Tauriainen torjui 60 laukausta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tällä kertaa palaamme vanhoille urille eli annamme jälleen raportointivuoron HTT:lle ja Sherwood Fellows '88 fb:ssä julkaistuun rapsaan.

La 9.12. Shakers vs. A-Rangers = 10 - 2 (3-0),(4-1),(3-1)

(HTT Tulospalvelu) Ammoisina aikoina, kun Shakersin edeltäjä, KJT Miehet, seikkaili kolmosessa vajaa 10 vuotta sitten täysin suvereenilla miehistöllä. Tuolloin lanseerasi eräs Jatkoaika.com-kirjoittaja luonnehdinan eräästä pelistä, että vastustaja oli täysin mukana pelissä, siihen asti kunnes aloituskiekko pudotettiin. Nyt tuokin ilmaisu sitten päivitettiin uuteen muotoon - ”vastustaja oli täysin mukana pelissä, siihen asti kunnes heidän kokoonpano julkistettiin”.

Totta tosiaan, vastustajan kokoonpano 1.0 oli kyllä lopullista 1.1 versiota vielä surullisempi. Nimittäin siinä ekassa versiossa oli kuusi kenttäpelaaja sekä kassari, kun lopullisessa versiossa oli peräti kahdeksan kenttäpelaajaa. Tuli elävästi viime kauden matsi Shakers vs. HJK mieleen. Sillon vastustajalla oli nimenomaan vain se kuusi kenttäpelaajaa vain matkassa ja turpiin vieraille tuli peräti 24-2.

Mutta se menneistä ja palataan tähän päivään ja otteluun. Siitä ei juurikaan ole mitään kertomista, numerot kertovat että voittajasta ei ollut mitään epäselvää missään vaiheessa. Shakers löntysteli puolivaloilla ja sommitteli kuvioita. Ylivoimaisuus näkyi myös laiskoissa vaihdoissa ja kun vastustaja vaihtoi olisi puoli kenttää tyhjää, niin ei lähdetty kääntämään peliä ylivoimahyökkäykseen. No, taidettiin sitten säästellä voimia tulevan tiistain kärkimatsiin, jossa ratkotaan alkusarjan lohkovoittaja.

Vastustajaa ei voi syyttää yrityksen puutteesta, sillä taktiikka oli jämerä neliö oman maalin edessä ja yksi ylhäällä kärkkymässä läpiajoa. Aika usein tässä onnistuttiinkin, mutta #39 Nuutti Matila Shakersin maalilla (29 torjuntaa) hoiti nämä läpiajot. Tehdyille kahdelle maalille Nuutti ei kyllä voinut mitään, sen verran onnistui Rangerit pistämään Shakersin puolustusta torttukahveille.

Kredittiä täytyy antaa myös vastapuolenkin maalivahdille, #1 Jari Pursiainen, kun ottaa huomioon hänen statsit. Ikää 49 v. pituutta maalivahdiksi hurjat 177 cm ja peliuraa (eliteprospect.com'in mukaan) yksi kausi kolmosessa v. 2009-10, pelaamatta v. 2010-22 ja viime kaudella neljä matsia A-Rangersissa. Vastassa nyt lohkon kärkijoukkue ja vain 10 selän taakse plus 41 torjuntaa. Itse antaisin hänelle kyllä tästä arvonimen ”Man of the Match”.

Se siitä. Tulevana tiistaina perseet tervataan ja ratkotaan kuka kolmosen alkulohkon kingi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Alkusarja kolmosessa taputeltu. Viimeisessä matsissa tuli pataan EVU:lta 5-2. Jännajööti byysassa odotellaan joukkueen rapsaa, joka viipyy ja viipyy.

Mutta Shakersin sijoitus alkusarjassa oli siis 2. ja tammikuussa jatketaan jatkotosarjalla, jonne noussee nelosen alkusarjan neljä (vai kuusi???) parasta??? Kolmosesta ainakin neljä huonointa jatkavat keväällä nelosessa. Nelosen päättymistä ja sarjaohjelmaa odotellessa. Todennäköisimmät nousijat ovat EVU Team, KJT Haukat, Tiikerit, Jää-Tiikerit, KHK ja K-Espoo EKS.
 

Pens71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Alkusarja kolmosessa taputeltu. Viimeisessä matsissa tuli pataan EVU:lta 5-2. Jännajööti byysassa odotellaan joukkueen rapsaa, joka viipyy ja viipyy.

Mutta Shakersin sijoitus alkusarjassa oli siis 2. ja tammikuussa jatketaan jatkotosarjalla, jonne noussee nelosen alkusarjan neljä (vai kuusi???) parasta??? Kolmosesta ainakin neljä huonointa jatkavat keväällä nelosessa. Nelosen päättymistä ja sarjaohjelmaa odotellessa. Todennäköisimmät nousijat ovat EVU Team, KJT Haukat, Tiikerit, Jää-Tiikerit, KHK ja K-Espoo EKS.
3-div jatkosarjassa ilmeisesti pelataan 10 joukkueen jatkosarja yksinkertaisena, jonka jälkeen poffit. 4-divarista ei nouse kolmosen jatkosarjaan, vaan viivan alla olevat kolmosen joukkueet tippuvat neloseen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
3-div jatkosarjassa ilmeisesti pelataan 10 joukkueen jatkosarja yksinkertaisena, jonka jälkeen poffit. 4-divarista ei nouse kolmosen jatkosarjaan, vaan viivan alla olevat kolmosen joukkueet tippuvat neloseen.
Kiitos tiedoista, olin vain kuullut huhua että nelosesta nousisi joukkueita, joskun näin on muistaakseni ollutkin. Kertomasi tapa olisi kyllä fiksuin tapa jatkaa, joskin 10 joukkueen ei kai toteudu vaan 8 parasta pelannee ne?
 

Pens71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kiitos tiedoista, olin vain kuullut huhua että nelosesta nousisi joukkueita, joskun näin on muistaakseni ollutkin. Kertomasi tapa olisi kyllä fiksuin tapa jatkaa, joskin 10 joukkueen ei kai toteudu vaan 8 parasta pelannee ne?
Joo pahoittelut hieman sekavasti kirjoitin, eli kyllä, 8 parasta pelaa poffit. Nyt näyttäisi olevan jo uudet otteluohjelmat julki tulospalvelussa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Joukkueen oma yhteenveto (Lähde: Shakers Facebook)


VUOSIKATSAUS
On aika hieman silmäillä syyskautta -23 näin vuoden vaihteen kynnyksellä. Numerollisestihan syksy meni mallikkaasti: 13 ottelua, joista ainoastaan yksi tappio lohkon voittaneelle EVU:lle, maalieron ollessa plussan puolella 76 täppää (tehtyjä eniten 121). Tähän voi valmennustroikka olla tyytyväinen. Onnistujia löytyi koko syksyn ajan laajalta rintamalta, vaikka tutut nimet löytyvätkin sisäisen (ja koko sarjan) pistepörssin kärjestä mm. Karimies, Weckman ja Taanonen muutamia mainitakseni.

Maaleja Shakers päästi sarjan toiseksi vähiten (45 kpl) kolmeentoista otteluun, joka tekeekin noin 3,5 maalia omiin per peli. Tällä sarjatasolla tuo on todella vähän, jatketaan keväällä siis samalla kaavalla. Toki iso osa maaleista tuli löperön puolustamisen johdosta: omat miehet eivät pysyneet, välimatkat hyökkääjien ja pakkien välillä kasvoivat jne. Näitä viilaamalla saadaan numeroita vielä hieman paremmaksi. Kaikilla Shakers- pelaajilla riittää pelinopeus sekä kiekollinen taito, joten tässä suhteessa puhutaan pienistä, korvien välissä olevista viilauksista. Lopuissa runkosarjan peleissä tämä näkyi ikävällä tavalla kentällä ja olikin yksi syy ainoaan tappioon (toki myönnettäköön, että EVU oli hyvä). Samalla myös hieman kisaväsymystä oli havaittavissa, tauko tekeekin varmasti hyvää!

No mitä nyt sitten? Pelit jatkuvat 9.1. Kissojen vieraana. Tuohon mennessä tulisi saada kuntoon seuraavat seikat:

- asenne, nyt alkaa vasta se pelaaminen kun alkusarja on läpsytelty
- puolustuspelaaminen, omien äijien pitäminen
- avaaminen, välimatkojen pysyminen säällisenä joten hyökkääjät eivät saa karata
- erikoistilanteet, välillä hyvinkin mielikuvituksetonta
- pelirohkeus mutta ei yhteispelin kustannuksella, tyhmänrohkeus pois

Palataan siis asiaan 9.1. kun bussi kaartaa Kaarelan pihaan Kissojen vieraaksi. Lötö jäähän klo. 21.10. Jälleen kerran, Leijona TV palvelee!
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Joukkueen mediaguru on palannut jouluvapailta, ja annetaanpa (hieman lyhennetty) puheenvuoro hänelle:

Karhu-Kissat vs. Shakers = 5 - 11 (2-4),(2-4),(1-3)

(Shakers Facebook) NIIN SITÄ TAAS PALATTIIN VOITTOJEN TIELLE!

Tiistai iltana käytiin Kaarelassa painimassa ja kotiintuomisina oli perinteisten kaksinumeroisten lisäksi kolme pistettä pistepussiin. K-Kissat kaatui siis numeroin 5–11.

Ensimmäinen erä mentiin suhteellisen tasaisissa merkeissä erän päättyessä lukemiin 2–4. Maalivahdeilla torjunnat olivat 17–15 Halttusen ollessa maalilla kuin elementissään.

Toista erää voidaan luonnehtia samanlaiseksi kuin ensimmäistä maalien jakautuessa samalla tavalla kuten torjunnatkin.

Kolmas erä sitten olikin kosmetiikkaa Eemeli ”Kuraattori” Parviaisen naulatessa illan kolmannen maalinsa kypärätempun merkiksi! Hyvä Kuraattori!

Nostona mainittakoon vielä Jaani ”Aja sitä varsaa” Salon perstaklaus K-Kissojen hyökkääjään, joka ei tilanteessa kuitenkaan loukkaantunut vaikka jäi jään pintaan aluksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tällä kertaa ääneen pääsevät sekä joukkue että faniryhmä hieman editoituna, rapsan alku jätetty pois koska se ei ole olennaista itse ottelutapahtuman kannalta.

Shakers vs. EVU = 2 - 6 (1-2),(1-0),(0-4)

(Shakers Facebook) Tappio tuli!


EVU näyttää olevan kanto kaskessa tällä kaudella, vieraat poistuivatkin 2-6 voitolla Keravalta lauantaina 13.1.
Ensimmäinen ja toinen erä olivat hyvin tasaisia ja sen perusteella ei olisi ollut vääryys Shakersinkaan voitto. Kolmannessa erässä unohtui kaikki puolustukselliset asiat (+jalat loppuivat kesken) ja kaveri rankaisi paikoista armotta. Kaikki kunnia EVUn pelaajille tästä.
------------------------------------------------------------------------
(Sherwood Fellows '88 Facebook / HTT tulospalvelu)

Odotettu kärkikamppailu oli sitä mitä odotettiin pelillisesti. Vauhdikasta ja tilannerikasta hyvää jääkiekkoa. Kaksi ekaa erää peli pysyi tasaisena ja varsinkin toisessa erässä Shakers oli jopa hieman niskan päällä, tehden erän ainoan maalin todella upean namuttelun päätteksi.

Kolmanteen erään lähdettiin tasalukemista 2-2. Shakers pääsi heti erän alussa ylivoimalle muttei onnistunut hyödyntämään sitä. EVU sen sijaan sai paikan jota ei jättänyt käyttämättä. Shakers yritti, mutta valitettavasti se avasi puolustusta jonka EVU käytti kylmän viileästi hyväkseen vielä kolme kertaa.

Shakersin viisikkopuolustus oli toisinaan olematonta kuten aiemminkin tällä kaudella. EVUn hyökkäyksessä suorastaan kuhisi nopeita taitavia hyökkääjiä jotka näyttivät leikkllisen helposti murtatuvan omalle hyökkäysslueelleen. Myös aloituksissa ja kaksinkamppailuissa laidoissa oli vierasjoukkue askeleen edellä isäntiään.

Koska käytännössä lohkon kärkipaikka on nyt menetetty, on Shakersin syytä pistää kaikki paukut kevään playoffiin.
Faktaa on se, että runkosarjan voitto ei takaa karsintapaikkaa kakkoseen, vaan antaa ainoastaan kotiedun finaaliin. Finaalissa ei kauden aikana hankitut pisteet paina grammaakaan, vain voitto ratkaisee. Sitä on syytä havitella, jos mielii karsia kakkoseen.


Kiekko-Vantaa Itä vs. Shakers = 11 - 7 (4-2),(4-2),(3-3)

(Shakers Facebook) Putki se on tappioputkikin.

Siipirikkoisena sentään seitsemän maalia kaverille mutta se ei auta kun kaveri tekee vastavuoroisesti 11 maalia. Numerot siis 11-7 KiValle.
----------------------------------------------------------
(Sherwood Fellows '88 / HTT tulospalvelu) Mutta nyt sitten sunnuntai-illan matsiin. Luvassa ei ole ehkä perinteinen raportti vaan kolumnin kaltainen analyysi siihen miten kirjoittaja (Elias T. Karhu) näkee tappion perimmäisen syyn.

Niin, kovin hyvältähän ei nyt näuttänyt kun vilkaisee tulosta. Toinen tappio perään kirvelevän EVU-tappion jatkeeksi ja tällä kertaa Helsingin maalaiskunnan itäisen osan Nuorisoseuralle. Viralliserssa ennakossa ja matsin meriselityksessä hieman vedotaan kokoonpanon vajaamiehisyyteen... Ööö... Vantaalla oli yksi pelaaja enemmän kokoonpanossa, sori vaan mutta vajaa kokoonpano ei kelpaa tällä kertaa tappion syyksi.

Kyllähän nyt jo pitkään peräänkuluutettu puolustuspään ongelma lienee syynä se suurin. Jos matsissa tehdään kaksi alivoimamaalia omaan päähän niin... (Puhumattakaan siitä mitä tapahtui EVU-matsin kolmoserässä.)
Tärkeät momentumit jätettiin käyttämättä. Kaveri pääsee ekassa erässä 11 minuutissa 3-0 johtooon, sitten onnistuu pian kavennus 3-1 ja tilanne reilun minuutin päästä 4-2... siihen perään kaksi ylivoimaa ja mitä tapahtuu. Toisen erän alussa kun päästään jatkamaan sitä toista yv:tä tekee vastustaja av-maalin... ja lähes heti perään pääsee vastustaja yv:lle ja hups, tilanne onkin 6-2.

Valmennus reagoi hyvin, maalivahdin vaihto ja siitä lähtee... Tilanne saadaan vakautettua ja noin 10 min päästä ollaankin jo 6-4 tilanteessa. Pian päästään yv:lle ja uusi momentum päästä iholle ja horjuttaa vastustajan uskoa. No, yv:tä ehtii kulua vain seitsemän sekuntia ja taas av-maali ja huh hei tilanne 7-4. Seitsemän sekuntia, aloitus vastustajan päästä ja heti soi omissa. Mitä tapahtui??? Loppu yv tulokseton - kummassakin päässä. Sitten klassinen pukukoppimaali vielä vastustajalle ja 8-4.

Siitä se sitten lähti ja tulos nähdään taululla.

En näe, että Shakersilla olisi maalivahtiongelma. Nuutti, Henri sekä "VMP":n (toim. huom. Varamiespalvelu - EI siis Vittu Mitä Paskaa) Antti ovat hyviä maalivahteja. Tuloksenteko-osasto on hyvä, hyökkäys on ihan ok. Maaleja on tullut ja paikkoja vielä enemmän.

Se puolustus.

Katsomosta katsottuna liian usein vastustaja pääsee läpi keskialueesta liian helposti, liian helposti jää vastustajan pelaaja maalin eteen ja liian hitaasti käänetään peliä ja avataan hyökkäykseen. En väitä olevani asiantuntija, mutta tuolta se näyttää. Voin olla väärässäkin, sillä nyt mennään MuTu:lla, mutta vuosien varrella on jotain tarttunut katsoessa peliä yläriviltä. Olisko valmennuksella yhtä miestä irrottaa katsomoon katsomaan peliä ja raportoimaan aitioon pelin aikana?

Kokonaisuutena katsoen tulos kuitenkin näkyy sarjataulukossa... ollaan sijalla kaksi... vielä. Hyvää duunia on tehty, en kiistä, tuohon paikkaan ei päästä paskalla pelillä. Mutta olisiko niin, että jotkut vastustajat ovat lukeneet läksynsä ja osanneet iskeä niihin vielä (paino sanalla vielä, koska uskon joukkueeseemme ja sen valmennukseen), mutta nyt on aika reagoida ja tehdä omat läksyt.

Okei, tämähän on nyt vain jääkiekkoa, elämä ei lopu yhteen eikä kahteen tappioon. Mutta kyllä katsoin EVU matsissa kateellisena ja ihaillen heidän puolustustaan. Se repi, riisti ja taisteli yhtenäisesti lähes aina oikein etäisyyksin. Kirsikkana kakun päällä ne nopeat ja hienot pelin avaukset...

Tarttis varmaan tehdä jotain...?

P.S. Piti, mutta melkein unohtui, kirjoittaa myös hyökkääjien puolustuvelvoitteesta.

En koko kritiikkiäni sälytä pelkästään puolustajille. Myös hyökkääjien aktiivisuus puolustuspäässä on se yksi ydin alue. Nyt yhteispeli omassa päässä sakkaa ja ajaudutaan liikaa tekemään samoja hommia, liikaa miehiä yhden vastustajan kimpussa, jolloin vihollisia jää enemmän vapaaksi.

Lisäksi puolustamisen pieni yksinkertaistaminen olisi toisinaan paikallaan. Sen sijaan että kiekon tultua omalle joukkueelle jäädään kikkailemaan liikaa omaan päähän jolloin taitavalla kärkikarvaajalla on iso mahdollisuus saada kiekko heidän joukkueelle. Toisinaan yksinkertainen purku pois omista on monta kertaa tehokkaampi kuin muka fiksu pakki-pakki syöttö.

Kyllähän tästä aiheesta saisi vaikka kallepäätalomaisen Iijoki-saagan, mutta eiköhän tämä riitä tällä kertaa.

Oliko se Tami vai joku muu neropatti kun sanoi, että lätkän perusohje on:
K.I.S.S. - Keep It Simple Stupid
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Jatketaan samaan tapaan kuin edellisessä viestissä.

PiTa vs. Shakers = 5 - 8 (3-1),(1-2),(1-5)

(Shakers Facebook) VOITTOKANTAAN! Katkesihan se, nimittäin tappioputki.

Toki helppoahan se taaskaan ollut. Alkuun pari maalia omiin ja takaa-ajo päälle. Samoja elementtejä oli havaittavissa kuin aiemmissa matseissa, eli omat äijät hukkuivat ja paikat eivät pysyneet.

Mutta pikkuhiljaa se tiikerinsilmä löytyi ja pojat kampesivat rinnalle ja ohi. Pääasia on kuitenkin voitokas peli josta pääsee rakentamaan pohjaa seuraavaan peliin.


----------------------------------------------------------------------

(Sherwood Fellows '88 / HTT tulospalvelu) - Shakers palasi voittokantaan kahden peräkkäisen tappion jälkeen, mutta kovan työn takana se oli. Pisteet eivät lohjenneet helpolla, sillä mm tuomarilinja suosi aikalailla isäntäjoukkuetta.

PiTa meni ottelun alussa 2-0 johtoon, mutta Shakers vastasi siihen rivakasti kaventamalla lukemiksi 2-1. Enempiä maaleja ei tehtailtu vähään aikaan kunnes erän lopulla PiTa siirtyi 3-1 johtoon.

Toisen erän viidennellä minuutilla onnistui Shakers jälleen kaventamaan, mutta jälleen onnistui isännät kasvattamaan johtonsa kahteen maaliin. Hieman toisen erän puolivälin jälkeen molemmat saivat pikku kakkoset. Ensin PiTa, mutta Shakers ei onnistunut hyödyntämään ensimmäistä ylivoimaansa. PiTan tultua täysilukuiseksi lähti boksin sitten Shakersin pelaaja, ja Shakers onnistuikin nyt vihdoin kaventamaan av:lla, mutta hyvän nosteen tuhosi tuomariston pillikonsertti kahdelle jäähylle peräjälkeen.

Kolmannen erän alussa oli aikamoinen hulabaloo, kun Shakers pääsi täysilukuiseksi, oli PiTalle vuorostaan tulossa penalttia. Shakers ehtikin tasoittaa pelin ennen tuomion varsinaista täytäntöönpanoa. PiTa meni pian tämän jälkeen vielä kerran johtoon 5-4, mutta vain vajaa puolitoista minuuttia ehti kulua niin peli oli taas tasan. Samassa ajassa kun maali, annettiin Shakersille jäähy epäurheilijamaisesta käytöksestä. Kakku lusittiin pois ja sen jälkeen Shakers otti huiman loppukirin. Sillä Shakers rynni täysilukuiseksi päästyään kahdessa minuutissa 8-5 johtoon, eikä enää luopunut siitä.

Kolme pojoa Sherwoodiin ja toivottavasti hyvää nostetta lauantain kotimatsiin HC Ludwigia vastaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Shakers vs. HC Ludwig = 7 - 3 (1-0),(3-0),(3-3)

(Shakers Facebook) VOITTO!

Torstain PiTa- voitto sai jatkoa tänään kun HC Ludwig kaatui kotimatsissa 7-3. Ludwig lähti matsiin kahdella kentällä ja tämä heilauttikin vaakakuppia Shakersin puolelle.

Ensimmäiset kaksi erää olivat täysin kotijoukkueen hallintaa ja paikalla olijoiden suusta kuultuna peli oli pitkästä aikaa hyvää tekemistä.


Vikan erän toinen puolisko olikin sitten taas hieman sinne päin tekemistä ja kaverille annettiin muutama maali. Toki kavennukset tulivat myöhään, joten todellista hätää ei onneksi ollut.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
HCK Salamat vs. Shakers = 7 - 8 (1-4),(4-1),(2-3)

(Shakers Facebook) VOITTO!

Ei se välttämättä kaunista ollut koko aikaa mutta lopputulos on tärkein, ja etenkin voitokas tulos.
Ensimmäinen ja viimeinen erä olivat todella hyvää peliä, kaveri pidettiin poissa ykkös sektorilta pääsääntöisesti hyvin ja toisessa päässä riitti tohinaa. Peli rullasi välillä pelottavankin hyvin Salamoiden päässä joka lupaa hyvää pleijareita ajatellen.

Toinen erä oli kuitenkin todella rikkonainen. Jäähyjä tuli toinen toisensa perään ja 1-4 johto vaihtui erän loputtua 5-5 tilanteeksi. Erikoistilanteet kääntivät momentumin kaverille ja Salamoiden ykköstykkien Puhakka & Pesonen johdolla saivat painetta meidän päähän. Kaiken kruunasi summerin soidessa tullut 5-5 tasoitusmaalin.

Pakko nostaa esille ottelun tuomari kaksikko, jolla ei ollut linjaa koko ottelun aikana; keppiä sai antaa surutta käsille ilman jäähyä ja toisaalta puhtaasta taklauksesta lähdettiin istunnolle. Tätä linjattomuutta ihmettelivät myös vastustajan pelaajat ja staff. Kaiken kruunasi tuomareiden itsensä antama aikalisä Shakersille 11sec ennen loppua. Vaikka joulu tuleekin vajaa 11kk kuluttua, olisi toiveissa alasarjoihin tasaisuutta tuomarilinjaan.

Loppu hyvin kaikki hyvin ja pisteet himaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös