Kenestä HIFK:n seuraava päävalmentaja?

  • 134 498
  • 1 187

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä se IFK:n seuraava valmentaja pitäisi jo tietynlaisen uskottavuudenkin takia olla sellainen "todella iso nimi".
No, niitähän ei montaa löydy ja Jukka Jalonen, Tapola ja Kari Jalonen oikeastaan ainoat.

Sanotaanko myös näin, että mulle on aivan sama, jos jossain Tapolassa haisee se "Tappara".
Se haju, tai pikemminkin tuoksu, on menestymisen tuoksu. Sellaisesta tuoksusta tällä organisaatiolla ei ole mitään hajua ja jos halutaan haistella omia pieruja, niin sitten revitään joku Kölli UTJ:ksi ja Tilkanen/Kibe päävalmentajaksi, mutta hei ainakin on perinteitä ja ollaan niin stadilaista.
Juuri tämä. HIFK tarvitsee nimenomaan päävalmentajan, jolla on niitä natsoja ja taustaa siitä mitä menestyminen vaatii sekä myös konkreettista näyttöä menestymisestä. KJ, JJ ja Tapola - kolme helvetin kovaa nimeä, jotka ovat vapailla markkinoilla. On suorastaan pöyristyttävää mikäli joku heistä ei HIFK:hon saapuisi ja jatkaisimme rämpimistä Peltosen kanssa.

Kuten tuossa kirjoituksessakin, KJ on todennut aika suoraan että HIFK on katsottu kortti. Riittääkö nälkä lähteä taas käytännössä nolla tilanteesta? Firma on sekaisin kuin seinäkello dinoja ja UTJ:tä myöden. Peltonen tuskin KJ:n astuessa ruoriin saisi kenkää, vaan jatkaisi 99,99% varmuudella apuvalmentajana.

JJ olisi aivan älytön veto. Kärkkyy toki paikkaa isoimmista ympyröistä, mutta parin vuoden projekti HIFK:ssa ja jopa mestaruus olisi aikalailla kova vipuvarsi jo historiallisesti Suomen kovimpaan päävalmentajan CV:seen. JJ:lläkin kuitenkin on jo ikää, joten olisiko HIFK:n jälkeen 63-64 vuotiaana vielä haluja sitten lähteä muualle?

Tapolassa haisee mustamakkara, mutta samalla juurikin myös menestys. Epäilen että kukaan vastustelisi Tapolan diiliä Stadiin jos sellainen tulisi. Tapolankin CV:seen mestaruus Stadissa olisi kova sulka.

Kuitenkin jokaisen näiden osalta en näe mitään järkeä vain missään pätkäsopimuksessa (1 vuosi). Ainakin 1+1 mallia pitäisi olla ja mielellään 2+0.

Elämme mielenkiintoisia aikoja.
 

Kurt

Jäsen
Jussi Ahokas olisi hyvä. Löytyy jo näyttöjä, on vielä nuori ja nouseva. Ulkoiselta habitukseltaan karismaattinen ja ulosanniltaan selkeä.
Harmi vaan, että kiinni Pohjois-Amerikassa, ja se mantere taitaa kiinnostaa enemmän.
 

Huopis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, Detroitin jengit, Puotinkylän Valtti
Onkohan se maalaisten aina mainostama stadilaisten ylimielisyys sittenkin enemmän, kuin huonosta itsetunnosta kumpuava urbaanilegenda (vai metsäläislegenda?). Olin melkein 10 vuotta seuraamatta jääkiekkoa, mutta ei ole kyllä mikään muuttunut auringon alla ja maailman kauneimman kaupungin lätkäskene elää ihan irrallaan muusta valtakunnasta.

Oma seura seikkaili idän propagandaliigassa verirahojen perässä sellaisen pätkän, että halleille on kasvanut fani-ikäluokka, joka ei muista yhtään paikalliskamppailua. Silti osa faneista (eivät todellakaan kaikki) kuvittelee, että 30 vuotta sitten voitettujen mestaruuksien takia meille pitäisi levittää punainen matto liigaan ja tulla mielellään hattu kourassa hakemaan. Samaan aikaan naapurissa tiputaan taas Liigan puolivälieristä aivan sarjan kärkibudjetin jengillä - mutta osa faneista (eivät todellakaan kaikki) eivät ottaisi yhdeksän finaalin Tapolaa valmentajaksi, koska ei ole seuran näköinen koutsi. No, eihän se toki ole, mutta se ei mairittele teidän seuraa. Shedden muuten mainittu.

Kävin tällä puolella onnittelemassa teitä pitkäjänteisyydestä, kun Peltonen jatkosoppari julkistettiin. Perustin mielipiteeni siihen mielikuvaan, mikä minulla oli / on VP:stä tyyppinä. Uskon edelleen, että kyseessä on pedantti ja kovaa töitä tekevä voittajatyyppi, mutta onhan tuo suoritus niin heikko, ettei teillä kai voi olla muuta mahdollisuutta, kuin kiittää Villeä näistä vuosista ja ottaa seuraavaa yrittäjää sisään.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Pohdintaa seuraavasta valmentajasta, kuka se olisi ja kannattaako valmentajan vaihtaminen kuitenkaan.
Tuossa kirjoituksessa on jälleen kirjoituksissa usein toistuva virhe.
Maailmanmestari Peltosen ulospotkiminen tulisi seuralle kalliiksi – miehen kahden vuoden liksa on lavean arvion mukaan noin 450 000 euroa. Se on paljon hynkkyä jopa HIFK:lle.
Peltosen sopimus tuli kalliiksi sillä hetkellä, kun sopimus allekirjoitettiin. Tällä hetkellä Peltonen ja Peltosen sopimus on uponnut kustannus tai sitoutumisen eskalaatio -millä nimellä asiaa sitten haluaakin käsitellä. Vituttaa, kun tämä yksinkertainen asia ei tunnu menevän jakeluun.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Lainaan vähä (boldaus oma): "Tapparan mitalipeliputki on täysin poikkeuksellinen. Jo 10 peräkkäistä sijoittumista neljän parhaan joukkoon oli kaikkien aikojen ykkösnoteeraus, joten Tappara paranteli omaa ennätystään. Erityisen makean suorituksesta tekee se, että Tappara onnistui jatkamaan menestystään uuden ruotsalaispäävalmentajan Rikard Grönborgin johdolla."

En enää ikinä haluaisi nähdä mitään vitun kolmen vuoden projekteja tai kuunnella "kyllä tää tästä kehittyy, ens vuonna ollaa parempia ja hitsauduttu paremmin yhteen, möyrinnällä ja sitkeydellä pärjätään, se oli maalin peli se, merkurius oli väärässä asennossa suhteessa saturnukseen ja sen takia ei päästy tolppaa lähemmäksi" -paskanjauhantaa. Tässä on hyvä todiste siitä, että kyllä siihen pätevään valmentajaan vaan kannattaa satsata eikä ottaa mitään omia poikia harjoittelee....mestiksessä voi tehdä sitä, eikä meillä.
Nykyisellä tekemisellä saadaan nykyisen kaltaisia tuloksia, siksi muutos täytyy tehdä. Itse vilpittömästi toivoin, että Ville olisi sen muutoksen saanut meillä aikaiseksi. Näin ei kuitenkaan ole tapahtunut, kolmessa vuodessa oikeastaan mikään ei ole parantunut. Peltosen ajasta on valitettavasti tulossa epäonnistunut projekti, joka olisi hyvä lopettaa.

Ylempänä kirjoitin tosiaan, että Villelle pitää tuoda vahva apuri koutsaamiseen, koska en usko HIFK:n olevan valmis laittamaan seuralegendaa pihalle. Peltoselle kenkää ketjusta voi lukea sen mitä oikesti toivon, eli Villeltä rehtiä ulostuloa, jossa todetaan ettei riittänyt tai riitä ja oma-alotteisesti sivuun siirtyminen (toki taustalla ne pakolliset kultaiset kädenpuristukset).
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ymmärsinkö oikein, että alle 50 vuotiaana 4 liigamestaruutta ja 5 hopeaa saavuttanut Tapola ei kelpaa, koska hän ei ”tuntuisi yhtään tällaiselta IFK:n näköiseltä valmentajalta”, mutta jossain divarissa ja A-junioreissa kannuksensa luonutta 54 vuotiasta Kotkaniemeä voisi kuitenkin harkita?

En myöskään ymmärrä Tapola-vihaa? Niinkö koville on ne hänen Tapparalle hävityn sarjat ottanut? Jalonen kohtasi aikoinaan samanlaista vähättelyä, kun oli menestyksekkäästi johtanut Kärpät useampaan mestaruuteen. Ei hänkään ollut IFK:n näköinen valmentaja ja hänelle oli monta vuotta naurettu Nordiksella, kun Hakki ja kumppanit aikoinaan savustivat hänet ulos 1980-luvun alussa. Kun hän sitten meiltä lähti oli hän jumalasemassa ja häntä on sen jälkeen koko ajan kaivattu takaisin. Vieläkin kaipaillaan. Miksei Tapola voisi olla samanlainen hankinta? Moni sanoo, että paineet ovat täällä liian kovat, mutta meillä pääsee yhdellä voitetulla mestaruudella suurempaan legendastatukseen, kuin muualla monen mestaruuden jälkeen.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Analogiana Marjamäkeen näen Peltosessa paljon yhtäläisyyksiä. Nyt HIFK on paljon siinä tilanteessa missä Kärpät oli viime keväänä. Silloin Oulussa ratkaisu oli jatkaa Marjamäen kanssa ja Lauri lupasi, että pelitapa muuttuu aktiivisemmaksi. Tätä yritettiin kyllä ja annan Marjamäelle siitä pisteet. Se ei ollut pelkkää puhetta. Mutta Laurin persoona ei antanut myöten antaa kuitenkaan vapauksia pelaajille toteuttaa sitä aktiivista pelaamista vaan kaikkea kontrolloitiin silti. Liian pilkuntarkka taktiikka ja "ankeutus" kävi Marjamäen kohtaloksi. Siellä oli kuitenkin jotain pohjalla, jonka päälle Mäntymaa pystyi rakentamaan ja vapauttamaan ilmapiiriä.

Peltoseen tämä vertautuu sen verran, että en näe hedelmälliseksi painostaa häntä muuttamaan pelitapaa ensi kaudelle. Se on köydellä työntämistä eikä se tule päättymään luultavasti hyvin. Peltonen on kuka on ja hänen ideaalit näkyvät nykyisessä IFK:n pelitavassa.
 

Psykopaimen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Pauke
Toiseen ketjuun jo tämän nostinkin, mutta tänne se sopinee paremmin:

Mikko Manner?
Erinomainen nosto ja olen itsekin miettinyt, että siinä on yksi markkinan parhaista vapaana olevista valmentajista. Ainakin suomalaisista. En tiedä asiaa, mutta uskon Mannerin roolin olevan yllättävän iso Kärppien kevätliidossa.

Toki HIFK:ssa ei riitä, että valmentaja on hyvä. Pitää olla myös tyylikäs ja äijä ja mitä näitä nyt on. Paljon sellaisia määreitä, joilla ei ole voittamisen kanssa mitään tekemistä ja lopputuloshan on nähtävissä.

Mutta ei Manneria tulla HIFK:ssa näkemään. Ei kuulu oikeisiin sukuihin tai saunaseuroihin. Jos olisin JYP tai Lukko, niin pitäisin linjat kuumina hänen suuntaansa.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Peltoseen tämä vertautuu sen verran, että en näe hedelmälliseksi painostaa häntä muuttamaan pelitapaa ensi kaudelle. Se on köydellä työntämistä eikä se tule päättymään luultavasti hyvin. Peltonen on kuka on ja hänen ideaalit näkyvät nykyisessä IFK:n pelitavassa.
Eihän tässä kukaan odota Peltosen muuttuvan, vaan poistuvan valmentajan paikalta. Villen jatkaessa mikään ei tulisi muuttumaan, koska niin ei ole tapahtunut kolmessakaan kaudessa, joten neljännen mahdollisuuden antaminen olisi silkaa tyhmyyttä sekä omaan jalkaan ampumista seuralta. Toivon todellakin HIFK:n tekevän oikeat ratkaisut, koska tällä nykyisellä henkilöstöllä ei mikään muutu paremmaksi, vaikka annettaisin kuinka monta vuotta lisäaikaa.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Mutta Laurin persoona ei antanut myöten antaa kuitenkaan vapauksia pelaajille toteuttaa sitä aktiivista pelaamista vaan kaikkea kontrolloitiin silti. Liian pilkuntarkka taktiikka ja "ankeutus" kävi Marjamäen kohtaloksi. Siellä oli kuitenkin jotain pohjalla, jonka päälle Mäntymaa pystyi rakentamaan ja vapauttamaan ilmapiiriä.

Peltoseen tämä vertautuu sen verran, että en näe hedelmälliseksi painostaa häntä muuttamaan pelitapaa ensi kaudelle. Se on köydellä työntämistä eikä se tule päättymään luultavasti hyvin. Peltonen on kuka on ja hänen ideaalit näkyvät nykyisessä IFK:n pelitavassa.
Ehkä vähän tuonne päin, mutta ei kuitenkaan.

Tässä on varmasti sivustakatsojilta unohtunut se, että Ville on pistänyt kirjansa jo kertaalleen täysin uusiksi. Tämä tapahtui ensimmäisellä kaudella ehkä noin kahden kuukauden yrittämisen jälkeen.

Kun Ville tänne saapui niin hän löi pöytään Sveitsiläisen never stop the movement -kirjansa. Hyvin nopeasti kävi kuitenkin ilmi, että se on todella helppo pelata ulos vastustajien toimesta tässä meidän maailman ehkä taktisimmassa kotoisessa sarjassa. Nyt tämä sama sarja on ottanut askelia hyvin hyvin maltillisesti vauhdikkaampaan tempoon - jossa aikaisempi lähestyminen peliä kohtaan voisi toimia ehkä edes vähän paremmin.

Minä en tiedä varmaksi, mutta en usko Villen peluuttaneet viimeiset 2,5 kautta jotain unelmiensa jääkiekkoa. Kun on olemassa (liian) suuret paineet menestyä huippukokoonpanoilla niin peliä on lähestytty pelokkaasti safetyn kautta.
 

Kendofutari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja Chicago Blackhawks
Ehkä vähän tuonne päin, mutta ei kuitenkaan.

Tässä on varmasti sivustakatsojilta unohtunut se, että Ville on pistänyt kirjansa jo kertaalleen täysin uusiksi. Tämä tapahtui ensimmäisellä kaudella ehkä noin kahden kuukauden yrittämisen jälkeen.

Kun Ville tänne saapui niin hän löi pöytään Sveitsiläisen never stop the movement -kirjansa. Hyvin nopeasti kävi kuitenkin ilmi, että se on todella helppo pelata ulos vastustajien toimesta tässä meidän maailman ehkä taktisimmassa kotoisessa sarjassa. Nyt tämä sama sarja on ottanut askelia hyvin hyvin maltillisesti vauhdikkaampaan tempoon - jossa aikaisempi lähestyminen peliä kohtaan voisi toimia ehkä edes vähän paremmin.

Minä en tiedä varmaksi, mutta en usko Villen peluuttaneet viimeiset 2,5 kautta jotain unelmiensa jääkiekkoa. Kun on olemassa (liian) suuret paineet menestyä huippukokoonpanoilla niin peliä on lähestytty pelokkaasti safetyn kautta.

Jos valmentaja kommentoi alle tunti kauden päättymistä farssiin tällä tavalla, niin en usko hänen olleen pettynyt nykyiseen menoonsa:


– Koko kausi oli rakennettu sitä varten, että pystymme olemaan vahva puolustuksellinen joukkue, joka luottaa siihen. Runkosarjassa teimme eniten 5v5-maaleja, ja puolustuksemme oli erittäin hyvä. Pelsun kanssa olimme vahvin päätypelijoukkue. Se kaikki oli rakennettu siihen. Erikoistilanteet myös olivat riittävällä tasolla, Peltonen sanoi.

– Pelilliset kaikki tällaiset palikat olivat kohdallaan. Puolustuksesta nopeasti riistosta hyökkääminen oli erittäin vahvaa. Niillä aseilla me pärjäsimme tässäkin sarjassa. Mutta Pelsu oli seitsemännen pelin jälkeen maalin verran parempi.

– Ihan oikeilla jäljillä ollaan. Tänään ei vain ollut se meidän peli, Peltonen sanoi ja jakoi kiitosta ”upealle”ja ”sitoutuneelle” joukkueelleen.

 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Analogiana Marjamäkeen näen Peltosessa paljon yhtäläisyyksiä. Nyt HIFK on paljon siinä tilanteessa missä Kärpät oli viime keväänä. Silloin Oulussa ratkaisu oli jatkaa Marjamäen kanssa ja Lauri lupasi, että pelitapa muuttuu aktiivisemmaksi. Tätä yritettiin kyllä ja annan Marjamäelle siitä pisteet. Se ei ollut pelkkää puhetta. Mutta Laurin persoona ei antanut myöten antaa kuitenkaan vapauksia pelaajille toteuttaa sitä aktiivista pelaamista vaan kaikkea kontrolloitiin silti. Liian pilkuntarkka taktiikka ja "ankeutus" kävi Marjamäen kohtaloksi. Siellä oli kuitenkin jotain pohjalla, jonka päälle Mäntymaa pystyi rakentamaan ja vapauttamaan ilmapiiriä.

Peltoseen tämä vertautuu sen verran, että en näe hedelmälliseksi painostaa häntä muuttamaan pelitapaa ensi kaudelle. Se on köydellä työntämistä eikä se tule päättymään luultavasti hyvin. Peltonen on kuka on ja hänen ideaalit näkyvät nykyisessä IFK:n pelitavassa.
Saattaa hyvin olla näinkin. Taitaa vaan olla IFK:n ongelmat kuitenkin aika paljon syvemmällä kroonisessa alisuorittamisessaan kun yhdessä päävalmentajassa. Kärpät on ollut yhdessä Tapparan kanssa isoimmat kestomenestyjät 2000-luvun liigassa, kun taas meidän finaalipaikkoihin samassa ajassa riittää lehmän yhden jalan sorkat.

Pohdin vaan että onko vähän päälleliimattu ratkaisu pistää Ville ja/tai Tobias pihalle, ja sama taustasetti siellä kuitenkin jatkaa vailla tulosvastuuta. En siis tässä puolusta noita Villeä ja Tobbea, vaan sanon että IFK:ssa tarvittaisiin ihan kunnon tuuletus, olis tarvittu jo kauan sitten. IFK-yhteisöllisyys on ihan kiva asia, mutta se urheilullinen menestys kun puuttuu, niin joka kevät fanit kohtaa pettymyksen. Se on aika raskasta pidemmänpäälle, kun kaikki kuitenkin tietää että olisi niitä resursseja verrattaen hyvin.
 

Friedkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK
Peltosen 2 vuoden sopparin arvo on varmasti tuo 450k (sivukuluineen) mutta harvemmin se maksetaan kokonaisena ulos jos puretaan. Peltonen haluaa varmasti tehdä muuta duunia kyseisten 2 vuoden aikana eli uskoisin että 1 vuoden liksalla siitä voidaan päästä irti, jos ei sitten Peltonen halua vittuilla ja jäädä sohvalle makaamaan.

Itse vaihtaisin valmentajaa pikimmiten. Idea antaa Peltonen jatkaa penkin takana ei johda mihinkään muuhun kuin jatkuvaan surkeaan menestykseen. 3 vuotta on muutenkin valmentajalle mielestäni maksimi saman jengin johtajana joten jo siksi oli tämä 2 vuoden jatkokiinnitys täysi farssi joka tuleekin IFKn sisällä selvittää kunnollla. On selvä että joku asia tässä Peltosen jatkodiilissä ei täsmää.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toiseen ketjuun jo tämän nostinkin, mutta tänne se sopinee paremmin:

Mikko Manner?

IS tai IL tiesi kertoa, että olisi menossa SaiPaan. Kuulostaa oudolta, mutta niin siellä väitettiin. Manner kelpaisi, samoin Jaloset, Tapola ja Virta. Ahokas myö, mutta jatkanee pohjoisameriassa. Jutussa mainitut Kivi ja Myrrä eivät kiinnosta.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Jos valmentaja kommentoi alle tunti kauden päättymistä farssiin tällä tavalla, niin en usko hänen olleen pettynyt nykyiseen menoonsa:


– Koko kausi oli rakennettu sitä varten, että pystymme olemaan vahva puolustuksellinen joukkue, joka luottaa siihen. Runkosarjassa teimme eniten 5v5-maaleja, ja puolustuksemme oli erittäin hyvä. Pelsun kanssa olimme vahvin päätypelijoukkue. Se kaikki oli rakennettu siihen. Erikoistilanteet myös olivat riittävällä tasolla, Peltonen sanoi.

– Pelilliset kaikki tällaiset palikat olivat kohdallaan. Puolustuksesta nopeasti riistosta hyökkääminen oli erittäin vahvaa. Niillä aseilla me pärjäsimme tässäkin sarjassa. Mutta Pelsu oli seitsemännen pelin jälkeen maalin verran parempi.

– Ihan oikeilla jäljillä ollaan. Tänään ei vain ollut se meidän peli, Peltonen sanoi ja jakoi kiitosta ”upealle”ja ”sitoutuneelle” joukkueelleen.

Nuo ovat niin sanottuja selityksiä peurana ajovaloissa.

Kyllä - minuakin syletti miten kaikki olikin muka mennyt hienosti ja SELITYKSIEN mukaan pelattiin hienosti.
Se ei ole niin, että jos Ville sanoo yhtä ulos, että hän ajattelisi oikeasti sitä mitä ääneen höpöttelee.

Ville on ihminen joka viestii miten viestii ulospäin työpaikkansa takia. On tehnyt niin koko pestinsä ajan, eli höpötellyt sysipaskojenkin pelien jälkeen aina jostain upeasta kiekkoillasta, oikeasta suunnasta ja sitkeästä ryhmästä. Se on Villen tilanteessa inhimillistä vaikka tietysti vituttaa. Ville ei oikeasti elä jossain rinnakkaisuniversumissa, jossa kokee IFK:n pelanneen tosi hienoa jääkiekkoa. Ei tuo paskakiekko ole mikään hänen ideaalinsa.
 
Suosikkijoukkue
Möyrimätön
Täytyy sanoa, että on aika mielenkiintoista seurattavaa, miten paljon palstalla vaihtelee "makumieltymykset" seuraavan päävalmentajan suhteen hyvien perustelujen, tai ilmankin kera. Mukava lukea erilaisia mielipiteitä!
 

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Peltosen sopimus tuli kalliiksi sillä hetkellä, kun sopimus allekirjoitettiin.

Halvemmaksi se "yhteisymmärryksessä" tehty purku tulisi todennäköisesti, kuin maksettava palkka kahdelta vuodelta.

Jos purkukorvaus saadaan neuvoteltua sopivaksi, niin uuden valmentajan palkkaus ei välttämättä ole edes mikään iso lisäkulu.

@Friedkin samoilla asioilla jo aiemmin.
 
Viimeksi muokattu:

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samoin kuten Kari Jalonen teki? Meinaat, että Grönborg olisi meille tullut niin oltaisi runkosarja voitettu? Jos tuo olisikin niin yksinkertaista kun ei vaan ole. IFK:saa on valmentajalla AINA edessä projekti. Kun mitään kestävää ei ole saatu rakennettua.

Kestävää on rakennettu ja ei ole rakennettu. Talouspuoli on hoidettu kestävästi ja todella hyvin. Urheilupuolella on sitten niin ja näin.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Miksi Peltonen antaisi euron penniä "alennusta" purkukorvauksesta. Nämä on kerran kerrasta valmiina sopimuksessa kun se allekirjoitetaan.
Mies on ilmoittanut seuran olevan hänelle hyvin rakas ja tärkeä. Ajattelee varmasti sen parasta siis. Ajatteleehan?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Se mitä emme ole mielestäni huomioineet täällä tarpeeksi on se, että huhujen mukaanhan pikkuviulunsoittaja Numppa Jr. on liittymässä IFKn valmennukseen ensi kaudeksi. IFKn logiikalla tämä käännetään nopeasti Tietokoneen tai Kuhdan syyksi ja Eskolan &co johtopäätös on se, että Numpan avulla VP löytää viisasten kiven ja kaikki on taas hyvin.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ville ei oikeasti elä jossain rinnakkaisuniversumissa, jossa kokee IFK:n pelanneen tosi hienoa jääkiekkoa. Ei tuo paskakiekko ole mikään hänen ideaalinsa.
Jos näin on, niin miksi Peltonen on peluuttanut sitä paskakiekkoa? Kyllä mä uskon, että tuohon samaan runkosarjan kuudenteen sijaan olisi päästy vähän viihdyttävämmälläkin pelillä. Täksi kaudeksi rakennettu joukkue oli varsin hyökkäysvoittoinen jolloin pelinkin olisi pitänyt olla sitä. Nyt pelattiin koko kausi sitä altavastaajakiekkoa, jonka kuuluisi olla niiden materiaaliltaan heikompien ja halvempien joukkueiden repertuaarissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös