Kenen selostamana katsoisit maailmanloppua?

  • 10 511
  • 116

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
YleX aamun Peltsin ja Juuson(missä nykyään onkaan) selostama se saattaisi olla hyvinkin hupaisa tapahtuma. Urheiluselostajista BuBin selostuksesta ei kyllä todellakaan huomaa eroa on meteori sitten osunut tai vielä matkalla. "Ja nyt Suomi teki maalin, hip hei" kaikki teksti yhteen putkeen samalla äänenpainolla kun Suomi teki Portugalin verkkoon maalin. Peli oli joskus muinoin muistaakseni harjoitusmaaottelu, jos joku haluaa tietää..-.-.-.-.-.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Viestin lähetti Grand-Pierre
Voitto Liukkonen:

"Nyt meiltä meni kuva, toivottavasti kohta menee äänikin."

Ei vaan näin:

- nyt meiltä meni planeetta, toivottavasti kohta menee hiihtomaajoukkuekin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ehdottomasti Jutila!

Ensin tulis pari lausetta, joissa kaikki sanat sanotaan kahteen kertaan, eikä niistä silti saisi selvää. Sitten kuuluisi vaan; K A T O !!!!!
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Mieleeni piirtyy kuva Pekka Oksalasta Vorssan takametsissä puun takaa kurkkimassa ja kuiskuttamassa, että "aivan kohta pitäisi ensimmäisen meteoriitin saapua rastille.... ihan kuin kuulisin nyt jotain, ikään kuin ujellusta ... voiko se olla jo meteoriitti, vaikka reittimestarin aikataulutuksen mukaan sen pitäisi saapua vasta noin kolmen minuutin kuluttua... ääni voimistuu, tässähän alkaa tulla jo lämmin... .. TUMPS!"
 

Redalert

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Ozzy Osbourne,Black Sabbath
Heh,musta sopiva vois olla Juhan af Grann.Onhan se jo tehny aiheeseen sopivan ohjelmankin:Uusi ilmestyskirja -ihmiskunnan viimeinen Exodus,joka tässä joku aika sitte Subilla esitettiin.Kyseisen herran mukaanhan Nostradamuksen ennustukset ihmiskunnan tuhosta on parhaillaan toteutumassa.Sitte loppuun vois todeta vaan,että:"Minähän sanoin,moniko uskoi !" :-)
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Bubi Wallenius olisi rautaa. Rauhallisin mielin katsottaisi mitä tapahtuu ja ehkä sittenkin tässä on vielä pieni mahdollisuus, mutta toisaalta se mahdollisuus on häviävän pieni, mutta koska häviävän pienikin mahdollisuus on mahdollisuus, on ehkä sittenkin väärin sanoa ainakin ettei mahdollisuuksia ole... ja niin moni nukahtaa autuaan tietämättöminä, toiset lyövät tv:n säpäleiksi ja kaikki sujuu kuin luonnostaan... tulis jo...

Ja tietenkin Mertaranta voisi taikalasien takaa hieman säestää Se On Siinä !!!! ....vai oliko sittenkään vielä... kun en oikein nähnyt...

P.Sihvonen vetää kylmän viileää analyysiä siitä miten päin ihmisten tulisi olla toisiinsa nähden, että oikeat kasvon ilmeet kohdistuisivat oikeille henkilöille ja viimeiset minuutit tulisi näin toimittua mahdollisimman maximaalisesti viimeisiä hetkiä ja niiden kulkua parhaalla mahdollisella tavalla palvellen, virheitä välttäen tietysti. Tai Pehmo voisi kommentoida, Jussi Saarinen kyselisi siinä samalla taukoamatta, että mitä nyt oikein tapahtuu, mitä pitää tehdä, mikä tuo on, kuka sinä olet, kuka mä olen, missä me ollaan, minne ollaan menossa ? ja häh

Sakke Pietilä ja fläppitaulu
 
Viimeksi muokattu:
Lasse Toiva olisi paras. *Tyhmät perustelut editoitu pois, tuli huono omatunto*

Mutta jos Lasse ei enää selosta, niin homma langetkoon Bubille.
 
Viimeksi muokattu:

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti Infamous
Jossain brittiläisessä komediasarjassa (ei nyt pysty muistaan missä niistä...) esiintynyt espanjalainen uutistenlukija voisi olla oikea henkilö kyseiseen duuniin. Spiikki menisi jotakuinkin näin:

"höthötöthöthö höthö hötö höthötötöthö höthöhötöhthötöh töhö höthö hötö, lé grande meteor."

Ei siinä muuta tarvita.

Jossain brittiläisessä komediaohjelmassa...Blasphemy! Ei tiedetä edes Ruuvit löysällä -sarjaa (jatkuu tänään muuten).

"Repbulica presente: Channel 5 news! Bono Estente. Los big bang cometh! World Kaputt. Mucho Scorchio! Hethethehthehthehtpethehehtechriswaddle."

Tuohon Seinfeldin, Lenon ja O'brienin sekaan heittäisin vielä Triumphin. Jerryn kysellessä "What's up with these comets coming to destroy the planet? Where do they come from?", Triumph heittäisi "Oh yes Jerry, you're the greatest comedian in the planet...FOR ME TO POOP ON!"
 

Tep

Jäsen
Tämä nuorten MM-kisojen selostaja, Jussi Saarinenko se nyt oli, selostamaan.

Saarinen pommittaa kommentaattoria: "Mitä nyt oikeastaan tapahtuu?", "Mitä voit päätellä henkilön X ilmeestä?", "Mikä tuo suuri murikka tuolla oikein on?" "Oletko ennen nähnyt vastaavaa?" "Miltä nyt tuntuu?" ja lopuksi: "Huomenna sama aika, sama kanav... " tömps.

Toinen hyvä olisi Juti - "Kato, yksinläpi!"
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Oma ehdokkaani olisi Hannu Karpo. Poiketen perinteisestä Karpolla on asiaa-formaatista Karpo kävisi ohjelmassaan läpi erilaisten ex-reppanoiden kohtaloita, jotka ovat juuri saaneet elämänsä kuntoon. Kun viimeinenkin tarina käyty läpi, katsoo karvalakkipäinen Karpo ylös taivaisiin ja toteaa: onko tämä oikein?
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Sir David Attenborough. "Well, I'm now in the utmost fascinating place on our planet Earth. The anthill.

These peculiar creatures don't know anything about the oncoming destruction of the world. They've got bigger problems. A giant Madagaskartortoise is crawling towards their well-disciplined colony."
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
Eiköhän kaikki buukata pöydät Milliwaysiin... Max Quodrepleen osannee hommansa.

Mulle pöytä no 42.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti Txjokeri
Eiköhän kaikki buukata pöydät Milliwaysiin... Max Quodrepleen osannee hommansa.

Vieläkö siellä tarjoillaan itsensä humaanisti ampuvaa lehmää?
 

Lukkoseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Maailmanloppu!

Viestin lähetti Kaivanto
Kyllönen ja Bubi muodostaisivat varmaan hyvän tiimin Don Quijoten ja Sancho Panzan hengessä. Kyllönen vaahtoaisi, miten neljänkymmenen sekunnin kuluttua Kuun, ei vaan Jupiterin, ei vaan Auringon, ei vaan Betelgeuzen kokoinen asteroidi tuhoaa sivilisaation ja Mika Häkkisen, mihin Bubi toteaisi olevan huomionarvoista, että maailma tuhoutuu vain meidän näkökulmastamme ja että esimerkiksi elektronien, protonien ja neutronien kannalta käsillä oleva muutos ei ole kovin kummoinen. Studioon Mikko Grönman nyrpeässä ummetusilmeessään kysymään Jumalalta, että miltä nyt tuntuu, mihin Jumala vastaa, että loistavalta, koska Porttila on hetken kuluttua tuusannuuskana, mikä koko maailmanlopun funktio itse asiassa olikin.

Loistava ketju! Pelasti työpäivän päättämisen odottelun... itse ehdottaisin selostajaksi kuitenkin Radio Ramonan (Rauma) otteluselostajaa Risto Leinoa. Maailmanlopun hetkellä Riston raivoisa huuto katkeaisi kuin otteluselostuksissa maalin jälkeen mainosten alkaessa, mainoksia ei vain enää tulisi ja valot sammuisivat.
 

Jet-Ace

Jäsen
Erkki Toivanen

Ilman muuta maailmanloppua pitää selostaa Erkki Toivanen hyväntahtoinen ilme kasvoillaan ja lasillinen sherrya kädessään.

Hän pystyisi maalailemaan oikean tunnelman valottaen myös aikaisempia historian hetkiä, jolloin on luultu maailmanlopun tulevan.

Voin melkein kuvitella, että viime sekuntienkaan aikana hän ei menettäisi itsekontrolliaan.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Fast Shown Ron Manager olisi aika ehdoton veto tähän väliin. Ensimmäiset sanat saattavat vielä jotenkin liittyä itse aiheeseen mutta kas, päädyttiinkin miettimään mikä olisi oikea viini coctailkutsuille,
 

Bandana

Jäsen
Kyllä kyllä, loistavia ideoita tullut.

Mutta mä vaadin että Lauri Karhuvaara juontaa sen tapahtuman, NASAn tutkimuskeskuksesta käsin.

Leppoisasti lörpötellen menee sitten jotain tietokoneelta meteorin lähestymistä tarkasti tutkivaa professoria koputtamaan olkapäähän ja kysyy että miltä nyt tuntuu ja että mikä on lempiruokasi, muistaen toki nuoleskella vielä proffalta parit kehut Suomelle.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti mjr
Tilannehan on se että Bubin selostusta kuunnellessa maailmaa ei tulisi edes ikävä.

Nokitan...

kuuntelisin maailmanlopun mieluiten nimim. varjon selostamana. Se vaan olisi nastaa kuunnella kuinka varjo jäätävän rauhallisesti kertoisi mitä nyt käy ja mitä tästä seuraa.

vlad.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti vlad
Nokitan...

kuuntelisin maailmanlopun mieluiten nimim. varjon selostamana. Se vaan olisi nastaa kuunnella kuinka varjo jäätävän rauhallisesti kertoisi mitä nyt käy ja mitä tästä seuraa.


Minä ottaisin myös nimimerkki Peen mukaan tuohon selostukseen. Saataisiin kerrankin Suomen median historiassa selostus, joka menee kielellisesti täysin oikein.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Ylipääselostaja Immo ja pääselostaja Lyly.

"Hepulisarjan ihmiset alkavat jo panikoitua. Tuossakin vapisee paraikaa pilvenpiirtäjän kokoinen yksityisyrittäjä Hollolasta. Ja hänen jäljessään - niin, voiko tuota nyt enää paniikiksi sanoa?"

"Näin on näre, kyllä on merkillistä huiskimista. Kiukkuista ampiaisparvea tuolla tyylillä olisi tehokkaampaa hätistellä! No, Kokkolan poika siinä viuhtoo tuulimyllyn lailla, toivotaan nyt, ettei menehtyisi aivan heti; tosin vainajissa on aina tietynlaista juhlallisuutta. Mutta, Jumala varjele, ja Jeesus, eikös tuolta avautuvasta pätsistä nyt lepata jonkun kirotun ruotsalaisen pelipaita jonkun skoonelaisen tomaattiposken yllä...?"
 
Kari-Pekka Kyrö. "Amatöörien puuhastelua".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös