Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Kenen bandwagonissa kaudella 2016–2017?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 14.02.2017 klo 14.26.

 1. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Lainaus:
  Niin oletko miettinyt miksi noita lärpyttimiä on katsomossa? Siinä on aika hyvää mainostilaa. Ainakin viimeksi kun lärpyttimiä olen kädessä pitänyt niin mainoksiahan ne on, ja kun niistä saa tehtyä lärpyttimiä niin niitä ei heitetä heti lattialle vaan pidetään kädessä. Tuskimpa tunnelman takia nähdään vaivaa että jaetaan monta tuhatta läpyskää penkeille. Mutta voin toki olla väärässä.
   
 2. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Ilves, HIFK, Pelicans ja HPK saisivat mennä jatkoon, mutta veikkaan ettei kovin moni osu.
   
 3. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Jos JYP tippuu ennen Ilvestä, niin Ipan volkswageniin hyppään. Ilveksen suorittaminen puolivälierissä on herättänyt tunteita, joita harvoin koen muita joukkueita kohtaan. Vaikka muutamakin syy olisi Tapparaa kannattaa, niin silti Ipan bandwagonissa visusti. Toivottavasti kampeavat itsensä välieriin, molemmat.

  Menestystä en toivo IFK:lle, paitsi puolivälierissä jos Tappara ottaa seuraavasta voiton, sillä KalPa ei näytäkään häviävän Pelsuille. Haluaisin nähdä Tapparan JYPiä vastaan vasta finaalissa, jos Muse jää.
   
 4. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No mielummin jättää mainostilan lärpyttimistä käyttämättä, ettei niillä pilata hallin tunnelmaa vaan annetaan mahdollisuus aidosti ihmisäänille ja omien käsien käyttämiselle. Ei sitä kannata persettään ihan kaikelle myydä. Mielummin tingitään sen verran mainostuloista, jotta halliin saadaan kunnon meininki. Tässä kun katsoo millasta kannattajatoimintaa on käsipallo-ottelussa Egyptissä, niin on lähinnä säälittävää tämä vihtominen katsomossa, jota tässä maassa harrastellaan.
   
 5. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Olematta nyt sen enempää virallisesti kenenkään bandwagonissa niin täytyy kuitenkin todeta, että tässä on ihan realistinen kuvio saada kevääksi jopa jokin äärimmäisen yllättävä finaalipari. Jos ajatellaan, että finaaleissa olisi oikeasti osastoa Ilves-HPK-KalPa, niin kyllä ainakin allekirjoittanut katselisi niitä enemmän kuin innoissaan.. siinäpä oikeastaan se kolmikko, joiden bandwagonissa eniten muutenkin olen
   
 6. Uncle Becker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ilveksen mopoautossa on varmasti tilaa ja pelit jatkuvat varmuudella Stögön sirkuspyörää pitemmälle. Heitän siis subbarin ulos takaluukusta ja änkeydyn sinne.
   
 7. Lainaus:
  Enemmän siitä tunnelmaa tulee, kun useampi ihminen osallistuu. Ihmeellistä tuo kitinä, että käsien läiske on ainoa oikea ääni.
   
 8. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Saipan miehenä hyppäsin loppukevääksi Kuopion keltamustien taakse. Toivottavasti on totuttua pitempi kevät edessä. Symppispisteet täältä(kin) menee Tampereelle ja Ilvekselle.
   
 9. hammer lynx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Brøndby IF
  Lainaus:
  Ilman läpsyttimiä eläkeläisten bingossa on kovempi meteli kuin teidän kotimatseissa.
   
 10. Lainaus:
  Kenen meidän? En minä nykyisin enää pelaa missään.
  Ja silti, kuten sanottu, parempi tunnelma kun useampi osallistuu. Ja on yhdentekevää mistä se ääni tulee.
   
 11. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Joku sellainen, joka ei ole vielä mestaruutta saanut. Kuopio/Lahti siis saa ääneni. Ihannetilanne olisi tietysti se, jos Kerho olisi finaaleissa jompaakumpaa vastaan. Voitto tai tappio, lii-la-laa, ei sillä väliä.
   
 12. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  HPK jos ja kun HIFK lähtee omasta paristaan lauluun. Ei vähiten siksi, että kesällä tuli 150.00(!)kertoimella kiskottua heidän mestaruutta.
  Paljonhan sieltä löytyy myös hienoja pelaajia, vaikka Janne Lahtea lähinnä vihaankin. Etunenässä tietysti Kapanen ja koko muu sentteristö sekä nyt uutena tämä huikea Larmi.
   
 13. Bay Jäsen

  Kun Ässät tippui niin A-Ässien kyydissä ollaan.
   
 14. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla. KalPa-Pelicans on siitä mukava ottelupari, että kumpi hyvänsä pääseekään siitä jatkoon, niin iloitsen vilpittömästi sen joukkueen puolesta. Joka tapauksessa kyseessä on paikkakunta jota mestaruus on kiertänyt ja olisi aivan mahtava nähdä toinen noista finaaleissa vaikka sitten sen HPK:n kanssa, jota kohtaan suurimmat sympatiani toki sinällään ovat.. miksei toki myös Ilvekselle menestystä soisi
   
 15. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei se määrä vaan laatu. Paljon paremmalta kunnostaa kun isolla massalla organisoidusti kannatetaan omaa ääntä käyttäen ja pystytään vähän tekemään monipuolisesti muutakin kuin vain hakkaamaan pahviläpysköjä. Toi on aidan ylittämistä matalimmasta kohtaa ja vaikea on nousta seuraavalle tasolle ottelutapahtumien tunnelmanluonnissa, jos jatkuvasti maataan lähtötelineissä jumissa.
   
 16. Teme91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Ilveksen kelkkaan tottakai hypätään kyytiin nyt kun Kärpät päätti alkaa valmistautuu ensi kauteen.
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Kuulostaa paremmalta siellä organisoidussa massassa olijan korvaan, mutta jos sivukatsomot pönöttävät kädet ristissä niin ei siellä mikään kovin huumaava tunnelma hallissa oikeasti ole. Ei vaikka miten synkroonissa se muutaman kymmenen aktiivin jengi kannattaisi oikein.
   
 18. P.Kaukalo Jäsen

  Lainaus:
  Vuvuzelat Etelä-Afrikan kisoissa? Ainakin omaan korvaan oli helvetin raskas ja ärsyttävä ääni...niin kuin se mikä noista lerputtimista lähtee.

  Ilveksen kyydissä mennään. Toiveina että ilveksen lisäksi jatkoon menisivät pelsut, hifk, hpk.
   
 19. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Olen yllättänyt itseni seuraamalla liigan puolivälieriä, vaikka Kärpät tippuikin jo jatkosta. Suosikkeihini kuuluu: Tampereen Ilves, Hämeenlinnan Pallokerho, Lahden Pelicans, Kalevan Pallo. Näiden bandwagonissa istun.
   
 20. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Katsoja kerrallaan massa kasvaa ja tavoitteet pitää asettaa tulevaisuuteen. Jos kaikki kehitys vesitetään suorilta lärpyttimillä, niin tähän asetelmaan ei tule koskaan muutosta. Mennään vaikka länsinaapuriin, niin siellä esim. Djurgårdenilla lopulta koko stadioni seisoo ja on yhtä samaa kannattajakatsomoa. Silloin siellä ei kukaan pönötä, vaan kaikki osallistuvat. Saatais nyt Tampereella tulevassa esim. kokonaiset päädyt kannattajakatsomoiksi ja sitä kautta se aktiivinen ääneen kannattaminen alkaa leviämään myös sivukatsomoihin.
   
 21. JiiGeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Pallo & Raha
  Jos nyt niin käy, ettei Tapparan kannattajan lomat ala viimeisenä, kuten tapana on ollut, niin eipä tuolla nyt ainakaan yhtään selvää inhokkia ole inhottavaksi. Ilveksen, Pelicansin, HIFK:n, TPS:n ja HPK:n puolella sitä sitten varmaan oltaisiin tuossa samaisessa järjestyksessä. Ilveksessä ja Pelikaaneissa sympatia on lähennä valmennuksen puolella. Helsingissä, Turussa ja Hämeenlinnassa taas yksittäisten pelaajien puolella. KalPan ja Jypin pelaajat ovat jatkossakin tervetulleita voittamaan mestaruuksia Tapparan paidassa. :)
   
 22. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPan kannattajana kaipaisin omalle joukkueelleni ensi kaudeksi hiukan lisää voittamisen kulttuuria, joten nyt jäljellä olevista joukkueista toivon menestystä ennen kaikkea JyPille (Löfman) ja TPS:lle (Savilahti-Nagander). Mansen joukkueilla ei ole niin väliä, mutta Markku Flinckistä on jäänyt sen verran hyviä(kin) muistoja Kisapuistossa että suosin Ilvestä. Kuopion keltamustissa pelaa Jesse Mankisen lisäksi muitakin Karjalan keltamustissa esiintyneitä pelimiehiä, joten KalPan voitto tästä ottelusarjasta sopii minulle hyvinkin. Varsinkin kun kukkahattusetänä paheksun syvästi taavivartiaismaismaista "kovuutta".

  Eli kääntäen: Jos Pelicansin lisäksi HPK, HIFK ja Tappara jäävät tämän kierroksen jälkeen lomalle, niin olen tyytyväinen. Mestaruuden ratkettua voisin selittää/valehdella itselleni, että ei tämä kausi nyt sentään ihan täydellinen katastrofi ollut SaiPan kannattajallekaan, koska Anssi/Pärre/Sika-Make/Jesse...
   
 23. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  En äkkiseltään muista, mutta onko sääliplayoffeista tullut jengi voittanut milloin viimeksi runkosarjan ykkösen ja/tai kakkosen? Entä onko ikinä molemmat tippuneet puolivälierissä heti, siis runkosarjan ykkönen ja kakkonen?

  Kyllä tässä aikamoista pommia on varsinkin Ilves tekemässä, ja osaltaan myös IFK. Nättiä!
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Blues pudotti 2011 runkosarjan kakkoseksi tulleen Ässät ja meni lopulta hopealle. Seuraavana vuonna samainen Blues voitti runkosarjavoittaja KalPan, mutta mitali jäi saamatta. Ja taas seuraavana vuonna Lukko pudotti runkosarjavoittaja Jokerit.

  Nuo on toistaiseksi ainoat kerrat, kun Villi kortti -kierrokselta on menty välieriin.
   
 25. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ipan Kivi-rekeen hypätään, kun turkoosi lompsi lomille.