Kenen bandwagoniin keväällä 2012?

  • 80 590
  • 335

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tällä hetkellä ehdottomasti Bluesin rattailla. Juuri se joukkue, joka voi tehdä historiaa nousemalla 0-3 tappioasemasta voittoon sitkeydellä ja taistelulla.

Kaiken lisäksi pelaavat juuri sopivasti pikkusikaa tilanteen niin vaatiessa. Talaja, Sailio ja Huhtala, hienoja pelaajia.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ketjun aiheeseen liitttyen, itselleni on ihan sama kuka voittaa mestaruuden, jollei Pelicans sitä tee.

Täytyy kuitenkin sanoa, että aika hiljaiseksi vetää silti kun lukee näitä tämänkin ketjun kommentteja, joissa toivotaan jonkun vetävän Hodgmanin kylmäksi. En tiedä millainen ihminen haluaa jonkun pelaajan loukkaantuvan, enkä oikeastaan halua tietääkään. Menkää hyvät ihmiset hoitoon, jos teillä on mielenterveysongelmia. Ei kai kukaan terve ihminen oikeasti voi toivoa jonkun jääkiekkopelaajan vakavaa loukkaantumista tai kuolemaa tai mitä lie tuolla kylmäksi ajelemisella nyt mahdetaankaan tässä tarkoittaa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
En tiedä millainen ihminen haluaa jonkun pelaajan loukkaantuvan, enkä oikeastaan halua tietääkään. Menkää hyvät ihmiset hoitoon, jos teillä on mielenterveysongelmia. Ei kai kukaan terve ihminen oikeasti voi toivoa jonkun jääkiekkopelaajan vakavaa loukkaantumista tai kuolemaa tai mitä lie tuolla kylmäksi ajelemisella nyt mahdetaankaan tässä tarkoittaa.

Kylmäksi ajelemisella ei kai sentään ihan kuolemaa tarkoiteta. Mutta joka tapauksessa samaa mieltä, ei jääkiekko voi olla niin vakava asia että loukkaantumisia pitäisi toivoa. Suhteellisuuden taju ja sillai.

Pelicansin toivoisin edelleen hoitavan mestaruuden. KalPallekin tuon soisi, mutta en jaksa uskoa kuopiolaisten tuohon kykenevän, valitettavasti.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vielä on hiuksenhieno mahdollisuus, mutta jos heikosti käy, ilman muuta kannustan sitä joukkuetta, joka tulee Pelicansia vastaan. Ja toivon, että siitä joukkueesta joku vetää ihmeparantuja-Hodarin oikeasti kylmäksi.

Ja sun housuissa on muna vai pillu? Pelsut tekee sen itse - ajavat kuoppaan ja ryömivät ylös. Let's go Surma-Saikkonen, eiku Suikkanen!
 

Raskolnikov

Jäsen
Suosikkijoukkue
gunners
Ehkä Kalpa sais voittaa.. onhan siellä kupru ja dominaattori.

Jokereita ei vaan voi toivoa ja Pelicansin loukkaantumiskusetus on sairasta. Toivotaan että Hogdmanilla käy oikeasti kylmät. Sitten jää jäljelle vielä jypi. Noh, ei siinäkään seurassa ole mitään miksi niille voisi toivoa menestystä.

Sinä toveri pata (toivottavasti akka) puhut loukkaantumiskusetuksesta. Teidän joukkue rakentui yhden "hajalla" olevan pelaajan ympärille joka ei ollut rikki, muttta oli kuitenkin. Ehkäpä herra #16 omaa yhtä vähän toimivia aivosoluja kuin padan suoraan play off paikkaan hilannut slovakki ja jätti oman terveyden arvostuksen tulevaisuuteen. Idiotismiahan kyseinen toiminta on pullollaan, mutta ihmisen hyvinvoinnin loppumisen toive saa mut oksentamaan sun siviilissä kulkevan varjon päälle. Hommaa hitsari duunia ja jätä työläisten veroeurot niitä tarvitseville/ ansaitseville.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun nyt näyttää siltä, että Kärpät tämän sarjan vielä onnistuu sössimään, niin hyppään kyllä Jokereiden bandwagoniin. En olisi kyllä uskonut, mutta näin se vaan tänä keväänä menee. Toivon myös, että pussynokat jäävät ilman mitaleita ihan vaan justiinan ja "äijä" Suikkasen takia. Minä, me ja niin edelleen (ja hymiöitä tähän). Toisaalta Bluesin puolia pidetään myös, jos tuosta jatkoon itseensä kampeavat. Sen verran on sinisten kanssa pleijarihistoriaa, että joskus heillekkin sen lopullisen onnistumisen soisi. Katsotaan nyt kuitenkin vielä tuo maanantai...

Hatunnosto rohkeudesta. Tämän ketjun perusteella taisit olla ensimmäinen, joka Jokerit-junan kyytiin hyppäsi. Eihän siihen mennytkään kuin 125 viestiä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eilen Hodgman ratkasi pelin ajamalla maalivahdin alueelle.. kuten Suikkanen ennakoi

Paino sanalle ajoi. Huomaatteko koosteesta, miten Hodgman yrittää ajaa kylmäksi Backlundia? Ja minun kielenkäytössäni ajaa kylmäksi ei tarkoita kovaa, puhdasta taklausta.

Olette te oululaiset vekkuleita. Omassa leirissä on luistellut mm. Rosa viime kausina, jolle taputeltiin ylpeänä. Nyt yksi Hodgman kannetaan verissäpäin kaukalosta ja kun hän pystyy pelaamaan sarjassa vielä, on tapahtunut upea filmaaminen. Niin, filmasiko se Hodgman veretkin jäälle?

Ketjun aiheeseen: Mikäli Pelicansin kausi loppuu, mestaruudella ei ole niin väliä. En hyppää siis kenenkään bandwagoniin.
 

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
Paino sanalle ajoi. Huomaatteko koosteesta, miten Hodgman yrittää ajaa kylmäksi Backlundia? Ja minun kielenkäytössäni ajaa kylmäksi ei tarkoita kovaa, puhdasta taklausta.

Olette te oululaiset vekkuleita. Omassa leirissä on luistellut mm. Rosa viime kausina, jolle taputeltiin ylpeänä. Nyt yksi Hodgman kannetaan verissäpäin kaukalosta ja kun hän pystyy pelaamaan sarjassa vielä, on tapahtunut upea filmaaminen. Niin, filmasiko se Hodgman veretkin jäälle?

Ketjun aiheeseen: Mikäli Pelicansin kausi loppuu, mestaruudella ei ole niin väliä. En hyppää siis kenenkään bandwagoniin.

Noh, noh. Tuossa huomaan kyllä sen, että myös itse olet aika vekkuli.

Mutta joo itse aiheeseen niin jos Kärpät tippuu niin toivoisin, että Lahdessa tai Kuopiossa juhlitaan, koska he eivät ole koskaan mitään voittaneet! Eli tämäkin jänkhien mies osaa kyllä olla hyvä häviäjä. (Tai huono, riippuu siitä kuka sen mittaa)
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Aika hiljaiseksi vetää, kun aletaan näinkin törkeitä henkilökohtaisia solvauksia viljelemään. Outoa, että moderointi sallii tuollaisen ad hominem -pohjanoteerauksen, joka täyttää rikoksen tunnusmerkistön. Jääkiekosta voidaan keskustella intohimoisestikin, mutta tuo nimimerkki nataSin vihjailu muiden palstalaisten mielenterveysongelmista menee yli kaiken sopivuuden. Toivottavasti asiaan puututaan.

Ai niin, minun kielenkäytössäni vetää kylmäksi tai pystyyn tarkoittaa todella kovaa taklausta.

Täällä on joissain ketjussa ollut noita Hodgmanin loukkaantumista suoraan tai vähän epäsuoremmin toivovia kirjoituksia. Kun niitä olin riittävän monta nähnyt, oli pakko asiasta vähän kommentoida. Tuolla kirjoituksella tarkoitin sitä, että toisen loukkaantumisen toivominen on mielestäni sairasta ja semmoisten henkilöiden, jotka sitä toivovat tulisi hoitaa päänsä tai ainakin siellä oleva ajatusmaailma kuntoon. Mielestäni loukkaantumisen toivominen jollekin pelaajalle jonkun otaksutun filmaamisen tai muun pikkuasian takia on aika kohtuutonta.

Hyvä niin, jos sinä et kylmäksi ajelemisella tarkoittanut sitä, että pelaaja ajellaan sairaalakuntoon. Siinä tapauksessa ymmärsin kirjoituksesi väärin ja olen pahoillani, jos kirjoituksestani loukkaannuit.

Se tuosta asiasta minun osaltani.
 

karhjoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers
Blues. Mestaruus olisi paras mahdollinen alku joukkueen uudelle aikakaudelle. Eihän tuollaisesta sitkeydestä voi olla pitämättä. Joukkue edustaa kaikkea sitä, missä IFK epäonnistui tänä keväänä.
 

Kirwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, K-Laser, Hokki, Raahe-K
Spartan bandwagoniin käy Kirwan tie! Pakkohan tuota eeppistä tarinaa on fanittaa.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kyllä se on nyt sitten Jokerit. Kyllä, luitte oikein. Pudotti ikuisen kakkosen valmiin mestaruusrungon kanssa suoraan lauluun.

Blues ei voi koskaan voittaa, eikä kannattajat riitä kuin Ässiä vastaan. Jyp on toki nostanut tasoaan RD:n ajoista ja pelaa lätkääkin, joten siellähän se on pronssin voittava. Pelicans oli Kärppiä parempi, mutta tuo uimaklubi saa puolestani pysyä poissa mitaleilta tämän kauden.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Jokerit. En ikinä olisi tätä uskonut sanovani, mutta pakko toivoa pyttyä Jokereille.

Toivon aurinkoista kevättä Ilmalaan!
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Kyllä se nyt Jokereille tällä hetkellä menee. Muoviset Pelicans ja Blues eivät nappaa ja näistä vähiten negatiivinen Jyp, noh. Ihan sama oikestaan, kunhan Pelikaanit, tai Siniset eivät voita.

Ottakaa toki nokkiinne tästä, ei kiinnosta.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Espoossa on kusipäiset fanit, Lahti täynnä gloryhuntereita hyvän runkosarjan vuoksi ja JYP on pikkuveli, joten Jokereiden(?) bandwagonissa istun.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Blues. Tosin pieni pelko, että mikäli vielä onnistuisivat finaaleihin punnertamaan, loppuu polttoaine väkisinkin. Saattaa loppua jo Pelsuja vastaan. Lahtelaisten pääsylle mitalipeleihin hatunnosto, buumi ja lahtelaisten urheilutoimittajien puusilmäisyys meinaa tulla reunojen yli, mutta niin kai aina tässä vaiheessa.

Finaalitoive Pelicans-Jokerit.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Bluesin joukkoihin liityttiin ja finaalitoive olisi Jokerit-Blues. Siitäkin huolimatta että olisi toinen perättäinen pk-seudun finaali.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Olen jo pitkän aikaa mehustellut näillä pudotuspeleillä. Kahdeksan joukossa sellaisia joukkueita, joiden en halunnut voittavan mestaruutta olivat vain Jokerit ja JYP sekä varauksin HIFK. Näen mielelläni kun pikkuseuroista tulee uusia mestareita, joten KalPan tai Pelicansin näkisin mielelläni nostavan kannua. Eikä Espooseenkaan ole vielä yhtään mestaruutta matkannut ja Ässienkin viimeinen tuli joskus kaudella kupari. Eli nämä neljä olivat mulle sellaisia joukkueita, joiden mestaruutta olisin hymistellyt sympaattisesti sivusta. Kärpät tietenkin on suosikkijoukkueenani kokonaan tämän yhtälön ulkopuolella, ja hymistely olisi Kärppien finaalitappion sattuessa tapahtunut vasta jonkin aikaa jälkeenpäin..

Noh, Jokerit ja JYP menivät jatkoon. Kohtaavat kuitenkin toisensa välierässä eivätkä pääse nauttimaan huikeaa lepoetua G7-Bluesia ja -Pelicansia vastaan. Toivonkin totisesti, että Blues tai Pelicans pääsee kauden päätteeksi juhlimaan mestaruutta. Vaaka kallistuu ehkä vielä hieman Pelicansin puolelle, vaikka Blues tuolla huikealla nousulla paljon tasoittikin vaakoja. Paras voittakoon! (kunhan se ei ole JYP tai Jokerit :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös