RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Toiveissa on välierät, jossa pelaa JYP, Kookoo, Ilves ja Lukko. JYPin tippuessa peukut pystyyn joukkueille tuossa järjestyksessä.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Bandwagoneihin en hyppää, mutta Ilvekselle toivon vilpittömästi mestaruutta.
Bandwagon on käsitteenä tässä yhteydessä sen verran häilyvä, että kehtaisin väittää sinun olevan käytännössä Ilveksen bandwagonissa.

Toivon toki, että ihmeitä tapahtuu ja minun ei tarvitse muiden wagoneihin hyppiä, mutta pääasia on, että Tappara tai Kärpät ei mestaruutta vie. Tarvittaessa hypin heitä vastaan pelaavien joukkueiden wagoneihin.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
KooKoo Tappara ja Ilves on joita suorastaan kannustaa, noista jos tulee niin vain hyvää mieltä. JyP PTn ja Sannin takia seuraavana.
HPK sitten sellaisena joka ei hetkauta mihinkään, Lukko vähän sama juttu. Ehdottomasti eniten korpeaa Kärpät ja IFK jos näin käy, eli vähintään näitä "vastaan" aina kärryillä.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

Ralph

Jäsen
Kahdeksan kärjen, miinus HPK, laitan seuraavan järjestykseen:

1. HIFK
2. Kärpät
...
3. Lukko
...
4. JYP
...
5. Ilves
6. KooKoo
...
7. Tappara
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Tänävuonna ei kyllä oo mitään houkuttelevaa seuraa/pelaajaa jota symppaisi JOS JYPin pelit loppuu kesken.

Kanada. Tai tissit.
 
No mistään kauneuskilpailustahan täs ei ole kyse, mutta elämässä on niin että saa helpommin uuden muijan kun kunnon kaverin! - Simo "Sörsselssön" Salminen kiteyttää elämän tosiasiat Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle - elokuvassa
CAN - FIN 55:54 1-3 Pesonen (Tyrväinen, Hakanpää)

Emryt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet kotimaiset sarjat
Kun Ilves tippuu puolivälierissä niin KooKoo. Muuten ihan se ja sama (kunhan ei Tappara).
 
Ylläoleva on minun näkemykseni, ei absoluuttinen totuus. Yllättävän usein ne ovat kuitenkin yksi ja sama asia.

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit himassa, CAR, IPA
Kyllä se on Nordiksen porukka. Toiseksi Ilves.
 
Kun sanon muiden olevan väärässä, en tietenkään ole varma, olenko itse aina oikeassa. He ovat kaikki väärässä mielenkiintoisilla tavoilla eivätkä koskaan täysin väärässä. Kirjoitukseni onkin syntynyt aidosta halusta vuoropuheluun aiheista, jotka koen merkittäväksi. Mitäpä sitä peittelemään, väärässähän he ovat.

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit
KooKoon, mutta ihan vain siksi, että kolkkaan kuljettajan ja bussi syöksyy ojaan. Sen verran vituttaa oman joukkueen räpellys, jolle ei näy loppua, että onhan se kumma, jos Ahokas luotsaa kouvolalaisen joukkueensa mestaruuteen ensimmäisellä kaudella Kim Strömberg ykkössentterinään. Siinä vaiheessa koko homma saa tragikoomisia piirteitä. Jotta ei menisi off-topiciksi, niin JYP tai Ilves saa voittaa.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Ensisijaisesti tietysti astelen mestaruussampanjan kanssa Kärppien upouuteen mestaruus-Boeing 737 MAX -lentokoneeseen, laitan samppanjan jääkaappiin ja istun business-luokkaan löhöilemään upouusi Mestarit 2020 -lippis päässä. Tällä kaudella ei onneksi ole vaaraa siitä, että pelikaaniparvi lentää turbiiniin jo nousukiidossa, mutta se ei kyllä ole mikään tae siitä, että nousu välieriin onnistuu... Viime vuonna harmittavasti oli jotain vikaa laskeutumistelineissä ja homma karahti puihin ihan loppumetreillä :(

Jos nyt kuitenkin käy niin, että mestaruuslentokone putoaa teknisen vian tai ilmatorjuntaohjuksen vuoksi, niin silloin koetan ehättää kakkossuosikkini HIFK:n punaisiin vankkureihin siemailemaan Koffia. Jos näistä vankkureista sitten kuitenkin rengas hajoaa, niin valinta tulee olemaan äärimmäisen vaikea. Ehkä silloin kuitenkin ykkössuosikkini olisi Ilves. Tapparankaan kannattaminen ei olisi mahdotonta, vaikka toki maratontaulukkoja ajatellen olisi ihan kiva, ettei Tappara saisi liikaa kaulaa Kärppiin verrattuna.
 
Koolla on väliä - K niin kuin Kulta! K niin kuin Kärpät! - https://bit.ly/2D68ZsU
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy