Kenen bandwagoniin hyppäät kaudella 2019–2020?

  • 31 136
  • 184

Lahtitar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, HC Giants
Kookoo. Tänä vuonna myös Kärpät ja Hifk (ihan täältä Lahesta siirtyneiden pelaajien takia toivon menestystä)
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ehdottomasti KooKoon wagoneissa tällä kaudella, mikäli sellainen tilanne tulisi. Ei muita vaihtoehtoja.
 

Baldrick

Jäsen
Toiveissa on välierät, jossa pelaa JYP, Kookoo, Ilves ja Lukko. JYPin tippuessa peukut pystyyn joukkueille tuossa järjestyksessä.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Bandwagoneihin en hyppää, mutta Ilvekselle toivon vilpittömästi mestaruutta.
Bandwagon on käsitteenä tässä yhteydessä sen verran häilyvä, että kehtaisin väittää sinun olevan käytännössä Ilveksen bandwagonissa.

Toivon toki, että ihmeitä tapahtuu ja minun ei tarvitse muiden wagoneihin hyppiä, mutta pääasia on, että Tappara tai Kärpät ei mestaruutta vie. Tarvittaessa hypin heitä vastaan pelaavien joukkueiden wagoneihin.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
KooKoo Tappara ja Ilves on joita suorastaan kannustaa, noista jos tulee niin vain hyvää mieltä. JyP PTn ja Sannin takia seuraavana.
HPK sitten sellaisena joka ei hetkauta mihinkään, Lukko vähän sama juttu. Ehdottomasti eniten korpeaa Kärpät ja IFK jos näin käy, eli vähintään näitä "vastaan" aina kärryillä.
 

Ralph

Jäsen
Kahdeksan kärjen, miinus HPK, laitan seuraavan järjestykseen:

1. HIFK
2. Kärpät
...
3. Lukko
...
4. JYP
...
5. Ilves
6. KooKoo
...
7. Tappara
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Tänävuonna ei kyllä oo mitään houkuttelevaa seuraa/pelaajaa jota symppaisi JOS JYPin pelit loppuu kesken.

Kanada. Tai tissit.
 

Emryt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet kotimaiset sarjat
Kun Ilves tippuu puolivälierissä niin KooKoo. Muuten ihan se ja sama (kunhan ei Tappara).
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Kyllä se on Nordiksen porukka. Toiseksi Ilves.
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit
KooKoon, mutta ihan vain siksi, että kolkkaan kuljettajan ja bussi syöksyy ojaan. Sen verran vituttaa oman joukkueen räpellys, jolle ei näy loppua, että onhan se kumma, jos Ahokas luotsaa kouvolalaisen joukkueensa mestaruuteen ensimmäisellä kaudella Kim Strömberg ykkössentterinään. Siinä vaiheessa koko homma saa tragikoomisia piirteitä. Jotta ei menisi off-topiciksi, niin JYP tai Ilves saa voittaa.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Ensisijaisesti tietysti astelen mestaruussampanjan kanssa Kärppien upouuteen mestaruus-Boeing 737 MAX -lentokoneeseen, laitan samppanjan jääkaappiin ja istun business-luokkaan löhöilemään upouusi Mestarit 2020 -lippis päässä. Tällä kaudella ei onneksi ole vaaraa siitä, että pelikaaniparvi lentää turbiiniin jo nousukiidossa, mutta se ei kyllä ole mikään tae siitä, että nousu välieriin onnistuu... Viime vuonna harmittavasti oli jotain vikaa laskeutumistelineissä ja homma karahti puihin ihan loppumetreillä :(

Jos nyt kuitenkin käy niin, että mestaruuslentokone putoaa teknisen vian tai ilmatorjuntaohjuksen vuoksi, niin silloin koetan ehättää kakkossuosikkini HIFK:n punaisiin vankkureihin siemailemaan Koffia. Jos näistä vankkureista sitten kuitenkin rengas hajoaa, niin valinta tulee olemaan äärimmäisen vaikea. Ehkä silloin kuitenkin ykkössuosikkini olisi Ilves. Tapparankaan kannattaminen ei olisi mahdotonta, vaikka toki maratontaulukkoja ajatellen olisi ihan kiva, ettei Tappara saisi liikaa kaulaa Kärppiin verrattuna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös