Keneen fiktiiviseen hahmoon tai henkilöön samaistut?

  • 2 716
  • 39
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Philip J. Fry - allekirjoitukseni kertoo kaiken oleellisen.
Belgarath - kalja maistuu, mutta silloin kun pitää jotain tehdä niin sen kyllä teen.
FitzUljas - vaikka kuinka vitusti potkitaan päähän niin sieltä noustaan entistä ehompana

Tuossa varmaan topkolmonen. On toki muitakin, joissa minun piirteitäni, mutta noissa nyt eniten.
Nyt täytyy tunnustaa että kaikki yllämainitut täysin tuntemattomia itselle. Philip J. Fry kuulostaa joltain harmaalta ydinfyysikolta joka on kaappihomo. Belgarath on mun mielessäni Trondheimista ponnistava bläkkisbändi jonka jäsenet viiltelevät itseään keikoilla ja basisti on tuomittu kirkonpolttaja. Fitz Uljas on saksalainen pornonäyttelijä. Loikannut aikanaan DDR:stä länteen ja löytänyt leivän ja auvon saksalaisesta viiksi- ja nahkajynkystä.
 

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis
En koe olevani samankaltainen mutta samaistun herkästi traagisiin toimintasankareihin jotka ovat aina valmiina laittamaan kaiken likoon itseään heikompien puolesta.

Jack Bauer
Max Payne
Solid Snake
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hyväntahtoinen hömelö. Paras esimerkki lienee prinssi Edward. Ei se tosielämän tunari, vaan ainoa oikea, eli Disneyn ”Lumotun” (Enchanted) prinssi Edward.
 

redlate

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä
Leonard Hofstadter. Jotain jostain tajuan minäkin vaikka kaverit on terävämpiä. Sain jopa sen upean naisenkin..
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
No itse asiassa ainakin jossain määrin samaistun animaatiosarja Pasilan päähenkilöön, konstaapeli Kyösti Pöystiin. En siis sikäli, että esimerkiksi suunnittelisin jättäväni kaiken ja karkaavani Goalle, vaan siltä osin, että jos voisin/kehtaisin niin käyttäytyisin monessa tilanteessa juuri sillä tavoin kuin Pöysti käyttäytyy. Mutta minkäs teet, kun ei se tässä tosielämässä vain millään onnistu *hymiö*
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Toisaalta olen vähän myös rehtori Siebert. Tiedän sen tunteen, kun täytyy selitellä toisten tekemisiä, ja muutenkin johtaa joukkoa, jota ei voi johtaa.

President Siebert: Hey, fellas. Can you do me a favor?
Raj: Do we have a choice?
President Siebert: Ha-ha! No. Sheldon and Amy are now officially superstars, and the press will be reaching out to their family and friends for comment.
So that we're all on the same page, the word we're gonna use to describe them is "quirky." And not quirky. More like quirky.
Howard: So not Mr. and Mrs. Wackadoodle?
President Siebert: Ho-ho-ho! You bitter, envious little man.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Dr. House. Olen pirun itsepäinen, mutta tarvitsen toisaalta sen tiimin ympärille. Tai sen yhden oleellisen ihmisen rinnalle.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mersault ja Henry Chinaski. Molemmat mielenkiintoisia hahmoja. Chinaski polkee paikallaan ja kaikki työ on paskaa. Mersault kulkee paikallaan ja millään ei ole oikein mitään merkitystä, sillä moraali ja etiikka ovat puhdasta huttua ja elämällä ei ole merkitystä.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kyllähän se on Erkki Metsola. Yrittäjähenkinen ihminen ja välillä kuppikin maistuu. "Poika perkele, sä oot ruvennut taas ryyppäämään".

Sillä erotuksella että Erkki Metsola on saanut paljon aikaakin yrittäjämaailmassa, minä vain haaveilen. No, kummatkin meistä on uskoakseni aika lannistumattomia persoonia. "Mutta minä en anna periksi..."

Lainaukset voivat olla väärin lainattu, sillä voi olla etten muista kunnolla. Ja jaksa nyt Youtubesta tarkistaakaan...
 

Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mustanaamio.
Hyvä hyville, paha pahoille.
Pysyttelee pääasiassa omassa viidakossaan.
Joskus kulkee ihmisten seassa, kuten kuka tahansa teistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös