Keitä myydään?

  • 202 157
  • 653

Paksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Porin Koirat
Vieläkö jossain on se adressi, että Nickerson pois SM-liigasta? Taitaapi olla allekirjoituksen paikka.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Tässähän kävi melkein kun KalPalla Kurkan kanssa. Ensin mies pelaa tiensä kuopiolaisten sydämiin, Ilves kaappaa hänet ja kuopiossa "raivostutaan" sitten hankitaan kovilla sponsorirahoilla takaisin ja sitten myydään taas. Taino ehkä tuo pätee enemmän Hiseyhyn kun Nickeen, mutta silti. Tämmöinen vituttaa aina, nyt tiedätte miltä on tuntunut olla kalpa fani, mutta silti pitää vaan jaksaa luottaa omaan joukkueeseen, näytti se kalpankin tilanne huonolta monta vuotta, mutta nyt ylöspäin ollaan kai menossa, mutta osanottoni silti Porin suuntaan, kausarilaisia tässä ainakin ollaan kusetettu ihan kympillä.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Hirsin kommentteja Satakunnan Radiossa (vapaasti kirjoitettuna nopeasti ylös)

- Kyseessä oli ennen kaikkea talouskysymys, niin merkittävä summa ettei meillä ollut enää vaihtoehtoja.
- Eilen illalla oltiin yhteydessä Mattin agenttiin ja yöllä asiat ratkesivat lopullisesti.
- Ei suomen liigassa ketään siirretä väkisin, vaan kyseessä oli ihan Nickersonin omaa tahtoa.
- Elämä jatkuu tämänkin kauden jälkeen.
- Alustavasti juteltu Nickersonin kanssa ensi kaudesta, hän kokee Porin ja Ässät omaksi (vai toiseksi) kodikseen.
- Ollaan oltu yhteydessä sponsoreihin jotka Mattin meille hankkivat, ovat ymmärtäneet asian taloudellisen puolen, mutta toisaalta myös harmitelleet asiaa.

Sitten kysyttiin jatkosta, lähteekö lisää:
- En pysty tuohon nyt vastaamaan juuta eikä jaata, meille voi itse asias jopa tulla vielä joku, onhan tässä vielä tammikuuta jäljellä, mutta mitään joukkopakoa ei ainakaan ole tapahtumassa.
 
Hiljaiseksi vetää

Onko todellakin niin, että Matt Nickerson myytiin muutaman säästöeuron takia toiseen SM-liigaseuraan. Tässä ei nyt olla toimistolla otettu huomioon, että tämä kostautuu tulevaisuudessa taatusti. Fanit tuntevat tulleensa petetyiksi, ehkä myös sponsorit. Pakko oikein erikseen toivotella onnea ensi kauden markkinointiin, sitä siellä tarvitaan..

Kyllä on Ilveksen täytynyt maksaa todella mukava määrä euroja, että kaupassa olisi edes rahtunen järkeä. Mikäli Matt on halunnut lähteä, ei mikään pakko olisi siltikään ollut myydä, koska talouspakkoa ei myynnille ole, ainakaan siis toiseen SM-liigaseuraan. Nyt eletään aivan kuten talousuhan alla, jota kuitenkaan ei enää ole.

Kyllä Jyrkkiön Jesse silti Nickersonin fyysisyydellään korvaa... Mitenhän joukkue ottaa tämän vastaan? Loppukausi voi olla yhtä juhlanjatkoa tälle maagiselle kaudelle.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisi paikallaan selitys seuraaviin asioihin:

- Minne menee ne rahat (minimi lahjoitus 3000€) jotka 15 yritystä maksoivat "kuninkaan" saamisesta poriin? Ei mielestäni riitä, että olitte yhteyksissä yhteistyökumppaneihin, kun kuitenkin suurin osa ei sulata siirtoa.

- Onko Jukka Hirsimäki oikeasti niin tyhmä ihminen, että hän luulee Nickersonin kauppaamisen auttavan jotakin pudonneisiin yleisömääriin? Vertauksena voitaisiin pitää kenen vaan muun pelaajan myyntiä. Selityksesksi ei riitä keventyvä pelaajabudjetti, koska kyse ei mielestäni ole yksin Ässien omistamasta miehestä, vaan rahoitus on osittain hankittu muiden tekemällä työllä.

Lisäksi olisi mukava tietää, miten Jukka voi kuvitella, että seuran uskottavuus palaisi hetkeen. Itse ainakin en anna hetkeen tällaista anteeksi. Yksi ystäväni ja Ässien yhteistyökumppani harkitsee mainoksensa poistattamista isomäen hallista.

Kiitoksia tästä Jukka. Nyt voit treidata itsesi Ilvekseen.

Tässä kohtaa voisin samalla vedota faneihin, että bokotti isomäkeen saapumisesta alkaisi.
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Ässien sivuilla Hirsimäen kommentit.

http://www.assat.com/fi/assat/etusivu.html

Hirsi, hinnoittele uskottavuus. ERITTÄIN vaikea myydä tätä p...skaa tuotetta ensikaudeksi. Järkevään liiketoimintaan kuuluu tulevaisuuden tuottojen ennakointi. Jos ymmärrät yhtään porilaisesta mentaliteetista, niin taloudellisesti Ilveksen korvauksen pitää olla erittäin merkittävä (kuusinumeroinen luku, joka ei ala ykkösellä), jotta se jotenkin kompensoi tätä alasajon tunnetta.
 

Jande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Arsenal
Olisi kiva tietää minkälaisen hyödyn sponsorit jotka Mattia ovat poriin olleet tuomassa kokevat saaneensa tästä. Itse jos tuohon olisin rahaa sijoittanut tuntisin lähinnä pakotusta takapuolessa Hirsimäen kuvitteellisen pers-panon seurauksena.

Äsh. Ei Porilaiset sponsorit, ketä tuolla listassa pääasiassa olivat, sijoita ja sponsoroi Ässiä pääosin kuin hyväntekeväisyys mielessä. Toki siinä nyt saadaan vähän näkyvyyttä mukana, mutta viisainta olisi heidän nekin rahat käyttää mihin tahansa muuhun.

Eikä kyseisillä sponsoreilla ole mitään omistusta pelaajaan. Kaipa he ovat pääosin tyytyväisiä tuossa jo saatuun näkyvyyteen. Siinä tekee kyllä tämä päätös hallaa, että jatkossa moisia hattu-kädessä reissuja en ihan helposti lähtisi tukemaan. Emme kyllä (meidän puulaaki) ollut tätäkään invaasiota tukemassa, mutta en usko että nuo sponsorit kovin pahoillaan asiasta olivat.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä on upea kausi ollut näin ässäfanin kannalta. Paskaa vaan niskaan lisää, saatana, ei tunnu missään! Kaunis kiitos tästäkin ässäjohdolle, olette todellakin ansainneet palkkanne ja asemanne.

Jos Matt on jälleen ensi kaudella Ässissä, niin ok, tämä on helpompi hyväksyä, mutta tällä hetkellä jopa jatko ensi kauden Ilveksessä tuntuu todennäköisemmältä kuin paluu porilaiseen menestysjoukkueeseen.
 

mikkou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Kajo
Tässä kohtaa voisin samalla vedota faneihin, että bokotti isomäkeen saapumisesta alkaisi.

Lupaan kunnioittaa tätä boikottia. Euroakaan en aio seuraan enää tälläkaudella rahaani tuhlata, vaan päinvastoin yritän periä reklamaatiolla (jonka jo lähetin) seuralta jo sijoittamiani rahoja pois koska tunnen tulleeni petetyksi.
 

Fubar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Matti taitaa lähteä amerikkaan seuraavaksi. Katsotaan asiaa sitten joskus taas uudestaan. Tuskinpa pelaa Ässissä, saati Suomessa, tämän Ilves-pestinsä jälkeen ainakaan 5-10 vuoteen.



Jaa-a. Ties vaikka tekisi Ilvekseen jatkosopimuksen. Kyllä kai niitä sposoreita Tampereeltakin löytyy. Hirsimäkikin tamperelaisena ja entisenä Ilveksen miehenä voi avustaa. Toisaalta tämä voi olla hyvä juttu nimenomaan Nickersonin peliuran kannalta. Ei tarvitse pelata enää maineensa veroisesti tai yrittää ylläpitää tiettyä imagoa. Onnea vaan Nikelle.
 

Emiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä kohtaa voisin samalla vedota faneihin, että bokotti isomäkeen saapumisesta alkaisi.

Juu ei tarvitse mennä tälläkaudella enään pelejä seuraamaan.Aina kun sitä erehtyy luulemaan että ei touhu voi hölmömmäksi mennä niin jotain tälläistä tapahtuu.Mitähän seuraavaksi..
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
"Ollaan oltu yhteydessä sponsoreihin jotka Mattin meille hankkivat, ovat ymmärtäneet asian taloudellisen puolen, mutta toisaalta myös harmitelleet asiaa."

Ei jumalauta.

"HARMITELLEET ASIAA??!!!"

Voin kertoa, että porilaiset ja lähikuntien yritykset, joilta syksyllä tätä varten rahaa ruinattiin, eivät perkele sorru mihinkään harmitteluun. On se nyt saatana aikuisen käsitettävä asia, että kyllä tässä kustiin sponsoreidenkin nilkoille, ja vituttaa taatusti siellä päin. Ei varmaankaan kannata heti kesällä Hautamäen&kumppaneiden soitella rahaa ruinatakseen.

Vituttaahan tämä. Huolella. Kyllä niin putosi pohja tältä päivältä, aika tyhjä olo. Ei perhana tässä edes meinaa henki kulkea.

Jos asiaa ajatellaan siltä kantilta, että A: Ipa lähestyi ensiksi ja huomattavalla siirtokorvauksella B: Nickerson oli itse ilmaissut halukkuutensa lähteä muualle
niin tässä hommassa saattaa olla jotakin järkeä.

Sen sijaan toimarin selitys "yleisömäärät laskeneet, piti tehdä jotakin" on kyllä niin ääliömäinen läppä, oikeastiko tuo luulee, että vain ne työttömät hitsarit juttujaan kuuntelee? Yleisön aliarviointia, sanon ma.

Olisi pitänyt sitten turpansa kiinni. Nicke halusi lähteä, Ipa halusi itselleen, oli rahaa millä mällätä, panokset nollissa tällä kaudella, POHJUSTETAAN TÄLLÄ ENSI KAUDEN SOPIMUSTA - tuo menisi jotenkin läpi.

No joka tapauksessa kiukuttaa. Taitaa tie viedä kohti vitutusketjua.

En olisi millään jaksanut uskoa, että näin kävisi. Mikäli Nickerson jatkaa Ipassa/muualla, niin voitte muuten toimiston väki olla aika varmoja siitä, että se kausari taitaa oikeasti jäädä pitkästä aikaa hankkimatta. Tämä oli sen verran nolo ja hävettävä siirto, että ilman kunnon selitystä tätä ei jaksa ihminen unohtaa ikinä.

Voi elämä.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Ässien & Ässä-johdon koomailu tällä kaudella hankintojen ja kaiken muun kanssa on kyllä ollut täysin ainutkertaista.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Hetkinen... Hirsimäki ja kumppanit taisi lopullisesti kusta housuunsa tällä siirrolla. Eihän Nickersonia voi yksinkertaisesti myydä!
Faneja käy sääliksi, että tuollaiset puupäät vievät legendaarisen seuran kohti tuhoa.

Toivon, että TE (Ässäfanit) ette sulata tätä siirtoa vaan nousette esiin ja pistätte tälläiseen pelleilyyn stopin.
 
Ässien & Ässä-johdon koomailu tällä kaudella hankintojen ja kaiken muun kanssa on kyllä ollut täysin ainutkertaista.

Kyllä. Eipä ole vastaavaa tullut ikinä todistettua. Siis kaikki päätökset ovat olleet tai viimeistään menneet päin persettä. Todennäköisyysprosentti sille, että joku päätös pian osuisi, kasvaa koko ajan... mahtavaa.

Vituttaa.
 

#34

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey
Eikös tämä nyt tarkoita samalla sitä että Nickerson ei ässiä voi ensi kaudella edustaa? Vai onko tuo sääntö enään voimassa?
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Juu ei tarvitse mennä tälläkaudella enään pelejä seuraamaan.Aina kun sitä erehtyy luulemaan että ei touhu voi hölmömmäksi mennä niin jotain tälläistä tapahtuu.Mitähän seuraavaksi..

Ihan oikeasti. Älkää menkö. Ei siellä ole tällä kaudella enää mitään nähtävää. A:n pelejä voisin käydä jonkun katsomassa, näkee sitten niitä tulevaisuuden pelaajia. Tuntuu olevan pojilla menoa ja meininkiäkin, kun vähän väliä tulee ottelu- ja pelirangaistuksiakin. Jessen menoa olisi mukava katsella vielä keväällä A:n pleijareissa, voi poika hieman takoa maaleja.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ape: "Olen surullinen Mattin lähdöstä, mutta tämä oli hänen oma päätöksensä".

Väitän, että tämä Apen kommentti on täyttä paskaa. Olen itseasiassa aivan varma, että Nickerson olisi pystytty Ässissä pitämään, mikäli Ape olisi näin halunnut. Kenet se nyt sitten yllätti, että Ape aloitti joukkueen tyhjennyksen nimenomaan Nickestä? Eikö tästä jo esim. HIFK fanit kirjoitelleet heti Suhosen sopimuksen julkaisun jälkeen?

Nyt vituttaa niin paljon, että vedän takuulla kunnon kännit samantien. Tällä hetkellä positiivisten asioiden kaivaminen Ässien paskanhajuisesta tunkiosta on mahdotonta.

Sietokyky on sellainen käsite, että jossain vaiheessa mennään rajan yli. Itse en jumalauta voi hyväksyä Nickersonin siirtoa Ilvekseen millään perusteilla.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Ihme itkua.

On käynyt selväksi ettei Nickersson jatka ensi kaudella Porissa. Tällä kaudella ei tarvetta oikeastaan enää ole. Seura X tulee ja tarjoaa summan Y rahaa Nickerssonista. Totta helvetissä myydään pois.

Missä kohtaa tämä oli typerä siirto? Urheilullinen menestys tällä kaudella heikkenee?

Ei minua ainakaan ota yhtään päähän, päinvastoin. Toivottavasti Ilveksessä saadaan Mattista oikeat asiat irti. Jotain ihme kahinaa kuului rautatieasemalla tänään Helsingissä. Junailija tiesi kertoa että Tampereella kansitakit pitää meteliä kääntyessään.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Jaa-a. Ties vaikka tekisi Ilvekseen jatkosopimuksen.
Ennen Mattin siirtoa Ässiin oli sellaistakin huhua palstalla liikkeellä, että pelaa tämän kauden Ässissä ja sopimus Ilvekseen on tulevasta kaudesta. Tiedä sitten oliko tässä jotakin totuuden siementä ja nyt sitten siirto aikaistui?

Hirsin kommentti ensi kaudesta kyllä ihmetytti. Pitäisi Hirsin tietää, että nyt tuli kahden kauden karenssi pelaamiselle Ässissä. Sillähän ei nyt ollut merkitystä vuokrataanko vai myydäänkö vaan sillä että siirtyi kesken kauden.

Mielenkiintoista nähdä miten nuo sponsorit asian ottaa vastaan. Varmasti eivät ole tyytyväisiä, kun ovat sijoittaneet yleimääräistä yhden pelaajan hankin varten ja sitten se kesken kauden kaupataan tylysti pois. Joku varmaan ajattelee, että kannattaako jatkossa rahojaan pistää likoon.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hirsi hyvä;

Tervehdys,

Johan oli hirvittävä pommi, jonka ilmoille tänään päästitte. Meni totaalisesti maa jalkojen alta, ei voi muuta sanoa.

Ymmärrän mainitsemasi säästöt ja merkittävän korvauksen merkityksen tämän siirron toteutumisessa. Toivottavasti olet(te) kuitenkin ottaneet huomioon tämän taloudellisen markityksen kertaluonteisuuden. Se taloudellinen tappio, jonka mainitsemasi osakeyhtiö tulee pidemmällä aikajänteellä tekemään romahtaneiden pääsylipputulojen ja oheismyynnin osalta, on vaikea määritellä kylminä numeroina, toisin kuin tällä siirrolla kuittaamanne, välittömät säästöt.

Asiakkaana pidän erityisen huolestuttavana sitä, että mielestäni tämän siirron toteutuminen laski koko osakeyhtiön arvoa. Tämä tulee näkymään konkreettisesti jo lähipäivien otteluiden yleisömäärissä (varmasti kuuluu myös harvojen katsojien suusta). Eniten olisin Ässä-johdossa huolissani markkinoinnin suhteen. Voit kertoa vaikka Hautamäellekin varoituksen sanan jo etukäteen: nykyisistä kausikorttilaisista merkittävä osa EI tule uusimaan hankintaansa ensi kaudella - perusteluita tälle päätökselle tulee varmasti. Tässä on koko kevät ja kesä aikaa niitä miettiä.

Toivon syvästi, että tiedossanne on jotakin sellaista, mitä julkisuuteen ei ole kerrottu. Näillä selityksillä saitte hetkessä suuren määrän turhautuneita, varmasti vihaisiakin faneja.

Imagotappio on valtava. Voitteko te laskea sen arvon euroissa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös