Ke 9.4.2014 Kärpät - SaiPa, 5. välierä

  • 31 847
  • 115

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Saas nähdä joko Kärpät viimein palaa omalle tasolleen, sen verran vaisuja otteita näissä välieräpeleissä ja koko pudotuspeleissä. Ottamatta tietenkään Saipalta ja HPK:lta mitään pois niin onhan Kärpät pelannut reilusti alle kykyjensä.

Ja ennenkuin taas joku alkaa mussuttamaan mitään, esim. Huml on ollut aivan kuutamolla (1+3) kahdeksassa pelissä kuin myös Junttila, Kähkönen jne jne. Nyt olisi aika saada peli taas kulkemaan.
 

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Väittäisin, että SaiPan pelaajia ja faneja pronssimatsi kiinnostaa aika perkeleesti. Sikäli jos sinne mennään.

Nimenomaan. Muu olisi vähän kuin janoinen Saharassa kieltäytyisi juotavasta, kun ei olisi oikean väristä limua.

En mene sinne juottoasemalle vielä, vaan jännäilen ainakin tämän pelin ensin. Davisia ja Spinaa kaipailisin edelleen takaisin, mutta toisaalta ihan hyvinhän nuo pojat pelasi viimeksi ilman heitäkin.

Nyt vaan kaikki kiekkojuridiikkaan liittyvät ajatukset ja siihen liittyvät journalistiset vyön alle lyönnit mielestä pois ja peliä.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ainut selitys minkä keksin on, että Jussia säästellään. Tappara tulee luultavimmin telomaan toisen veskareista heti finaalien alkuun (vanha tuttu Grönstrand-Kames taktiikka), joten toinen on hyvä pitää visusti turvassa kunnes on pakko ottaa kehiin.

Tuo Grönstrand-Kames -taktiikka toimi aikoinaan huonosti, kun Kames veteli teloitusta (Kärppä-fanista riippuen polvitaklaus, isku ranteeseen, käsivarteen, olkapäähän tai lapaluiden väliin) seuraavassa pelissä tehot 2+2. Toki voidaan ajatella, että jos Gröna ei olisi Kamesta telonut, tämä olisi laittanut taululle tehot 4+4, ja Kärpät olisi näin voittanut sen ainoan ottelunsa lukemin 12-4 eikä 8-4. Se olisi ollut sellainen musertava henkinen isku, joka olisi estänyt Tapparaa ottamasta seuraavista peleistä niukkaakin niukempia 12-3 ja 5-0 -voittoja.

Eli kyllä mää näkisin, että Marjamäki peluuttaa Karhusta juurikin tuon Gröna-Kames -episodin takia.
 
Taidanpa katsoa vaihteeksi tämän matsin. Oma veikkaus on että Kärpät vie. Laitetaan vaikka 4-1 näin mutu-tuntumalta. Toivottavasti kuitenkin miehekästä ja rehtiä taistelua kummaltakin joukkueelta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivottavasti kuitenkin miehekästä ja rehtiä taistelua kummaltakin joukkueelta.
Eiköhän. SaiPan puolelta lie aika selvä asia. SaiPa kun ei ole mikään sikalauma, vaikka tässä nyt on viimeaikoina SaiPan "sikailusta" ja potentiaalista siihen aina välillä keskustelun seassa tahdottu väläytellä. Kai se nyt sitten perustuu siihen Flinckin epäonnisen varomattomaan taklaukseen Löfmania päin?

Ei se SaiPa ole sen sikamaisempi kuin muutkaan porukat.

Tiukasti taistellaan voitosta tänään ja yhden maalin erolla menee voitto tänään...

...SaiPalle. =)
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Kohta mennään. Ja pohjoisesta tuulee. Tuulee niin kovaa, että me mennään finaaliin. Uskon siihen. Vaikeuksia on ollut, mutta tänään se taittuu.

KÄRPÄT!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Onnea Kärpät, parempi vei lopulta koko sarjan. Vähän alkoi SaiPa hiipua jo tänään. Sitten pronssia hakemaan!
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vaikka miten jossittelee eri tilanteita, niin onhan se myönnettävä - ei Kärpät vahingossa vienyt sarjaa 4-1. Onnea siis Kärpät hienosta pelistä ja upeasta joukkueesta. Aika vähän tuntuu heikkouksia teidän tiimissä olevan.

Vaikka harmittaa, niin onhan tämä objektiivisesti ajateltuna aika kova suoritus SaiPalta. Ja jääpähän jotain petrattavaa ensi kauteen.

Onnea vielä Kärpät ja toivottavasti menette loppuun asti. Kiekollista taitoa on kiva kannattaa!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
KIITOS KÄRPÄT!!! Olipahan huikea ratkaisu ja aivan maailmanluokan suoritus Mika Pyörälältä! Finaaliin viiden vuoden tauon jälkeen. Nyt sitten vain odottelemaan, kuka tulee vastaan.

Kiitos SaiPalle hienosta vastuksesta, toivottavasti viette pronssimitalit.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Onnittelut Kärpille finaalipaikasta! Sen olette tottavie ansainneet. Fanit olivat siellä ajatuksissa jo ennen tätä sarjaa, mutta se suotakoon heille. SaiPa nukkui ensimmäiset neljä erää välieräsarjasta. Loput pelit olivat sitten ympäripyöreitä, mutta paremmalle vähän pomppiikin.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Sitähän se tiesi kun kolmannen erän lopun ylivoimissa ei tapahtunut yhtikäs mitään.

Erinomainen suunnanmuutos SaiPalta kuitenkin kahden ensimmäisen ottelun jälkeen tässä sarjassa. Hyvää taistelua, ei vaan taito riittänyt, loppujen lopuksi.

Aaltonen sietäisi saada kunnolla selkäänsä tämän päivän teloitusyrityksestä.
 

D - fence

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, kiekkoon osuva pakki, hampaaton kanadalaine
SaiPa hävisi erikoistilanteet selvästi ja näin ollen koko ottelusarjan. Ansaittu voitto Kärpille ja onnea matkaan, paitsi tälle narsisti salasanattomalle, jonka koko agenda oli, että mitä minä sanoin, olin oikeassa, näinhän siinä kävi ym skeida. Pronssi ei nyt kyllä kiinnosta lainkaan, mutta ehkä sitten myöhemmin..
 

JPL

Jäsen
Hieno ottelu molemmin puolin. Vähän SaiPalla alkoi loppua kohti jalat simahtamaan, mutta olisihan tuokin ottelu voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Ei tullut onneksi ylilyöntejä tässäkään ottelussa, eikä tällä kertaa tullut yhtään epäselvää tuomiotakaan. Tuomarit onnistuivat loistavasti. Itse bongasin ehkä yhden käsisyötön, mikä jäi viheltämättä ja se kertoo jo itsessään melkoisen paljon.

Kiitokset SaiPalle. Toivottavasti ensi kaudella kohdattaisiin vasta finaaleissa.
 

URM-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, URM
Onnea Saipa! Nyt varmaan masentaa mutta olipa hieno kausi. Kärpät vaan niin paljon kovempi, ei ole häpeä.

Nollaus ja pronssi Etelä-Karjalaan!
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
"Tommonen rysty ihan mahdoton saada, vittu" sanoi Markkanen Pyörälälle taputtelujonossa, ihan ite luin huulilta.

Ja sitähän se jumalauta olikin. Aivan maailmanluokan viimeistely, jossa mun mielestä näkyykin se ainoa iso ero näissä joukkueissa. Terävimmän kärjen tasoon. SaiPa olisi tarvinut huippukuntoista Davisia ja kiinnostunutta Glennia/Giliatia.

Kiitos Lappeenrantaan, tuli provottua ja provosoiduttua, haukuttua otteluita ja ties mitä, mutta jännittäviä nämä pelit olivat. Kannustan teitä pronssipelissä.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Kiitos Kärpät! Kiitos SaiPa!

Joku jo aiemmin oli mun kanssa samoilla tulilla eli Kärpät ensin ja sitten SaiPa,
mieluiten olisin nähnyt tämän finaaleissa.

Nyt on Kärpillä kova joukkue, siis tosi kova.
Omasta mielestä ei toisesta otteluparista tule vastaan näin kovia joukkueta vastaan. On ollu HPK ja SaiPa tosi kova vastus kärpille.

Onneksi oli vastassa kaksi tosi kovaa joukkuetta joista saadaan oppia finaaliin.

Lappeenrannassa pää pystyyn ja pronssia otatte saatana!!
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Ansaittu voitto Kärpille ja onnea matkaan, paitsi tälle narsisti salasanattomalle, jonka koko agenda oli, että mitä minä sanoin, olin oikeassa, näinhän siinä kävi ym skeida.
Tarkoitatko minua? Lähinnä nimimerkin takia päättelen. En kyllä tunnista diagnoosista itseäni. Kiitos vaan, itsekin haluan kyvyn oppia diagnosoimaan internet-keskustelujen pohjalta.

SaiPan faneista, paitsi muutamista, jäi kyllä todella vittumainen kuva. No sen kyllä arvasi jo etukäteen, runkosarjan pohjalta. Olihan se sinänsä tiedossa, mitä minä sanoin, oikeassa olin.

SaiPan joukkueesta jäi kyllä paljon positiivisempi kuva. Paitsi Markkasen höpinöistä ja Tirkkosesta. Muut oli ok.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnittelut Kärpille, eihän tuo nyt mitään jossiteltavaa jätä loppujen lopuksi, vaikka pienten marginaalien peli tämä(kin) oli. Riittävä taitotaso joka on tarpeellinen kääntämään tälläiset omaksi eduksi.

SaiPan ylivoimapelaaminen oli kyllä niin luokatonta, että jos ei tuollaisia tilaisuuksia osaa hyödyntää tän tason peleissä, niin ohkaiseksi käy.

Yllättävän vähän pettymystä päässä nyt, kuitenkin. Ehkä se tyydytti, että taisteltiin tasaväkisesti, kuten pitikin olla.

Hieno ottelusarja ja hyvä peli tänään. Kiitos meidän pojat ja vielä kerran onnea Kärpille finaalipaikasta!

Radio Raikas vaikenee.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niin siellä tanssilattialla sitten kävi, että SaiPa jäi pilkun jälkeen hermostuneesti tiskille kuikuilemaan ja pelkäämään että näkikö kukaan kun housut sotkeentui. Samalla Kärppä-janari könysi savuava kultainen ase kädessään ylös, napsautti kerran Fonziemaisesti sormiaan, ja kaikki paikalla vielä notkuneet naiset lakosi kuin taikaiskusta. Kärppä noukki tajuttomien joukosta parhaat päältä, heitti ne peräkärrylle ja lähti Lamborghinillä kohti kotia, kasa tajuttomia naisia mukanaan. SaiPa-mies jäi lopulta yksin pimenneeseen saliin. Ääni pään sisällä sanoi että näinhän tässä pitkin käydä, ja että hieno juttu että on tänne isojen poikien tanssipaikkaan ylipäätään päässyt, mutta silti harmittaa.

Kauheet halipusuttelut täällä tosiaan alkoi heti ku homma ratkesi. En mä tämmösestä perusta. Ylimielisiä lestoja ootte vielä kaikki, tuurilla satuitte 4 kertaa voittamaan ja on teillä kyllä rumat vaimot ja pölvästit kakarat jos teillä semmosia on. Jos ei oo ni ootte homoja. Tai lesboja. Tai molempia.

Sit pronssipeliä kohti. Toivottavasti Tappara ja Lukko vetää pitkän kaavan kautta, voisi kuvitella että jos Tappara varsinkin ottaisi 7. pelissä jatkoilla käkeen, voisi olla vaikea asennoitua pronssipeliin. Lukolla ei noita lätkiä liiemmin ole, siellä luulisi kiinnostavan pronssikin yhtä lailla ku SaiPaa.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä oli kahden rehdin joukkueen taisto. Yllättävän suurina tunteet kävivät puolin ja toisin jatkoajan palstoilla, mutta kaukalossa meininki oli rehtiä. Eipä tuo tulos jättänyt spekulaatiolle varaa. 7 peliä kun pelataan niin aina parempi menee jatkoon ja nyt siihen ei edes vaadittu kuin 5 ottelua. Kärpät oli hyvä vastus ja toivottavasti näistä tiukoista matseista kammennetaan se itseluottamus pronssimatsiin.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitokset Saipalle. Hyvinhän tämä loppuviimein meni, ei jäänyt jossiteltavaa ja selvittiin rehdissä hengessä ilman pahempia ylilyöntejä.

Saipa oli monessa asiassa parempi ja sai materiaalistaan takuulla enemmän irti kuin Kärpät. Jos oltaisiin pelattu paras kolmesta, niin hyvinkin olisi voinut jättipommi tipahtaa. Onneksi pitkässä sarjassa kuitenkin aina kokonaisuutena vahvempi porukka menee jatkoon. Odotin kyllä otteluvoittojen menevän 4-2 tai 4-1, mutta pelit olivat tapahtumiltaan yllättävänkin tasaisia.

Hyvää sparria Kärpille finaaleja ajatellen. Pyöräläkin heti pelin jälkeen kommentoi, että parannettava on jatkossa.

Siinä mielessä hieman vaisu fiilis jäi tästä sarjasta, että Kärpät tosiaan jyräsi yksilötaidolla ja materiaalillaan voittoon vaikka Saipa pelasi minusta joukkueena paremmin. Mutta toki ei sovi vähätellä tuota Kärppien "tähtisikermän" nöyryyttä. Se ei ole itsestäänselvyys koskaan. Valmentajalle on itseasiassa paljon vaativampi paikka vetää huippujoukkuetta kuin ikuista altavastaajaa.

Saipan matka muistuttaa hyvin paljon Kärppien ensimmäistä liigavuotta korpitaipaleen päätyttyä. Pudotettiin pleijareissa Jokerit, mutta silloinen TPS oli jo liian kova ja marssikin myöhemmin mestaruuteen. Pronssipeli hävittiin Ilvekselle, mutta toivottavasti Saipa poikkeaa siinä sitten kaavasta.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnittelut Kärpille finaalipaikasta! Työtä jouduitte sen eteen tekemään, mutta ehkä se on vain hyvä juttu fiinaalia ajatellen.

Kiitos tästä kaudesta joukkueidemme välillä ja onnea finaaleihin! Ei onnistunut mun yritys sekoittaa Kärppiä ottamalla Liigapörssiin pelkkiä Kärppien pelaajia.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Aaltonen sietäisi saada kunnolla selkäänsä tämän päivän teloitusyrityksestä.

Tähän vahva sama. Kovavauhti + hyppy ja olkapää osuu päähän. Taipaluksen onni oli, että tuossa kohtaa lasi jo joustaa. Pari metriä päätyyn päin olisi jälki ollut rumaa. Niinkuin otteluketjussa kirjoitin, niin tähän mennessä pudotuspelien rumin taklaus.
 

Senmutsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei todellakaan voi väheksyä Saipan otteita! Todella tiukille Kärpät joutuivat lappeenrantalaisten käsittelyssä. Omat muistoni Lappeenrannasta liittyvät lähinnä Imatran Immolaan ja Rajakouluun AUK:uun vuodelta -89; me Lapin miehet emme ehtineet kotiin saakka viikonloppulomille joten sitten mentiin junalla Lappeenrantaan vkl:aa viettämään ja taisi siellä tulla joskus pieniä nahinoita keltakauluksissa kulkevien Rakuunoidenkien kanssa :-) . Muutama pikainen vierailu on tullut tehtyä sen jälkeen. Anyways, ottakaa se pronssi sinne Saimaan rannalle, mieluiten Tapparalta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös