Ke 8.4.2015 JYP - Kärpät (4. välierä)

  • 12 069
  • 81

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Tänäänkin pelataan ja toivon mukaan play-off tyylistä kiekkoa. Itse en nauti paskasta puolustuspelaamisesta, heikosta maalivahtipelistä ja liian tiukasta tuomarilinjasta. Vihelletään selkeimmät ja törkeimmät pois. Jätetään ne ehkä-jäähy ehkä-ei jäähyt pois. Todettakoon tähän väliin ettei pelit tuomareihin ole ratkenneet.

- T.Tarkki pelannut jo neljä peliä paskasti putkeen. Onko tänään hyvä päivä?
- Mäenpää - Kauppinen pakkipari pitäisi saada purettua ja Kauppinen mielellään vaikka katsomoon kerta Hietanen tekee paluun kokoonpanoon.
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
JYP on sitten pakkovoiton edessä. Kärpät voi lähteä suht paineettomana pelaamaan vastustajan puskiessa paniikinomaisesti peliä kärppäpäätyyn. Tässä matsissa punnitaan henkinen kantti todella. JYP:llä kasetti hajosi Oulussa totaalisesti molareita myöten. Kärpät taas pelasi 6-0 asti mestarin elkein. Edelleenkin tässä sarjassa pelataan parasta playoff kiekkoa - kiitos oikean tuomari linjan. Kärpät vie 2-4

- Virtasen johtamiskyvyt kovan paineen alla.
- Palaako Lasse?
- Jatkuuko hyvä kiekollista peliä tukeva tuomari työskentely? toivotaan..
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pakkovoitto on vasta siinä vaiheessa kun sarja on toiselle katkolla. Esimerkkeinä vaikka Blues 2012 ja JYP 2014 (vaikka seiskapelin hävisikin).

Totta turiset. Lähinnä kommentilla hain henkisenä asiana 3-1 tilannetta. En usko, että kumpikaan tässä sarjassa ottais neljää voittoa putkeen vastustajasta.
 

-Junnu-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Suurin kysymysmerkki löytyy JYPin maalilta. Tarkki aloittaa 95% varmuudella sillä Rajaniemen henkinen taso on sen verran heikoilla kantimilla tärkeissä peleissä joka huomattiin viime keväänä Lappeenrannassa. Miten Tarkki on saanut kerättyä itsensä maanantain sulamisen jälkeen? Neljä heikkoa peliä putkeen ei ole normaalia maalivahdille joka aikaisempina kausina on parantanut kevättä kohden. Tuomarilinja saisi olla sallivampaa kuin mitä se on tässä sarjassa aikaisemmin ollut. Erikoistilanteet lienevät taas isossa roolissa ja todennäköisesti kumpikin tekee vähintään sen pari yv-maalia.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Avausmaali on aina tärkeä, mutta tänään sen merkitys on suorastaan hirmuinen. Erityisesti, jos se tulee varhain pelissä. Maali Kärpille, ja koko JYP:n korttitalo voi romahtaa. Maali JYP:lle, ja boosti valtran taisteluhengelle ja itseluottamukselle olisi valtaisa.

Eräs JYP:n voittoa puoltava seikka on se, että minä tulen olemaan katsomossa. Kymmenes kerta toden sanoo?
23.02.2008 JYP - Kärpät 3-2
08.04.2009 JYP - Kärpät 2-1 ja.
12.04.2009 JYP - Kärpät 2-1
14.11.2009 JYP - Kärpät 5-1
02.04.2010 JYP - Kärpät 2-0
08.04.2010 JYP - Kärpät 2-0
08.10.2011 JYP - Kärpät 2-1
15.09.2012 JYP - Kärpät 3-1
04.04.2015 JYP - Kärpät 5-4 ja.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Avausmaali on aina tärkeä, mutta tänään sen merkitys on suorastaan hirmuinen. Erityisesti, jos se tulee varhain pelissä. Maali Kärpille, ja koko JYP:n korttitalo voi romahtaa. Maali JYP:lle, ja boosti valtran taisteluhengelle ja itseluottamukselle olisi valtaisa.

Juuri tätä olin itsekkin tulossa mainostamaan. JYP tulee kovaa päälle alussa, mutta jos alkurynnistys tuottaa typerän jäähyn ja kärpät latoo taas näyttävän yv-maalin, on JYP todella heikoilla. JYPin avausmaalia ei olla tässä sarjassa vielä nähty ja veikkaan että joukkue saisi siitä valtavan boostin lähteä pelaamaan tiivistä peliä, jota nähtiin Blues-sarjassa. Vähimmäisvaatimus on kuitenkin ekaan erään se, että korkeat mailat ja väkivaltaisuudet yms. typerät jäähyt täytyy saada pois.
 

Sir Smokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tänään selviää, minkälainen lätkäjoukkue JYP oikein on.

Edellisessä ottelussa Kärpät hyödynsi Tuomas Tarkin kahta perusongemaa todella suoraviivaisesti. Ikääntymisen takia Tuomas Tarkki alkaa olla hieman hidas, ja längistä kiekon on aina saanut helposti Tarkin taakse. Katsokaapa vielä kerran videolta, kuinka iso aukko Tarkin jalkojen välistä oikein löytyikään eka maalin aikana. Toinen ja kolmas pantiin sisään lyöntilaukauksella keskietäisyydeltä. Hieman nuorempi maalivahti olisi ottanut molemmat helposti kiinni, mutta Tarkin ikää myöten hidastuneet refleksit eivät ehtineet reagoida mitenkään. Maalinteko oli helppoa, kuin Pahvi-Paavon kanssa harjoituksissa. Tarkin sulaminen johtui siis pohjimmiltaan tarkasta maalivahtipelin skouttauksesta. Todennäköisesti Kärppähallilla on Tuomas Tarkin kuvasta tehty Pahvi-Paavo, jonka kanssa maalintekoa on harjoiteltu.

Tänään katsotaan sitten lopullisesti, johtuiko 8-3 lopputulos tasoerosta vai huonosta tuurista. Voittamisen kulttuuriin kuuluu, ettei polvillaan olevaa vastustajaa kohtaan tunneta sääliä. Jos vain Kärpät jatkaa omaa peliään, eikä sorru JYPin höntsäkiekkoon, finaalipaikka on tämän illan jälkeen yhden ottelun päässä. Erotuomaripeliin ottelu ei ratkea. Jos saa pelata taitokiekkoa, Kärpät pelaa taitokiekkoa. Jos pitää kahvata, Kärpät kahvaa. Jäähyaitiosta kannattaa pysytellä pois, koska sieltä ei pelejä voiteta. Tuppuraista kannattaa silti hieman töniä, sillä Tuppurainen hiltyy helposti.
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Kärpillä olisi sitten tässä ottelussa fantastinen mahdollisuus antaa sarjalle täydellinen niskalaukaus.

JYPin pelissä ei voi olla näkymättä maanantainen nöyryytys, joka nosti sysimustia pilviä pitkään loistavaa ja organisoitua kiekkoa pelanneen joukkueen ylle. Maalivahtipelin epävarmuus on kuin miinakauhu, jonka käsittelyssä tarvitaan varmasti jyväskyläläisten koko henkinen kokemus ja kapasiteetti, palauttaa peli totutulle uralle.

Tässä kuitenkin piilee myös Kärppien mahdollisuus tänään, tönäistä minkäänlaista epävarmuutta osoittava vastustaja rotkon reunalta. Tarkkalla pelillä aloittaen, JYP venyttäisi avausmaalin tekoa ja pitkittäisi kauhun ja epävarmuuden hetkiä siitä, onko joukkue- ja maalivahtipeli saatu palautettua tasolleen vaiko jatkuuko Painajainen Jäällä. Ylipelaamalla puolestaan altistutaan jäähyille, joiden merkityksestä lienee turha edes puhua. Vaikeaa siis tulee olemaan.

Kärpät puolestaan voi lähteä suhteellisen vapautuneesti hakemaan jopa pienellä riskillä ja isolla energialla avausmaalia, tai vastakohtaisesti pitkittämään JYPin epävarmaa olotilaa kilpikonnalla ja panostaen vain teräviin vastaiskuihin, jollaisesta onnistumalla Jyväskylän horjuva koneisto käytännössä sulaisi kuin jääpuikko kevätauringossa. Myös Kukkosen mahdollinen läsnäolo vaikuttanee siihen, miten peliä kärppäleirissä lähdetään viemään - tai ottamaan vastaan.

Silti Hippos on ollut niin käsittämättömän paha paikka Kärpille, että veikkaan illan jälkeen sarjan olevan jälleen tasan 2-2. Tällä kaavallakin sarjan todellinen ratkaisuottelu pelattaisiin käytännössä perjantaina Raksilassa, joten Kärppien osalta tilanne on varsin hyvä.
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vähimmäisvaatimus on kuitenkin ekaan erään se, että korkeat mailat ja väkivaltaisuudet yms. typerät jäähyt täytyy saada pois.

Tuo pätee kumpaankin joukkueeseen. Kärppien alivoima on ollut jopa Jypin alivoimaa huonompaa joten omasta mielestä tärkein ero joukkueitten välillä tähän saakka on ollut jäähyjen määrässä. Niinkuin joku tuossa aiemmin peräänkuuluttikin niin toivottavasti tänään ei vihelletä mitään hömppäjäähyjä. Selkeät rikkeet vain pois. Vituttaa kattoa noita pelejä kun tietää että verkko soi aina kun tulee jompikumpi pääsee YV:lle.
Siitäpä tulikin mieleen että onko kummallakaan näistä joukkueista saumaa Tapparaa tai Lukkoa vastaan kun alivoimat on noin surkeita ? Nooh, aika näyttää.

Tiukka peli tulossa, uskon ma. Ja olisihan se hienoa päästä ottelusarjassa 3-1 johtoon. Game on !
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tänään sitten Kärpillä toivottavasti hirmuinen hönkä päällä eikä anneta JYPille saumoja. Toivottavasti tuomarilinja on tiukka, ettei peli mene tylsäksi kahvaamiseksi ja halonhakkuuksi. Rehtiä, taitavaa ja kovaa peliä odotellessa!
 

Tonikarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät pelaa illan ottelussa seuraavin ketjukoostumuksin:
Hyökkäys:
Ivan Huml – Ben Maxwell – Mika Pyörälä
Lukas Kaspar – Esa Pirnes – Sakari Manninen
Julius Junttila – Joonas Kemppainen – Joonas Donskoi
Mikko Alikoski – Patrick Davis – Juho Keränen
Puolustajaparit:
Markus Nutivaara – Adam Masuhr
Dan Spang – Arto Laatikainen
Ryan Glenn – Mikko Niemelä
7. puolustaja: Ari Vallin
Maalissa: Iiro Tarkki(Tomi Karhunen)


Eli Kukkonen sivussa edelleen...
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP tänään:

Darryl Boyce - Eric Perrin - Tuomas Pihlman
Mikko Mäenpää - Marko Kauppinen

Markus Hännikäinen - Anssi Löfman - Jani Tuppurainen
Mikko Luoma - Juuso Pulli

Petr Hubácek - Miika Lahti - Juuso Ikonen
Mikko Kalteva - Aleksi Salonen

Markus Poukkula - Valtteri Hotakainen - Markus Nenonen

Mikko Viitanen (7. puolustaja)

Tuomas Tarkki
Sami Rajaniemi (Varalla)

Näillä mennään!
 

Toimeentuleva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Florida Panthers
Kukkosen poissaolo on harmittava asia. Onneksi Nutivaara on kuitenkin osoittanut hyviä otteita kaukalossa.

Kärpillä on nyt sauma pistää JYP polvilleen ja uskon Kärppien hyödyntävän tämän mahdollisuuden. JJJ-ketjulla oli edellisessä pelissä "välipäivä", tänään uskon ketjun pystyvän maalintekoon tasaviisikoin pariin otteeseen.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Tänään on taas kaudein tärkein peli edessä. Joko Kärpät vihdoin saa ehjän suorituksen ensimmäistä kertaa playoffeissa vieraskentällä? Nyt olisi aika, sillä muuten on kyllä todennäköisyydet varsinkin viime nöyryytyksen jälkeen Jypille. Nyt pitäisi näyttää, että selkä ei suoristu. Lisää vaan vettä myllyyn. Viimeksi Kärpät pelasi mielestäni ihan hyvin Jyväskylässä, mutta peliote katosi loppua kohden. Nyt siihen ei ole varaa. Se, että Vallin ei ilmeisesti pelaa on jo plussaa tähän. Paineen alta pitää tänään päästä pois ja tänään saisi ne maalinedustatkin alkaa kiinnostamaan Kärppiä.

Olen paikan päällä tänään, ensimmäistä ja viimeistä kertaa tälle keväälle, joten nyt nautitaan.
 

Fancy Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
IceHearts
Pelipäivä. Edellisellä otteluilla ei ole merkitystä. Tähän asti Joukkueet ovat hoitaneet kotiottelunsa niinkuin kotijoukkueen pitääkin. Pallo on nyt jypillä.

Nutivaaran pelaaminen on osoitus Marjamäen vaatimustasosta. Olisi voinut olettaa, että Kukkosen poissaolo näkyy kun "raakile junnu" tulee tuuraamaan, mutta ei. Taitotaso ratkaisee ja Nutivaara on ansainnut paikan kokoonpanossa.

Vähämaalinen ottelu jonka maalit syntyvät keskialueella tapahtuvien henkilökohtaisten virheiden/taidonnäytteiden seurauksena. Ottelu ei ole kaunista katseltavaa mut veikkaampa että Kärpät vie 0-2
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yllätyksettömät kokoonpanot. Molemmat ilmeisesti olivat tyytyväisiä edelliseen peliin. Myöskaan tuomaristoa ei ole koutsien suunnasta kritisoitu, joten en näe miksi Järvelä ja kumppanit linjaakaan alkaisivat muuttamaan.

Vaikkei edellinenkään peli Jyväskylässä ihan huono ollut, tänään on hyvä mahdollisuus parantaa mikäli ulkomaalaisten herääminen on pysyvää laatua. Uskon, että Jyp tekee väistämättä sen 4 maalia kotonaan, sen verran aseeton Kärppien puolustus on ollut näissä karkeloissa. Joten on puhtaasti Kärppien hyökkäyspelin tehokkuudesta kiinni voitetaanko vai hävitäänkö.

Ollaan koelteltu onnea nyt jo peräkkäin kolmessa pelissä, mutta selvitty aina kuin koira veräjästä. Oma pää on vuotanut kuin seula, mutta toisessa päässä on soinut vielä tiuhempaan tahtiin. Se onni loppuu jossain vaiheessa ja siinä vaiheessa täytyy sitten saada Jypin hyökkäys oikeasti kuriin.

3-1 vs 2-2. Se on kyllä ihan selkeä sarjan tapon paikka tänään. Kärpillä on itseluottamus nyt huipussaan, nähtäväksi jää näkyykö se kaukalossa innokkuutena vai löysäämisenä. Molempia on tälle kaudelle nähty voitollisten pelien jälkeen.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tarkki maalilla, luojan kiitos. En voi ymmärtää niitä ihmisiä, jotka Rajaniemeä toivoivat. Tarkilla on mahdollisuudet kokemuksen kautta käsitellä edellinen ottelu ja palata oikealle tasolleen.

Jännittää ihan pirusti ottelun alku - ja nimenomaan se alku. Jos ensimmäisestä erästä selvitään ilman Kärppien maalijuhlia, niin kaikki on mahdollista. Tärkeintä on nyt saada Tarkin itseluottamus kuntoon, jonka myötä koko joukkueen luottamus maalivahtiin palautuu.

Ei tässä osaa arvioida yhtään mitään. Yritetään nyt jotenkin jaksaa odotella iltaan asti..
 
Viimeksi muokattu:

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eli Kukkonen sivussa edelleen...
Laatikainenhan totesi haastattelussa Kukkosesta, että "Häntä harmittaa todella paljon, kun ei pääse osallistumaan näihin peleihin." Tulkitsen monikkomuodon "näihin peleihin" siten, ettei Lassea nähdä enää ainakaan tässä sarjassa tai ehkä koko keväänä.

Tämä sarja on ollut tähän saakka kyllä sellainen pääsiäismuna josta ei ole tiennyt millainen yllätys sieltä milloinkin ilmestyy. Toinen välieräpari on ollut numeroiden valossa ja muutenkin paljon perinteisemmän tiukan pudotuspelisarjan näköistä tekemistä.

Kuten tuossa edellä on jo todettu niin JYPin pitää ehdottomasti pysyä pois jäähyboksista. Toiveissa on, että ekalle erätauolle päästään 1-0 lukemissa. Kauhuskenaario on puolestaan tyhmä hyökkäyspään jäähy ekan vitosen aikana, siitä Tarkille ja AV-nelikolle löysät housuun ja kiekko taas maaliin alle minuutin pyörityksen jälkeen. Kovin vahvaa luottoa ei ole tässä vaiheessa hurrikaanipaitojen henkiseen kanttiin jos aletaan taas jäähyillä ja joudutaan takaa-ajoasemaan heti ekassa erässä.
 

JPL

Jäsen
Päivän teema lienee se, että löytääkö tuomaristo tänään yhtään jäähyn arvoista rikettä koko ottelun aikana (ei lasketa Salomonin tuomioita). Väittäisin, että joukkueille on painotettu melko isoin kirjaimin jäähyttömyyttä ja toisaalta tuomareilla kynnys antaa jäähy on tänään melkoisen korkea. Sen verran paljon on asiasta puhuttu ja osaahan noista tuomareista yleensä ainakin toinen lukeakkin, niin veikkaan että vähäjäähyinen peli on tulossa. Samalla varmaan aiheutuu se, että maalimääräkin jää selvästi aikaisempia otteluita pienemmäksi ja paremmin puolustava joukkue tulee tänään pärjäämään. Ennustan lisäksi, että molemmissa päissä maalivahdit tulevat petraamaan selvästi (mikä ei toki vaadi ihmeitä), eikä helppoja maaleja tulla näkemään ainakaan useita. Toivotaan, että ottelu ei ratkea johonkin kiekko katsomoon - tai kypärän irroitus jäähyyn ja että joukkueet pelaavat vauhdikasta kiekkoa, eikä Tappara-Lukko tyyliseen estämispeliin sorruta.

Veikataanpa semmoinen tavanomainen 1-3 lopputulos tälle illalle.

Kärppien osalta Kukkosen poissaolo on harmillista, mutta ei se kaada tätä palettia suuntaan eikä kolmanteen. Ylivoimakin on toiminut ilman Kukkosta huomattavasti paremmin kuin Lassen kanssa ja toisaalta omassa päässä on muut pakit petranneet SaiPa sarjasta huomattavasti. Toki Lasse on edelleen Kärppien paras pakki omassa päässä ja kohtuullinen myös hyökkäyspäässä, mutta yllättävän hyvin pakiston peli on toiminut ilmankin. JYP:n ylivoiman osalta Kärppien pitää muuttaa ohjauspelaamista täksi päiväksi. Pakeilla pitää siinä olla hereillä, ettei vauhdilla tuleva laituri pääse nousemaan vapaaseen sektoriin ilmaiseksi. Tähän pitää varsinkin Mashur-Nutivaara parivaljakon kiinnittää huomiota ja osin myös Lada-Spangin. Niemelä ja Glenn on ollut yllättävän hyvin hereillä noissa tilanteissa.

Hyökkäyksestä odotan että edelliseen peliin huikeasti petrannut Huml on tänään iskussa. Toivottavasti Pihl..lu yrittää jälleen hiillostaa Iivanaa, niin hän saa kunnolla tunteen mukaan peliin tänäänkin. Kemppaiset pelaa takuulla hyvin ja näyttäisi että Pirneksen triokin sai hyvin juonesta kiinni. Nämä pelaavat takuuvarmaa peliä, joten ero on mahdollista tehdä tuolla kolmannella hyökkäysvitjalla (vs. Lahden ketju).Kemppaiset ovat samalla tasolla Löfmanin ketjun kanssa ja Pirneksen ketjun pitäisi voittaa oma pelinsä Perrinejä vastaan.

Tuomareina on tänään Favorin - Pajula parivaljakko.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tarkki maalilla, luojan kiitos. En voi ymmärtää niitä ihmisiä, jotka Rajaniemeä toivoivat. Tarkilla on mahdollisuudet kokemuksen kautta käsitellä edelliinen ottelu ja palata oikealle tasolleen.

Täysin sama. Rajaniemi näytti aivan kamalalta maanantaina. Tosin paikka oli melko tekemätön, mutta omia osakkeita siinä olisi voinut nostaa. Ei nostanut.

Taake torjunee tänään kaikki mitkä tulee kohti. Loput meneekin sitten sisään tai ohi maalin. Yhtään gamesaveria ei ole nähty Tarkilta viimeiseen neljään matsiin. Pieni pulmahan tässä taitaa olla, mutta vielä on ennenaikaista dumata Tarkin pleijareita. Toivotaan tasonnostoa täksi illaksi.

Tuomarit voisivat olla pilaamatta tätä playoff-sarjaa. Kiitos.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
3-1 vs 2-2. Se on kyllä ihan selkeä sarjan tapon paikka tänään. Kärpillä on itseluottamus nyt huipussaan, nähtäväksi jää näkyykö se kaukalossa innokkuutena vai löysäämisenä. Molempia on tälle kaudelle nähty voitollisten pelien jälkeen.
Kärppäsuunnasta katsoen asia on juuri näin. Kärpät ei ole aina pystynyt kääntämään hyviä suorituksia ja tuloksia voimavaraksi. En tiedä, onko siellä kopissa luulotauti, vai mistä on kyse. Toisaalta tämä sarja on ollut Kärpiltä nousujohteinen, niinkuin oli SaiPa-sarjakin. Se antaa puolestaan toivoa hyvästä esityksestä.

JYPin kannalta tilanne on myös hieman kaksijakoinen. Toisaalta joukkue pelannut erinomaisesti hyökkäyssuuntaan, kun taas pelaaminen puolustussuuntaan on ollut heikkoa. Edellisen pelin murskatappio voi olla, niin kummalliselta kuin se kuulostaakin, mahdollisuus kääntää sarjan suunta. Mielenkiintoista on nähdä, onko JYPillä oikeasti potentiaalia tähän.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakkovoitto on vasta siinä vaiheessa kun sarja on toiselle katkolla. Esimerkkeinä vaikka Blues 2012 ja JYP 2014 (vaikka seiskapelin hävisikin).

Lukko nousi viime keväänä Tapparaa vastaan välierissä 1-3 asemasta tasoihin ja sarja meni seitsemänteen otteluun, missä Tappara teki voittomaalin 5 min ennen loppua.

Finaaleissa Kärpät nousi Tapparaa vastaan 1-3 asemasta tasoihin ja lopulta Suomen mestaruuteen.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tässähän tosiaan ekaa kertaa sitten viime kevään on oikein pientä jännitystä ilmassa allekirjoittaneellakin :)
Eli kai se sitten ihan oikeasti kevät on!

Pelistä ei itsellä juuri muuta sanottavaa ole, kuin että levollisin mielin saa Kärpät lähteä. Kyllä ne paineet ihan oikeasti siellä Tynin toimistolla tällä hetkellä ovat.

Laatikainenhan totesi haastattelussa Kukkosesta, että "Häntä harmittaa todella paljon, kun ei pääse osallistumaan näihin peleihin." Tulkitsen monikkomuodon "näihin peleihin" siten, ettei Lassea nähdä enää ainakaan tässä sarjassa tai ehkä koko keväänä.

Nuo tekstiquotet nyt saa jättää ihan omaan arvoonsa... Ja kai se Ladakin niin kokenut kettu on että ei kovin helpolla lapsuksia suustansa päästä :)
Mutta näillä mennään, mitä on. Ei se sen kummempaa ole.
 

Weasels

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tämä peli on aivan selkeä vedenjakajapeli. Voitolla Kärpät mielestäni "varmistaa" jatkopaikan - en usko Kärppien kolmen pelin tappioputkeen. Häviöllä taasen urakoidaan 7 peliä ennen kuin jatkaja on selvillä. Ei pelejä - varsinkaan eri joukkueiden - pidä peilata edelliskausiin vaan tähän kauteen.

JYP:n pitää ehdottomasti satsata puolustuspelaamiseen tässä pelissä. Kärpät tulee samalla sapluunalla kuin Raksila-pelissäkin, molemmilla joukkueilla ylivoima on tappava, joten vähemmän jäähyjä saanut joukkue voittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös