Ke 8.12.2021 Tappara - SaiPa

  • 2 592
  • 34

redpecka

Jäsen
  • Niin puuttuu SaiPalta vielä Puolustaja Peltomäki ja hyökkääjä Lantta. Luultavasti poppareilla, en ainakaan muista mitään mainintaa.
  • Huttula oli alkuun vähän mysteeri että mikä ihme mies, jota oululaiset hehkuttivat. Sitten oli mielestäni ihan ookoo ja tasapainoinen tekijä tuohon kiekkokontrollihommaan, mutta nykyisin se on ihan paska ollut jo pitkään. Tietää itsekin saavansa peliaikaa ainoastaan kun Rikkilä ja Riikola on rikki.
  • Hyvä ettei ole ketään kommentaattoria lausumassa itsestäänselvyyksiä selostajan kiusana.
  • Alkuun katsoin, että hyvä kun on ronskimpi tuomarilinja niin ei ylivoimia tule kummallekaan, mutta ikävästi Tappara sai silti pari jäähyä. ja kun nämä tasoitellaan kumminkin illan mittaan niin hirvittää kun Tapparalla tiedossa ainakin neljä minsaa ylivoimaa. Ainoa toivo on, että Loimaranta tekee av-maalin ja selvitään alivoimasta 1-1 lukemilla.
 

redpecka

Jäsen
  • Nuuttisalo pelaa suu auki kuten legendaarinen Niäminen. Soppari on 2+1 vuotta. Uskon, että on liian hyvä SaiPaan jo silloin ja tulee kitkaa kun se haluaisi jo HPK:hon, mutta SaiPa pitää optiosta kiinni eikä kellään ole kivaa. Lopulta sopparipurku jouluna kumminkin.
  • Tuo kun SaiPa kehtaa tehdä maalin niin se on kuin potkisi nukkuvaa karhua. Olis kannattanut yrittää himmailla nollanollassa 60min.
  • Hieno syöttö Ruaalta, menee kohti Tapparan maalia ja pitäisi ampua tai syöttää sivulle pelikaverille niin päättäkin sokkona vetää taaksepäinsyötön ja Tappara vastahyökkäykseen ja pian 2-1 idioottimaisen haaston höystämänä. Voisi Virtakin kattoa ottelukoosteista nuo hienot ja selvät vihun maalit kuin jumpotronista.
  • Hyvä Ojantakanen. Seuraava piste keväällä ja sisäisessä pistepörssissä topvitosessa.
 

redpecka

Jäsen
  • Ehdin just ajatella, että taloudeneheyttämistalkoot on aloitettava ja McIntyre ihan oikeasti pois. Mutta sitten vetääkin onnistuneen hasardisyötön siniviivaa pitkin ja Olkkonen skooraa. Eiköhän tämä hieno syöttö pidä Intyren kevääseen asti SaiPassa vitun vittu.
  • Olkkonen tekee kauden avausmaalinsa. Kiva että näitä käy joillekin muillekin jengeille kuin aina vaan SaiPalle - siis että vihu tekee uran/kauden avausmaalin meitä vastaan. Saatana.
  • Pekka Virta on alkanut harmaantua. Lehterän hiusmuodin jäljissä.
  • Upeeta peliä 6vs5 lopussa vaikka voitetaan hyökkäyspään aloitus. Siinä yritetään rauhoittaa peliä kun ei se onnistu 5vs4:kään ja vaikka onnistuisi niin sitten varmaan haettaisi jotain rallia... - Kiekko maalille samantien ja kaikki painimaan. Ei voi huonommin mennä kuin tämäkään. Saatanan neppailijat!
 

d00b

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä tässä suoraan sanottuna vituttaa... Tuo 3-2 oli omaan silmään korkea... Noh kai tässä joskus saa katsoa pelin, mistä saadaan pisteitä..
 

Yks hahmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Green Bay Packers
Häviäminen vituttaa aina, mutta nyt erityisesti kun kaveri iski kaksi erittäin arveluttavaa maalia. Uskomatonta. Tupparan 3-2 maali oli snadisti korkea maila.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä mää olisin ton Virran korkean mailan hyljännyt. Sellaisia optisia harhoja minä näin. Mutta nyt alkaa meidän sijoitus taas nousta pitkässä juoksussa, johan tässä onkin näissä tarkistuksissa ja tuomioissa otettukin pitkän aikaa anneliin.

Onneksi Saipa laukoi tänään, kun kymmenen olisivat jättäneet roiskaisematta, niin voitto olisi todennäköisesti matkalla Lappeeseen
 

axe

Jäsen
Tappara oli eilenkin kyllä onneton. En tiedä mikä ultimaattinen kiekkolaboratorio tässä on käynnissä ja ehkä lopputulemana koeputkesta pullahtaa joukkueellinen pelaajia, jotka eivät tarvitse mitään pelitavallista selkärankaa vaan pystyvät ratkomaan pelitilanteet omilla oivalluksillaan ja taidoillaan, mutta nyt ollaan sellaisessa vaiheessa, että tuo Tapparan luomuhöntsy on ihan vitun kauheeta kuraa seurata. Ihan jokainen vastustaja, SaiPasta ja Ässistä lähtien, pelaa paremman näköistä kiekkoa kuin Tappara. Ei varmaan joo sekään lohduta jos häviää, mutta minä ainakin lähdin voitosta huolimatta hallista eilenkin enemmänkin vihaisena ja pettyneenä kuin iloisena tai viihtyneenä.

Tapparalla on aina joku selitys: Paljon pelejä tiheään, liian pitkä tauko, on treenattu, on loukkaantuneita, muut perkele sumputtaa, luistelee ja taistelee ja ties mitä. Ihan kuin muilla joukkueilla ei olisi samanlaisia ongelmia. Mua ei kiinnosta vähääkään ne selitykset. Mää haluan mennä peliin viihtymään, katselemaan hienoja kuvioita, huikeita yksilösuorituksia, perseet penkistä väkisin nostattavia tilanteita, mutta saan vaan sitä saatanan alivoimaista hyökkäämistä kulmaan ja kiekonmenetyksiä. Vituttaa ihan huolella, että tuo rosteri hukataan tähän ilottomaan neppailuhöntsyyn.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
tuo Tapparan luomuhöntsy on ihan vitun kauheeta kuraa seurata. Ihan jokainen vastustaja, SaiPasta ja Ässistä lähtien, pelaa paremman näköistä kiekkoa kuin Tappara.
Tämä kuuluisi paremminkin tuonne Tappara-osioon, mutta jatketaanpa nyt kuitenkin tähän. Voin kyllä samaistua koko tekstiisi, vaikka ainoastaan pienen osan tuohon lainasinkin. Eipä se taida tämä kausi mitenkään merkittävästi poiketa aiemmistakaan Tapolan ja Rautakorven kausista. Ihan samanlaista paskaa se peli on runkosarjassa ollut viime vuodet, ja ainoa päämäärä on pärjätä kevään skaboissa. Itse ainakin katsellut jo monta kautta näitä (Tapparan) runkosarjapelejä miettien, että miksei se peli voi olla enimmäkseen tyylikästä ja näyttävää, sen sijaan että useimmiten nyhjätään niitä yhden maalin voittopelejä, muutenkin vähämaalisissa peleissä. Välillä totta kai joukkoon mahtunut niitä pirteitä poikkeuksiakin, eli niin sanotusti viihdyttäviä pelejä, mutta sitten on jostain syystä tarvittu vastapuolelle joku Kärpät tai HIFK, samanlaisella peli-ilmeellä varustettuna.

Liiketoimintaa toki ja tulos ratkaisee, keväällä ne mitalit jaetaan, mutta peli kun illasta toiseen tuppaa olemaan sellaista dieselmäistä tasapaksua jyräämistä, ja sinne väliin niitä aikamoisia mahalaskuja, niin ei se oikein jaksa aina innostaa. Tapparalta kun ei ainakaan nykyvalmennuksella tunnu onnistuvan mikää muu kuin se, mitä tämäkin syksy on tässä katseltu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös