Ke 7.3.2007 3. Mestis-finaali Jukurit - Hokki

  • 11 439
  • 47

Jukuristi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureilla kasvojen pesemisen mahdollisuus keskiviikkona Mikkelissä todennäköisesti noin tuhatviisisatapäisen aktiiviyleisön edessä. Jotain olisi tapahduttava Jukurien pelisapluunassa, että kajaanilaisetkin saisivat vielä nähdä finaaleita kotihallissaan.

Yhdellä vai kahdella miehellä karvaaminen? Viisaammat tietää tuon. Pelitilannehan sen loppujen lopuksi kai määrää, milloin karvataan tehokkaammin ja milloin vetäydytään enemmän puolustamaan.

Auttaiskohan pelaajavaihdokset? Hämäläisen Essi katseli pari kertaa tiistaina aitiopaikalta, kun Virtalan Marko pisti kiekkoa pussiin. TuTo-sarjassahan Essi pelasi ihan kelpo pelejä, mutta onko Virtaloiden ja kumppanien juonikkuus ja liike liikaa Juvan jätille? Jos Kortelainen tervehtyy, olisi siinä yksi vaihtoehto kentälle. Tai Hyvärinen?

Lipiäinen kuulutteli Urheilukanavan haastattelussa kokeneiden pelaajien pelin petraamisen perään. Ehkä heiltä se paras pelaamisen palo puuttuu, mutta toisaalta kokeneen Lehtosen avullahan nuo vähäiset maalit ovat tulleet.

Asplundin Turon kulmikas luistelu ei pure kovinkaan hyvin mainiosti liikkuvien hokkilaisten seassa. Turo kyllä löytää syötöillään tarvittaessa hyvin ketjukaverinsa, joten Lindforsin ja Jormakan on parannettava entisestään liikkumistaan. Vai Kettunen tähän ketjuun keskelle? Ei ehkä kuitenkaan kannattaisi sekoittaa ketjun hyvin toimivaa yhteispeliä.

Saa nähdä miten käy. Tsemppiä pelaamiseen olisi joka tapauksessa jostain kaivettava lisää.
 

FaceOffs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Ässät
Kyllä! Nyt on viimeinen hetki Jukureilla herätä, mikäli halutaan jatkaa mestiksen mestaruuden metsästystä.Nyt ollaan selkä seinää vasten, joten ei pitäisi olla yhdellekkään pelaajalle epäselvää, mikä on homman nimi.

Eräs seikka mikä pistää tässä sarjassa silmään ovat nämä Virtalan veljekset, jotka ovat tehneet tuhojaan sen minkä ovat ehtineet.Huomenna Jukureilla olisi koti joukkueena mahdollista peluuttaa jonkinlaista jarruketjua näitä miehiä vastaan.

Toinen juttu, mikä Jukureiden olisi syytä ymmärtää on se, että yhtään maalia ei tehdä siellä kulmissa.Pistänyt omaan silmään pahasti se, että ajetaan ja ajaudutaan todella helposti kulmiin pyörimään, mistä Hokin on ollut helppo hoitaa kiekko väljemmille vesille.Kiekkoa maalille vaan ja ukkoa perään, niin kyllä joku sen kiekon maaliin pistää.
Tehottomuus on painanut Jukureita nyt, joten jonkinlaisia ketjumuutoksia voisi tässä tilanteessa koittaa.

No huomenna ollaan viisaampia tähän aikaan...
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Pitkästä aikaa vaikea peli kajaanilaisillekin, kauden vaikein varmasti tähän asti. Tästä eteenpäin alkaa paineet kasvaa jo vähän Hokki-leirissäkin. Toivottavasti vapautunut tekeminen kuitenkin säilyy ja nähdään iloista ja rohkeaa peliä niinkuin tähänkin asti!

Jukurit ei ole vielä näyttänyt parastaan ja luulen että huomenna nähdään taistelua senkin edestä, aivan varmasti. Loistavaa että Urheilukanava näyttää pelit, tästä on HMV kaukana !

EDIT... Tai jos se on Hokin Mestis Voitto :)
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Taisto on varmasti tiukempaa kuin eilen. Kuten jo ennen edellistä matsia sanoin niin tänään Jukureilla on saumat voittaa, ei eilen. Mestaruuden varmistuminen olisi upea juttu, mutta melkein tässä jo kaikessa ylimielisyydessään toivoisi että tänään tulisi takkiin ja mestaruusjuhlat olisivat Kajaanissa..... Olisi varmasti aika huikeaa sekin. Mutta sitten illan koitokseen:

Hokin pelissä ei paljoa varmasti muuteta. Samalla kaavalla mennään kuin tähänkin asti. Välillä viedään peliä kovalla liikkeellä ja kiekon liikuttamisella nopeasti mieheltä toiselle. Sitten kun ei jalka kanna ihan täysillä, niin Myllykoski hoitaa homman lopullisena lukkona.

Tässä ennen pleijareita Hokin nelosketjua arveltiin puhtaaksi jarrukentäksi, mutta toisin on pojat näyttäneet olevan. Eilenkin maukasta taistelua ja hyvää hyörinää vastustajan päässä. Kaiken kruunasi sitten Meriläisen upea maali. Tästä on hyvä jatkaa.

Iltaa odotellessa alkaa taas jännittää ihan liikaa........!!!!
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Kentällä nähdään tänään kaksi jännittynyttä joukkuetta. Toisella pyörii mielessä ensimmäinen mestaruus, ja toisaalta kuinka mukavaa se olisikin ottaa Kaijjaanissa. Toisella pyörii mielessä liigakarsinnat. Pelin taso on tähän mennessä ollut loistava, toivottavasti olen väärässä ja niin on tänäänkin.

Kun seuraatte matsia paikanpäällä/Urheilukanavalta, pankaapa merkille taustamusiikki. Ensimmäistä finaalia sävytti lakkaamaton rumpujen jytinä, peittäen kaiken muun alleen. Joten Sarvisclub&kump., ottakaa ensimmäinen askel kohti liigaa: Huutakaa ja Laulakaa! Rummut auttavat tahdistamaan, muttei niiden pitäisi antaa viedä koko showta. Toki rumpuja oli Kajaanissakin enemmän kuin riittävästi, mutta siellä sentään Hokki-huudot kuuluivat yli.

Jos Jukurit palaa Dufva-kiekkoon, nähdään vähämaalinen peli jonka Hokki vie jatkoajalla: 68:59 1 - 2 HATTUNEN Jarkko (VIRTALA Marko, VIRTALA Teemu) VoM.
Jos Jukurit lähtevät vieläkin haastamaan, nähdään enemmän maaleja molempiin päihin, ja ottelun voittaa se joukkue jonka maalitolpat ovat leveämmät.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Täysillä vaan tänäänkin, vaikka kolmas voitto on aina se vaikeimmin otettava, mutta ei se helppoa tule olemaan Jukureillakaan. Paketin on pysyttävä kasassa ja homma tehtävä Jukureille mahdollisimman vaikeaksi. Jukureita on turhaa enää liian helpolla päästää peliin mukaan. Paineet vain Mikkelissä kasvavat tunti tunnilta. Tulos voi olla tänään ihan mikä tahansa. Jännäksi menee.
 

Jukuristi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit tänään:

Reunanen (Tillanen)

Mälkiä - Kinos
Kanerva - Lehtonen - Laakso

Öhberg - Immonen
Jormakka - Asplund - Lindfors

Kallioinen - Kortelainen
Tikkanen - Pellinen - Sundin

Kovanen - Jaakkola - Kuuluvainen

Kettunen (H), Hämäläinen (P)

Muutoksia tuli Jukureiden kokoonpanoon. Kolmosketju hajotettu. Kanerva siirretty ykkösen laidalle ja Kuuluvainen neloseen. Tikkanen ja Sundin Pellisen rinnalle. Hämäläinen vilttiin odotetusti (?) ja Kortelainen tilalle. Kettunen myös penkillä.

Pappaketju koossa taas. Toivottavasti ei kuitenkaan viimeistä kertaa näissä Mestis-mittelöissä.
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukuristi kirjoitti:
Muutoksia tuli Jukureiden kokoonpanoon. Kolmosketju hajotettu. Kanerva siirretty ykkösen laidalle ja Kuuluvainen neloseen. Tikkanen ja Sundin Pellisen rinnalle. Hämäläinen vilttiin odotetusti (?) ja Kortelainen tilalle. Kettunen myös penkillä.

Pappaketju koossa taas. Toivottavasti ei kuitenkaan viimeistä kertaa näissä Mestis-mittelöissä.

Kyllä kahden ensimmäisen pelin jälkeen on selvää, että Jukurit tarvitsee nyt viimeistään herätyksen unesta ja jos nähdyillä koostumuksilla uni ei lopu, niin sitten on valmennuksen pakko pistää pakkaa sekaisin. Hämäläiseltä eilinen oli huono esitys. Usein puhutaan, että maalit ovat seurausta vastustajan virheestä; aivan suoranaisesti ei niin voi sanoa kahdesta ensimmäisestä Hokin maalista eilen, mutta totuus on, että jämäkämmällä miesvartioinnilla Hämäläinen olisi pystynyt estämään kaksi ensimmäistä maalia. Kinos puolestaan arkaili hyökkäyspäässä. Eilen tökki myös selkeästi avauspeli, ylivoimilla haettiin jotain pirun vaikeaa, pitkää avausta ja tasaviisikoin puskettiin sitten joko sumppuun tai avaussyötöt viuhahtelivat milloin millekin puolelle vastaanottajaa. Eli huolellisuutta!

Hyökkäyspäässä Tikkasen esittämää asennetta tarvitaan. Kettunen oli eilen hieman hukassa kuten myös jäähyihin alussa sortunut Jormakka, jolla kiekko ei tuntunut pysyvän kovin kummoisesti mukana. Pappaosastosta etenkin akseli Laakso-Lehtonen toimi hienosti, ja silmiin pisti myös Kuuluvaisen asenne.

Nyt ollaan siinä sillassa, mistä nousu vaatisi nähtyjen kahden pelin perusteella melko perusteellista kasvojenkohotusta ja pelirytmin löytämistä. Ei mahdotonta, mutta kovan työn takana se on. Hokilla on tänään sikäli paineet niskassa, että tänään on ensimmäinen paikka katkaista sarja ja viedä potti kotiin. Jos se pyörii mielessä liikaa, Jukureille varmasti tulee tilaisuus venyttää sarjaa, mutta samanlaisella pelillä kuin eilen vierailijat ovat kyllä todella vahvoilla...

Tsemppiä Sarvipäille illan koitokseen! Tappio tänään Jukureille, niin loppuviikosta joudutaan hakemaan uusia kalusteita rikkoutuneiden tilalle Ikeasta... Nyt ei olis varaa...
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Jukuristi kirjoitti:
Jukurit tänään:
Mälkiä - Kinos
Kanerva - Lehtonen - Laakso

Kallioinen - Kortelainen
Tikkanen - Pellinen - Sundin

Kovanen - Jaakkola - Kuuluvainen

Kettunen (H), Hämäläinen (P)

No niin, Lipiäinen lupaili muutoksia ja sopivasti on muutettukin.
Pappaketju on paluu vanhaan ja turvalliseen. Hiukan arveluttaa, että Analla ja Lehillä luistin painaa flunssan jäljiltä ja kun Lassen diesel käy jo melko harvakseltaan... no tämän jälkeen kolmikko varmaan ratkaiseen pelin suvereenisti, mutta eipä se haittaisi. Kinos pelaa kuin käsijarru päällä, kiekollisena epävarma, säästelee taklauksia eikä vie niitä perille jäähyjen pelossa ilmeisesti. Selkeä profiilinnosto tarvittaisiin ykkösen takana Kinokselta, koska Mälkiä on pelannut todella hyvin.

Tikkasen olisin siirtänyt jo aiemmin Pellisen rinnalle, niin tehokas kaksikko oli runkosarjassa ja Tikkanen on ollut kuin keväällä irti päästetty varsa viime peleissä. Sundin vielä kolmentena, joten aineksia on tehoketjuun. Toivottavasti.

Essistä ei taida koskaan tulla vakiopakkia. Taas kerran pää pehmeni eikä liike riittänyt ratkaisevassa paikassa. Vilttikomennus oli ihan oikein. Kettunenkin on pehmennyt pelien edetessä, hyvin on mies kuitenkin kasvamassa korkoa tulevaa varten. Kallioinen on pitänyt tasonsa hyvin ja ollut ainakin omasta mielestä yllätys kiekollisessa roolissa.

Nälkä on avainsana illan koitoksessa. Rittääkö kotikoukkueella sitä nousemaan sillasta. Hokilla on samanlainen buumi päällä kuin Mikkelissä 6-7 vuotta sitten. Hieman pessimistisenä odotan yleisömäärää: viikkopeli, telkkaripeli ja hiihtoloma. 1500 on aika lähellä oikeaa pelkään, toivottavasti olen väärässä.
 
Viimeksi muokattu:

Salama44

Jäsen
Jukuristi kirjoitti:
Jukureilla kasvojen pesemisen mahdollisuus keskiviikkona Mikkelissä todennäköisesti noin tuhatviisisatapäisen aktiiviyleisön edessä. Jotain olisi tapahduttava Jukurien pelisapluunassa, että kajaanilaisetkin saisivat vielä nähdä finaaleita kotihallissaan.
Oletteko te nyt siellä Mikkelissä oikein tosissanne. Mestis finaalit menossa, mestaruus katkolla ja puhutte 1500 katsojan yleisöstä?

Hokki on tällä hetkellä todella kovassa iskussa ja pelaa järkevästi, joten sillä on erinomaiset mahdollisuudet laittaa sarja poikki heti ensimmäisellä kerralla. Kaikki paineet ovat Jukureilla. He pelaavat veitsi kurkulla ja heidän on pakko voittaa. Hokilla on hieno mahdollisuus ratkaista mestaruus vielä kotona jos se tänään häviäisi niukasti. Uskon että Hokin peli on tänään luovimmillaan ja näemme taitavaa ja hyvää kiekkoa, jonka kruunaa pohjaton taistelutahto. Lipiäisen naama punotti jo eilen kolmannessa erässä uhkaavasti kun Jukureiden tehot olivat kateissa ja tänään ahdistus vaan lisääntyy.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Salama44 kirjoitti:
Oletteko te nyt siellä Mikkelissä oikein tosissanne. Mestis finaalit menossa, mestaruus katkolla ja puhutte 1500 katsojan yleisöstä?

Ensimmäisessä finaalissa noin 1700 silmäparia. Nyt on kaksi ottelua hävitty, vieläpä monen peruskatsojan mielestä selkeää altavastaajaa vastaan.

"Ei tästä nyt taija mittään tulla, jos myö katottais ihan telkkarista peli?"

Pahoin pelkään, että katsojia ei paljon enempää paikalle ilmaannu. Toivottavasti Jukurit nyt kiittää uskollisia seuraajiaan kunnon pelillä.
 
Taidetaan olla Mikkelissä täysin kyllästyneitä näihin finaaleihin? 1500 ihmistä finaalissa olisi järkyttävän huono määrä ja voisi esittääkin jo kysymyksiä, että mitä helv.* siellä Mikkelissä sitten seurataan? Kouvolassa sentään finaaleissa yleisöä oli reilummin päälle 3500 vaikka pelit olivatkin täyttä Jukureiden omistusta ja katsojalle tarjosivat parhaimillaan lihapiirakan. Tosin kyllähän ne (finaalit) ovat täällä päin harvinaista herkkua.

Minä kyllä uskon, että Jukurit venyttää sarjaa pidemmälle on se kuitenkin minulle ollut aina sellainen "Mestiksen Ruotsi" ja tuskin näin helposti Jukurit luovuttaa Mestiksen mestaruutta pienelle Hokille.

Toivottavasti pelistä tulee hyvätasoinen ja että saisi jotain iloa tähänkin synkkään keskiviikko-iltaan. Kohtahan pitää mennä jo TV:n ääreen.

Tulosveikkaus: 4-2
Yleisöä on nyt se 1800, jos näihin ennakkopuheisiin on uskominen.
 

_Travolta_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Tura, HIFK
En usko, että Jukurit enää nousee Hokkia vastaan. Ensimmäisessä ottelussa Mikkelissä Jukureilla oli paikkansa, mutta peli Kajaanissa oli jo suorastaan surullista katseltavaa toisen erän muutaman minuutin jaksoa lukuunottamatta. Lumipallo on jo lähtenyt Kajaanissa liikkeelle, eikä sitä enää voi pysäyttää. Yksinkertaisesti Hokin pelaajien tahotila on vaan niin paljon korkeampi ja se siitä.

Huvittavintahan tässä on SE tuleva liigakarsinta. Millähän sykkeellä Kalpa meinataan Mikkelissä kaataa?
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Ensinnäkin paljon onnea Hokille illan peliin! Jos Hokki vie Mestiksen mestaruuden ja se pippelinmittauspeli tosiaan pelataan KalPan ja Jukureiden välillä niin ei voi sanoa muuta kuin hyvää päivää! ...No sanon mä vielä sen verran, että tällaista voi sattua vain rakkaassa isänmaassamme!!??
Hokki on tosiaan ansainnut sen tulevan mestaruuden upealla ja ennakkoluulottomalla pelillään, hienoa Suikkanen ja kumppanit!

Siitä pippelinmittaussessiosta vielä sen verran, että toivon totisesti kuopiolaisten pelaavan tosissaan ja niistävän Jukureita 10-0 niissä jokaisessa neljässä ottelussa ja jos ei muuten kiinnosta niin ainakin Dufvan uimalakin muistolle.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kirveellä töitä kirjoitti:
Ensinnäkin paljon onnea Hokille illan peliin! Jos Hokki vie Mestiksen mestaruuden ja se pippelinmittauspeli tosiaan pelataan KalPan ja Jukureiden välillä niin ei voi sanoa muuta kuin hyvää päivää! ...No sanon mä vielä sen verran, että tällaista voi sattua vain rakkaassa isänmaassamme!!??
Hokki on tosiaan ansainnut sen tulevan mestaruuden upealla ja ennakkoluulottomalla pelillään, hienoa Suikkanen ja kumppanit!

Siitä pippelinmittaussessiosta vielä sen verran, että toivon totisesti kuopiolaisten pelaavan tosissaan ja niistävän Jukureita 10-0 niissä jokaisessa neljässä ottelussa ja jos ei muuten kiinnosta niin ainakin Dufvan uimalakin muistolle.

Puhut viisaita, veliseni.
Toivon sydämmestäni, että Hokki voittaa tänään ja koko sarjan puhtaasti 3-0. Kiva seurata sitten, miten tämä farssi tasonmittauksesta jatkuu.

Toisaalta, koska tämä nyt näin perseelleen menee (lue SM-Liigan johto) niin toivottavasti tällä eposodilla on käynnistävä vaikutus kohti oikeasti avointa sarjajärjestelmää.

Tsemiä Hokki!
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Kirveellä töitä kirjoitti:
Jos Hokki vie Mestiksen mestaruuden ja se pippelinmittauspeli tosiaan pelataan KalPan ja Jukureiden välillä niin ei voi sanoa muuta kuin hyvää päivää! ...No sanon mä vielä sen verran, että tällaista voi sattua vain rakkaassa isänmaassamme!!??.
Juuri samoilla linjalloilla keskusteltiin viisi minuuttia sitten faijan kanssa. Vain Suomessa.
Kirveellä töitä kirjoitti:
Jos Hokki vie Mestiksen mestaruuden ja se pippelinmittauspeli tosiaan pelataan KalPan ja Jukureiden välillä niin ei voi sanoa muuta kuin hyvää päivää! ...No sanon mä vielä sen verran, että tällaista voi sattua vain rakkaassa isänmaassamme!!??
-------------------------------
Siitä pippelinmittaussessiosta vielä sen verran, että toivon totisesti kuopiolaisten pelaavan tosissaan ja niistävän Jukureita 10-0 niissä jokaisessa neljässä ottelussa ja jos ei muuten kiinnosta niin ainakin Dufvan uimalakin muistolle.
Minä taas toivon päinvastoin. Farssi on Jukuri-voiton myötä täydellinen. Päihittää mennen tullen sekä Pelicansien pysymisen liigassa ja KalPan nousun 100-0.
Peacemaker kirjoitti:
Toisaalta, koska tämä nyt näin perseelleen menee (lue SM-Liigan johto) niin toivottavasti tällä eposodilla on käynnistävä vaikutus kohti oikeasti avointa sarjajärjestelmää.
En usko että edelleenkään myöntävät virheensä.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Tässä ketjussa ilmeisesti voi harrastaa otteluseurantaa kun ei ole erillista ketjua?

Uskomatonta minkälaista liikettä Hokin jaloissa on edelleen. Aivan samantyylistä peliä kun oli Sporttia vastaan, painetaan 110 lasissa. Hattua nostan Hokin pojille.
 

Salama44

Jäsen
fastasashark kirjoitti:
Uskomatonta minkälaista liikettä Hokin jaloissa on edelleen. Aivan samantyylistä peliä kun oli Sporttia vastaan, painetaan 110 lasissa. Hattua nostan Hokin pojille.
Hokin liike on todella hyvä ja Hokki parantaa koko ajan ottelun alusta. Tilanteita alkaa tulla ja se poikii myös vastustajalle rangaistuksia. Hyvä Hokki!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hokilla uskomaton tsemppi päällä. Hyvä ettei täällä aleta hurraamaan vastustajalle. Vaikka nyt on mielestäni eka kertaa finaaleissa myös todella taisteleva jukurilauma.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä nyt kun peliä ekan erän katsoin, niin näyttää Jukurit olevan aika kusessa. Tuli mieleen, että jos Hokki nyt voittaa, niin juhlivatko he kuin maailmanmestaruutta? Tuntuu varmaan oudolta voittaa kun ei pääse karsimaan eikä saa rahaa niin paljon kuin voittajan pitäsi saada, eikö tuo raha homma noin mennyt, vai muistanko väärin?
 

Teukka Teräs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät Rangers
Jos eilen puhuttiin, että tuomari oli Hokin puolella niin taitaa nyt olla toisinpäin tilanne eli tasan fifty sixty!

edit.
hirveää kahvashaissea

edit2.
Alle 2000 katsojaa. Odotellaanko noin 50 000 asukkaan Mikkelissä tasonmittausta?
 
Viimeksi muokattu:

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Miksu00 kirjoitti:
Tuntuu varmaan oudolta voittaa kun ei pääse karsimaan eikä saa rahaa niin paljon kuin voittajan pitäsi saada, eikö tuo raha homma noin mennyt, vai muistanko väärin?
Juu, ainakin jotenkin sinnepäin. Hyvin olet oppinut suomikiekon kiemurat. Toisaalta, muutoksia voidaan keksiä saunailloissa tarpeen/tilanteen mukaan.
 

FaceOffs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Ässät
Kyllä pelaa Hokki hiton hyvää puolustuspeliä. Jukureiden laukaukset pysähtyy paljon ennen Myllykoskea.Ketjumuutoksilla Jukurit koittaa hakea joukkueesta ratkaisijaa, kun tuntuu olevan itseluottamus maalinteon suhteen nyt hukassa jokaiselta.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALI !!!!

Hokille 0-1 !

edit: 2,5 minuuttia varsinaista jäljellä.....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös