Ke 7.10.2020 Ässät - HPK

  • 23 894
  • 242

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Meyerillä pikkusen liikaa käyrää lavassa.

Pitkä ehtoo.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Surkeita rankkareita molemmilta. Onko sitä lisäpistettä pakko jakaa?

Ässät voittaa. Sanoisin, että olivat kokonaisuudessa parempia tänään joten ihan oikein meni.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Hyvä nousu ja voitto.

Wännström vetänyt 3/3 rankuista tällä kaudella. Spesiaalimiehiä.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos urheilullisuus olisi jonkinlainen vaatimus Ässien joukkueessa, niin Mika Niemi ei olisi saanut sopimusta.
Näin on.Viis vuotta sitten Kärpät halus sopimuksen Niemen kanssa, jotta saisivat esimerkin epäurheilijamaisuudesta. Homma toimi niin hyvin, että jokerit halus pitää Mikan esimerkkinä neljä kautta. Tänä vuonna isoilla organisaatioilla oli niin paljon epäurheilijamaisia pelaajia, ettei Niemelle tahtonut löytyä markkinaa. Syyskuussa isomäessä Atu ja Tommi juttelivat treenien aikana:
Tommi: Atu, mitä meiltä vielä puuttuu?
Atu: Meillä on jo kaikkea, olet tehnyt joukkueesta täydellisen. On urheilullisuutta, on kanukkeja, on ruotsalaisia, on NHL-mies. En minä mitään enää kaipaa.
Tommi: mutta onko epäurheilijamaisuutta?

just silloin yks jatkoajan nimimerkki käveli kavereitten ohi noituen: Lähen kattomaan karhun treenejä, siellä sentään on ainakin Niemi. Nyt sitten saamme nauttia tästä antiurheilijasta loppukauden.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Wennström oli huikea rankkareissa, veivasi kaksi HIENOA häkkiä kahdella yrittämällä

Wennström puolestaan itsensä patahistorian uudeksi voittomaalikilpailun ratkaisijaksi.

Olisko jo aihetta opetella tuo nimi? ;-)

Värikäs matsi, ei ollut tylsää. Niemeläisellä oli vähän haastava matsi. Typeriä jäähyjä ja muutenkin poikkeuksellisen paljon vaikeuksia. Sama pätee kyllä mielestäni myös meidän Porimanniin, vaikka arvostelua raumalainen palstaveli taisi vähän ihmetelläkin. Ehkä olen jo tottunut liian hyvään... Silmään pisti pari vaarallista vastahyökkäystä, jotka lähtivät siitä, kun Borgman laukoi kiekon kohti kärkikarvaajaa. Normaalilla suoritustasolla mies painaa nuo kiekot maalille asti erittäin kovalla prosentilla. Muutenkin vähän heikompi ilta, vaikka ratkaisuhalua olikin jälleen ilmeisen paljon.

Kotkansaloon olen tykästynyt. Ennen tätä kautta muistikuvat olivat hatarat, mutta kyllähän tässä on loistava aihio, ja annettavaa on kyllä molemmissa päissä kaukaloa.

Hirvonen on selkeästi nyt lyömässä kunnolla läpi. Tällä hetkellä Padan ykkössentteri.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ottelun sykähdyttävin hetki oli, kun jatkoajalla Ässien kolmikko joutui 1,5 minuutin linkoukseen omalla alueella ja HPK pystyi kiekollisena vaihtamaan kaikki miehet yksitellen ja samalla pyörittämään peliä. No meidän Borgman 1,5 minuutin vaihdon jälkeen niittaa kiekollisen Nenosen seinään, nappaa kiekon ja nostaa itse vielä jalalla kiekon hyökkäysalueelle mahdollistaen vaihdon omille miehille. Ilman tuota tekoa Kerho olisi suurella todennäköisyydellä naulannut pelin tuon jatkoaikavaihdon aikana.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HPK
Ottelun sykähdyttävin hetki oli, kun jatkoajalla Ässien kolmikko joutui 1,5 minuttin linkoukseen omalla alueella ja HPK pystyi kiekollisena vaihtamaan kaikki miehet yksitellen ja samalla pyörittämään peliä. No meidän Borgman 1,5 minuutin vaihdon jälkeen niittaa kiekollisen Nenosen seinään, nappaa kiekon ja nostaa itse vielä jalalla kiekon hyökkäysalueelle mahdollistaen vaihdon omille miehille. Ilman tuota tekoa Kerho olisi suurella todennäköisyydellä naulannut pelin tuon jatkoaikavaihdon aikana.

Nenonen oli edelleen todella heikko vaikka pari kertaa taisi ampua tolppaan. Tuossakin tilanteessa Nenonen lähti yrittämään pienestä raosta läpi ja jos olisi siitä päässyt, niin seuraava ässien pelaaja olisi tullut heti vastaan.

Ottelun kulminaatiopiste taisi olla tuo Ässien kavennus toisen erän lopussa. Ilman sitä Latvalalan täysin turhaa jäähyä (ja huonoa alivoimaa) Kerho olisi ollut paljon lähempänä kolmea pistettä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös