Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ke 5.3.2014 HCK - TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana tosiasia, 05.03.2014 klo 09.48.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kaksi kierrosta runkosarjaa enää jäljellä. TuTolla on sarjan kärjessä 4 pinnan johto ja näin ollen 2 "ottelupalloa" sinetöidä runkosarjan voitto. Tänään on ensimmäisen pallon vuoro, kun TuTo kyläilee HCK:n vieraana. HCK on ollut TuTolle vaikea vastus ja keskinäisten pelien voitot ovat runkosarjassa tasan 2-2. HCK:lle pelillä ei taida runkosarjan osalta olla niin suurta panosta ellei KooKoo tänään satu häviämään LeKille. Viimeinen peli KooKoolla on TuToa vastaan ja näin HCK voisi ehkä haaveilla teoriassa pienestä noususta taulukossa. Kuitenkin pieni niskalenkki sarjajohtajasta pudotuspeleihin olisi kotijoukkueelle varmasti tervetullut lisä. On täysin mahdollista, että TuTo ja HCK kohtaavat vielä pudotuspelien toisella kierroksella. Pieni kysymysmerkki leijuu myös TuTon Antti Virtasen yllä, mikä oli hänen loukkaantumisensa taso edellisessä pelissä? Mahtaisiko olla tänään jo pelissä? Veikataan TuTon vievän 2 pinnaa rankkarien jälkeen. Lopputulos 2-3.
   
 2. Koppari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomikiekko
  HCK:lla on kuulemma useita pelaajia sairastuvalla, joka varmasti helpottaa vahvan Tuton voittoa illan väännössä!
   
 3. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Antti Virtanen näyttäisi olevan poissa vieraiden riveistä ainakin tämän pelin. Maneliusta ja Jortikkaa ei myöskään näy vielä kokoonpanossa.

  TuTo tänään:

  Rutanen-Vainiola-Honka
  Hakulinen-Pulliainen-Keinänen
  Kokkonen-Salmivirta-Ruotsalainen
  Rautajoki-Helenius-Palonen

  Franssila-Heinimäki
  Vidgren-Kärmeniemi
  Lehtonen-Ruikka

  T.Virtanen (AM)
  Meriläinen
   
 4. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  HCK:lla on tavoite saavutettu eli pudotuspelien kotietu mikä oli kova suoritus.Nyt on poissa kovia pelimiehiä (mm. Ruisma, Töykkälä, Korkeavuori) .Rantakin näyttää puuttuvan. Toisella panosta toisella ei. Uskon, että veikkauksen kerroin Tutolle (nyt 1,90) tulee tippumaan tämän päivän aikana.
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2014 klo 13.35
 5. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO:n kokoonpanosta poissa Pusan lisäksi Antti Virtanen. Nyt on selkeä jako ketjuissa: 2 ketjua hyökkää, 1 ketju rikkoo ja 1 ketju rymistelee. Tällä koostumuksella pitäisi 2 pinnaa kairata, tavalla tai toisella.
   
 6. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
  KEtjut on vähän sekaisin kun A.Virtanen ja Pusa ovat poissa, mutta luotetaan että tulee ne tarvittavat pisteet runkosarjavoittoon tänään. Onhan HCK:llakin aika paljon avainpelaajia poissa tänään.
   
 7. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Peli oli siistihköä, mutta ei voinut olla huomaamatta kuinka HCK:n #5 tekmiseen kiinnitettiin taas suurennuslasilla huomiota.

  Ekassa erässä kiekon tavoittelutilanne ja kevyt nojaus TUTOlaiseen -> 2 min koukkaaminen !!! Häh?

  Toisessa erässä Sladdin mailan lapa melkein koskettaa TUTOlaisen lustimen terää, sukellus ja 2 min Sladokille.

  Täysin absurdia viheltämistä kun TUTOn päässä jäi esim. kaksi selvää kamppia viheltämättä. Paria muuta tilannetta nyt mainitsematta.

  Muuten ihan ookoo jännittävä ja siisti peli. Tässä jos missä olisi kyllä vanha kunnon tasapeli ollut reiluin ratkaisu.
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTo selvitti pelin ja käytännössä varmistaa nyt runkosarjan voiton. Piste-ero on tosin kurottavissa vielä tasoihin, mutta maaliero on TuTon hyväksi liian suuri. TuTon sankari taisi olla tolppien välissä. Betoni torjui 32 laukausta ja päästi vain yhden ylivoimalla. Vastustajan onnistuessa myös kerran ylivoimalla ratkaisu saatiin rankkareilla. Kapteenin kirjainta pelissä Antti Virtasen poissaollessa kantanut Pulliainen ratkaisi pelin.

  HCK on tämän pelin jälkeen varmasti runkosarjan neljäs. Oikeastaan kaikki pudotuspeli parit ovat selvillä ennen viimeistä kierrosta, mitä voi pitää harvinaisena. Viimeisellä runkosarjan kierroksella TuTo kohtaa vielä KooKoon ja HCK SaPKon. TuTo-KooKoo pelissä haetaan todennäköisesti jo pudotuspeli asetelmia ja nämä joukkueet voivat hyvin kohdata vielä jopa finaalissa. HCK-SaPKo pelissä SaPKolla on vielä mahdollisuus jopa nousta pois karsijan paikalta, mutta se vaatii täydellistä onnistumista ja muiden apuja.