Ke 5.3.2014 HCK - TUTO Hockey

  • 1 551
  • 7

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kaksi kierrosta runkosarjaa enää jäljellä. TuTolla on sarjan kärjessä 4 pinnan johto ja näin ollen 2 "ottelupalloa" sinetöidä runkosarjan voitto. Tänään on ensimmäisen pallon vuoro, kun TuTo kyläilee HCK:n vieraana. HCK on ollut TuTolle vaikea vastus ja keskinäisten pelien voitot ovat runkosarjassa tasan 2-2. HCK:lle pelillä ei taida runkosarjan osalta olla niin suurta panosta ellei KooKoo tänään satu häviämään LeKille. Viimeinen peli KooKoolla on TuToa vastaan ja näin HCK voisi ehkä haaveilla teoriassa pienestä noususta taulukossa. Kuitenkin pieni niskalenkki sarjajohtajasta pudotuspeleihin olisi kotijoukkueelle varmasti tervetullut lisä. On täysin mahdollista, että TuTo ja HCK kohtaavat vielä pudotuspelien toisella kierroksella. Pieni kysymysmerkki leijuu myös TuTon Antti Virtasen yllä, mikä oli hänen loukkaantumisensa taso edellisessä pelissä? Mahtaisiko olla tänään jo pelissä? Veikataan TuTon vievän 2 pinnaa rankkarien jälkeen. Lopputulos 2-3.
 

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
HCK:lla on kuulemma useita pelaajia sairastuvalla, joka varmasti helpottaa vahvan Tuton voittoa illan väännössä!
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Antti Virtanen näyttäisi olevan poissa vieraiden riveistä ainakin tämän pelin. Maneliusta ja Jortikkaa ei myöskään näy vielä kokoonpanossa.

TuTo tänään:

Rutanen-Vainiola-Honka
Hakulinen-Pulliainen-Keinänen
Kokkonen-Salmivirta-Ruotsalainen
Rautajoki-Helenius-Palonen

Franssila-Heinimäki
Vidgren-Kärmeniemi
Lehtonen-Ruikka

T.Virtanen (AM)
Meriläinen
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
HCK:lla on tavoite saavutettu eli pudotuspelien kotietu mikä oli kova suoritus.Nyt on poissa kovia pelimiehiä (mm. Ruisma, Töykkälä, Korkeavuori) .Rantakin näyttää puuttuvan. Toisella panosta toisella ei. Uskon, että veikkauksen kerroin Tutolle (nyt 1,90) tulee tippumaan tämän päivän aikana.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TuTo
TUTO:n kokoonpanosta poissa Pusan lisäksi Antti Virtanen. Nyt on selkeä jako ketjuissa: 2 ketjua hyökkää, 1 ketju rikkoo ja 1 ketju rymistelee. Tällä koostumuksella pitäisi 2 pinnaa kairata, tavalla tai toisella.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
KEtjut on vähän sekaisin kun A.Virtanen ja Pusa ovat poissa, mutta luotetaan että tulee ne tarvittavat pisteet runkosarjavoittoon tänään. Onhan HCK:llakin aika paljon avainpelaajia poissa tänään.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Peli oli siistihköä, mutta ei voinut olla huomaamatta kuinka HCK:n #5 tekmiseen kiinnitettiin taas suurennuslasilla huomiota.

Ekassa erässä kiekon tavoittelutilanne ja kevyt nojaus TUTOlaiseen -> 2 min koukkaaminen !!! Häh?

Toisessa erässä Sladdin mailan lapa melkein koskettaa TUTOlaisen lustimen terää, sukellus ja 2 min Sladokille.

Täysin absurdia viheltämistä kun TUTOn päässä jäi esim. kaksi selvää kamppia viheltämättä. Paria muuta tilannetta nyt mainitsematta.

Muuten ihan ookoo jännittävä ja siisti peli. Tässä jos missä olisi kyllä vanha kunnon tasapeli ollut reiluin ratkaisu.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTo selvitti pelin ja käytännössä varmistaa nyt runkosarjan voiton. Piste-ero on tosin kurottavissa vielä tasoihin, mutta maaliero on TuTon hyväksi liian suuri. TuTon sankari taisi olla tolppien välissä. Betoni torjui 32 laukausta ja päästi vain yhden ylivoimalla. Vastustajan onnistuessa myös kerran ylivoimalla ratkaisu saatiin rankkareilla. Kapteenin kirjainta pelissä Antti Virtasen poissaollessa kantanut Pulliainen ratkaisi pelin.

HCK on tämän pelin jälkeen varmasti runkosarjan neljäs. Oikeastaan kaikki pudotuspeli parit ovat selvillä ennen viimeistä kierrosta, mitä voi pitää harvinaisena. Viimeisellä runkosarjan kierroksella TuTo kohtaa vielä KooKoon ja HCK SaPKon. TuTo-KooKoo pelissä haetaan todennäköisesti jo pudotuspeli asetelmia ja nämä joukkueet voivat hyvin kohdata vielä jopa finaalissa. HCK-SaPKo pelissä SaPKolla on vielä mahdollisuus jopa nousta pois karsijan paikalta, mutta se vaatii täydellistä onnistumista ja muiden apuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös