Ke 4.4.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 59 422
  • 712

12961

Jäsen
Tepsiltä kaksi typerää jäähyä, joista molemmista Tappara rokotti. Tuo Budishin jäähy erityisesti oli täysin turha ja tarjosi vieraille paikan tulla peliin mukaan.

Ei näin!
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jäipäs selvä estäminen viheltämättä Rantakarille. Kyllä nuo pitäisi ottaa pois varsinkin kun pilli soinut paljon vähemmästäkin. Mikkolan jäähy sen sijaan vähän kevyt omaan silmään mutta ehkä missasin jotain.

Olihan tylsää kiekkoa alussa mutta kannatti jäädä seuraamaan! Tunnetila löytyi molemmilla joukkueilla ja kolmannessa mentiin jo viihdyttävää lätkää jossa oli taklauksia ja maalipaikkoja.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tänään pelataan yli 80 minuuttia jääkiekkoa.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Peli on parantunut loppua kohden. Odotan kyllä kovempaa maalille ajoa. Missä on taklaukset ja maalinedusväännöt. Hieman virkamieskiekkoa ollut tämä peli.

Tätä just mietin. Ei ihan heti uskoisi, että pelataan paikasta finaaliin. Ehkä Tapparaa ja Kärppiä kohtaan tänä keväänä on omat antipatiat juuri siitä tullut, että pelailevat pari erää ja sitten pelataan yksi erä kunnolla ja voitetaan. Taitoa sekin, mutta tylsää katsoa.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Kölli tulee studioon ilmeisesti ilmaiseksi. Kommentaattorina ainakin täysin turha
Aina tietää mitä seuraavaksi tapahtuu kun Kölliä kuuntelee. Sanoi Tapparan tasoitusmaalin jälkeenkin varmana tietona ettei TPS ainakaan tässä varsinaisella peliajalla mitään hallintaa enää saa aikaan.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Hiukan saturaatiota liikaa Numpan haastiksessa (paita). Hieno legenda kaikkinensa!
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
melkonen analyysi, kun parilla sanalla kuvailemalla olis voinut tuon 5 min jaarittelun tiivistää
 

TheLazaruz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #96, #55, #9
Onks nummelinilla tapparan fanipaita tuolla takin alla..
Se on varmaan vieläkin katkera ettei Petu saanut jatkaa tepsis, voisi nytkin olla pistämässä pitkiä syöttöjä tuolla eikä jossain Japanin liigassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös