Ke 30.12.2015 Otteluseuranta (5. kisapäivä)

  • 74 709
  • 702
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Rantaselta hyvät kaksi erää tähän mennessä. Laskin yhden vain pikkumokan, kun ei yhdessä sisäänajossa suojannut mailaansa tarpeeksi hyvin. Muuten virheetöntä peliä. Kummasti ei vain löydy silti syöttösuuntia hyökkäyspäässä. Kemiat eivät vieläkään täysin kohtaa, vaikka entinen ykkönen rullasi nyt paljon paremmin. Mutta kyllä tämä tästä.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Juolevia ja Saarijärveä ei tarvitse hehkuttaa niin paljoo kun odotusarvo on tyylillä "tekee mitä tahtoo". Niku ei vielä samaa kaliiberia vaikka potentiaalia löytyy.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Teukka :D
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se on vaan ollut helvetin paska näissä kisoissa.

Paskoja ovat olleet ne kommentoijat jotka odottivat Hintzistä jotain supermiestä. Faktat kuntoon etukäteen niin ei tarvi liikaa pettyä. Kyllähän Rantanen on ollut suurin paske tuossa joukkueessa, ei tarvisi yksin ratkoa mutta tarvisi jotain saada aikaankin.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kapaselle kyllä soisi maalin.

Ihan käsittämättömän tuskaista on Kasperi meno.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teemu puhuu studiossa fiksuja. Toivottavasti monet nuoret ottaa esimerkkiä. Muun muassa toi kaks vaimoa kuulosti hyvältä!
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Näitä junnukisoja katsellessa on hyvä pitää mielessä, että nää on kaikki nuoria kundeja ja kaukana valmiista pelimiehistä. Mokia tulee ja hyvän ja huonon päivän ero voi olla ihan helvetin iso.

Itse peli on mukavan nousujohteista, toinen erä oli jo sellaista peliä jolla voi näitä isompiakin maita vastaan pärjätä.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Vaikka Kapasta olenkin täällä moittinut useasti niin silti toivon hänelle ehkä kaikista eniten nyt sitä onnistumista jos sillä alkaisi saamaan rentoutta tuohon peliinsä. Nyt on enemmän päätöntä puskemista ja yksin yrittämistä. Ratkaisut kestävät aivan liian kauan, vetoa ladataan liian kauan ja syötön lähtiessä vastaanottajan paras paikka on jo mennyt ohi. Toivottavasti vielä onnistuisi nousemaan paremmalle tasolle näiden kisojen aikana.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yksi Teemun lapsista ei näytä isältä eikä äidiltä, joku mättää.

Mikäli tällä tarkoitetaan sitä kuuluisaa valokuvaa Selänteen perheestä, jossa mukana on myös aivan Paul Kariyan näköinen pikkupoika, niin yhdennäköisyys johtuu siitä, että se on Kariyan (ja jonkun muun kuin Selänteen Sirpan) lapsi. Tästä muistaakseni aikoinaan palstalla höpistiin paljonkin ja väärinkäsityksiä korjattiin aluksi rautalangalla ja lopuksi ratakiskolla.

Mikäli lainaamani viesti ei liity tuohon kuvaan, niin pahoitteluni tästä lätinästä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Timonen vetäny vähä muutakin kun pulkkaa.

Mikäli tällä tarkoitetaan sitä kuuluisaa valokuvaa Selänteen perheestä, jossa mukana on myös aivan Paul Kariyan näköinen pikkupoika, niin yhdennäköisyys johtuu siitä, että se on Kariyan (ja jonkun muun kuin Selänteen Sirpan) lapsi..

Ei liittynyt siihen, se yks lapsi ei mun silmään näytä vaan kummaltakaan vanhemmalta, tai Kariyalta. Kiitos kuitenkin tästä, ei ollut mun tiedossa tämmönen salajymykohu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös