-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koska linja ei ollutkaan sama linjattomuus.
:D

Mitä linjattomuutta se sellainen on jos jokin tilanne menee tuomareilta ohi? Tuskin nyt ainakaan mikään salaliitto Kärppiä vastaan. Yleisö Raksilassa toivoo, että vastapainoksi menisi lisää rikkeitä ohi?

Edelleen, Jokisen tilanne meni tuomareilta ohi ja se oli virhe, mutta kai se nyt perhana vieköön on kuitenkin hyvä, ettei lisää vastaavia virheitä esiintynyt?
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Jatkoaika ei petä! Tuskin kukaan pystyi livekuvan perusteella tuomitsemaan tuon Hakanpään tilanteen jäähyn arvoiseksi. Ja jos olisi ollutkin, niin viheltämättä jääneet jäähyt olisi 1-1 ;)
 
Pärko!

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
HIFK puolustaa hienosti oman maalin edustaa. Kärpillä ei kolmannessa ollut parhaille paikoille asiaa vaikka hallintaa olikin näennäisesti. Laukaisukartta havainnollistaa asiaa hyvin
 
Jos ei huijaa, ei halua voittaa.

Kendo26

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Vegas Golden Knights
Salminen saa varmaan Pikkaraiselta kehut tuosta puolustamisesta.
 
Nyt kaikki negapetterit käymään kylmässä suihkussa. Me pelaamme mestaruudesta ja sitä tosiasiaa kannattaa tulla paikalle katsomaan.
Suosikkijoukkue
HIFK
No, taas jäi Hakanpään sikailu viheltämättä. Toivottavasti jälkiseuraamuksia on edes luvassa. Toivottavasti oikeus voittaa ja jatkoajalla ifk vie:)
Olihan toi härski ajo, nyt tuli uusintana.
 
Tony Arima: "Ajan aina yli!" Ajettuaan Tapparan maalivahdin ylitse maalin takana joskus 80-luvun puolivälissä.

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Tämä sun trollaus on nähty jo. Raportoin jokaisen viestin tästä lähtien, ilmoitin vaan tuosta ensimmäisestä.

Senkus raportoit. Ja ettei viestiä pidetä liian lyhyenä niin lisättäkööt että kyllähän Kakko oli mulle pettymys. Kyllähän olisin odottanut Kakolta enemmän pisteitä kun Heponiemeltä runkosarjassa
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Silli menee jos on leftejä!
"His 14 goal effort in a 23-2 victory over the Yukon Team from Dawson City, on 7 February 1905 for the Stanley Cup, the most lopsided playoff game in Stanley Cup history."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy