Ke 3.12.2014 TUTO Hockey - Jukurit

  • 4 386
  • 40

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Keskiviikon kierroksen helmi pelataan Turussa, kun TUTO ja Jukurit ottavat toisistaan mittaa kolmannen kerran tällä kaudella. Voitot aikaisemmista peleistä ovat tasan 1-1 ja suht tasan on lähtökohdatkin tähän otteluun. TUTOn peli on hieman ailahdellut ja pieniä notkahduksia on jossain peleissä tullut. Jukureiden pelikään ei vielä ole ollut kevään vaatimalla tasolla, vaikka pisteitä on tullut tasaiseen tahtiin ja hyvällä prosentilla. Sarjassa TUTO on sijalla viisi 15 pistettä kakkosena olevaa Jukureita perässä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena..

Jukureilla saattaa tänään tulla mukaan "uusia" nimiä, kun Riku Pitkänen ja Samuli Piipponen ovat toipuneet pelikuntoon. Se jää nähtäväksi, nähdäänkö kaverit jo Turussa jäällä vai vasta perjantaina Kalevankankaalla. Jani Forsström on myös palannut kotiin Hämeenlinnan keikaltaan, joten suht parhaalla pääsee Jukurit TUTOa paineistamaan. Iivo Hokkanen ja Jupe Purolinna ovat merkittävimmät poissaolijat joukkueesta tänään. Maalinsuulle veikkaan Galanskya. Tosin se on suht se ja sama pelaako siellä Tade vai Rane Quemener, molemmilla kulkee.

TUTO on porskuttanut Pulliaisen, Pärssisen ja Keinäsen vetämänä, ja nyt veturiksi on tullut avuksi mikkeliläisille niin tuttu, fanien viime kauden parhaaksi Jukuri-pelaajaksi valitsema, Toni Jalo. Edellisessä Turun kohtaamisessa TUTO kaatui osittain ainakin maalivahtiin, kun Kähköselle sattui huonompi päivä. Kuka pelaa maalilla tänään?

Kokoonpanot ilmestyvät päivän aikana Tilastopalveluun: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=8&gid=1146

Päivän polttavat:

* Napsuuko Jalon syötöt viime kauden tapaan lapaan? Keltaisten lapaan?
* Tuomareina on Mika Levänen ja Jukka Virta. Kelpaako Ikalle vai koliseeko taas?
* Yleisöä yli 1500?
* Vaihtaako Jukureiden kultakypärä ottelun jälkeen omistajaa? (Guttig 25, Laakkonen 24, Hiltunen ja Palve 23)
* Mestiksen yleinen kiinnostavuus lasketaan joidenkin mielestä jatkoajan viestien perusteella. Nouseeko Mestiksen kiinnostavuus uusiin sfääreihin tämän pelin myötä?
* Onko Turussa yhtään Jukuri-paitaista katsomossa?
* Onko TUTO Rebelsin rummut vireessä?
* Lähettääkö Säteri terveisiä Kalevankankaan Live-katsomolle?
*edit lisäkysymyksenä, Löytyykö Puudeli sana selostajan suuhun Mikko Laineesta puhuttaessa. Jukuri-paidassa Micon pelatessa tuo oli hänen yleinen ja kaikkien käyttämä kutsumanimi selostajan mukaan, mutta TUTOssa pelatessa ei sitten enää ilmeisesti olekaan..

Hyvää peli-iltaa palstaveljet! Mikkeliläiset kokoontuu katsomaan peliä Kalevankankaan Viikinkiravintolaan.
 
Viimeksi muokattu:

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Pitkältä tuntui tämän ottelun odottelu. Toisaalta hyvää se tekee kullekkin, niin pelaajille kuin mestistä seuraavillekkin.
Vaikka keskinäiset ottelut ovat 1-1, niin TUTO on ollut altavastaajana aiemmissa otteluissa.
Eka ottelu Mikkelissä kääntyi lopulta TUTO:n voittoon voittolaukauksilla. Siihen asti Jukurit olivat peliä vieneet lähes 55 minsaa. Poistuessani hallista ohitseni käveli muutama muu TUTO kannataja, jotka toikaisivat hymy kasvoillaan ja pilke silmissään "Ansaittu voitto".
Toinen ottelu Turussa lähti heti Jukurien merkeissä- 1-5 tilanteessa jo hallistakin lähti ihmisiä. Odotukset olivat olleet ihan muuta. No melkein toistettiin edellinen ottelu, mutta ei tällä kertaa riittänyt.
Nyt siis en ihan näiden perusteella tasaista ottelua odottaisi. TUTO on pelannut kyllä ihan kohtalaisesti, mutta viimeinen osa siitä puuttuu. Jukurit on tasiaseti pisteitä ottanut, mutta maaliteko ei silläkään ole ihan viimeaikoina napannut. Voisi taas näiden perusteella odottaa vähämaalista ottelua. Tietysti maalivaahtien mahdollinen huono päivä voisi tämän muuttaa.

Eilen koiraa ulkoiluttaessa mietin miten kokoonpanoja tulisi rakentaa ja hiukan mietin TS kiekko sivuston blogi kirjoituksia.Kaksi kenttää satsataan maalien tekoon ja muut kaksi tappamaan peliä, jäähyjäjen aiheuttamista vastustajalle ja aloitusten aikaansaamista vastustajan päähän. Tuossa tietysti on se pieni ongelma, että nämä alemman kentän pelurit tietysti ovat sitten ne jäähyjä aiheuttavat, mutta väärään suuntaan.
* Jalo muutaman pelin pelannut, mutta vielä ei pisteitä. Kolmannessa ottelussa (olikohan tämä kolmas?) Jalo avaa pistetilinsä.
* Tuomaritoimintaa ei toivon mukaan enää jakseta vatvoa Ikankaan toimesta. Pistää joukkueen pelaamaan hyvin, niin saa enempi kehua ottelun tasoa.
* Yleisöä vaikka kuinka toivoisi, niin pieni rämpiminen on jo syömässä katsojamäärää. Tästä jos saataisiin voitto, niin jatkossa nousua voisi odottaa. Jäädään siis alle 1500 katsojan. 1386 tarkka arvaus.
* Veikkaan, että Guttig jatkaa kiiltävä kypärä päässä. juuri kun hän on hiljaiseloa viettänyt, niin peevele pitää sitten tässä ottelussa palata parrasvaloihin....
* Kupittaan halliin eksyy ainakin se yksi opiskelijapoika. Viimeksi hänellä ainakin oli mukava poistua hallilta.
* Rebels rumpu antaa tahtia ja eiköhän siellä sitten sitä tuttua kannatusta mukana seuraa. koko ottelu loppuun asti. Läpsyttimetkin kuulemma palanneet ja joku vuzuelaa (vai mikä se onkaan), pitää korvia särkevää ääntä.
* Säteri....selostajien ykkösveskari kertoo vain Jukuri maalivaahtien virheet :-)

Lehtinen muuten tekee pitkästä aikaa maalin ja syöttäjinä juuri Mikkelissä aiemmin pelanneet Jalo ja Laine.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
JUKURIT tänään (tähän rumpujen pärinää):

AM Quemener

Laakkonen - Palve - Hiltunen
Forsström - Pihlström

Lähde - Hämäläinen - Turunen
Akkanen - Lukka

Turtiainen - Guttig - Pitkänen
Piipponen
- Paven

Nöyränen - Kalliola - Savolainen
Ripatti (H)

Nyt puhutaan asiaa, ei olisi voinut parempaan paikkaan Pitkäsen paluu tulla. Tänään on tärkeä viikko ja YV on saatava toimimaan keinolla millä hyvänsä. Paras keino siihen on Pitkänen. Vanhalle ykkös-YV:lle annetaan varmasti mahdollisuus palata tasolleen. Puolustus alkaa näyttää voittavalta, heikkoja lenkkejä ei ole. Hiltuselle koitetaan saada peli-intoa Palven vierellä(näin taisi olla jo jyväskylässä) ja Guttigia koitetaan herätellä Pitkäsen vierellä. Jotakuinkin parhaalla kokoonpanolla (pl. Iivo) ollaan liikkeellä.

Uskon että tänäänkin kyse on pelinopeudesta. Se, joka pystyy kääntämään peliä nopeammin ja samalla saamaan sen jatkumon pitkien hyökkäysten ja puolustusvalmiuden avulla, voittaa. Mikäli Jukurit saa virtauksen suotuisaksi ja sitä kautta aiheutettua TUTOlle jäähyjä, niin totta kai suurimmassa seurannassa on meidän ylivoima. Tänään pitää alkaa paukkua niiltä neljältä yksilöltä, jotka ovat Pitkäsen klesailun ajan olleet enemmän tai vähemmän pimennossa.

*Jalon syötöistä en tiedä, mutta hän laukaisee kiekkoa tänään kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla veto jää naurettavaksi tuhnuksi.
* Tuomaritoiminta kelpaa Ikalle jos voittavat. Jos Jukurit on parempi ja etenkin pelillisesti kyykyttää TUTOa, niin sittenhän se puheenaihe on saatava äkkiä pois siitä.
* Vieläkö TUTOlla on pyramidihinnat voimassa? Siitäkin vähän riippunee. Varmaan sitä on 1499.
* Ilman Pitkäsen paluuta kultakypärän uusi omistaja olisi ollut Palve, mutta maestro Rikun saapuessa heiluttamaan YV-puikkoa, taitaa Kolmikko Guttig-Hiltunen-Laakkonen saada myös tehonsa takaisin. Laakkonen saattaa hommata kultakypärän.
* No kyllähän tämän sarjan ainoiden valopilkkujen yhteenotto ilman muuta nostaa kiinnostavuutta ainakin hetkellisesti.
* Jukuripaitaisia toivottavasti löytyy ja Rebels, apunaan kosteita pikkujouluja viettävä vuvuzeloilla varustettu työporukka, pitää varmasti huolen siitä että melu on korvia särkevä.
*Säteri lähettää Kalevankankaalle terveisiä ja päättää kutsua Lainetta Puudeliksi, yleisön pyynnöstä.

Nautitaan nyt, nää matsit alkaa olla harvinaisia. Mikäli ei kerkiä kummallekaan hallille, niin VeikkausTV näyttää spektaakkelin myös. Jukureille 0-4.

E: Veikkauksen kertoimet 2,18 - 3,75 - 2,60. En tiedä mistä hatusta nuo on vedetty, mutta kyllähän mulle ilmainen raha vaan kelpaa.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Taisi olla Veikkaus-TV matsi tämä? Mielenkiintoinen ottelu erityisesti kun Jalo pelaa entisiä seurakavereita vastaan. Tonin kohdalla jännitys kohdistuu aina maalinteon sijaan pystyykö yhtään syöttämään? Onnenkalu Guttigin rinnalle tehnee hyvää, eiköhän tatsi ala löytymään. 3-4 vieraille tämä erä.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TUTO Hockey jatkaa samalla kokoonpanolla kuin edellisessä ottelussa. Siinä on pari sellaista, jotka olisin muuttanut. Lehtinen saisi minun puolesta olla Jalon ketjussa. Tehot tulleet enempi silloin kun pyöri Pulliaisen ja Keinäsen kanssa YV:llä. No voipi hän YV:tä päästä kuitenkin pelaamaan.
Quemener Jukureiden maalissa tarkoittaa, että Keinänen iskee tänään maaleja.
Veikataan nyt jotain, niin 3-2. Tuo kolme maalia taitaa olla maksimi ja Jukureiden pitäminen kahdessa vaatii maalivaahdilta hyvää iltaa ja puolustuksen onnistumista.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Paikallinen OP jakaa 500 lippua peliin, joten tuo avauksessani mainitsema 1500 taitaa mennä rikki että heilahtaa.

Pitkäsen paluu sairastuvalta kaukaloon on loistava juttu. Hyökkäykseen ja ylivoimaan saadaan tarvittavaa rauhallisuutta ja taitoa isolti lisää Rikun myötä. Niin ikään paluun tekevän Piipposen selviytymistä vikkelien turkulaisten seassa odotan jännityksellä. Pysyykö mukana vauhdissa vai joutuuko turvautumaan rikollisiin otteisiin liian usein?
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Hieno homma että Samuli Piipponen on taas pelikunnossa. Mikäs ongelma miehellä on tällä kertaa ollut, viime kaudella SaiPassa Liiga-pelit sujuivat hienosti kunnes muistaakseni polvi petti.
 

Ertzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo/ paikallinen kiekkoilu
Mahtavaa tuomarityöskentelyä koko rahan edestä jälleen kerran. Kukaan ei nosta kättä mutta itkupillit jukureiden aitiosta saavat jälkikäteen puhuttua vitosen tutolle. Taklaamatta ja laidan suuntaisesti rynnäten, silti laitataklaus. Vitutta kun peli pelattu jo jukureiden pussiin ekassa erässä.... Ei ole 1500 katsojaa.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kenet se Nalle oikein kolasi? Ja menikö uhrin pelikyky?
Palven kolasi ja ei saapunut enää pyörittelemään YV:tä.
Mahtavaa tuomarityöskentelyä koko rahan edestä jälleen kerran. Kukaan ei nosta kättä mutta itkupillit jukureiden aitiosta saavat jälkikäteen puhuttua vitosen tutolle. Taklaamatta ja laidan suuntaisesti rynnäten, silti laitataklaus. Vitutta kun peli pelattu jo jukureiden pussiin ekassa erässä.... Ei ole 1500 katsojaa.
Höpö höpö, huomaa kyllä ettei Kupittaan jäähallissa ole mediakuutiota!? Taklaus tuli suoraan b-pisteeltä laitaa kohden ja Palve oli koko ajan selin taklaajaan. Ei voinut odottaa eikä tarvitse odottaa taklausta. Vauhti hiljainen, mutta tasapaino petti ja kun taklaus tuli selästä niin tuossa oli vaarallisen homman ainekset. Itse olisin antanut kakkosen, mutta vitonen ei ole vääryys.
 

Ertzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo/ paikallinen kiekkoilu
Moisiolle jäähy, tilanne oli ilmeisesti selvä koukku tuomarin mielestä. Jos näillä säännöillä pelataan niin ei jäällä ole kummallakaan kolmea miestä enempää.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
En muista näin huonoja Jukureita Kupittaalla nähneeni aikoihin. TUTO tasakentällisin selkeästi edellä. Quemener on monta huikeaa koppia ottanut. Käytännössä ainoastaan ylivoimalla on Jukurit ainoat vaaralliset tilanteet rakentanut. Tuosta ylivoimasta kotijoukkuekkin voisisi ottaa oppia.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nojoo. En nyt tiedä sitten, mihin jalat oli jäänyt. Tutuiksi tulleilla sapluunoilla peliin lähdettiin, mutta pelinopeus ei vaan riittänyt laadukkaaseen avauspelaamiseen. Siinä mielessä ehkä hieman epäonnistunut pelitapavalinta Pennaselta. Olisiko sittenkin pitänyt yrittää lähteä rakentamaan kiekkokontrollin kautta. Puutteellisen pelinopeuden lisäksi ei myöskään kovin viisasta pelaamista tänään ja ne pienet "häviävät ratkaisut" sitten näkyivät pelin siirtymisessä vastustajalle. Piipposen jalka ei riittänyt, ja Akkanen saa ottaa TUTOn toisen kontolleen.

Joku tässä meni pieleen, mutta mikä. Pisteet tulee toki ansaitusti, joten onnea Turkuun. Perjantaina on sitten paras olla iskussa.
 
Tällaista "keskustelua" ei kaivata otteluketjuihin. Jos haluatte tsättäillä otteluiden ollessa käynnissä, kirjoittakaa otteluseurantaketjuun. Jos otteluseurantaketjua ei ole avattu ja haluatte tsättäillä, niin avatkaa ketju sitä varten.

Liveseuranta ja turhat onelinerit ovat rangaistavia. Mahdollisista seuraamuksista tiedotamme myöhemmin.

Moderaattorit
 

AasiIhaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey
Tällaista "keskustelua" ei kaivata otteluketjuihin. Jos haluatte tsättäillä otteluiden ollessa käynnissä, kirjoittakaa otteluseurantaketjuun. Jos otteluseurantaketjua ei ole avattu ja haluatte tsättäillä, niin avatkaa ketju sitä varten.

Liveseuranta ja turhat onelinerit ovat rangaistavia. Mahdollisista seuraamuksista tiedotamme myöhemmin.

Moderaattorit

Toden totta. On montakin "keskustelua" mitä ei kaivata mihinkään ketjuun. Tietyt nimimerkit silti tsättäilevät (keksitpä mode-setä hauskan sanan, LOL) mitä haluavat ilman pienintäkään pelkoa mistään banneista. Eiku hetki... pitikö tätä varten avata uusi ketju? Jos niin, ni "tsori" ;)

Seurauksia tulee. Tiedän. Mutta tehän kerrotte ne myöhemmin :) Tsät, tsät ;)

Itse peli oli pitkälti TUTOn hallintaa. Jukurit kuitenkin huomattavasti tehokkaampi paikoissaan. Pitkästä aikaa taisteluilme TUTOlla kuitenkin mukavaa katsottavaa ja tällä kertaa palkintokin muikea 3 pistettä, kelpaa! Uutta intoa täynnä kohti seuraavia koitoksia!
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Tällaista "keskustelua" ei kaivata otteluketjuihin. Jos haluatte tsättäillä otteluiden ollessa käynnissä, kirjoittakaa otteluseurantaketjuun. Jos otteluseurantaketjua ei ole avattu ja haluatte tsättäillä, niin avatkaa ketju sitä varten.

Liveseuranta ja turhat onelinerit ovat rangaistavia. Mahdollisista seuraamuksista tiedotamme myöhemmin.

Moderaattorit

Hienoa, Moderaattorit! Tiukka linja vaan, onhan se karmeaa jos joskus sattuu ilmestymään muutama viesti otteluketjuun matsin aikana. Moisista virheistä toki pitkät penaltit, samoin kuin ilman kuvausta pusketuista YouTube-linkeistä. Samoin kuin kirosanoista olisi hyvä rangaista.

Itse pelistä. Ensimmäinen erä näytti melko lailla edellisten pelien kaltaiselta, paikkoja kyllä luotiin jatkuvalla syötöllä, mutta taululla pysyi sitkeästi nollat. Mutta vastaavasti kun kaveri sai oikeastaan ensimmäisen paikkansa, niin jo soi. Toki, odotettavissahan se kun kahden miehen ylivoimaa saa minuutin verran pyörittää. Kiitos siitä kuuluu tietenkin Karhulle, joka kävi tööttäämässä Palvea selästä. Ei se livehavainnon perusteella maailman rumimmalta näyttänyt, ja taisi siinä Palve hiukan pyörähtää ennen osumaa, mutta ei meikäläinen ainakaan tuomiosta valita. No, onneksi ei Palve tilanteessa sen enempää loukkaantunut, taisi mennä pukukoppiin vain verestä tahriutuneen paidan vaihtoon ja palasi sittemmin nimettömänä 38:na jäälle.

Hyvin kuitenkin kotijoukkue koko illan taisteli, ja palkintonsa saikin. Pelaaja joka pitää ihan erikseen mainita, on Vuorisalo. Sanoin jo ensimmäisen pelin jälkeen, että kaverissa on ihan heittämällä potentiaalia joukkueen ykköspakiksi. Ja sitä Vuorisalo jo onkin, TUTOn ykköspakki. Heittämällä. Eli ei muuta kuin pitäkää toimistolla kaverista kiinni kynsin ja hampain, niin että jatkaisi kevääseen asti. Jos Vuorisalon takana olevia pakkeja katsoo, niin turhan iso on rako seuraavaksi parhaaseen. Eihän yksi pakki nyt ihmeitä tee, mutta sanoisin silti, että kullanarvoinen pelaaja Teemu kevättä ajatellen olisi.

Ja niin, syyllistyin tosiaan itsekin räikeään virheeseen kun kirjoitin nopeasti snagarijonossa vastauksen otteluketjussa seisovaan kysymykseen. Eli, ei muuta kuin Aholan legendaarisen avautumisen sanoin:

https://www.youtube.com/watch?v=ljh1Kpjsh-Y&spfreload=10
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Olipa viihdyttävä peli ainakin näin turkulaisin silmin. Toverit lähti peliin kovalla vauhdilla ja syötöt osuivat kohdalleen. Toverit hallitsi selvästi ensimmäiset 15 minuuttia. Sitten Kokkonen otti tyhmän hyökkäspään jäähyn estämisestä ja Karhu vielä tyhmemmän vitosen laitataklauksesta Tovereiden pelatessa vajaalla. Jäähyjen aikana Kähkönen päästi yhden maalin mielestäni helposti, mutta muuten hän torjui hyvin. Toinen ja kolmas erä kulkivat pienessä Tovereiden hallinnassa.

Pärssinen-Pulliainen-Keinänen pelasivat takuuvarmaan tyyliinsä. Ilahduttavaa oli, että Jalokin alkaa saada peliään kulkemaan ja tänään tehot 1+1. Mielenkiintoista nähdä, miten Jalon ja Laineen yhteispeli kehittyy kauden edetessä. Illan komein maali oli Laineen Jalon syötöstä laukaisema maali yläpesään. Duunariketju Lehtinen-Uski-Moisio pyöritti välin hyvin peliä hyökkäyspäässä ja loi myös useita vaarallisia tilanteita Jukureiden maalille. Ika tämän päivän Turun Sanomissa kehuikin heidän kehittymistään.

Katsojia taisi olla noin 1320. Kun en ollut missään nähnyt mainosta Osuuspankin jakamista vapaalipuista, yritin löytää siitä asiasta tietoa netistä. Pankin sivuilta vihdoin löysin tiedon, että tämän illan peliin olisi hallilta saanut lipun, jos olisi ollut pankin jäsenkortti tms. En tiedä oliko hallille kukaan tullut tällaisen tarjouksen innostamana. Ei siellä paljon vieraita naamoja näkynyt.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
TUTOlle pisteet ansaitusti, se hallitsi tapahtumia suurimman osan pelistä ja Rane Quemener piti painejaksojen aikana Jukureita pelissä mukana. Oli siellä toki loistopaikkoja meilläkin, mm. Kalliolan läpiajo ja pari Guttigin taiturointia. Jukuri-puolustuksessa Piipponen oli juuri niin suurissa vaikeuksissa kuin osasin pelätä. Kapteeni Akkanen "säesti" hyvin lahjoittamalla TUTOn toisen maalin menettämällä kiekon hyökkäyssinisellä Keinäselle, joka jätti Juuson kuin seisomaan ja tuikkasi tärkeän tasoituksen kotijoukkueelle. Puolustuksen on syytä parantaa ja paljon perjantaille. Positiivista Jukureissa oli Guttigin hyvä vire. Ändi pelasi parhaan pelinsä pitkään aikaan - se lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Onnittelut Turkuun pisteistä. Ps. Säteri jatkoi tyylillään tietäen kaiken mm. Jalon viime kauden palkanmaksuista, ja Puudeli pysyi piilossa. Se ei sitten tainnutkaan olla kaikkien hyväksymä lempinimi Laineelle niin kuin tämä selostajasankari kivenkovaan väitti edellisillä kausilla..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös