Ke 28.12.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 47 921
  • 600
Suosikkijoukkue
Ässät
Aijaijai Ässät. Ässien joukkue lisää Kuopiossa katsojamäärää parillakymmenellä, sillä pelaajiksi noita ei ainakaanvoi laskea. Niin selkeästi joukkue tyytyi ihailemaan KalPan pyöritystä, että toivottavasti KalPa muistaa laskuttaa lipuista.

Onneksi tuomarit tuntuvat säälivän Ässiä sen verran, että eiköhän lukemat pysy siedettävinä.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Katsojakeskiarvo ei nouse tollaisilla esityksillä. Säälittävää.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Parin vuoden päästä liigassa saatetaan pelata ottelu: Jokers vs Jukurs. Eiköhän Jukureiden liigataival jää parin kauden mittaiseksi ja palataan edes pikkaisen järkevämpiin liigaseuroihin..
Millä perusteella olisit tiputtamassa Jukurit pois liigasta? Jos siis sarja pidetään putoamiselta suljettuna ja Jukureiden talous on kunnossa?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Missasin ekan erän, mikä on verenpaineen takia ehkä hyväkin juttu, mutta oliko siellä Ahonen imuroinut vai pakiston syyksikö maalit menevät? Oliko Ässillä itsellään edes kunnollisia maalipaikkoja?
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
On tämä niin tragikoomista nyky Spårtin meno kaikkine loukkaantumisineen että melkein panee naurattamaan....vittu...hävitään vaikka 0-10 sitten.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mairittelee Tapparaa 0-4 -lukemat. Harvoin menee erään kolme siniviivalaakia. Paikkoja toki oli tehdä pari lisää, mutta kyllä Sportillakin tonttinsa oli
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jukureilla alku jaloissa, ylivoimilla pääs sentään mukaan ja olihan siinä muutama paikkakin joista olisi joku voinut pistää tolppaakin likemmäs. Toivottavasti paremmin mukana toisessa heti alusta lähtien.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Sport taas vaihteeksi ihan paska. Ei siis tarjoa mitään vastusta. No, Tapparan pelaajat saa kaunistella jo ennestään hyviä tilastoja. Tuo norjalainen ukkeli tehnyt varmaan kaikki maalinsa Sportia vastaan.
 

Bacon

Jäsen
SaiPan nousu on nyt alkanut. Tästä alkaa matka kohti suoraa pudotuspelipaikkaa. Tampereen ihme 28.12.2016 - Valoa annelin päässä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mikä mukahieno uudistus tää uusi erätaukojuttu on Ruudussa? Viikkomakasiini pyörii neljäsosalla ruudusta ja loput jotain IS-otsikoita, sykebattleja ja pistepörssejä tauotta. Ei jatkoon.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Vaikka vastustaja menisi SaiPaa vastaan 1-0 johtoon, luottoa löytyy SaiPan tasoitusmaaliin. Vastaavasti SaiPan häviämiselle lopussa löytyy myös luottoa.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Fakta on se että Tapparan johto on just niin ansaittu kuin lukemat näyttävät. Sport on niin saatanan paska niin laadullisesti kuin taktisesti.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Hyviä aihioita Oulussa! Maalipaikat meni kohtuullisen tasan, toki KooKoolla oli paremmat paikat. Kärppien pitää vain koittaa nyt jotenkin selviä edes jatkoajalle.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ai tältä siis tuntuu kun on maalivahti maalissa
Juu, tältä se tuntuu. Silloin lähdetään 1-0 erätauolle eikä 1-2, kuten tämä olisi, jos omat pojat mestaroisivat luukulla.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Nyt näkyy kuvakin. Oliko KalPa niin ylivoimainen, mitä 3-0 lukemat kertoo?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Vois tuo Ruohomaakin joskus laukoa itse. Vai osaako se?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös