Ke 26.9.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 28 840
  • 356

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Andy.... Oksanen 2-1 Saipalle.
 

Altec

Jäsen
SaiPahan pelasi muutama vuosi sitten lähes koko kauden mustissa kotona. Siihen toki liittyi taikauskoa, kun peli kulki mustissa paremmin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tappara tasoittaa 1-1:een. Ilmeisesti Matti Järvinen tekijänä.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Erä oli alkamassa ja mietin ettei heti alkuun mitään tapahdu, voi käydä jääkaapilla. No sitten jäi 2-1 näkemättä. Kelpaa kumminkin.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Oksanen tuhoaa Ässiä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
24.25 Tapparalle jäähy. Otso Rantakari 2+10 selästä taklaaminen.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Joo olisi, tosin jos hyökkääjä päätyy laukomaan tuosta niin maalivahdin pitää pystyä torjumaan.
Samaa mieltä, oli toki semmoinen veto että hyvällä tuurilla uppoaa. Andy kumminkin ollut semmoinen tänä vuonna että antaa sen mahdollisuuden voittaa. Toivotaan että tänäänkin.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässät on niin paljon Sakari Salmisen varassa, ettei tästä kaudesta voi tulla mitään muuta kuin pannukakku. Käytännössä kaikki muut on ihan täysiä turisteja tuolla.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Aika hieno nimi tuolla Tapparan junnulla, kun Kasper Simontaival on häiskän nimi. Aika kova kun nyt jo debytoi Liigassa, vaikka hänet voi draftata vasta 2020.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
En muuten ihan tajunnutkaan miten kova legenda tuo Kallio on tuolla Göteborgissa. Toki tiedossa oli miehen kovat saavutukset mutta näköjään ihan järjettömän suosittu on tuolla.

Jantusen Jarnahan taitaa olla kanssa aika iso nimi Frölundan fanien keskuudessa. Kuten myös Färjestadin fanien keskuudessa myöskin? Ainakin mitä kirjasta osasin päätellä.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lähetys varmaan kaksi minuuttia myöhässä ja:n seurantaa.
Vähissä Tapparan paikat on olleet, mutta sieltä se tasoitus kuitenkin tuli. Nyt Lukkoa punnitaan, kunhan eivät panikoisi.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se on kyllä vierasjoukkueen tehtävä joustaa paitavalinnoissa ja kotijoukkueella kuuluu olla oikeus pelata ykkösillä. Punainen on HIFK:n pääväri ja siitä ei tingitä ainakaan kotona.
Tottakai on oikeus pelata päävärillä. Näissä yksittäisissä peleissä vain huomattavasti parempi erottuminen voitaisiin taata kotijoukkueen erilaisella paitavalinnalla. Jonkun kolmospaidan teettäminen paria peliä varten kaudessa olisi aika tuhlausta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös