Ke 25.1.2023 Ilves - SaiPa

  • 3 626
  • 52
SaiPa ilmeisesti heittänyt pyyhkeen kehään tämän kauden osalta lopullisesti.

Toisaalta viime pelien tappiot eivät ole olleet pahoja mutta nyt näyttää surkealta.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Ainakin tässä ketjussa on takki auki monellakin.
Kunhan nyt ei sattuisi Juhaa leukaan kun aletaan ylimielisesti kikkaileen
En ymmärrä, miten nimimerkkien keuliminen nettipalstalla voisi vaikuttaa joukkueen pelaamiseen? Kai sitä saa ennakkosuosikin fanina olla realistinen ja jopa "ylimielinen" tulevaa ottelua ennakoitaessa. Ja satuin tämänkin kommentin lukemaan erätauolla, eli ei liity tämän hetken tilanteeseen tämä kommentti. Vielä voi sattua pelissä mitä vaan, mutta tällä hetkellä menee ennakon mukaan, jopa paremmin.

Edit. Nyt kun tarkemmin miettii, niin onhan se nyt törkeetä ja anteeksiantamatonta, että luotetaan omiin joukkoihin eikä nöyristellen kumarrella ja hävetä ennen peliä. Toista se on varmaan mestari- ja muiden suosikkien fanina oleminen, luovuttamista luovuttamisen perään ennen joka peliä.
 
Viimeksi muokattu:

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
En minä sitä sano etteikö Ilves tänään tule voittamaan noin 90% varmuudella, mutta aika kova väite on että tässä liigassa ihan peruspelillä nollataan yhtäkään joukkuetta. Sen verran tasainen liiga kuitenkin on kyseessä.

Myönnän olleeni rankasti väärässä. Ei tarvinnut kuin tulla kentälle ja nollapeli oli jo taskussa.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
No sehän meni melkein käsikirjoituksen mukaan. En kyllä tuollaista tykitystä odottanut ekaa erään, mutta sitten lähtikin tokaan erään jalka kaasulta mutta ei kuitenkaan täysin päästetty Saipaa mukaan peliin. Ja sieltä se nollapelikin taas napsahti. Ainoa harmitua pelistä on tulosvedon puolesta, 4-0 oli lapulla.. Muuten varsin kliininen esitys, mutta onneksi oli tunnettakin pelissä mukana. Yksi parhaista esityksistä livenä nähtynä, Saipa antoi kuitenkin lopulta hyvän vastuksen ja huonompana päivänä olisi lukemat olleet tasaisemmat.
 

Pukuhuone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kaksi erää himmailtiin ja pelattiin vain peli pois. Konnaa ja kumppaneita säästeltiin perjantain paikallispeliin jossa kohtaavat tämän hetken kaksi parasta joukkuetta. Hyvä Ilves.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: GNR

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Kaikesta huolimatta Nokia Arenan katsomossa näkyi näin arkenakin joitakin SaiPa-paitoja. Nostan hattua, vaikka peli ei tarjonnutkaan tällä kertaa kovin paljon ilonhetkiä vierasjoukkueelle. Vaikka nyt tuntuisikin toivottomalta, niin ei se rämpiminen ole kuitenkaan ikuista. Näin Ilves-kannattajanakin se on tullut koettua, miten vuosikymmenien taaperrus ja konkurssin partaalla käyminen voi muuttua paremmaksi ja lumipallo alkaakin kieriä toiseen suuntaan. Taistelua ei vaan saa luovuttaa sen paremmin kaukalossa kuin katsomossakaan. Tsemppiä sinne Saimaan rannalle ja katse kohti valoisampaa tulevaa, jossa Sputnik liitää jälleen korkeammalla.
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Hämäläinen sanoi lehdistötilaisuudessa, että seuraavaan peliin pitäisi taas "jonkinlainen ilme loihtia kasaan". Kovin on vaivalloisen kuuloista. No, onneksi vaan jonkinlainen.

Arvostan muutamia Saipan kannattajia katsomossa. Lippu korkealla läpi vaikeiden aikojen.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sasha, Patu & Jorstin tuplamäntä
On kyllä komee yleisölukema keskiviikon jumbo- SaiPaa vastaan! Itse en olisi jaksanut lähteä hallille vastaavassa tilanteessa.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Mitäköhän peliä sä olet katsellut? Tänään oli sellainen tasoero, että ihme että numerot olivat noinkin suopeat.
Tasoero oli selvä (taisin jo ennen peliä sen jo mainita..). Saipa kuitenkin pisti kampoihin minkä pystyi, eikä tullut luovuttamaan. Antoi siis hyvän vastuksen. Ja jos Ilves olisi liikaa löysännyt, niin lopputulos olisi voinut olla tiukempi (Kalpa-peli muistissa). Mitäs peliä itse katselit?
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Muistan omalta kiekon seuraamisen ajalta yhden erän, jolloin tasoero oli yhtä iso (Ilveksen hyväksi) kuin tässä pelissä ensimmäisessä erässä. Nemirovskyn kaudella vietiin myös SaiPaa vastaan ensimmäinen erä 4-0 ja sen jälkeen joukkue keskittyi hakemaan Viitakoskelle maalipörssin voittoa loppupelin.

Ilveksen kannattajan ei osaa suoranaisesti riehaantua näistä peleistä, koska omat kokemukset vastaavista masentavidta ajoista on ihan liian tuoreessa muistissa. Tsemppiä siis Lappeenrantaan.

Positiivista oli, että tänään löytyi sitä tylyyttä, jota olen toivonut. Ei alettu vetää mitään ihme kuvioita parin maalin jälkeen vaan nöyrästi pyrittiin tappamaan peli. Nyt kävi hyvin. Perjantaina sitten kunnon rähinä päälle naapuria vastaan!
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On kyllä komee yleisölukema keskiviikon jumbo- SaiPaa vastaan! Itse en olisi jaksanut lähteä hallille vastaavassa tilanteessa.
Kun edellisen kerran päästiin "ronssin kylkeen kii" siitä oli parikytä vuotta, nyt on mukavaa käydä katsomassa pelejä, kun peli luistaa melkein joka ilta...
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
On kyllä komee yleisölukema keskiviikon jumbo- SaiPaa vastaan! Itse en olisi jaksanut lähteä hallille vastaavassa tilanteessa.
Oli siellä jonkinverran ilmaislippuja jaettu Ry:n tekjiöille ja lisäksi oli jotenkin saatu opiskelijoita raavittua halliin ainakin satoja.

Ei silti, hienoja lukemia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1000

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Opiskelijoilla oli kenttäapprot. Liput myytiin tapahtuman sometilin perusteella loppuun jo marraskuussa ja joutuivat ilmeisesti vaihtamaan jatkopaikankin isompaan. Kaikin puolin todella hienoa toimintaa ja yhteisöllisyydessään aika eri asia kuin joukkueiden tarjoamat opiskelija-alennukset muissa peleissä.

Tapahtuman hinta oli ilmeisesti 15 €, jolla sai haalarimerkin, pääsi peliin ja jatkobaariin sisälle. 

Pantteli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Taasko Tampereella ilmaislippuja jne.

Nämä keskellä viikkoa olevat pelit on fiksua täyttää juuri tällaisilla kampanjoilla, tyhjäksi jäänyt paikka ei tuota yhdellekään seuralle yhtään mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös